Huonoin elokuva minkä olet nähnyt pitkään aikaan?

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Nice Guy Eddie, 28.09.2001.

  1. paha_kuukkeli

    paha_kuukkeli Guest Guest

    Liittynyt:
    07.06.2007
    Viestejä:
    401
    Saadut tykkäykset:
    0
    Solomon Kane

    Tyypillinen esimerkki siitä kuinka lähdeteoksista jätetään elokuvaan pelkkä nimi. Elokuvalla ei käytännössä ole mitään yhteistä R. E. Howardin tekstien kanssa, vaan kyseinen jätös on pikemminkin risteytys Xenan jaksoa ja Chronicles of Riddickiä. :sick: 1/5
     
  2. Brunberg

    Brunberg Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2005
    Viestejä:
    361
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kattokaa sellainen pätkä kuin Versace Murha ja tulkaa siten naukumaan noista "huonoista" leffoista. Aika moni kuitenkin valittaa ihan laatuelokuvista, ketjun nimi on kuitenkin "huonoin elokuva...."
     
  3. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Tästä Hanaa!/Torque!-leffasta en voi olla kuin samaa mieltä. Se on ehkä kaikkien aikojen huonoin auto/mp-aiheinen elokuva ja hyvin lähellä kärkeä kaikkien elokuvienkin sarjassa.

    Itseäni tuo ottaa aivoon sen takia kun yksi kaverini hehkutti sitä ihan älyttömästi (joo, siis sellaisiakin ihmisiä on jotka tuollaisesta pitävät???) ja menin sitten ostamaan se aikoinaan dvd:nä ja voi sitä elämän päivää kun sen sitten katsoin.:OI:hitme: Siinä elokuvassa on kyllä ihan kaikki pielessä. :hitme:
    Sinnittelin sen loppuun asti ihan periaatteesta, mutta tuosta kyllä jouduin kuittailemaan aika paljon sille kaverille. Bikerboyz on tosiaan tuohon verrattuna laatuelokuva ja Fast and furious-elokuvat ovat täydellisiä taide-elämyksiä jos nyt edes samasta genrestä otetaan. Enää en kaikkea muista tuosta Torquesta, mutta se jäi päähän että se oli kyllä huonointa mitä olin nähnyt vuosiin. Ja minä siis PIDÄN auto- ja mp-elokuvista yleensä genrenä.
     
  4. Thezeus

    Thezeus Guest Guest

    Liittynyt:
    15.07.2008
    Viestejä:
    344
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voih, nyt harmittaa kun ei tullut katsottua. Sen verran painavaa tekstiä, että ihan mielenkiinnosta olisin halunnut nähdä
     
  5. prkl

    prkl Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    2 029
    Saadut tykkäykset:
    0
    Avatar tuli katsottua viimein ja olisinpa skipannut.. ei tätä tekniikkademoa voi elokuvaksi kutsua ja kukakohan on imenyt ketäkin että tälle pökäleelle on kultasia pikku-ukkojakin jaettu :sick:
     
  6. x_jmt_x

    x_jmt_x Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    18.08.2006
    Viestejä:
    7 617
    Saadut tykkäykset:
    523
    No jaa, sehän voitti:

    * Paras lavastus
    * Paras kuvaus
    * Parhaat erikoistehosteet

    Ja oli ehdolla (nyt kun niitä otetaan ehdolle enemmän, ettei Avatardsit suutu, kun ei pääse edes ehdolle vrt. TDK)

    * Paras elokuva
    * Paras ohjaus

    Eli pinnat tuli teknisistä ansioista ja ehdolle otettiin noista kahdesta muusta, vaikka kaikkihan sen arvasivat, että säälistä / fanien miellyttämiseksi ilman mitään mahdollisuuksia voitosta.

    Kaunista katsottavaa ja sisällöllisesti ah niin turhaa.
     
  7. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Täältä myös ääni elokuvalle Hanaa!/Torque! Olihan sellainen katselukokemus, että vähään aikaan ei tarvi mopoleffoja katsoa. Alle 16-vuotiaana olisin varmaan pitänyt tästä leffasta, mutta nyt yli 16-vuotiaana ei vaan uppoa.
     
  8. Huikka

    Huikka Guest Guest

    Liittynyt:
    22.01.2002
    Viestejä:
    347
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä oli kyllä 2D:nä uskomattoman pitkä ja pitkäveteinen grafiikkademo. Selkeästi näki, että yksi D lisää olisi parantanut demon laatua huimasti. Juonta sekään ei olisi korjannut.

    Avatarista tuli minulle mieleen Final Fantasy (se leffa). Sekin oli hieno grafiikkademo, mutta kunnon juoni puuttui.
     
  9. equilibrer

    equilibrer Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2003
    Viestejä:
    945
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olette väärässä, Avatar ei kuulu tälle listalle. Mielipiteensä kullakin, mutta mitään tekemistä huonoimpien elokuvien kanssa ei Avatarilla ole. Trollaus ei kuulu tälle foorumille.
     
  10. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 040
    Saadut tykkäykset:
    16
    Niin mutta kun otsikko kuuluu "Huonoin elokuva minkä olet nähnyt pitkään aikaan", eikä "Huonoin elokuva ikinä".
    Trollauksesta ei liene kyse, vaan nimenomaan mielipiteistä?
     
  11. prkl

    prkl Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    2 029
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tarkoitus ei todella ollut trollata. Kyseinen tekniikkademo nyt vaan oli kamalin pökäle joka makuunista on käsiini eksynyt pitkiin aikoihin. Viimeksi näin vahvoja inhoreaktioita herätti Lordin "dark floors" :OI
    Avatar oli kokonaisuutena aito kuin pamela anderssonin tissit tai tuksun parisuhde, hahmot kiinnostavia kuin alepan lastauslaiturille sammunut spurgu ja juoni laadukas kuin kiinalainen jussipaitakopio.. paska maku jäi suuhun ja vaikka leffa kestikin sen kolmetuntia oli ihan pakko katsoa perään kummisetä jotta näki leffan jossa on laatua, tunnetta, juoni ja mahtavia näyttelijäsuorituksia.

    En usko että avatarin 3D versio olisi ollut yhtään siedettävämpi, paska on paskaa vaikka se olis 4D "hajun kanssa", tosin vahva paskanhaju olisi voinut estää silmäluomien lurpsimista :D
    Kaikkea ei voida tietokoneella tehdä, yksi niistä on laadukas elokuva (animaatiot poisluettuna tietysti).
     
  12. Mjs-

    Mjs- Guest Guest

    Liittynyt:
    18.06.2010
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Skeleton Crew 2009

    Suomalais amerikkalainen kauhu elokuva. Oli todella surkea elokuva, sen piti olla kauhu leffa, mutta enemmän se oli komedia ku kauhu elokuva.

    Mutta ainahan jos suomalaiset lähtee tekemään kauhu tai englanniksi elokuvaa nii elokuva menee ihan vituilleen.



    Paranormal activity

    Tossa on toinen todella huono elokuva. Elokuva on huonosti tehty ja todella tylsä. Loppu 5min on iha ok,mutta muuten elokuva on niin tylsä että nukahtaa katsoessa sitä. Elokuvaa mainostettiin todella pelottavana, mun mielestä se oli surkea leffa, missä ei ollu yhtää kauhua.
     
  13. x_jmt_x

    x_jmt_x Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    18.08.2006
    Viestejä:
    7 617
    Saadut tykkäykset:
    523
    Ja nyt alkaa taas se "sä et vaan tajuu, mee kattoon Resident Eeeeviliä" -vastaanväittö.
     
  14. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Avatar kyllä oli paskin elokuva mitä on muutamaan kuukauteen katsonut. Tänään on vuorossa Wolfman, niin katsotaan onko siitä Avatarin selättäjää.:rolleyes:
     
  15. chevalier

    chevalier Guest Guest

    Liittynyt:
    26.01.2009
    Viestejä:
    179
    Saadut tykkäykset:
    0
    sitä ennen alkaa se "tätä on hypetetty ihan liikaa, joten elokuva on automaattisesti paska" -vääntö :D
     
  16. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Be Coolin sain katsottua lauantaina loppuun, kolme päivää kesti tämän roskan katsominen, koska ei sitä shittiä vaan pystynyt katsomaan pitkään ilman vakavaa aivoverenvuotoa. Lauantain ja edellisen katselukerran välillä oli muutenkin yli kaksi viikkoa.

    Elokuvalla oli suht. kova näyttelijäkaarti, joissa oli pari kovaa cameota musiikkimaailman puolelta. Näyttelijöihin lukeutui kumminkin erittäin paljon inhokkejani, kuten Uma Thurman, Cedric the Unentertaining ja Vince Vaughn. Yritin parhaani mukaan unohtaa mielipiteeni ja keskittyä itse leffaan, mutta aika nopeasti selvisi, että paskaahan tämä on. Onneton ja kliseinen juoni, tylsiä tai ärsyttäviä hahmoja, täysin hengetön tekele. Parhaimman näyttelijäsuorituksen veti Vaughn, jonka hahmo oli kumminkin yliärsyttävä. Travolta veti perustylsän roolinsa ihan hyvin, mutta oli silti täysin unohdettavissa. Surullista mutta totta on se, että elokuvan ainoa valopilkku oli Dwayne Johnson, jonka rooli oli aika itseironinen ja sai kerran minut hymyilemään elokuvan loppupuolella (tai ehkä se johtui siitä, että tajusin roskan päättyvän kohta).

    ½/5
     
  17. Maverick

    Maverick Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    03.04.2002
    Viestejä:
    4 289
    Saadut tykkäykset:
    0
    Viimeiset 30 elokuvaa mitkä olen katsonut.

    Elokuvan tarinankerronnalliset mahdollisuudet ovat riittämättömät. Kesti todella pitkään tajuta tämä; syvällisimmätkin elokuvat ovat hahmokehittelyn kannalta liian pinnallisia koska aika loppuu aina kesken. Välittämissuhdetta katsojan ja hahmojen välillä ei ehdi koskaan muodostua. 1,5 - 2 tunnissa alusta loppuun etenevän tarinan paperinohuiden hahmojen tekemisiä ei jaksa seurata ainakaan selvinpäin koska niistä ei välitä paskaakaan. Tämän takia lopetin periaatepäätöksenä elokuvien katsomisen. Nykyään katson vain sarjoja.
     
    Viimeksi muokattu: 21.06.2010
  18. smöög

    smöög Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.06.2009
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    0
    ^^En voi väittää olevani täysin samaa mieltä, mutta osittain olet oikeassa. Kyllä niitä hyviäkin leffoja löytyy, mutta tulee itsekin suosittua sarjoja enemmän.

    Ensinnäkin, harvoin on 2-3h vapaa-aikaa, jolloin voisi leffan katsoa. Sarjan jaksot sen sijaan kestää 20min-1h ja tuollaisia taukoja löytyy päivittäin.

    Leffoja pitää myös katsella pirun tarkkaan ja kiinnittää kaikkeen huomiota, sillä ellei kyseessä ole leffasarjan jatko-osa, kirjaa ei ole luettu tai spoilereihin/arvosteluihin ole tutustuttu, leffassa "kaikki on uutta". Hankalasti sanottu, mutta siis sarjoissa kun lähes jokainen henkilö on ennestään tuttu ja omaa jo jonkinlaisen historian ja persoonan, joka on monen jakson aikana ehditty rakentamaan. Leffoissa taas pitää omaksua ihan pirusti tietoa lyhyessä ajassa.

    Toisaalta taas, joskus on vaikea löytää uusia hyviä sarjoja, kun leffoja taas tuntuu sikiävän kuin sieniä sateella. Mutta vain osa näistä leffoistakaan on katsomisen arvoisia.
     
  19. Maverick

    Maverick Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    03.04.2002
    Viestejä:
    4 289
    Saadut tykkäykset:
    0
    osa-OT:

    Tämä on ihan jonkinverran ns. makuasia... täällä Plazalla esim löytyy n. pataljoonan verran aikuisia ukkoja jotka katsovat innoissaan jopa jotain animaatioita yms. piirrettyjä. :D



    Nimenomaan, leffan kesto on puolitoista - kaksi tuntia, ja tänä aikana on aiottu stoori saatava kakistettua ulos. Selvää on että vauhdilla pitää mennä. Itse en enää juurikaan jaksa tällaista pikakelausta.


    Ennenkuin katsoja voi sarjan löytää, tekijöiden pitää sitä ensin tehdä. Yleensä katsojat ovat nopeampia katsomisessa kuin sarjojen tekijät niiden tekemisessä. Näin on selvää että jossain vaiheessa uutta katsottavaa saattaa joutua hieman venttailemaan. Vanhojen luottosarjojen uusia jaksoja jaksaa kyllä odotellakin.
     
  20. SpiderJerusalem

    SpiderJerusalem Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2008
    Viestejä:
    1 017
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sitten on näitä taunoja jotka lopettavat elokuvien katsomisen, mutta tirskuvat niille jotka osaavat olla tarpeeksi avarakatseisia ettei tyyli, jolla elokuva tehdään, ole ylitsepääsemätön este katsomiselle.