Samsung BD-C8200 / BD-C8500

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana Kleberson, 12.06.2010.

  1. Kleberson

    Kleberson Guest Guest

    Liittynyt:
    28.11.2005
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kävin tuossa mustassa pörssissä pyörähtämässä ja sinne oli juuri saapunut aika mielenkiintoinen uutuus Samsungilta. BD-C8200 nimeä kantava laitos yhdistää BD-soittimen ja HD-digiboxin (T/C). Laitteessa on 250 gigan kovo ja WLAN. Ensiviikolla on tulossa myös BD-C8500 joka on muuten täysin identtinen mutta tässä isoveljessä on 500 giganen levy.

    Mustan pörssin hinta laitteelle oli 599e (Gigantti 499e) mutta näitä näyttää saavan ulkomailta reilusti alle viidensadan, en ole perehtynyt tähän digi-hd tekniikkaan niin tarkasti että tietäisin voiko ulkomailta ostaa hd-boxin ja olettaa sen toimivan myös Suomessa?

    Kumpaakaan laitetta ei näytä olevan kaapelitelevisioliiton hyväksyttyjen laitteiden listalla.

    EDIT: pieni surffailu heitti laitteiden päälle ainakin pienimuotoisen viitan, onkohan näissä nyt ihan oikeesti HD-digiboxit niinkuin Mustassa pörssissä kovasti väitettiin ja jota he itseasiassa mainostavat sivuillaan?
     
    Viimeksi muokattu: 12.06.2010
  2. hkj

    hkj Avatar Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.09.2003
    Viestejä:
    4 126
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ovat, mutta ei löydy DVB-T2 viritintä. Löytyy myös DVB-S2 malli tai sitten tuo DVB-T/C malli.
     
  3. mikita

    mikita Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2008
    Viestejä:
    233
    Saadut tykkäykset:
    12
    Laite vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Kuitenkin Avforums:issa on säie jossa sanotaan että tv-ohjelmien ajastin toimii vain jos laite on stand-by tilassa!! Eli jos katsot tallennettua ohjelmaa tai dvd/bd -leffaa niin ajastus ei käynnisty.
     
  4. McKone

    McKone Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2004
    Viestejä:
    94
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aika hieno peli, näkyy olevan maksukorttipaikkakin, pystyyneeköhän tallentamaan maksukanavan leffoja ulkoiselle kovalevylle, tai sitten rikkosi korttilinkitystä...
     
  5. sakke1975

    sakke1975 Guest Guest

    Liittynyt:
    19.02.2007
    Viestejä:
    253
    Saadut tykkäykset:
    0
    siis onko tässä oikeasti hd viritin joka toimii Suomessa ja kaapeliverkossa vai ei? musta pörssi kovasti näin ainakin mainostaa, mutta muualta ei vastaavaa tietoa löydy.

    jos löytyy niin lähteepä samantien tilaukseen.

    edit. samsung itse kirjoittaa omassa esittelyssään ainakin näin: "Se riittää koko 2010 World Cup -turnauksen tallentamiseen teräväpiirtona." kovalevyn koosta puhuttaessa, eli voisi hyvin kuvitella tässä olevan hd virittimenkin sitten..
     
    Viimeksi muokattu: 30.06.2010
  6. Mikkoeinari

    Mikkoeinari Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.08.2009
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joko joku on ehtinyt ostamaan tämän...käyttökokemuksia? Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta laitteelta!
     
  7. sakke1975

    sakke1975 Guest Guest

    Liittynyt:
    19.02.2007
    Viestejä:
    253
    Saadut tykkäykset:
    0
    tuollaisia kommenttejä löysin:

    Oh gosh, where do I start? I would love to give this no stars. The Samsung BD-C8200/8500 is awful! Avoid it like the plague. I cannot believe how a company like Samsung dare release this kind of rubbish. The user interface is so bad it infuriates me because every aspect is not remotely intuitive. The remote is shockingly bad too.

    I'm sending mine back for the following reasons:

    1). If you are recording a programme and try to use any other function, like Internet@TV, view photos, play videos from a USB stick or try to playback a previously recorded programme you are met with the message "Do you want to stop recording and instead use the selected function". You cannot do anything useful with the device whilst it is recording except watching a DVD or Bluray.

    2). iPlayer, Facebook and LoveFilm are not yet available despite them being advertised as being included.

    3). TV recording is not intuitive. There is no series link, or programme search. If you want to record a channel at a given time each day you have to fish deep into some menus to do so - Menu, Channels, Channel Manager, Select channel.. you get the idea.

    4). The remote is poorly laid out and squashed together with the useful buttons right at the bottom making it awkward to hold and use. The remote included with the Samsung B650 TV is far better.

    My advice, give it a miss for a few months and wait for Samsung to sort the software out.

    ja sen lisäksi löysin vielä tekstin:
    Terrestrial HD tuner included
    Invite a whole new world of enhanced entertainment into your home with DVB-T2 broadcasting. Access new free-to-air HD channels with no monthly subscription. This ultra-convenient digital tuner brings the very best channels that you can watch, pause and even record onto the spacious Hard Disk Drive.
     
  8. Mikkoeinari

    Mikkoeinari Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.08.2009
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noista kommenteista lähinnä kohdat 1. ja 3. huolestuttavat mutta lienevät softalla korjattavissa? Edelleen hinta, ja se että tämä laite voisi korvata kasan muita murkuloita laitepinossa, houkuttaa kovasti! Näyttäis olevan reilu 420 € tuo 8200 ja 500 € tuo 8500-malli vai löytyykö jostain vielä edullisemmin?

    Samsungit on allekirjoittaneelle entuudestaan vieraita, ovatkohan miten ahkeria päivittämään softaa laitteisiinsa? Webbisaitilta löytyi 1 softa tähän...
     
  9. Mikkoeinari

    Mikkoeinari Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.08.2009
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
  10. sakke1975

    sakke1975 Guest Guest

    Liittynyt:
    19.02.2007
    Viestejä:
    253
    Saadut tykkäykset:
    0
    mitä samsungeihin yleensä tulee, niin olen ollut tosi tyytyväinen. edellinen digiboxi on pelittänyt jo kolme ja puoli vuotta muistaakseni ja tuo 40 tuumainen 655 on ollut huippuhankinta. ja dvd soitinkin on samsungin ja sekin on ollut tosi hyvä, paitsi jostain syystä äänet tulee hiljempaa vahvistimelle ja joutuu aina säätelemään. päivityksiä on digiboxiin tullut yksi isompi, ja telkkariin oli uusi softa odottamassa netissä kun joulun tienoilla hankin. dvd soittimeen en ole edes etsinyt.
     
  11. sakke1975

    sakke1975 Guest Guest

    Liittynyt:
    19.02.2007
    Viestejä:
    253
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt oli veikon koneen mainos hesarissa 8500 ja siinä logo cable hd ready ja teksti että olisi mpeg4 kaapeliverkon hd-lähetysten vastaanotto.
     
  12. Digiman

    Digiman Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.03.2004
    Viestejä:
    907
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olenko ymmärtänyt oikein, eli tässä on siis 1 viritin joka tarkoittaa että voi tallentaa yhtä ja katsoa samanaikaisesti toista ohjelmaa..??
     
  13. pillar

    pillar Guest Guest

    Liittynyt:
    30.06.2004
    Viestejä:
    50
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo yksi viritin tuossa vaan on. Harmi, se on aika dealbreaker itselleni. Muuten näyttää kyllä asialliselta.

    Yksi ominaisuus mitä kanssa olen kaivannut olisi että voisi langattomasti pc:ltä / kännykästä streamata boksin kovolta nauhoituksia. Ei taida kuitenkaan tuo onnistua tällä, vaikka mainintaa onkin verkkoyhteydestä ja streamauksista? Varmaan meinaa, että voi streamata koneelta boksin suuntaan..
     
  14. mikita

    mikita Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2008
    Viestejä:
    233
    Saadut tykkäykset:
    12
    Pari viestiä aikaisemmin oli linkki avforumsin säikeeseen jossa sanotaan että laite ei osaa multitaskata. Eli joko tallennat tai katselet mutta et samanaikaisesti - et livekuvaa, vanhaa tallennetta etkä blu-ray-leffaa!! Eikä ajastin osaa lähteä käyntiin muuta kuin stand-by tilassa. Käsittämättömän pahasti rampautettu laite hintaansa nähden.

    (Kaikki kommenttini ominaisuuksista perustuvat avforumsin käyttäjien pettyneisiin viesteihin)
     
  15. cucconen

    cucconen Guest Guest

    Liittynyt:
    01.04.2003
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moikka,

    Kiitos viesteistä. Innostuin tästä laitteesta kuten muutkin. Luettuani näitä postauksia olen iloinen voidessani sanoa. "En osta". Itselläni on Sonyn Combo- DVD/HDD tallennin digivirittimellä. Siinäkin on vain yksi viritin. Joten vain yhden kanavan tallennus onnistuu. Siinä kuitenkin voi katsoa aiemmin tallennettuja ja DVD elokuvia samanaikaisesti. Kombo on aina kompromissi ja kompromissihan on sellainen, ettei se miellytä oikein ketään.

    Odotan aikaa, että Ohjelmat tallentuvat HD:na vaikka googlen servereille. Ja että tuo verkko "vuokraaminen" tulee arkipäiväksi. Kaikki tökkelistä sisään. Kiroillaan sitten verkon katkeilua tai jotain muuta. Ainahan niitä ongelmia on. ;)

    P
     
  16. Juuremies

    Juuremies Guest Guest

    Liittynyt:
    19.01.2011
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kukaan löytänyt mitään järkevää bd-c8900-soittimesta?

    Uusi mallinumero ja 3d-tuki ei välttämättä paranna soitinta, mutta onhan tämä ainakin EISA-voittaja. Olisiko uudistunut niin, että käytännöllisyys olisi parantunut?

    Itse en löytänyt muuta kuin huuhaata netistä tämän kohdalta.

    Olisin kiitollinen vastauksista.
     
  17. HD-DVD

    HD-DVD Guest Guest

    Liittynyt:
    07.02.2007
    Viestejä:
    70
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä ainakin uusimmalla softalla pystyy katsomaan DVD/BD-levyjä samanaikaisesti tallennuksen kanssa ja tallennus lähtee päälle kyllä virrat päälläkin. Laite tosin kysyy haluaako tallentaa vai jatkaa nykyistä katselua.

    Toki nuo yhden virittimen muut rajoutukset on edelleen voimassa, ei voi katsella tallennettaessa muita kanavia samanaikaisesti eikä tosin muita tallenteitakaan, ainoastaan siis DVD/BD:tä. Nykyisin tosin useimmissa TV:ssa kun on jo oma digiviritin tämän kanssa tulee toimeen, tuplatallennuksen puute jää tosin vielä joissain tilaiteissa harmittamaan.

    Muutoin ensivaikutelma/kokemukset ihan postiiviset. Monipuolinen laite, ja nykyhinnoilla jo varsin edullinen paketti (esim Pixmania ja Gigantti myyneet tätä pienempä 250G versiota alle 350€).