Olinko kuullut aikaisemmin henkilöstä "Ronnie James Dio"?

Keskustelu osiossa 'Päivän peili' , aloittajana tpi, 18.05.2010.

?

Olinko kuullut aikaisemmin henkilöstä "Ronnie James Dio"

  1. Täydellisen outo nimi, ei mitään hajua koko henkilöstä aikaisemmin.

    25 ääntä
    16,1%
  2. Kuulosti jotenkin tutulta.

    10 ääntä
    6,5%
  3. No TOTTA KAI.

    120 ääntä
    77,4%
  1. h3mb3

    h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    1 889
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllähän nyt Dio tuttu nimi on. Jokunen biisi tullut kuunneltua, ei tosin tule nopeasti mieleen muita biisejä kuin Holy Diver ja Rainbow in the Dark -biisit, joista oikeasti muistan, miten kappale menee.

    Osaan jotenkin kyllä ymmärtää, miten moni ei kaverista ole ikinä kuullutkaan. Itse en tiedä varmaan suurtakaan osaa isoista rock- tai metalkuuluisuuksista. Jo monet bändit ovat aivan hakusessa minulla, vaikka aika paljon esim. metallia tulee kuunneltua. En esimerkiksi osaa isoista bändeistä nopeasti nimetä ainuttakaan kappaletta vaikkapa Rolling Stonesilta, Slayeriltä tai Mötley Crue, oikeasti. :D Ei siis aiheuttaisi suuria reaktoita vaikka HS.fi:tä lukiessa, jos joku edeltävien bändin jäsenistä uutisoitaisiin kuolleen (pl. Mick Jagger ensinmainitusta tai Tommy Lee viimeksimainitusta, jotka satun muistamaan kuuluvan noihin bändeihin).
     
  2. Goofy75

    Goofy75 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.09.2005
    Viestejä:
    1 359
    Saadut tykkäykset:
    0
    NO TOTTA kai.

    Itse olen syntynyt 1975 ja tutustunut tukkaheviin jo varmaan jo n.10v.ellei jopa alle. Siskoni huone oli vuorattu DIO:n, RATT:n Iron Maidenin ja muilla asiaan kuuluvilla julisteilla, siihen sitten tykästyin ja melkeimpä puolet vieläkin kuuntelemastani musiikista on sitä parasta tukkaheviä. Olenko sitten jämähtänyt 80-luvulle, joku voisi sanoa että kyllä. DIOn musiikkia en ole tosin juurikaan kuunnellut, miehen naaman ja nimen tosin tunnen vallan hyvin.

    Siskoni aikanaan muutti kotoa pois ja jätti kaikki julisteen minulle, parhaat oli saatanan isot Iron Maidenin ja DIOn julisteet. Oli meidän koulun ainoa kolmasluokkalainen kenellä oli pitkä tukka, farkkuliivit ja selässä Maidenin kuva ja DIOn logo.

    Oi niitä muistoja:weep:
     
  3. balrog777

    balrog777 Guest Guest

    Liittynyt:
    27.07.2004
    Viestejä:
    83
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onhan tuo tuttu nimi. Enimmäkseen Black Sabbathista on mies tuttu. Pitääkin alkaa tutustua Rainbow:n tuotantoon.
     
  4. Caporegime

    Caporegime Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.04.2004
    Viestejä:
    1 587
    Saadut tykkäykset:
    3
    Onhan näiden lisäksi vielä maaginen Catch the Rainbow, mutta ovatko nämä nyt kuitenkaan kaikkien parhampia esimerkkejä huomioon ottaen, että Rainbown studioalbumit on näitä paria rauhallisempaa lukuunottamatta aika paljon hardrockimpaa ja ketjun aloittajan ikäluokalle varmasti tarpeeksi mölyävää... :rolleyes:
     
    Viimeksi muokattu: 23.05.2010