Daria - Koko sarja DVD:lle 2010

Keskustelu osiossa 'DVD-leffat' , aloittajana Jazo, 09.12.2009.

  1. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 425
    Saadut tykkäykset:
    10
    Kuinkas moni plazalainen muistaa sellaisen MTV:n (Music Television) tuottaman sarjan kuin Daria? Sarjahan oli Beavis and Butt-headin spin-offi. Sarja oli ainakin minun mielestäni melko fiksu, eikä sortunut monen teinisarjan kaltaisiin pelleilyihin. Lukioaikoina tätä katsoi ihan mielellään kun YLE:ltä sattui tulemaan ja näin jälkeenpäinkin on sarja kelvannut uudelleenkatsottavaksi ihan hyvin.

    Daria on nyt näillä näkymin tulossa jenkkilässä dvd:lle joskus keväällä/kesällä 2010, ja ehkä sitten myöhemmin myös täällä Euroopassa, suomijulkaisua on varmaan ihan turha toivoa ainakin tässä vaiheessa. Sarjaahan ei ole aiemmin paria leffaa lukuun ottamatta julkaistu dvd:llä ja syykin on selvä, sarjassa erittäin suuressa roolissa ollut musiikki on estänyt sen. No, nyt tuo homma on ratkaistu korvaamalla/poistamalla musiikki. Sarja julkaistaan ilmeisesti yhdessä kokoelma boksissa leffoineen kaikkineen ja hinta on sitten varmaan sen mukainen.

    http://www.the-wildone.com/dvdaria/#bignews

    [​IMG]
     
  2. Antti29

    Antti29 Guest Guest

    Liittynyt:
    19.12.2002
    Viestejä:
    243
    Saadut tykkäykset:
    1
    Nythän on Daria USA:ssa ilmestynyt. Tällä hetkellä Amazonissa koko paketin hinta $49 ja varmasti joissain muissa kaupoissa halvemmallakin. Onko moni kerinnyt vielä hankkimaan? Itse odottelen Euroopan versiota, luulisi semmoisen jossain välissä tulevan.

    Mutta ah sitä sarkasmin ja hieman tavanomaista älykkäämmän huumorin juhlaa. Daria on helposti paras katsomani piirretty ja ylipäänsäkin yksi parhaista näkemistäni sarjoista.