Logitech Harmony One

Keskustelu osiossa 'Kaukosäätimet' , aloittajana hkj, 06.01.2008.

  1. Sony-Man

    Sony-Man Guest Guest

    Liittynyt:
    01.03.2009
    Viestejä:
    68
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moroo..

    Ihan mielenkiinnosta kysyn miten muilla onen käyttäjillä akku kestää aktiivisessa käytössä? Saishan toi akku kestää vaikka pidempäänkin omasta mielestäni, mutta loisto pulikka tämä on.
     
  2. Juha K

    Juha K Guest Guest

    Liittynyt:
    29.12.2005
    Viestejä:
    66
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oma One käy laturissa noin viikon välein.

    -Juha K
     
  3. TopJarkko

    TopJarkko Guest Guest

    Liittynyt:
    01.03.2007
    Viestejä:
    67
    Saadut tykkäykset:
    0
    5 kertaa kuukaudessa ruukaa olla laturissa, joskin voisi selvitä (3-) 4 kerrallakin.
     
  4. Sony-Man

    Sony-Man Guest Guest

    Liittynyt:
    01.03.2009
    Viestejä:
    68
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samaa luokkaa itsellänikin.. Sais kestää pari vkoa akku mutta en pääse mitenkään siihen.. Yleensä alle viikko kestää toi akku mun käytössä.. Pystyykö tota akkua lataamaan usb:llä mitenkään tiedätkö vai onko toi kelkka ainoa missä sen voi lataa?
     
  5. prodigy

    prodigy Guest Guest

    Liittynyt:
    17.02.2007
    Viestejä:
    743
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei käsittääkseni lataudu usb:stä. Kelkka on täten siis ainoa latausmahdollisuus.
     
  6. BoyWonder

    BoyWonder Guest Guest

    Liittynyt:
    09.11.2005
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kenelläkään tieto tosta Harmony one Advanced versiosta, että onko siinä mitään eroa, tuohon tavalliseen Oneen?

    Hintaseurannasta toi löytyy tavallinen löytyy Gigantista 99€ ja Logitechin sivuilla toi Andvanced on tuplahintainen...
     
  7. KMOK

    KMOK Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    21.06.2002
    Viestejä:
    1 946
    Saadut tykkäykset:
    37
    Tarkottaiskohan vaan, että kyseessä on edistyksellinen kauko..? Elikkäs sama kapula kyseessä.
     
  8. BoyWonder

    BoyWonder Guest Guest

    Liittynyt:
    09.11.2005
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    :)
    On sit pikkasen edistyksellinen hinta tuolla Logitechin sivuilla! :eek:
    Kiitos vastauksesta!
    Pitänee käydä poimimassa toi talteen Stockkan hulluilta päiviltä, kun on lähi Gigantista loppu...
     
  9. freq

    freq Guest Guest

    Liittynyt:
    07.06.2009
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jou

    Kävin itsekkin eilen hakemassa tän One kaukosäätimen stockalta.

    Laitteistoni:

    Samsung LE46B750
    Pioneer VSX-D1011
    Thermaltake DH-101 HTPC
    Xbox 360

    Tämä kake tuli oikeastaan sen takia ostettua että sain vaihdettua tuosta pioneerin vahvistimesta surround tilaa kun alkuperäinen kake on paskana. Yleisesti ottaen kaikki perusnapit ja aktiviteetit alkavat olla jo kunnossa mutta pitäs vielä vähän säätää tuota kakea paremmin että saan nuo kaikki tarpeelliset pioneerin tarvittavat komennot hyviin paikkoihin. Ei viittisi meinaan lavata 14 sivua noita komentoja läpi tuosta näytöltä :D. Yksi ongelma oli myös että kun tämä minun telkkari käynnistyy niin pirun hitaasti että kaukosäädin reagoi liian nopeasti telkkariin joten pioti vähän säätää viiveitä ja nekin ovat nyt kunnossa. Yleisesti ottaen erittäin hyvä kaukosäädin mutta hallintaohjelmisto saisi olla vähän parempi.

    Arvosana 9-
     
    Viimeksi muokattu: 18.04.2010
  10. BoyWonder

    BoyWonder Guest Guest

    Liittynyt:
    09.11.2005
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on toi säätämine pikkasen kesken, kun tuli pienen hieromisen jälkeen pikkasen hellasäröä! :p
     
  11. Zyklon

    Zyklon Guest Guest

    Liittynyt:
    21.02.2008
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Heh, Sama täällä :)

    Joillakin on aikaisemmin ollut ongelmia onen virtojen katkeilun kanssa!? Löytyikö siihen ratkaisua? Minun kake boottailee satunnaisesti ihan itsekseen..

    Ainakin näin aluksi tuntuu hankalalta painaa kosketusnäytön nappuloita ja samalla osoittaa kakella laitteita kohden.. saako esim. activities toiminnot toimimaan jostain näppäimestä näytön sijaan?
     
  12. Portti

    Portti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.06.2010
    Viestejä:
    49
    Saadut tykkäykset:
    0
    [EDIT: löysinkin tähän ongelmaan itse vastauksen kun vähän värkkäilin Harmonyn päivitysohjelmalla ja tutkin digiboxin manuaalia, josta paljastui, että etsimäni komento oli nimeltään Playlist]

    Mitenköhän tuohon Harmony One:n johonkin painikkeeseen tai kosketusnäytölle saisi Humaxin tallentavan digiboxin kaukosäätimestä toiminnon, jolla näkee listan tallennetuista ohjelmista? Digiboxi on Humax CX-PVR9500C.

    Muut tärkeimmät toiminnot näyttäisivät löytyvän Harmonysta laitteiden määrittämisen jälkeen mutta tuota tallennettujen ohjelmien listaa en ole onnistunut löytämään.

    Vinkkejä?
     
    Viimeksi muokattu: 30.06.2010
  13. Swoosh

    Swoosh Guest Guest

    Liittynyt:
    06.12.2006
    Viestejä:
    80
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voihan kanada. Siiryinpä minäkin 525:stä Oneen ja kaikki toimii muuten hyvin, mutta:

    Samsungin erillinen digiboksi käynnistyy tv-aktiviteetista välillä ok, useimmiten vain vilauttaa power-lediä ja sammuu. Opetin sitten Onelle alkuperäisestä varmuuden vuoksi PowerTogglen ja hyvinhän se toimiikin... erikseen omana komentonaan. Osana aktiviteettia ei sitten millään toimi joka kerta. Ja samaan aikaan Harmony 525 komentaa joka kerralla täysin virheettömästi. Yritin säädellä noita viiveitä ja kaikkia tarjolla olleita asetuksia. Mikään ei ole toistaiseksi auttanut. Logitechin tuki on myös tuunaillut pari muutosta asetuksiin ilman vaikutusta. Yhtä hyvin tai huonosti toimii vakioasetuksilla kuin tuunaamallakin. Tai no sain toki asetuksia itse muuttelemalla kaukon menemään kaksi näppäilyä kerralla :).

    Tuolla aiemmin puhuttiin että lasipöytä olisi vaikeuttanut mahdollisesti Onen toimintaa. Mulla kaikki laitteet (paitsi töllö) ovat lasiovien takana. Mutta eipä tuo 525:sta ole koskaan haitannut. Ja toisaalta digiboksin kaikki muut komennot toimivat virheettömästi. Ihme juttu...
     
  14. MovieFreak

    MovieFreak Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.07.2003
    Viestejä:
    1 150
    Saadut tykkäykset:
    4
    525sta ei lasipöytä haitannut, Onea haittasi, ilmeisesti lähettimessä jotain eroa. Kokeilepa ovi auki, eihän toi maksa mittään... Niin Humaxin boksilla oli toi ongelma mulla.
     
  15. Swoosh

    Swoosh Guest Guest

    Liittynyt:
    06.12.2006
    Viestejä:
    80
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oliko sinulla vaikeuksia saada useampia komentoja perille vai ainoastaan jotain tiettyä? Täällä nimittäin kaikki muut toiminnot menevät lasiovenkin läpi nätisti paitsi tuo mainittu aktiviteetissa oleva käynnistys.
     
  16. Tuike

    Tuike Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.05.2004
    Viestejä:
    684
    Saadut tykkäykset:
    12
    Kaksi ja puoli vuotta vanha Kameleon 8 (kolmas sukupolvi) kaukosäädin rupesi reistailemaan sen verran pahasti että piti ostaa uusi kaukosäädin. One for All kotisivuilla ei ole enää listattuna uusia Kameleon kaukosäätimiä niin päätin vaihtaa laatua tähän Harmony Oneen. Kuutta laitetta pitäisi pystyä ohjaamaan ja ohjekirjan mukaan One pystyy ohjaamaan viittätoista, joten tämä kelpaa hyvin.

    Pikaohjeessa käskettiin lataamaan kaukosäätimen akku. Ohjeessa luki että kun valo syttyy vihreäksi niin akku on latautunut. Laitoin Harmonyn sitten latautumaan ja laturissa paloi valkoinen valo. Odotin kärsimättömänä että koska se latautuu. Sitten luin netistä, että ei siinä mitään vihreää valoa syty. Laturin valo on aina valkoinen ja se tarkoittaa vain sitä että töpseli on seinässä. Kun töksäyttää näyttöä niin oikeassa yläkulmassa lukee latauksen taso. Palkki oli täynnä niin otin Harmonyn pois latauksesta.

    Sitten rupesin asentamaan mukana tullutta ohjelmaa. Ohjelma ei meinannut lähteä käyntiin ja pelästyin että tähänkö tämä nyt jäi? Nettiä lukemalla selvisi, että ohjelman pikakuvakkeen asetuksiin täytyy laittaa ruksit, aja xp yhteensopivuustilassa ja aja järjestelmänvalvojana. Vista on käyttiksenä. Sitten toimii.

    Syötin ohjelmaan mitä kaikkea laitteita meillä on. Blu-ray soittimesta pyysi täsmennystä, että kaiva alkuperäinen kaukosäädin, laita se vastakkain Harmonyn kanssa ja paina säädä teho nappia. Menin ihan solmuun. Mikä ihmeen säädä teho? Laitoin lopulta että ohita siihen kohtaan. Kone ehdotti muiden nappien painamista ja niitä osasin painaa. Myöhemmin kun ohjelmoin kaukosäädintä niin selvisi että säädä teho on käännetty englanninkielen sanoista Power Toggle. Hohhoijaa. Eli siis virtanappi. :hitme:

    Varmaan kaksi tuntia meni kun ohjelmoin kaukosäädintä. Kosketusnäyttöön tulee kaikkea lisäkomentoja, joita ei mahdu tavallisiin näppäimiin, niin niitä lisäkomentoja joitui rämpyttämään pois kun siellä kaikkea turhaa myös sellaisia mitä laite ei osaa tehdä. Blu-ray soittimessa oli kaikkea dvd-tallentimen toimintoja. Laitoin kosketusnäyttöön vain tärkeimmät toiminnot ja tärkeysjärjestykseen.

    Aktiviteetteja en ole ohjelmoinut yhtään. Vaikuttavat ihan ufolta. Ohjaan laitteita samaan tapaan kuin kameleonttia, eli ensin painetaan laitteet nappia, sitten valitaan mitä laitetta halutaan ohjata ja sitten ohjataan yhtä laitetta kerrallaan joka käsky erikseen.

    Kai tämä tästä sujuu. :)
     
  17. aarno2815

    aarno2815 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2001
    Viestejä:
    4 636
    Saadut tykkäykset:
    131
    Aktiviteetit ovat koko laitteen suola. Ne pitäisi ensin asentaa ja sitten vasta laitteiden spesiaalikomentoja. Aktiviteettien asennus ei ole edes vaikeaa. Monet turhaan pelkäävät niiden vaikeutta!
    Nyt käytät kaukoa turhan vaikeasti.
     
  18. MovieFreak

    MovieFreak Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.07.2003
    Viestejä:
    1 150
    Saadut tykkäykset:
    4
    Komennot meni monesti tuplana, erityisesti kanavanvaihto, muistaakseni joku muukin. Sangen ärsyttävää. Aattelin että jos sulla on power-toggle, eli sama komento käynnistää ja sammuttaa laitteen, silloin voisi toi "tuplaantuminen" aiheuttaa ongelman. Mut toki toi lasi sijaitsee sulla vähän eri paikassa kuin mulla...
     
  19. MovieFreak

    MovieFreak Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.07.2003
    Viestejä:
    1 150
    Saadut tykkäykset:
    4
    [​IMG]
     
  20. Swoosh

    Swoosh Guest Guest

    Liittynyt:
    06.12.2006
    Viestejä:
    80
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juuri näin. Koko Harmonyn idea on nuo aktiviteetit. Yksittäisten laitteiden omat asetukset ovat sitten lisä jos/kun tarvitsee vaihdella asetuksia esim. AV-vahvarista jne. Itse aktiviteettien käyttöönotto on todella nopeaa ja helppoa. Pääosin myös toimivat out-of-box -asetuksilla vähintäänkin tyydyttävästi.