philips 37PFL8404H/12

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana Yakuza, 18.06.2010.

  1. Yakuza

    Yakuza Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.06.2010
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Elikkäs olis tälläinen ongelma. Ps3:n ja tämän telkkarin välillä on ongelmia käynnistyksen yhteydessä hdmi:llä. Eli ongelma ilmenee satunnaisesti. Käynnistys tapahtuu niin että ensin hdmi kanava päälle sitten vasta ps3 ja xmb valikkoon (eli ei suorakäynnistystä päällä). Kaapelit testattu,toisella ps3:lla testattu,hdmi paikat testattu ja muista laitteista aiheutuvat mahdolliset häiriöt testattu. Emolevy vaihdettiin ja sama ongelma. Mystisintä on se että eri kaapeleilla tulee erillaista häiriötä ja joillakin kaapeleilla saatta asia ilmeta useammin. Telkku käynyt infocarella ja hekin saivat vian aikaiseksi. Philipsiltä sanottiin että yhteensopivuus ongelma ja asialle ei voida tehdä mitään. Asia häiritsee sen verran paljon että voisiko joku vaivautua testaamaan saman mallisella töllöllä asiaa? Olisi kiva tietää että onko oikeasti kyseessä tyyppivika vai onko vain asia niin että philipsiä ei kiinnosta selvittää asiaa. Yritän saada kaupan purettua mutta mahtaako onnistua kauheen kiltisti.


    Yleisin häiriö on tälläistä suurinpiirtein (huollossa testattiin ja saatin vihreä ruutu):

    http://www.youtube.com/watch?v=10W9uiqMniM

    http://www.youtube.com/watch?v=vc0C_ZZnjEI
     
  2. Force

    Force Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.01.2005
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    1
    Otappa se PS3 mukaan ja marssi vaikka lähimpään suureen prismaan jossa näitä 8404-malleja sitten vielä malleina on.
    He varmasti testaavat myymälässä ihan vain mielenkiinnosta tuon asian ja ihan ilmaiseksi. :thumbsup:
     
  3. Yakuza

    Yakuza Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.06.2010
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Muuten hyvä idea mutta käpykylässä ei pahemmin marssita lähimpään prismaan :weep:. Enkä jaksa uskoa että suostuisivat tuollaiseen muutenkaan. Ja kun tuo ongelma on satunnainen niin sitä voi joutua koittaa hetken aikaa. Esim. huollossa ne ei meinanneet saada millään aikaan. Tosin saatto johtua siitä että tuo uus emo toimi hieman paremmin (voi olla harhaluuloa). Kyllä on silti ihme homma että tollasta ongelmaa on tämän päivän lcd tv:ssä ja hintalappu kohtuu korkea :grr:.
     
  4. Zzzamboni

    Zzzamboni Guest Guest

    Liittynyt:
    23.04.2010
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itselläni on kaksi philipsiä Philipsiä, samaa mallia eli Philips 42PFL8404H/12 sekä 37PFL8404H/12. Kummassakin ollut pleikkari kiinni (40Gb fätti) eikä mitään vastaavia ongelmia ole koskaan esiintynyt. Käytössä on ollut muutamia eri HDMI-piuhoja (halvimpia mitä verkkokaupasta on löytynyt) eikä ongelmia tosissaan ole ollut. Ainoastaan kaksi kertaa isompi telkkari on hukannut pleikalta tulevan videosignaalin (reilun vuoden aikana), mutta sekin on ratkennut käyttämällä tv toisella inputilla ja vaihtamalla sitten takaisin.
     
  5. Yakuza

    Yakuza Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.06.2010
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eli sain kaupan purettua :thumbsup:. Nyt odotellaan rahoja takaisin.
     
  6. ege

    ege Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.05.2003
    Viestejä:
    318
    Saadut tykkäykset:
    0
    Et sitten kokeillut päivittää uusinta 28.6.2010 julkaistua ohjelmistoa, jossa on korjattu mm. seuraava asia: "No picture and sound (blank screen) observed on HD video content through HDMI connection."

    Viittaa juurikin tuohon sinun vikaasi.
     
  7. Yakuza

    Yakuza Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.06.2010
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    No jaa empä usko että sillä olisi tekemistä tuon minun vikani kanssa ja muun muuassa korjattu? Siis se taisi olla ainoa asia siinä päivityksessä ja eikä siitä ole edes takeita että se olisi tuon musta ruutu hommelin korjannut juuri ps3:sella. Sitäpaitsi vika on sen verran eri tyyppinen (pikseli tanssia,kuvan välkyntää riippuen kaapelista) ja eipä siitä muilta mitään vastaavia kokemuksia tullut, että tuskimpa tuo päivitys olisi vaikuttanut yhtään mitään. Ja olet ilmeisesti melkein katsonut nuo youtube linkit. Veikkaan että siinä on paneelissa tai jossain muussa oikeesti vikaa, philipsiä ei vaan kiinnostanut selvittää asiaa. Ja itseasiassa kun tuo päivitys tuli niin telkku oli jo matkalla. Onneksi ei tarvi enää pelleillä tuon kanssa ja jos se olisi firmware ongelma niin tarvii olla huolissaan kyllä että noin bugisena päästää markkinoille.
     
    Viimeksi muokattu: 03.07.2010
  8. ege

    ege Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.05.2003
    Viestejä:
    318
    Saadut tykkäykset:
    0
    Päivityksiä tulee sen verran usein, että niissä ei ole montaa asiaa kerralla korjattu. Viimeisimmässä päivityksessä on korjattu edellämainitun lisäksi myös yksi toinen ongelma.

    Toisessa ketjussa kerroit näin:
    Ja tuo "tuota" viittasi siellä edellisen kirjoittajan kommenttiin, jolla oli ollut juurikin ruudun mustaksi menemistä, joten siitä päättelin että em. päivitys saattaisi korjata vikasi. Ja asia mikä päivityksessä on korjattu liittyy tv:n HDMI-inputteihin, joten se korjaa siinä mainitun vian myös PS3:n ja minkä tahansa muunkin HDMI:hin liitetyn laitteen kanssa.

    Ja mitä "takeita" tarvitsee siihen, että kokeilee korjaako ilmainen ohjelmistopäivitys jonkun ongelman. Ainahan sitä voi kokeilla, ei se mitään maksa eikä laitteet siitä hajoa. Itse ainakin ensimmäisenä kokeilisin ohjelmistopäivitystä ennen kuin lähettäisin laitetta takaisin, mutta kukin tavallaan.

    Mutta jos homma jo paketissa ja sillä selvä niin mitäpä tätä enempää jauhamaan.