Philips LCD 2009

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana makela5, 23.02.2009.

  1. Janos Riippa

    Janos Riippa Guest Guest

    Liittynyt:
    27.04.2002
    Viestejä:
    201
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aika jännä, että Jimm's:n sivuilla lukee takuu 1v. Soitin Philipsille ja sieltä sanoivat, että kaikilla (oletettavasti TV:llä) laitteilla on 2 vuoden takuu. Ensimmäinen vuosi liikkeen takuu (huollot & sen sellaset). Toinen vuosi on Philipsin takuuta (reklamaatio aikaa).

    Edit: Eli sitä hämmästelen miten Philips tänä vuonna ilmoittaa takuuksi 2 vuotta jos se on sitä ollut jo aiemminkin.
     
    Viimeksi muokattu: 26.06.2010
  2. ege

    ege Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.05.2003
    Viestejä:
    318
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eiköhän tuo sitten aika selvä ole. Eli ensimmäisen vuoden hoidetaan takuuasiat myyjän kanssa ja siitä eteenpäin suoraan Philipsin kanssa. TV:n mukana tuli lärpäke, jossa kerrotaan tuotteella olevan takuuta 2 vuotta, joten kahden vuoden takuu pitää paikkkansa myyjän ilmoittamasta 1 vuoden takuusta huolimatta. Aikaisemminhan Philpsin tv:iden takuu oli vain sen yhden vuoden.

    Kiinnostaisi käydä huoltovalikossa katselemassa mitä sieltä löytyy, mutta uskaltaako mennä kun ruutuun pamahtaa varoitus takuun raukeamisesta kun huoltovalikon avaa? Jääkö muistiin merkintä että huoltovalikko on avattu? Tietysti huoltovalikosta on mahdollista saada koko laite sekaisin, mutta tarkoitus ei olekaan sokkona kokeilla kaikkia mahdollisia asetuksia, vaan lähinnä katsella mitä löytyy ja mahdollisesti säätää overscania pienemmäksi.

    Mitäs tuo meinaa kun PC-tila ei ole aina valittavissa sisääntuloille? HDMI:n kautta tulee pientä input-lagia, johon PC-Tilan päälle laittaminen auttaa, mutta sepäs on välillä harmaana eikä valittavissa. Toisinaan taas näkyy.

    Nii ja tuo paneelihomma. Numero on 183 eli tämän mukaan http://www.avforums.com/forums/atta...philips-lcd-2009-series-7404-8404-capture.png LG:n paneelilla. Kumpikos noista sitten oli parempi, LG vai Sharp?
     
    Viimeksi muokattu: 27.06.2010
  3. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432
    Jep, tuo overscanin säätäminen kiinnostaisi minuakin. Kaupassa kun olen telkkareita vertaillut niin selvästi philipseissä on keskimääräistä enemmän overscania.

    Tuonkin olen huomannut, vaikka mulla onkin 26" niin ilmeisesti ongelmat on samat... veikkaan bugia, koska välillä sen pc-tilan pystyy kuitenkin laittamaan päälle ja asetus pysyy vaikka seuraavan kerran valikossa käydessä se on harmaana.

    Paremmuus lienee makuasia, ilmeisesti LG:ssä on kuitenkin laajempi katselukulma. Toisaalta, tietääkseni kaikki Sharpin paneelit tehdään Japanissa ja kaikki LG:t jossain halpatuotantomaissa. Sillä voi olla merkitystä muun teknisen laadun suhteen?
     
  4. ege

    ege Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.05.2003
    Viestejä:
    318
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kellään tietoa uskaaltaako huoltovalikkoa avata?

    Entä kannattaako päivittää uusinta softaa, joka on julkaistu 28.6.2010? Saako vanhaa softaa takaisin, jos uusi ei miellytä?
     
  5. topfieldowner

    topfieldowner Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.03.2007
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiinnostaa tämä Philips!

    Mitä mieltä olet EPG:stä:
    + Näkyykö 8654ssäkin kerralla max. 2 ohjelman tiedot per kanava (Now&Next rinnan) kuten monissa Philipsin kalliimmissakin malleissa, ja niitä 6-8 kanavalta pinossa, joita voi selata 8 päivältä?
    + Toimiiko EPG hidastelematta, myös lisätietojen haku, joka kestää joissain Philipsin malleissa (7862D) jopa puoli min?

    Kun tuo EPG on ilmeisesti toiminnoiltaan kohtalaisen rajoittunut ja tulevat ohjelmat (Next'in jälkeiset) hieman hankalasti selattavissa ja joka tapauksessa aika pieni määrä tietoa kerralla näytöllä (verrattuna niihin, joissa näkyy kerralla enemmän kuin Now+Next), niin sujuuko ohjelmatietojen selailu netin kautta (Telvis, Telkku tms. ohjelmaopas) kokemustesi mukaan helposti ja käyttömukavasti?

    Onkos HD kuvasta jo kerrottavaa?
    BBE äänentoisto; oletko tyytyväinen (erit. bassotoistoon)?
     
    Viimeksi muokattu: 23.07.2010
  6. Kurottaja

    Kurottaja Guest Guest

    Liittynyt:
    16.10.2008
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saako 8654:sta langattomasti nettiin? Jimmssin myymä Philipsin palikka tukee 2010 malleja! Onko hyviä kuvan säätöjä löytynyt?
     
  7. ege

    ege Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.05.2003
    Viestejä:
    318
    Saadut tykkäykset:
    0
    En käytä tv:n EPG:tä ollenkaan joten en ole siihen sen kummemmin tutustunut. Äkkiä kun vilkaisin niin näyttää tuon 8 kanavaa ja 2 ohjelmaa kerrallaan. Kuva ja ääni pimenee kokonaan kun EPG:n avaa niin ei kiinnosta käyttää. Katson TV:tä muutenkin mieluummin digiboksin kautta kuin TV:n omalla virittimellä, jo senkin takia että en viitisi hommata kortinlukijamoduulia/vaihdella korttia boksista tv:hen ja päinvastoin.

    Info-ruutukin (josta näkisi nopeasti meneillään olevan ja seuraavan ohjelman, kanavan nimen, kellonajan yms.) on sen verran naurettava ettei sitäkään viitsi käyttää. Pari riviä infoa, mutta kuva pitää silti peittää kokonaan mustaksi. Ääni sentään jää kuuluviin, mutta digiboksi hoitaa tuonkin paremmin.

    Kanavaa vaihdettaessakin tv näyttää vain pelkän kanavan nimen ja muistipaikkanumeron, vaikka aivan hyvin voisi näyttää meneillään olevan (ja mahdollisesti seuraavan) ohjelman nimen ja kellonajan. Tuo on ilmeisesti jossain vanhemmassa ohjelmistoversiossa ollut käytössä, mutta joku "uusi EPG-vaatimus" on kieltänyt sen. Versiohistoria sanoo erään ohjelmistopäivityksen yhdeksi "korjaukseksi": "To disable Now and Next program banner after channel change. This is a new EPG (Electronic Programme Guide) requirement."

    Kuvanlaadussa ei kokemuksieni mukaan ole moitittavaa niin SD- kuin HD-kuvallakaan.

    BBE-äänentoiston vaikutuksesta ääneen en tiedä yhtään mitään. Vaikuttaa lähinnä markkinointikikalta. Bassotoisto ei ole sen kummoisempi ole kuin tv:iden omissa kaiuttimissa yleensäkään.

    Langattomasti ei saa nettiin. NetTV:tä olen kokeillut, mutta hyvin verkkaista on selailu ja osoitteiden syöttäminen kaukosäätimen välityksellä.
     
    Viimeksi muokattu: 20.08.2010
  8. Pete_83

    Pete_83 Guest Guest

    Liittynyt:
    31.12.2000
    Viestejä:
    662
    Saadut tykkäykset:
    1
    8404:een ilmestynyt sellainen vika, että välillä TV alkaa automaattisesti nostaa volyymitasoa. Eli ikäänkuin joku painaisi 'volume +' -nappia TV:n kyljestä (kaukosäätimestä vika ei johdu, sillä se on usein TV:n alla hyllyllä). Äänenvoimakkuus nousee maksimiin, ellei sitä ehdi pysäyttämään kaukosäätimellä tai TV:n kyljestä. Muilla vastaavia kokemuksia?
     
  9. Kurottaja

    Kurottaja Guest Guest

    Liittynyt:
    16.10.2008
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse itselleni vastaten: Laitoin toisen Wlan-tukiaseman sillaksi ja siitä kaapelin kiinni televisioon niin net-tv pelittää langattomasti.
     
  10. SaLe_X

    SaLe_X Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.10.2002
    Viestejä:
    554
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko tästä telkkarista muodostumassa murheenkryyni? Pidin tuota pari viikkoa tässä tietokoneen vierellä katsellen välillä sarjoja siitä. Hyvin toimi tuon muutaman viikon, mutta nyt ilmoittaa vain "videoformaattia ei tueta", aivan sama mitä resoluutiota koittaa syöttää hdmi:n kautta. Ja joka hdmi-portin kanssa sama. Onko jollain moisesta kokemusta?

    :mad:
     
  11. HeEBeli

    HeEBeli Guest Guest

    Liittynyt:
    03.06.2007
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olethan muistanut kytkeä PC-tilan päälle töllön valikosta kun olet liitäntää vaihtanut ja tarkistanut näytönohjaimesta että asetukset ovat niin että töllö tunnistaa sen ("tietokoneformaatit s.3 http://download.p4c.philips.com/files/3/37pfl5604h_12/37pfl5604h_12_pss_fin.pdf)

    Enemmän nimittäin kuulostaisi siltä että tietokoneessa on asetukset muuttuneet kuin että töllössä olisi vikaa.
     
  12. JammuS

    JammuS Guest Guest

    Liittynyt:
    03.08.2006
    Viestejä:
    102
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moro. Tää taitaa olla oikea ketju, kyseessä kuitenkin taitaa olla 2009 malli... Eli tuo 46PFL9704H on tässä ollut silmissä jo pidemmän aikaa. Sen jälkeen, kun 4vuotta(?) sitten hankin Panasonicin TH-42PV:n vaimikätoinyt onkaan, en ole juuri taulutelkkarien kehitystä seurannut.

    Nyt kun on välissä vaihdettu duunia, akkaa ja kämppääkin, niin tuli mieleen pitäskö vaihtaa toi telkkarikin :D Hienosti on Pana palvellut ja kuva kestää edelleen vertailun moniin nykyvehkeisiin, tosin paremman pään laitteet jo epäilemättä ovat painelleet ohi. Kiinnostuinkin tuosta Philipsistä, kun tuo LD tekniikkana vaikutti - eihän tuolla voi saada kuin mahtavaa kuvaa, eihän? Tätä olettamaa tuki myös MB:n testi.

    Mitkä ovat siis käyttäjien kokemukset vehkeestä? Taulutelkkareita katsoneena on oppinut, että ehkä tärkein ominaisuus on juurikin tuo mustan taso. Se lienee kunnossa? Entäpä mitä tarkoittaa käytännössä tuo "LD Artifacts" minkä bongasin jostain arvostelusta? Taustavalo-"pilviä" kohteiden ympärillä? Onko ongelma huomattava?

    Entä tuo katselukulma? Panan kanssa on tullut totuttua jo laajoihin kulmiin. Mitenkäs tässä? Miten kuva muuttuu?

    Lähinnä siis arvon 46PFL9704H:n ja jonkun uudemman ja isomman Panan välillä. Myös Philipsin verkko-ominaisuudet vaikuttavat mukavalta bonukselta - onko kotona verkkolevy-virityksiä? Heittäkää kommenttia. :)
     
    Viimeksi muokattu: 27.08.2010
  13. Nyargo

    Nyargo Guest Guest

    Liittynyt:
    14.08.2008
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitä kokemuksia teillä on 40 tuumasesta PFL8664H telkkarista... paljon sellaisesta uskaltais maksaa? ja mitä hyviä/huonoja puolia siin on.

    Telkku tulis perus käyttöön... katotaan paljon dvd ja blu-ray leffoja ps3:lla sekä pelailua myös ps3:n kautta.