Twilight - Epäilys (The Twilight Saga: Eclipse) (David Slade / Kristen Stewart, Robert Pattinson)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 11.03.2010.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Bella löytää itsensä jälleen vaaran ympäröimänä kun Seattlea ravisuttaa sarja erikoisia kuolemantapauksia vaarallinen vampyyrin jatkaesssa kostoretkeään.

    Kaiken keskellä Bella joutuu tekemään valinnan Jacobin rakkauden ja Edwardin ystävyyden väliltä tietäen, että hänen päätöksenä saattaa aloittaa jälleen vampyyrien ja ihmissusien välisen ikuisen taistelun.

    Stephenie Meyerin luoman Twilight -kirjasaagan kolmannen osan filmatisointi. Jatkoa menestyselokuvalle Twilight – Houkutus ja Twilight – Uusikuu.


    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    Ensi-ilta Suomessa 30.06.2010 (USA:ssa 30.06.2010)
     
  2. Blaqua

    Blaqua Sandels vahva ja pehmeä Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    725
    Saadut tykkäykset:
    30
    Tämän täytyy sitten olla se kaikkien aikojen huonoin leffa? Ainakin jos on uskomista Ilta-Sanomien lööppiin: Nuori mies kuoli katsoessaan Twilight-elokuvaa

    Taisi kuolla tylsyyteen, jos jotain voisi veikata? Kannattaa varmaan vähän varoa ennen kuin menee katsomaan tuota vapaaehtoisesti!
     
    Viimeksi muokattu: 05.07.2010
  3. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Tässä nähdään että paskalla pääsee pitkälle. Täytyy tunnustaa että olen katsonut sitä ensimmäistä noin. 30min, sitten oli pakko lopettaa. Se oli vaan törkeän kamalaa katsottavaa. En ole tavannut ainuttakaan naispuolista henkilöä joka näistä ei olisi tykännyt, ikähaitarilla 16-30 plus. Jos tällä foorumilla on naisväkeä, niin kertokaa mulle mikä tässä viehättää...
     
  4. mustis

    mustis Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.11.2004
    Viestejä:
    1 511
    Saadut tykkäykset:
    18
    IMDB:n arvosanat ovat aika vahvasti polarisoituneet sukupuolen mukaan ja merkille pantavaa on, että kaiken ikäiset naiset tykkäävät.
     
  5. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Mikä Harry Pottereissa viehättää? Mikä yleensäkin tällaisissa "nuorten synkissä seikkailuissa" viehättää? Toki Pottereiden tuotantoarvot ovat moninkertaisesti korkeammat kuin Twilight-elokuvien; toisaalta voidaan kysyä miksi kukaan itseään kunnioittava aikuinen on kiinnostunut kolmen keskenkasvuisen räkänokan edesottamuksista. Ensimmäinen Twilight-elokuva oli pienestä mittakaavastaan huolimatta parempi kuin esimerkiksi Tim Burtonin Charlie and the Chocolate Factory.

    Myönnettäköön kuitenkin, että toisessa Twilight-elokuvassa homma meni kyllä sitten plörinäksi ja sixpäkien esittelyksi, vaikka sinänsä juonessa oli vielä jotain mikä kiinnosti.

    En ole Twilight-elokuvien fani, mutta ehkä nämä "kamalinta sontaa ikinä" tyyppiset kommentit tuntuvat vähän oudolta -- etenkin kun niihin varmasti vaikuttaa jonkin verran se "olen äijä joten en voi tästä tykätä" mentaliteetti.
     
  6. ColdAsIce

    ColdAsIce Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    771
    Saadut tykkäykset:
    3
    Pakko kai se on käydä jostain vuokraamassa yksi tuollainen Twilight-leffa. Ilmeisesti "kannattaa" aloittaa ihan tuosta ykkösosasta. Olen liian vanha ja liian heteromies innostuakseni mistään puolivillaisesta teinidraamasta, mutta haluan kuitenkin tietää, että millaista maailmankuvaa nuorisolle nykyään tuputetaan.
     
  7. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minä ainakin diggailin Kristen Stewarttia(Into the Wildin jälkeen) ja ihan mielenkiinnolla odotin leffoja vampyyridiggarina, ei ollut kirjoja luettu enkä tiennyt että ne on jotain teinien suosikkeja. Molemmista elokuvista tavallaan halusin tykätä mutta ne oli aivan kamalaa sontaa. Siis todella huonosti käsikirjoitettu/ohjattu/näytelty(kakkonen vielä huomattavasti huonompi). Ei mitään äijäilyä tarvitse tuon todetakseen.
    BTW. Harry Potterit on ihan täyttä paskaa.
     
  8. SpiderJerusalem

    SpiderJerusalem Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2008
    Viestejä:
    1 017
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kai se on samanlaista perversiota kuin niillä aikuisilla jotka innostuvat futiksesta, jääkiekosta, stallonen tai swartsinikkarin leffoista. Mene ja tiedä, mutta siltä se on ainakin tuntunut, yhtä lapsellisia ne kaikki loppujen lopuksi ovat.
     
  9. Brija

    Brija Guest Guest

    Liittynyt:
    14.06.2004
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei näistä kuitenkaan ihan kaikki naiset tykkää... Tässä yksi esimerkki. :)
     
  10. Blaqua

    Blaqua Sandels vahva ja pehmeä Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    725
    Saadut tykkäykset:
    30
    Hienoa että dvdplazan ainoalla naispuoleisella käyttäjällä on jonkinlaiset standardit olemassa ;) Hattua nostasin jos omistaisin.

    En tiedä voiskohan tuota leffaa verrata pojilla/miehillä johonki Zombie Strippersiin..?
     
    Viimeksi muokattu: 11.07.2010
  11. anarkian

    anarkian Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2008
    Viestejä:
    63
    Saadut tykkäykset:
    0
    DVDPlazalaisilla ei taida kaveripiireihin kuulua sitten kovinkaan monia naisia :D

    Täytyy myöntää, että omassa kaveripiirissäni näistä elokuvista tykkää noin puolet tytöistä. Itse kuulun siihen joukkoon, joka ei sarjasta erityisesti pidä mutta ei näitä erityisesti vihaakaan. Tähän maailmaan mahtuu paljon surkeita leffoja ja surukseni voin todeta, etteivät nämä tekeleet ole lähelläkään sitä surkeinta päätä.

    Elokuvan juoni meni ymmärtääkseni kirjojen mukaan. Juoni oli jokseenkin heppoinen, mutta sitä jaksoi silti seurata. Edward/Bella/Jacob kolmiodraama ei vain jaksanut kiinnostaa tarpeeksi, jotta olisin nauttinut elokuvasta. Elokuva oli yllättävän väkivaltainen, mutta pisaraakaan verta ei silti vuodatettu amerikkalaiseen tyyliin. Bellalta puuttuu persoonallisuutta ja hän näyttää seuraavan miesväkeä kuin tahdoton nukke. Ainoa näyttelijä, joka näytteli roolinsa hyvin oli Riley-vampyyria näyttelevä heppu. Häntä katsoikin ihan mielellään ruudulla ;) Edward oli menettänyt vähän kalpeuttaan viime osasta - hyvä niin.

    Näin leffan eilen porukassa, jossa joka ainoa rakastaa sarjaa. Oli vähän orpo olo, kun repeilin kohtauksille, joissa ei ollut tarkoitus repeillä :rolleyes: Mutta kokemuksesta selvittiin ehjinnahoin. Tämä elokuva oli parempi kuin edellinen - sanoisin, että sitä ensimmäisen leffan tasoa. 2,5 tähteä viidestä. Elokuva ei tule kestämään toista katselukertaa enkä siksi antanut kolmea tähteä.
     
  12. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Juupajuu, olihan tämä tähänastisista paras, mutta tällä asteikolla eipä vielä päästä korkealle. No tehosteet sentään olivat parantuneet huimasti verrattuna kahteen edelliseen osaan. Jonkinlainen tylsyys tätä sarjaa vaivaa...kolmiodraamaa sekä sixpäkkiä tönköllä käsiksellä 1,5h, muu 0,5 h sekalaista menoa, toimintaa, ja pikkuruisen pieni ripaus kauhun alamaustetta, tosin tämän osan aloituskohtaus oli ihan hyvä. Anarkian on kyllä oikeassa, osa vakavista kohtauksista meni komiikan puolelle. Sivuosien rooleissa on kuitenkin kelvollisia suorituksia, siitä plussaa. Viimoisessa "tupla"osassa sitten sensuroitua seksiä:D

    2+/5
     
  13. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Voitin vedon kun katsoin tämänkin leffan. Nyt on pullollinen viinaa pöydällä, ja toivon että se auttaa poispyyhkimään nämä leffat mielestä. Oli tämä parempi kuin edellinen, mutta ei tässäkään ihan kauheasti ole tarvetta ilosta kiljua. En kuulu kohderyhmään, sillä nämä ovat Pottereista uloskasvaneille tytöille tarkoitettuja, siinä missä Game of Thrones samanikäisille pojille (myös henkinen ikä lasketaan). Haluan kertoa mielipiteeni, Harry Potterit oli taidetta tähän verrattuna. Jos nyt sitten 2/5, sillä petrasi edellisestä ja mun ei enää ikinä tarvi näitä leffoja katsoa. IKINÄ!
     
  14. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kävi muuten kanssa mielessä, kumpi olisi pahempi urakka. Luultavasti Potterit koska urakka kestäisi tuhottoman paljon pitempään ja pitäisi kestää kaikenlaisia hölmöjä sanoja. Tosin kaikki se imelä teinixtunneporno yliluonnollisiin mittoihin venyvällä gaymäisyydellä saattaisi hyvin laukaista piilevät taipumukset sarjamurhiin.
     
    Viimeksi muokattu: 06.07.2012
  15. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 704
    Saadut tykkäykset:
    352
    Älkää nyt hyvät ihmiset Pottereita vetäkö tähän, niissähän on toisaalta ihan kiinnostava ja alati... no helvetti, ei se auta kun käyttää tätä sanaa - synkemmäksi. Joo, siis synkemmäksi muuttuva tarina, jossa henkilöhahmojen kasvu vastuuseen, aikuisuuteen ja omiin kohtaloihinsa kouluvuosien vieriessä on tehty ihan hyvinkin jopa, samoin maailma on pieteetillä kasattu, vaikkei nyt varmaan kirjojen yksityiskohtaisuutta tavoitakaan. Tollasta suippokorvailuahan se toki on, mutta ei edes lajityyppinsä alinta kastia vaan ihan pätevää meininkiä. Ja kamoon, Pottereissa on brittinäyttelijöiden kerma, miettii jotain Order of the Phoenixia, kun samaan elokuvaan on saatu Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Brendan Gleeson, Jason Isaacs, Alan Rickman, Emma Thompson, Michael Gambon, Gary Oldman, David Thewlis... HUH HUH. Repikää siitä, twilightit.

    Anteeksi, meni aiheen vierestä.

    Olen kaikki Potterit katsonut, mutta kaikkien niiden uusintakierroksesta voisin vaatia kaksi viinapulloa. Samoin kaikki Twilight-elokuvat voisin katsoa kahdesta viinapullosta, ensimmäisen katsoinkin jo silloin joskus kun se tuli tv:stä, ihan vain nähdäkseni itse onko se oikeasti niin huono. Kyllä se oli, ei edes sellaista viihdyttävää paukuttelua löytynyt, vaan vetelää lässytystä vailla mitään jännitystä saatika aitoja romantiikan kipinöitä. Yksinkertaisesti vaan ihan vitun typerä ja huono elokuva. Mikä kauheinta, joskus leikittelin ajatuksella että voisin katsoa ainakin vielä yhden Twilight-elokuvan, että voiko ykköstä alemmaksi muka päästä...