Nordisk Filmin syyskuun katalogijulkaisut

Keskustelu osiossa 'Blu-ray & UHD -leffat' , aloittajana equilibrer, 08.09.2009.

  1. equilibrer

    equilibrer Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2003
    Viestejä:
    945
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä gigantin alevouhotus kuuluu mielestäni siihen tarjousketjuun. Rasittavaa kun joka toisessa viestiketjussa kysellään "mistä näitä saa" tyylisiä kysymyksiä. Joten jatkossa voisi keskustella vain näistä itse julkaisuista.
     
  2. equilibrer

    equilibrer Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2003
    Viestejä:
    945
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laitetaanpas vaikka tähän ketjuun, eli Nordisk Film on julkaissut salakavalasti "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" Blu-rayna 31.5.

    Ilmeisesti kyseessä on teatteriversio, koska takakansi kertoo 108 min kestoksi. Jos yhtään vanhat merkit pitää paikkansa, kyseessä on AVC-koodattu, DTS-HD MA 5.1 -ääniraidalla varustettu, ekstraton, mutta kohtuullisen hyvällä kuvan- ja äänenlaadulla varustettu julkaisu.

    Muualla maailmassa julkaistu versio on myös teatteriversio eikä ole mitään erikoisia arvosanoja kuvasta saanut, joten tämän Nordiskin version uskaltanee suoralta kädeltä ostaa.
     
  3. Keaton

    Keaton Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.12.2004
    Viestejä:
    616
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lock Stock tuli ostettua.

    BD-25, AVC, DTS-HD MA 5.1, seepia väripaletti tallella, kohinaa/filmiraetta löytyy runsaasti. Kansi mainostaa "Locked 'N Loaded Unrated Cut" - mitään lisäkohtauksia en huomannut joten teatteriversio kait kyseessä. Kyllä tämä selättää Universalin DNR:llä pilatun julkaisun helposti.