Canal Digital HTPC:llä

Keskustelu osiossa 'HTPC eli Home Theater PC' , aloittajana WsQ, 07.08.2010.

  1. WsQ

    WsQ Guest Guest

    Liittynyt:
    02.11.2009
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pistin eilen Canal Digitalin tilaukseen ja nyt pitäisi hommata sopivat vehkeet HTPC:hen. Mieluiten käyttäisin korkeintaan yhden PCI-paikan (jäisi toinen nykyiselle dvb-t kortille), mutta mahdollisesti myös kaksi.

    Tarpeena olisi DVB-S2 kortti, eli teräväpiirto pitäisi näkyä. Aika monta vaihtoehtoa on jo tullut vastaan, parhailta vaikuttavina ehkä nämä:

    http://www.digital-everywhere.com/en/alc...?sid=1187859689
    http://www.terratec.net/en/products/Cine...HD_CI_1892.html

    Kuitenkin varmaan olisi hyvä olla myös useampi viritin, jotta samanaikainen nauhoitus ja katselu onnistuisi eri kanavilta (vai toimiiko tämä satelliitin kautta samanlailla kuin antenniverkossa?) Löytyykö kahden virittimen laitetta? Tai pystyykö jotenkin käyttämään kahta laitetta rinnan? Mites kun näyttää myös olevan jonkun verran tarjolla usb-väyläisiä ratkaisuja, onko niistä kenelläkään kokemusta?

    Onko Terratecin kortista tietoa, että vaatiiko todella kaksi PCI-paikkaa. Kuvissa ei näytä välttämättä siltä, että kortinlukija käyttäisi varsinaisesti PCI-paikkaa hyväksi.

    Softana minulla on MediaPortal.
     
  2. miklis

    miklis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.07.2002
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla oli tuo terratecin kortti jonkun aikaa. Se CI-kortti ei tosiaankaan tarvitse PCI-paikkaa, mutta jos sellainen on vapaana, niin sen voi siihen tuupata, jotta pysyy paikallaan. Kortti toimi ihan ok ainakin Dvbviewerin kanssa, mediaportalista ei kokemusta.

    Aikanaan punnitsin samoja vaihtoehtoja ja näin jälkikäteen ajatellen tuo Terratec oli ehkä se väärä valinta, floppydtv:n tuki ainakin vaikuttaa muutamaan luokkaa paremmalta.
     
  3. nmi

    nmi Guest Guest

    Liittynyt:
    26.05.2004
    Viestejä:
    2 165
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minusta FloppyDTV ja FireDTV ovat aina olleet ylihinnoiteltuja laitteita, mutta ehkäpä niiden Windows-ajurit ovat sitten toimineet paremmin kuin kilpailijoiden viritykset? Digital everywhere kuitenkin lopetti toimintansa viime syksynä:

    http://www.digital-everywhere.com/en/alcms/index.php?start

     
  4. miklis

    miklis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.07.2002
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hups, einpä tuollaisesta tiennytkään. Tosin möinkin htpc-kamat pois jo aikoja sitten. Minun vaatimuksiin tuo olisi kumminkin ollut parempi, koska se toimi windowsin mediacentterin kanssa. Terrateciä en saanut mitenkään toimimaan siinä.

    TechnoTrendin vehkeitäkin mietin aikanaan, mutta testailut jäi tekemättä.
     
  5. WsQ

    WsQ Guest Guest

    Liittynyt:
    02.11.2009
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
  6. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Mokomalla CAM:lla toimi ainakin allekirjoittaneella Terratecin kanssa. Testasin myös yhdellä toisella CAM:lla, joka taitaa olla vieläkin käytössä.