Jääkiekon MM 2010

Keskustelu osiossa 'Urheilu' , aloittajana tootsi, 15.04.2010.

  1. MikkiHiiri

    MikkiHiiri Do It Yourself Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.10.2003
    Viestejä:
    3 765
    Saadut tykkäykset:
    14
    Normipeli. :sleep:
     
  2. JTX

    JTX Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2001
    Viestejä:
    5 796
    Saadut tykkäykset:
    14
    Mertsiä alkaa olla aika vaikea kestää, mutta ei toisaalta jaksa siitä puusilmäisyydestä jatkuvasti valittaakaan. Sanotaan nyt jotain positiivistakin: se on nopea puhumaan.

    Toivottavasti Kovie ei saa tuosta pelikieltoa, olisi oikein mukava nähdä hänet tositoimissa Kanadaa vastaan :) (ja tekemässä saman tempun vaikka Beaucheminille)
     
  3. Valhalla

    Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.12.2002
    Viestejä:
    2 543
    Saadut tykkäykset:
    4
    Olipa yllätys.. :OI
     
  4. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Haluttoman Venäjä-esityksen (ymmärrettävistä syistä kai) jälkeen Suomi kyllä pelasi ajoittain vanhaan tuttuun hyvään tapaan Tsekkiä vastaan, mutta Kontiolan alun peippausmaalia lukuun ottamatta tehottomuus vaivasi pahoin. Suomella ei ole kauheasti maalintekijöitä. Toisaalta yksi syy tehottomuuteen saattoi myös olla uuvuttava taistelu järkälemäisiä tsekkejä vastaan: ei se varmaan vireydelle tee hyvää, jos ei millään tahdo saada kiekkoa pois päätä pidemmältä vastustajalta.

    Rinne pelasi loistavasti eikä maalivahtipeliin missään nimessä homma kaatunut. Kontiolaa ei olisi kannattanut laittaa viimeisen rankkarin vetäjäksi, koska ensimmäisen erän maali varmasti viritti hänet liian itsevarmaksi. Juha-Matti Aaltosen olisin ainakin itse laittanut viimeiseksi vetäjäksi, koska vaikka kisat olivat mieheltä floppi (kiekonkäsittelytaito on turnauksen pelaajien kärkeä, mutta niin puolustava peli ja tilan tekeminen kuin laukaukset olivat kaikki käsittämättömän pehmeitä), niin nimenomaan peippauspuuhat Aaltonen osaa. En tiedä sitten miettikö Jalonen juuri miehen floppausta sillä muutenhan olisi outo ratkaisu olla päästämättä rankkarinvetoon miestä, joka paperilla on joukkueen paras ko. puuhaan. Toki Jokisen Jussikin on kova, mutta mies on ollut ns. k#rpä otassa Venäjä pelistä saakka, ja sen takia maalintekovireys ei varmasti ollut kohdallaan.

    No... Jospa ensi turnaukseen taas saadaan enemmän NHL-vahvistuksia, nyt kun noita supertähtiä on alettu julkisesti parjaamaan siitä, että he väsymykseen vedoten jäävät pois maansaedustustehtävistä.
     
    Viimeksi muokattu: 20.05.2010
  5. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo karmea pulla oli että edes rankuille asti päästiin, puolustus ei voinut mitään Jagrille ja kumppaneille ja nämä hyökkäävimmät pakit varsinkin olivat todella huonosti sijoittuneita Tsekin hyökätessä.
    Jos ei ole käsiä niin ei ole käsiä, ei näistä kisoista paljon tuon enempää ollut odotettavissakaan. Toivon hartaasti että JJ oppisi vihdoin jättämään sen saunakaverinsa Miettisen vittuun ykköskentästä, aivan vitun sama vaikka joutuisi Komarovin laittamaan tilalle.
     
  6. hkj

    hkj Avatar Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.09.2003
    Viestejä:
    4 126
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihan oikein meni Tsekeille voitto, ne vaan oli selkeästi parempia. Pullalla Suomi olisi voinut toki voittaa, mutta ei olisi ollut mikään "kunniallinen" voitto. Uskallusta vaan puuttui ja ylivoima ei toimi ei...
     
  7. Harry

    Harry Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.09.2004
    Viestejä:
    1 903
    Saadut tykkäykset:
    7
    Joo tais parempi voittaa. Ei tuolla kokoonpanolla kyllä parempaa voinut vaatiakaan. Kivahan näitä oli taas katsella ja nyt ei muuta kuin Tsekit FTW vaikka taitaa Venäjä kyllä viedä.
     
  8. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Siis noin huonolla, tavallaan turnauksen huonoimmalla, pelillä päästään rankkuihin jossa hävitään hiuskarvan mitalla. Kerranki oikeet vetäjätki. Ollaan maailman parhaita, pelin laittamisessa jännäksi. :cool:

    Katellaan ens vuonna. :naminami: Josko sit keksittäs joku parempi taktiikkaki ku et aletaa pelaa yhtä nollaa minuutin pelin jälkee (kirosin peliä melkei hävityks jo siinä kohtaa - loistava alku on meille aina pahin mahdollinen). No ainakaa ei päästetty av-maalia jatkiksella. Pekka pelas hyvin.
     
  9. JiiÄrrä

    JiiÄrrä Guest Guest

    Liittynyt:
    17.07.2003
    Viestejä:
    138
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noin paskalla pelillä ei vaan saa voittaa, ettei aleta taas turhaan hehkuttamaan, että kuinka hyviä oltiin. Toivottavasti toinen putoamiskerta peräkkäin MM -puolivälierissä saa aikaan jotain hyvää...
     
  10. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mitä?! :D Konna oli täysin oikea ratkasu, pelas hyvän pelin ja ratkasuyritys oli hyvä. Aaltonen taas totutun tussu. :sleep: J. Jokisen kohdalla analyysi osui nappiin, I´m afraid vaikea silti sivuuttaa vetäjistä. Immonen taas jäätävä. :thumbsup:
     
  11. Dr. Eever

    Dr. Eever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2008
    Viestejä:
    1 737
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juu, ihan samaa mieltä. Aaltonen olis varmaan kuljetellut kiekon maalin taa laukomatta rankkarissa... ja Konna oli sentään onnistunut läpiajosta, vieläpä peippaamalla!

    Tosin luulin ettei me edes haluta voittaa ku siellä oli Kukkonen - Jaakola akseli Jagien vietävänä :D ihme että selvittiin JA:lle.

    Mietona OT:na kerron mielipiteeni, vaikkette haluakaan, mutta jos kaveri ei osallistu Skoda-Cupiin ja jättää nro:n 11 vapaaksi ni se saadaan silloin teipata ihan kenen tahansa selkään. Ni.
     
  12. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Syy pois jäämiseen = Jalonen.

    Eli ei pelkoa niin kauan kun tuo pelle on maajoukkueen valmentajana.
     
  13. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ja alkoihan se, taas jo mässäillään tappion mehevällä karkilla, Loirin mollitulkinnan säestyksellä. :D :OI Alkaisi jo Venäjä - Kanada.
     
  14. rjr

    rjr Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    11.12.2001
    Viestejä:
    198
    Saadut tykkäykset:
    7
    Pahimmat alisuorittajat olivat ehdottomasti NHL-miehet Kapanen ja Jokinen. Toiselta olisi odotettu jonkinlaista johtajuutta ja toiselta tietysti niitä maaleja, mutta ei mitään sinnepäinkään saatu.

    Täytyy ihmetellä sitä porua, joka Jokisesta oli Vancouverissa. Eihän tuollaisella pelaajalla tee mitään, joka ei pääse maalipaikkoihin ja jos sattuu pääsemään, niin ratkaisut ovat aivan tussuja. Yksi hieno maali ja ja yksi tuurisutaisu, siinä usean tunnin tulokset.

    Ja Kapanen oli ihan pihalla.

    Turha näistä on Jalosta syyttää. Voisi tietysti istuttaa nämä penkille, mutta keitä siellä sitten peluuttaisi. Varsinkin, kun heidät oli ajateltu ratkaisupelaajiksi.
     
  15. 007

    007 Secret Agent Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.11.2003
    Viestejä:
    753
    Saadut tykkäykset:
    16
    No voi jestas.. tuli lauantaille kunnolla tilaa ohjelmaan. Toivottavasti silloin paistaa edes aurinko :) Kyllähän tsekki valitettavasti parempi oli, mutta mahkut oli silti voittaa.
     
  16. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meinaatko että muut pakit selviytyivät tuosta jotenkin paremmin? En ymmärrä miksi tuosta pyörityksestä ehkä vähimmillä virheillä selviytyneet on juuri ne kenet pitää erikseen mainita? Nummelin jakeli avopaikkoja syötöillä ja välillä sijoittumisellaan Tsekeille mutta eihän Mertaranta niitä noteeraa, kuten ei sitäkään että Tsekin tekemä maali ohjautui suomalaispelaajan varusteista.
    Oli taas kiva kuunnella kun Mertsi heitti kirveen kaivoon jo aikaisessa vaiheessa peliä (jälleen kerran) ja keskittyi muistelemaan ikävimpiä tappioita (joihin tätä ei voi edes verrata) ja joka tilanteessa voivotteli että eihän nyt vaan Tsekki tee maalia. Voisivat pikku hiljaa heivata tuon jonnekkin vanhainkotiin puhumaan "kuuluisista", "niinkuin pitääkin" ja muita aivan saatanan typeriä sanontojaan.
     
  17. Dr. Eever

    Dr. Eever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2008
    Viestejä:
    1 737
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mä arvasin että saan sut ääneen ku mainitsen huippupakki Kukkosen :D

    Erityisesti pisti silmään pelin lopulla ku Jagie haki kiekon Kukkoselta, tuli se kuuluisa sanonta lapsesta ja karkin ottamisesta mieleen. No enemmän häiritsi toi Jaakola joka vaan nosteli käsiään tuomarille ku Rinteen päälle ajettiin. Mikä jumalauta siinä on että Suomella on ainoa joukkue kisoissa joka ei puolusta maalivahtiaan??? No nyt on fysiikaakin pelissä ku oikeat kiekkojoukkueet pelaa.

    Mitä Mertsiin tulee niin se on kyllä tutun turvallisesti kartalla :rolleyes:
    Ihmetteli ettei sentään rankkaria tullut ku Pihlström kaadettiin ja sitten se pääs karkuun ja jopa laukomaan :D
    No mun suosikki on se:"No nyt sieltä tulee sitten venäläisjäähy, katsotaan nyt vaan tuleeko se Venäjälle vai Tanskalle"....
     
  18. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Missäs NHL-seurassa Kapanen pelaa? Ja vaikka Jokinen ei nyt loistanutkaan, niin ehdoton vahvistus oli ja on joukkueelle. Jokavuotinen kevään merkki on, kun palstat täyttyvät toukokuun aikana jääkiekon ammattilaisista, talvikausilla seurannan jäädessä olemattomiin. :)

    Venäjä-Kanada peli ollut viihdyttävää kiekkoa ja tunnettakin sopivasti mukana. Mertsin sekoilua taas mukava seurata. Jossain vaiheessa peliä kommentoi Tavaresista, että nuoret kaverit eivät täällä kansainvälisissä kovissa peleissä pärjää. NHL:n runkosarjapelit ovat kuulemma höpöhöpö-juttuja.. Tavaresin maalin jälkeen sentään oli kovasti hänen turnauksen seitsemää maalia kehumassa ja tiesi, että viime kesän ykkösvaraus. :D
     
  19. Dr. Eever

    Dr. Eever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2008
    Viestejä:
    1 737
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaveri on hallissa eikä tajua että kanukkimaali on tyhjänä ennen ku kiekko on siellä....
     
  20. Yen

    Yen Käyttäjä

    Liittynyt:
    14.01.2005
    Viestejä:
    1 412
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onhan siinä muutama ruutu edessä, ylähyllyillä ja tilanne päällä toisessa päässä... Toki voisihan olettaa, että Mertsillä on otsassa ja takaraivossa silmät.