SD-kuva n. 50-tuumaisessa, missä hyvä?

Keskustelu osiossa 'Muut televisiot, näyttölaitteet ja soittimet' , aloittajana vvtv, 11.06.2010.

  1. Zami76

    Zami76 Guest Guest

    Liittynyt:
    24.09.2009
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juu 24p-materiaali on ihan mahdotonta trumotionille, mutta sama juttu on, tosin HUOMATTAVASTI pienemmässä mittakaavassa, myös Panan PT-AE3000-tykin kanssa.

    Digikurassa parhaiten huomaa ton tökkimisen uutisten kanssa, kun siellä alaosassa juoksee ne otsikot jatkuvasti oikealta vasemmalle. Joskus tökkii enemmän, joskus vähemmän, riippuen ilmeisesti signaalista ja siitä kuinka paljon siinä ruudulla on actionia sillä hetkellä.
     
  2. poppamies

    poppamies Guest Guest

    Liittynyt:
    29.10.2007
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuntuu siltä, että jostain käsittämättömästä syystä Samsung on ottanut kehityksessä askeleita taaksepäin, kun käsittääkseni viime vuoden malleissa ei tällaisia ongelmia ollut..
     
  3. temeksi

    temeksi Guest Guest

    Liittynyt:
    07.05.2003
    Viestejä:
    1 754
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mikä hiton Trumotion? Se on LG:n MCFI. Millä interpolaatio asetuksilla olet koittanut esim. tuota Ylen HD jalkapalloa?
     
  4. Zami76

    Zami76 Guest Guest

    Liittynyt:
    24.09.2009
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    No mikä v*ttu se nyt sitte onkaan, joka yrittää sulavoittaa liikettä? Hä? Ylen HD:ssä en oo kauheasti kokeillu, kun potkupallo ei oo mun laji, mutta perusdigikuralla oon kokeillu kaikki esiasetetut ja pirusti eri mukautettuja arvoja (kaikki ääripäät ja paljon sieltä väleiltä). Heti kun iskee sinne jotain päälle (muuta kuin off-tilan), niin pätkimistä alkaa esiintymään.

    Sori ihan kauheasti, että en oo Samsungin palvoja taikka edes myyjä ja oon omistanu telkan vasta viikon, ni ei kaikki termit oo vielä ulkomuistissa, eikä oo ees manuaali mukana duunissa. Annathan anteeksi?
     
  5. temeksi

    temeksi Guest Guest

    Liittynyt:
    07.05.2003
    Viestejä:
    1 754
    Saadut tykkäykset:
    0
    Se, että puhut jostain Trumotionista yms. ja et tiedä mikä edes mikäkin asetus tarkoittaa, ja silti väität, että siitä ei ole mitään hyötyä ja että se ei toimi millään asetuksilla, ei anna hirveän järkevää kuvaa.

    Saat anteeksi ainakin minulta, varsinkin kun itse omistan LG:n ja Sonyn töllöt, joten minulle sillä ei ole edes mitään suurta merkitystä. Mutta FUDin levittelyä lähentelevää kommentoitia joudut kyllä pyytämään anteeksi joltain ihan muilta.
     
  6. Zami76

    Zami76 Guest Guest

    Liittynyt:
    24.09.2009
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juu, mutta Sampoista vain parhaiden ominaisuuksien ja muista merkeistä vain huonojen ominaisuuksien poimiminen antaa viisaan kuvan.

    No, Motion Plus ei toimi ainakaan mulla digikuralla(!) millään esivalitulla asetuksella, eikä millään "muunneltu"-asennon epätarkkuuden ja värinän vähentämisen yhdistelmällä aiheuttamatta vähintään jonkunlaista nykimistä. Ei digiboxin kautta, eikä telkkarin oman virittimen kautta. Nyt on termit kaivettu suoraan telkkarin valikosta, toivottavasti on suht oikein.
     
  7. temeksi

    temeksi Guest Guest

    Liittynyt:
    07.05.2003
    Viestejä:
    1 754
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eli asiasta toiseen? Antaa jos asiat osaa argumentoida ja perustella oikein.

    Itse olen noita asetuksia aika paljon näpräillyt porukoilla, kun heillä on 40B650. Normaaleilla digikuraohjemilla Blur reduction 10 ja Dejudder 0. Urheilulla Blur 10 ja dejudder 3-4, ja esim. jääkiekko näyttää mahtavan tarkalta, kun sen kiekon jopa erottaa. Samat asetukset myös 24p Bluray luontodokkareissa/ animaatioissa yms. (esim. Planet Earth pitää interpoloinnista). Jollain leffoilla ja filmipohjaisilla matskuilla interpolaatiosta on tosiaan vian haittaa, kun se näyttää luonnottomalta.

    Allinall, 100/200Hz virkistystaajuudesta ja liikeinterpoloinnista on todellista hyötyä, ja LCD-puolella nämä asiat toimii kevyesti parhaiten Samsungilla, toimivan MCFIn ja erillisten ja riittävän tarkasti säädettävien antiblur ja dejudder asetuksien johdosta.
     
    Viimeksi muokattu: 16.06.2010