Huonosti Käyttäytyvät Miehet

Keskustelu osiossa 'DVD-leffat' , aloittajana pinhead79, 19.11.2003.

  1. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 425
    Saadut tykkäykset:
    10
    Huh, huh, olipa onni etten tuota peltilootaa paikallisesta divarista tuossa muutama viikko sitten ostanut. :)

    Kyllähän tämä sarja on ollut ostoslistalla jo pitkään, mutta vailinainen suomi julkaisu ei ole oikein innostanut, ja eihän siitä pitkä aika ole kun tämän viime kerralla telkkarista katsoin, joten ihan hyvinhän tuota on jaksanut olla ilman, vaikka boksia on aina pitänytkin vähän hipelöidä Anttilassa käydessä.

    No, ostetaan tämä uusi boksi sitten kun alle 20 eurolla irtoaa.
     
  2. rauer

    rauer Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.04.2001
    Viestejä:
    904
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko joku hankkinut tuon uuden version ja osaisi kertoa onko se sitten onnistunut versio? Kuvanlaatu? Bugeja? Tekstityksen laatu?

    Itselläni on vain vanha Britti-versio, jossa ei ole mitään tekstityksiä ja välillä on vähän ongelmia pysyä 100% kärryillä.
     
  3. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 045
    Saadut tykkäykset:
    97
    Oli muuten tämä uusi julkaisu vain yhden normikotelon paksuinen. 6 levyä kuitenkin sisällä.
     
  4. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tuli perjantaina Prismasta ostettua heräteostoksena tuo uusikin boksi (29,95 €), vaikkei alunperin pitänytkään. Omistan nyt suomiversiot sekä peltiboksista että uudesta korjatusta versiosta, jossa siis on aiemmin unohtunut 5. kauden 7. jakso mukana (Home Made Sauna).
    Reiluinta tietenkin olisi ollut, että DVD:n julkaisija ihan itse tarjoaisi kuluitta korjatun 5. kauden levyn, nyt kun sellainen kerran on suomiteksteilläkin julkaistu. Tosin siellä päässä aikoinaan höpisivät jostain tekijänoikeuksista (koskaan tarkentamatta), mikä minun korvaani kyllä kuulosti vain huonolta hätävaleelta.

    Uusi "boksi" tosiaan on täysin normikotelon paksuinen ja näköinenkin. Saman verran levyjä kuitenkin, eli 6 kpl. Takakannen mukaan uudessa on 2h 16min (!) enemmän tavaraa, todellisuudessa kuitenkin vain em. puuttuneen jakson verran, siis vajaat puoli tuntia. Kuka näitä oikein tekee? Nyt siis on kaikki jaksot ja spesiaalitkin, kts. wikipedian listaus (6+6+6+7+7+6 = 38 jaksoa + lisäksi 4 hieman pidempää spesiaalia). Kummassakaan boksissa ei tule mitään vihkosia, eikä ole kommenttiraitoja tms. ekstroja.
    Rahalisesti ei fiksua toimintaa minulta, mutta ostinpahan kuitenkin, ompahan vihdoinkin täydellinen setti. Tekstityksessä (suomi/ruotsi/norja), menuissa, kuvassa tai äänessäkään en pikaisella tutustumisella huomannut yhtään mitään muutosta. Molemmat siis ovat 4:3 ja äänenä DD 2.0 (192 kbps).

    Heti kun kun laitoin levyn soittimeen, alkoi äänekäs hurina. Ei kuitenkaan levyn ääniraidasta, vaan mekaanisesti, siis itse DVD-soittimen koneistosta. Enemmän tai vähemmän sama tapahtui kaikilla levyillä, yhden tai kahden ensimmäisen chapterin aikana, sekä menussakin. Täynnä olevilla levyillä (7 + 1 jaksoa) tuota kuuli myös myös parin viimeisen chapterin aikana, jolloin ollaan aivan kakkoslayerin lopussa. Siis melko lähellä levyn keskustaa (eli tarvitaan suurin pyörimisnopeus). Tismalleen samanlainen ilmiö kuin Pulkkisen ykköskaudella, josta tarinoin täällä.

    Peltiboksin levyillä, tai sadoilla muillakaan katsomillani levyillä en ole noin kovaa pörinää kuullut, vain paria poikkeusta lukuunottamatta. Kokeilin perään uudestaan vanhan boksin levyä, se pyöri edelleenkin hiljaisesti, eli soittimen rikkoutumisesta ei ole kyse. Kenties ollaan vahingossa/tahallaan menty jonkun DVD-standardin yli, mikä aiheuttaa soitinkohtaisia ilmiöitä, jos on aiheuttaakseen.



    SUMMA SUMMARUM
    - boksin sisältö kuten ennenkin + se puuttunut Sauna-jakso
    - paljon kompaktimpi pakkaus (normikotelon kokoinen)
    - ainakin minulla em. hurinaongelma (kenties huono erä, kenties data alkaa tavallista keskemmältä?)
    - ja se tärkein, eli itse tv-sarja edelleenkin :thumbsup:
     
  5. rauer

    rauer Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.04.2001
    Viestejä:
    904
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä on tosiaan ihan ässä ja kestää katselua uudelleen ja uudelleen.

    Kiitokset uuden setin kommenteista. Ovat mahtaneet tehdä vähän mekaanisesti epätasapainossa olevan setin levyjä. Vaan kaipa tuo pitää sen tekstityksen vuoksi hankkia kunhan tulee alessa vastaan.

    Onko se tekstitys muuten onnistunut - jos on siis sama kummassakin setissä? Olen itse nähnyt vain TV:n tekstityksen enkä muista kuinka onnistunut se oli.
     
  6. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 707
    Saadut tykkäykset:
    353
    Mua jotenkin riepoo tuollaiset nykykotelot. Käytännöllisiä ja pieneen tilaan mahtuvia kyllä, mutta eivät näytä niin hienoilta hyllyssä. The Wiren pari viimeistä kauttakin olivat tuollaisissa, mutta kyllä boksin pitää näyttää boksilta :mad:
     
  7. RobanHood

    RobanHood Guest Guest

    Liittynyt:
    14.10.2002
    Viestejä:
    142
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näin tuon uuden version kaupassa, ja kyllä herätti hilpeyttä, kun kanteenkin oli oikein painettu isolla "NYT MUKANA MYÖS 5. KAUDEN JAKSO HOME-MADE SAUNA!". Aivan kuin olisivat printanneet "NYT ENTISTÄ VÄHEMMÄN TUOTANNOLLISIA MOKIA! OSTA VAAN!" Eikä ollut edes tarra, vaan kiinteä graffaa kansipaperissa. Tuo tulee kyllä näyttämään tyhmältä jatkossa, ja varmasti tulisi joka kerta hyllystä ottaessa mieleen, että ai niin kusettivat mua tänkin ekassa painoksessa... Odotetaan nyt sitten vielä kolmas painos, josta tuo on ehkä jätetty pois :)
     
  8. LimBurger

    LimBurger Guest Guest

    Liittynyt:
    07.09.2006
    Viestejä:
    78
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juu..tuli vihdoinkin hommattua tämä "parannettu" versio , kun hintakin oli sopiva kukkarolle => Anttilasta H. 14.95 Eur :) :thumbsup: