Gladiator

Keskustelu osiossa 'Blu-ray & UHD -leffat' , aloittajana Pasi85, 11.09.2009.

  1. Leterface

    Leterface Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.04.2007
    Viestejä:
    5 040
    Saadut tykkäykset:
    153
    Ei ole steelbook...

    Mutta tämä uusi versio sis. suomitekstit ja mikä tärkeintä SE ON VIHDOIN KORJATTU REMASTEROITU VERSIO! :thumbsup:

    Lisätietoja: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1263450.
     
  2. Zalmari

    Zalmari Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.08.2004
    Viestejä:
    412
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mahtaakohan mikään hollantilainen putiikki toimittaa Suomeen?
     
  3. Kari Häkkinen

    Kari Häkkinen Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.08.2008
    Viestejä:
    1 950
    Saadut tykkäykset:
    9
    Belgiastakin voi kokeilla.
     
  4. equilibrer

    equilibrer Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2003
    Viestejä:
    945
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ainakin www.freerecordshop.nl ja www.mediadis.com. Ensimmäisestä omakohtaisia kokemuksia ja vain hyviä. Postit 3e kun tilaa yhden bd:n kummassakin kaupassa. Mediadis toimittaa myös Ranska-julkaisuja, joten kannattaa katsoa kumpi on kyseessä. Tosin moni julkaisu on identtinen Ranska / benelux -maissa ja niin taitaa olla myös Gladiator.

    Tässä Gladiatorin tapauksessa kuitenkin lienee jonkinlainen riski, että saisi vanhaa versiota. Mutta itse ajattelin frs:n kautta laittaa jo tilauksen.
     
  5. Leterface

    Leterface Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.04.2007
    Viestejä:
    5 040
    Saadut tykkäykset:
    153
    Todennäköisesti lokakuussa ilmestyvä suomiversio on sama levy koska Hollanti julkassakin on suomitekstit..
     
  6. deebo

    deebo Guest Guest

    Liittynyt:
    09.03.2006
    Viestejä:
    225
    Saadut tykkäykset:
    0
    itse tilasin free record shopista kun sielä luki sivulla EAN koodi, jolla varmistui siitä että saa oikean version
     
  7. Mikkeli13

    Mikkeli13 Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.06.2008
    Viestejä:
    592
    Saadut tykkäykset:
    97
    Korjataan tämä, remasteroitu hollannin julkaisu on saatavilla myös SteelBook versiona. Lisätietoja täältä.
    Tulossa on tämän "teippivirityksen" lisäksi myös oikeasti uusi SteelBook julkaisu. Uusi julkaisu (siis jo kolmas :hitme:) saapuu elokuussa, lisää asiasta kuvien kera täältä.

    Sekavaksihan tämä Gladiatorin julkaisu on kaiken kaikkiaan mennyt.
     
  8. Leterface

    Leterface Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.04.2007
    Viestejä:
    5 040
    Saadut tykkäykset:
    153
    Kiitti korjaustiedosta Mikkeli13.

    Mutta taas on Gladiator jymy uutinen thedigitalbits.comia lainaten:


    "All right... now for that awesome Gladiator news. If you've been reading any of the A/V enthusiast forums in the last 24 hours or so, you may now be aware that Universal has just released the new remastered Gladiator Blu-ray in Holland. Fans will know that the previous U.S. Blu-ray release - a DreamWorks title distributed by Paramount, with elements provided by Universal - featured a (shall we say) somewhat disappointing and recycled high-def transfer. Let me rephrase that: It was an extremely disappointing transfer. Well... the good news is that a brand new 4K transfer of the film was done several months ago with fresh elements, and the title has been re-authored to include it. It's this new transfer that's now available on Blu-ray in Europe, and early word is it's spectacular. Here's a link to a good online screenshot comparison of the new and old Blu-rays. (The first image that appears is the old Blu-ray - roll your cursor over it to see the same shot on the new Blu-ray). As expected, the difference is pretty shocking. You see? There IS a real quality difference when a studio spends a little extra money on the A/V presentation of a Blu-ray to get it right.

    Anyway, word (and visual proof of) the new transfer appearing on Blu-ray in Holland has resulted in hundreds of concerned U.S. Gladiator fans e-mailing us in the last day or so, understandably hoping/pleading/begging for any information as to when they might be able to get their hands on the new disc here in the States. So here's the AWESOME news: Paramount Home Entertainment is about to initiate an exchange program for anyone who would like to swap their previous Gladiator Blu-ray for an otherwise identical disc with the new transfer. Here's their official statement:

    "We are implementing a limited exchange program. This program is only for those consumers that may have preferential issues with some of the technical DVNR (digital video noise reduction) and EE (edge enhancement) choices made in the original source transfer, and so would prefer to exchange it for one that addresses those preferences in a different manner.

    While the version that we originally distributed was of the highest quality, some enthusiasts may prefer to view it without the Edge Enhancement and DVNR implemented as standard process in bringing the film to hi-def. This new master resolves those issues."
     
    Viimeksi muokattu: 20.07.2010
  9. Jokke79

    Jokke79 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.03.2007
    Viestejä:
    903
    Saadut tykkäykset:
    2
    Mahtaako toi vaihtoruletti onnistua myös Suomessa? Multa löytyy toi vanha ja olin jo myymässä sitä, mutta jos sen voiki vaihtaa, niin eihän sitä sitten kannta myydä :eek:
     
  10. equilibrer

    equilibrer Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2003
    Viestejä:
    945
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllähän tätä sotkua on parhaansa mukaan edesauttaneet täysin hämärät kommentit eri foorumeilla. Tässä nyt jotain pointteja:

    1. Hollannissa ei ole koskaan Gladiatorista ollutkaan muuta kuin steelbook-julkaisua. Joten kaikki myös nyt Hollannissa myynnissä olevat Gladiatorit on siis steelbookkeja.

    2. Virallinen uusittu steelbook-kotelo saadaan myyntiin vasta elokuussa, siihen saakka myydään vanhoilla koteloilla, joissa on takakannessa tarra yläreunassa. Tämän jälkeen ehkä jossain vaiheessa aletaan myymään Gladiatoria myös peruskotelossa Hollannissa.

    3. Itse uusittu levy, eli levy nro 1, on siis nyt myytävissä Hollanti-julkaisuissa jo uusittu ja tulee olemaan sama levy luonnollisesti myös Saksassa, Briteissä ja Skandinaviassa.

    4. Ainakin Mediamarktista ja Mediadisistä ostetuiden Gladiatoreiden on jo vahvistettu olevan remasteroitua versiota. Freerecordshopkin lienee käytännössä varma, koska mediadis ja frs:hän taitaa olla enemmän tai vähemmän samaa puljua.

    5. Vanhat Hollanti-julkaisut on vedetty pois myynnistä Universalin toimesta, jos niitä vielä jossain oli varastossa.

    => Nyt Hollannista tilaamalla saa siis täsmälleen saman levyn kuin mikä tulee olemaan kaikissa muissakin Universalin Euroopan-julkaisuissa myöhemmin kesällä / syksyllä. Ainoastaan koteloissa on eroja.

    Vaihtokampanja-tiedotehan on Paramountilta, eikä siitä voi vielä vetää mitään johtopäätöksiä Universalin Euroopan julkaisuihin. Oma veikkaus on, että mitään vaihtokampanjaa ei ole tulossa Universalilta. Hyvin matalalla profiilillahan Universal näyttää pyrkivän tämän vaihdoksen tekevän. Vaihdos on myös kätevästi naamioitu "10th anniversary edition"-verukkeella.

    Ja itse asiassa melko skeptinen olen myös tuon jenkkikampanjan suhteen, mutta jos kerran noin on virallisesti tiedotettu, niin kai se on uskottava. Sikäli tuo tosiaan tuntuu oudolta, koska kyllä kai julkaisijan kannalta parempi tilanne on jättää hyvittämättä mitään. Kyllähän tosifanit sen kuitenkin doubledippaavat ja "tavallista" ostajaa ei edes kiinnosta onko kyseessä remasteroitu vai ei.
     
    Viimeksi muokattu: 21.07.2010
  11. Majestic

    Majestic Uusi jäsen

    Liittynyt:
    26.08.2005
    Viestejä:
    214
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eli vieläkään eivät myönnä että tuossa alkuperäisessä julkaisussa olisi ollut mitään vikaa. :hitme:

    Entäs ne katkenneet nuolet, puuttuvat salamat ym. poistettu kuvainformaatio? Parasta mahdollista laatua.
     
    Viimeksi muokattu: 21.07.2010
  12. equilibrer

    equilibrer Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2003
    Viestejä:
    945
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ilmeisesti tuo tarraversio anniversary editionista alkaa olla loppu Hollannissa. Ainakin Mediadis ilmoitti, että tuotetta tulee lisää vasta elokuussa kun se oikealla kotelolla varustettu versio ilmestyy.
     
  13. tvalimaa

    tvalimaa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.08.2007
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    7
    Nyt on ilmeisesti tullut vaihtopalautus mahdollisuus UK versioon?

    Universal (which holds the UK rights to the movie) is also setting up an exchange program, and is sending the following instructions: "If you wish to exchange your original DVNR (digital video noise reduction) feature disc we ask that you send us just your disc 1 in an envelope with your name and address enclosed. Please keep your original packaging and we will post you out a new disc 1."

    Disc 1 should be mailed to the following address:

    Universal Pictures (UK) Ltd
    'Gladiator Exchange'
    Prospect House
    80-110 New Oxford Street
    London
    WC1A 1HB



    New discs will not be available in the UK for approximately one month.

    http://www.blu-ray.com/news/?id=4901
     
  14. equilibrer

    equilibrer Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2003
    Viestejä:
    945
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olin siis väärässä, Universal lähti mukaan leikkiin. Edelleen kummaksuttaa, kun ottaa huomioon kuinka paljon on päästetty ulos about saman tasoisia julkaisuja isojen julkaisijoiden toimesta, eikä sanaakaan ole tullut sen jälkeen julkaisuista.

    Mutta parempi tietysti näin.

    Nytkun Mediadisisistä ja muualta Hollannista joutuisi joka tapauksessa odottamaan sen ainakin 2 viikkoa => peruin Mediadisin tilauksen, tilasin Playn kampanjansta vanhan Gladiatorin ja sitten vaihdatan sen levyn Universalilla, näin pääsee halvimmalla. Steelbookkia en tarvitse.
     
    Viimeksi muokattu: 26.07.2010
  15. hansolo

    hansolo Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.11.2002
    Viestejä:
    4 757
    Saadut tykkäykset:
    540
    http://comparescreenshots.slicx.com/comparison/68257/picture:0

    Melko huikea ero vanhan ja uuden välillä. Vanha versio on täyttä digikäsiteltyä p@sk@@. Universalilla on kyllä pokkaa vieläkin selitellä vanhan version puolesta, mutta kiitokset lähtee kuitenkin Unin suuntaan (+ niille kaikille valittajille, joiden vuoksi uusi versio tehtiin).
     
  16. Leterface

    Leterface Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.04.2007
    Viestejä:
    5 040
    Saadut tykkäykset:
    153
    Universal (joka omistaa UK version oikeudet) järjestää myös vaihto-ohjelman:

    "If you wish to exchange your original DVNR (digital video noise reduction) feature disc we ask that you send us just your disc 1 in an envelope with your name and address enclosed. Please keep your original packaging and we will post you out a new disc 1."

    Eli lähetä pelkkä leffalevy (Disc 1) ja yhteystietosi osoitteeseen:

    Universal Pictures (UK) Ltd
    'Gladiator Exchange'
    Prospect House
    80-110 New Oxford Street
    London
    WC1A 1HB
    England
     
  17. Jokke79

    Jokke79 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.03.2007
    Viestejä:
    903
    Saadut tykkäykset:
    2
    Hienoa, ehdein juuri myymään omani :/ No, pitänee tuo uusi versio sitten hommata steelbookina :hitme:
     
  18. Kleberson

    Kleberson Guest Guest

    Liittynyt:
    28.11.2005
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    0
    Soittelin Paramountille varmistaakseni että myös UK:n ulkopuoliset voivat lähettää levynsä saman ohjeen mukaisesti. Sain vahvistuksen ja laitoin jo oman levyni postiin.

    Naishenkilö kenen kanssa pääsin keskustelemaan kertoi myös että uudet levyt pyritään lähettämään kaikille siten että ne olisivat määränpäässään viimeistään 20.9. joka on kuulemma tämän korjatun version virallinen julkaisupäivä (oletan tämän olevan nimenomaan UK:n julkkaripäivä). Eli varautukaa parin kuukauden odotteluun...
     
    Viimeksi muokattu: 27.07.2010
  19. Pasi85

    Pasi85 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    19.07.2004
    Viestejä:
    355
    Saadut tykkäykset:
    2
    Noniin, hyvä homma jos vaihto tosiaan onnistuu, ja hyvä homma että täällä jaksettiin ottaa asiasta selvää. Tämä on tosiaan vähintä mitä Universal ja kumppanit voivat tehdä uskollisille faneille. :thumbsup: Paljonkohan on pk:t britteihin kirjeessä?
     
  20. Kleberson

    Kleberson Guest Guest

    Liittynyt:
    28.11.2005
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mä laitoin ohuessa cd-kotelossa levyn kuplakuoreen ja postit oli 1,55e.