Tulin hulluksi Kinopalatsissa! (ärsyttävimmät elokuvateatterikokemukset)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Villepoh, 28.12.2001.

  1. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Niin... nimenomaan fantasioi. Ettei vaan sulla nyt ole käytössä se EtP-säännös, jonka mukaan EtP:tä pitää vähän kiusata ei sen takia, että siihen olisi aihetta, vaan sen takia, että kyse on "ylempää kosmetiikkaa ja yli 100 euron välikaapeleita" EtP:stä. Sori, jos nyt näin reagoin, mutta en oikein muuten voi ymmärtää miksi samaistat ihmistyypin, joka kaikkialla koko ajan pieree, sylkee, röyhtäilee, huutaa, nauraa ja ilmaisee itseään mahd. epäkohteliaasti, minuun, ihmiseen, joka kertoi, että on fantasioinut joskus ottavansa selvää repeäisivätkö ihmiset, jos elokuvateatterissa hiljaisen hetken tultua kuuluisi ilmavaivaefekti. :confused:
     
  2. Hippo

    Hippo Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    28.07.2004
    Viestejä:
    2 328
    Saadut tykkäykset:
    283
    Riittänee kun vältät Tennispalatsia, muissa teattereissa on suht asiallinen meininki.
     
  3. LaRe_112

    LaRe_112 Guest Guest

    Liittynyt:
    16.02.2005
    Viestejä:
    127
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pakko peesata. Tennispalatsi on kaiken lisäksi vielä älyttömän persoonaton paikkana. Tylsän harmaa. Maxim ja Bristol on Helsingin parhaimmat. Kinopalatsissa käyn katsomassa isoimmat leffat. Siellä häiriköihin törmää välillä, mutta harvoin verrattuna Tennariin.
     
  4. Polonius

    Polonius Guest Guest

    Liittynyt:
    20.09.2004
    Viestejä:
    241
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään kun menin katsomaan Flushed Away, niin Kinopalatsilla laitettiin Happy Feet pyörimään. Okei, valituksien jälkeen pistivät oikea leffa päälle, mutta jouduttiin katsomaan kaikki mainokset ja trailerit uudestaan :mad:
     
  5. HAL 9000

    HAL 9000 Guest Guest

    Liittynyt:
    10.12.2006
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei mitään uber pahoja juttuja ole koskaan tapahtunut.... potkiskelua aina jotkut harrastaa, mutta yleensä se loppuu sillä millä se on alkanutkin.

    Sitten ihan hauskoja juttuja oli mm. Fellowship of the ringin ensi-illassa missä jotkut ropettajat huuteli kommentteja tyyliin "Gandalf on äijä!". Mut ne huudot kesti, koska tiesi miten kaikki oli tunnelmissa ja kaikkia jännitti.
    Sitä elokuvaa oltiin tosiaankin Odotettu.

    Jossain leffassa joku mies huuteli ja päivitteli, että "laittakaa hiljasemmalle!"... ite ajattelin vaan, että kait joku sen pian hiljentää ja jatkoin katselemista. Sitten yhtäkkiä äänenvoimakkuutta laskettiin. Ajattelin vaan että "Mitä.Paskaa!!!1!11!" Ampeliivöbul. Hain vähän katsekontakteja että oliko joku muukin huomannut, kyllä viereinen tyyppi oli, mutta nosteli vain olkapäitään ja halusi jatkaa katselemista.
     
  6. Xantaks

    Xantaks Guest Guest

    Liittynyt:
    08.11.2006
    Viestejä:
    784
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miten juuri tässä leffassa ne kaikkein karmeimmat taikka parhaimmat kokemukset on. No paikallisessa Valkeakosken teatterissa, joka oli vielä silloin eri omistuksessa (nyk. aivan mahti teatteri. Kuvanlaatu ja äänentoisto vastaa mielestäni täysin Tampereen Plevnan ykkös-salia.) oli vähän tämän tapaisia asioita. Jokkut teinit (tytöt todennäköisesti) mellastivat ja kiljuvat aina silloin tällöin ja muutenkin se meno oli aika levotonta. Siellä ei oikeastaan kukaan keskittynyt leffan. Hyvä se maksaa 7 rutoo siitä, että saa mellastaa julkisilla paikoilla. Itse en ollut kokemasssa tätä mellakkaa, mutta kuulin juttua tästä. kaikkein parhaimman teki Valkeakosken Sanomat (paikallinen lehti). Sinne joku toimittaja kirjoitti, että meno oli aivan silmiin pistävää ja näki että yleisö oli leffan vaikutuksesta täysin haltioissaan :thumbsup:
     
  7. Solo

    Solo Guest Guest

    Liittynyt:
    29.06.2003
    Viestejä:
    338
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen huomannut että jostain syystä Orionissa nauretaan aika paljonkin elokuville. Kertaakaan en ole komediaa siellä katsonut...
     
  8. jryi

    jryi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.07.2003
    Viestejä:
    456
    Saadut tykkäykset:
    0
  9. nabokov

    nabokov Guest Guest

    Liittynyt:
    26.04.2007
    Viestejä:
    77
    Saadut tykkäykset:
    0
    Säästää paljon itseään kun jättää suosiolla väliin kaikki teini- ja pissis-ansat, kuten kaikki johnnydeppioihq ja bradpittoraczu<3 -elokuvat.
     
  10. Snpp

    Snpp Ehkä se on pora. Tukijoukot

    Liittynyt:
    29.03.2001
    Viestejä:
    965
    Saadut tykkäykset:
    3
    Puhui elokuvateatterissa Brad Pittin filmin aikana - vierustoveri ampui

    Philadelphialainen James Joseph Cialella Jr. menetti täysin malttinsa elokuvateatterissa, kun vieressä istuneet isä ja poika puhuivat näytöksen aikana. 29-vuotias Cialella vaati isää ja poikaa sulkemaan suunsa. Kun näin ei tapahtunut, mies veti esiin .38 kaliiperin käsiaseen ja ampui isää vasempaan käteen.

    Poliisi sai hälytyksen Columbus Boulevardilla sijaitsevaan Riverview Theatreen puoli kymmeneltä tapaninpäivän iltana. Cialella pidätettiin, ja hän saa syytteet muun muassa murhayrityksestä ja aselain rikkomisesta.

    - On todella järkyttävää, kun tällaisesta asiasta kehkeytyy väkivaltainen yhteenotto, poliisin tiedottaja Frank Vanore päivitteli Philadelphia Inquirerille.

    Isän vammat eivät ole hengenvaarallisia. Riverview Theatressa näytettiin tapahtumahetkellä Brad Pittin tähdittämää The Curious Case of Benjamin Button -elokuvaa.

    Lähde: IS
     
  11. h-p

    h-p Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.03.2007
    Viestejä:
    863
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tulipa tässä mieleen yksi tapaus teatterista (siis ei leffa-). Oli yläasteella jokin teatterissakäynti johon kaikkien piti osallistua. Näytöksessä eturivissä istunut tyttö räpläsi koko ajan puhelintaan, niin näyttelijä ilmeisen tympääntyneenä nappasi kännykän ja heitti sen katsomon yli takanurkkaan. :thumbsup:
     
  12. Mörris

    Mörris Guest Guest

    Liittynyt:
    15.12.2006
    Viestejä:
    353
    Saadut tykkäykset:
    0
    "And they were telling us that we were loud and to be quiet and the reason we were talking was we were talking about the movie. So are you telling us that we are not allowed to talk? I mean this is America. Don't tell us what to do."
    http://www.kyw1060.com/Man-Shot-in-Phila--Movie-Theater-Released-from-Hos/3564630

    Äly hoi älä jätä; "Don't tell us what to do.", jepjep :|
     
  13. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 588
    Saadut tykkäykset:
    216
    "I mean this is America. Don't tell us what to do."

    Tuo yllä oleva taitaa kuvastaa myös Yhdysvaltain sisä- ja ulkopolitiikkaa. Kun ei olla totuttu minkäänlaiseen ulkoa tulevaan ohjailuun eikä juuri kunnioiteta kansainvälisiä määräyksiä, niin eipä ole ihme että ollaan hukassa myös yksilötasolla...

    Aika karu temppu alkaa ammuskelemaan tuollaisen syyn takia. Aika karua jo sekin että on ase taskussa kun menee katsomaan elokuvaa.

    Puolin ja toisin olisi kotiteatteri ollut parempi paikka katsoa elokuvaa: Toisilta kun puuttui sosiaalisen kanssakäymisen taidot ja muiden huomioonottaminen ja toiselta taas "pinna" oli ilmeisesti katkennut jo aikoja sitten.

    Kotiteattereissa pelataan salin isännän säännöillä, julkisissa teattereissa pyritään pääasiassa pitämään "uksi ummessa" ja muutkin mekkalat minimissä, tästä ilmeisesti on Plazan väki yhtä mieltä. Kun aika lailla 99% osuudella tulee leffat katsottua omassa kotiteatterissa, niin on kenties hyvä joskus itseäänkin muistuttaa aiheesta ettei sen 1%:a edustavan istunnon aikana ala vieressä istuva kaivamaan .22:sta taskustaan...
     
  14. Slarti

    Slarti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.03.2005
    Viestejä:
    508
    Saadut tykkäykset:
    0
  15. Grin

    Grin Guest Guest

    Liittynyt:
    06.08.2008
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    Leffateattereissa meluaminen on kyllä perseestä, mutta leffafestarit on asia erikseen. Sodankylässä tänä kesänä kaverin selkänojalla olleelle takille oksennettiin kesken leffan. Ja viinapullojen ralli kädestä käteen vieressä pistää vitutuksen sellaisille tasoille että..
     
  16. Caporegime

    Caporegime Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.04.2004
    Viestejä:
    1 587
    Saadut tykkäykset:
    3
    Suu kiinni äänekkäästi hengittäminen, niin että nenän tuhina kuuluu salin toiseen päähän. :mad: Jälkeenpäin tullut mieleen, että nukkuikohan tuo tyyppi kun suurimman osan leffasta kun kuulosti pystyvän hengittämään ihan tavallisesti. Sipsipussien rapinakin varsin siedettävää tähän verrattuna. Ihan oikeasti meni monta kohtausta leffasta ohi kun ei pystynyt keskittymään. Toki vähän sitäkin ilmiötä, että mitä enemmän asiaa ajatteli niin sitä enemmän se tuntui haittaavan.
     
    Viimeksi muokattu: 26.07.2010
  17. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Veikkaan että aika moni muukin asia sinua häiritsee, jos sinulla on noin tarkka ja erotteleva kuulo, että pystyt nenän kautta hengittämisen kuulemaan elokuvan äänien alta.
     
  18. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Itseäni ei pussien rapina yleensä häiritse, kun äänet ovat yleensä niin kovalla, ettei sellasia kuule tai kiinnitä edes huomiota. Parina kertaa on ärsyttänyt, kun takana on istunut joku muksu, jonka on pitänyt jossakin välissä potkaista selkänojaa, mutta yleensä istun takarivissä, joten tältä tulee vältyttyä erittäin hyvin.

    Itse voisin tunnustaa kerran hieman häirinneen elokuvassa, kun olin katsomassa Clash of the Titansia. Nauroin kaverin kanssa kohdissa, jotka olivat niin tökeröitä ja tyhmiä, mutta emme olleet ainoita. Ympäri salia oli muitakin naureskelijoita. Ainoa elokuva, jonka aikana olisin halunnut poistua salista sen huonouden takia, mutta piti se nyt katsoa loppuun asti.
     
  19. RidgeForrester

    RidgeForrester Guest Guest

    Liittynyt:
    01.08.2004
    Viestejä:
    554
    Saadut tykkäykset:
    1
    Harmillisimpana omista kokemuksista on jäänyt mieleen, kun olin katsomassa Savin Private Ryania, ja takanani istui lauma pissaliisoja. Elokuvan parhaan pätkän, eli sen alun maihinnousun, elokuvallinen kokeminen kärsi kovasti siitä, kun elokuvan hahmojen koville kohtaloille kiljahdettiin tuon tuosta äänekkäästi räkättämään selkäni takana. :grr:

    "Heheee, tyyyhmä! Mitä sä sillä kädellä enää teet - meinaaks teipata sen kiinni!? Eikö oo oikee kiva maata hiekkarannalla? Hääähää, no kannattiko sit ottaa kypärä pois päästä?! Vitsiku tyhmä! Vähänx idiootti sotilas...." :OI

    Kyllä oli lähellä ettei ruvennu harmittamaan. Lähes yhtä paljon turhautti se, että elokuvan lopussa samaiset pissikset itkeävollottivat sympatiaansa vuosikymmenen korneimpiin kuuluvassa kohtauksessa.:sick:


    Crouching Tiger, Hidden Dragon -elokuvaa oli taasen katsomassa joku henkilö, joka ei selvästikään pitänyt ko. elokuvaa kovin realistisena totuudenkuvana, koska hän huusi kovaan ääneen "NOJOO!! Varmaan pystyy tolla lailla hyppimään - miten muka ninjat osais jotenki lentää???!!!"
     
    Viimeksi muokattu: 05.08.2010
  20. Caporegime

    Caporegime Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.04.2004
    Viestejä:
    1 587
    Saadut tykkäykset:
    3
    Sanoinhan että äänekkäästi. En sitten tiedä oliko suu auki vai kiinni ja mistä ääni oikeasti kuului, mutta tuhisevalta nenältä se kuulosti eikä todellakaan kuulostanut kovin normaalilta hengittää niin raskaasti. Eikä varmaan normaalia ollutkaan, kun tätä luontoääntä kuului vain jonkin vartin ajan. "Salin toiseen päähän" oli tosin hieman liioittelua. :rolleyes: