Lost (jenkkitahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana kurdt, 23.09.2004.

  1. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Kyllä, vaadin bannia ja kyseisen henkilön poistamista tältä foorumilta.
     
  2. Zalmari

    Zalmari Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.08.2004
    Viestejä:
    412
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tämä tosiaan vie kaiken painoarvon Cleverin teksteistä...muutaman muunkin seikan lisäksi :thumbsup:
     
  3. nevermind

    nevermind Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.09.2006
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sääli kun on jo jonkin aikaa ollu ideat vähissä käsikirjottajilla. Ensin pitkitetään sarjaa turhilla juonikuvioilla ja uusilla mysteereillä, sitten lopussa eivät jaksa kertoa tarinaa loppuun fiksusti. Nyt jää pakosti moni kysymys auki ei mitenkään aika riitä kaiken sotkun setvimiseen. Pakko katsoa kuitenkin loppuun asti, johan tätä loppua on monta vuotta odotettu :OI
     
  4. Jeespox

    Jeespox Guest Guest

    Liittynyt:
    03.06.2004
    Viestejä:
    278
    Saadut tykkäykset:
    1
    Olihan tämä jakso pettymys. Cuse&Lindelof vastailevat tässä haastattelussa tuon Across the Sean floppaamiseen:

    http://www.hitfix.com/blogs/whats-a...lindelof-and-carlton-cuse-talk-across-the-sea

    Tämä jakso käänsi uskoni siitä, että Lost päättyy hyvin, päälaelleen. Ei noilla ole mitään hajuakaan siitä mitä ovat tekemässä. Vertaus Stephen Kingiin on hyvä, kummatkin kertovat hienoja tarinoita, mutta sepittävät kaiken ns. lennosta ja huomaavat pian olevansa tarinallisessa nurkassa, josta ei vain pääse ulos kunnialla.
     
  5. poples

    poples Guest Guest

    Liittynyt:
    20.05.2005
    Viestejä:
    99
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voihan olla, että Jacobin "äiti" ei olekaan mielipuoli vaan ihan oikeassa. Jossa tapauksessa tuo korkkijuttu voisi toimia; valoa pitää suojella ja jos tehtävässä epäonnistuu, valo sammuu kaikissa ihmisissä. Sehän tarkoittaisi että hyvyys kuolee ja katoaa, jolloin pahuus meissä pääsee voitolle. Jonka voisi helposti käsittää samaksi maailmanlopuksi, jolla yksi jos toinenkin hahmo on pelotellut.

    Edustaakohan Charles Widmore sitten ihmisen tietämättömyyttä ja ahneutta (himoitessaan saaren salaisuuksia ja samalla vahingossa tuhoten valon), vai onko hänellä jotain salattua tietoa, jolla Desmondin apua käyttäen saari pelastuu? Pahiksenahan sitä Widmorea on esitelty, mutta ehkä se kumminkin on kelpo mies.
     
  6. monkeyalert

    monkeyalert Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.01.2005
    Viestejä:
    436
    Saadut tykkäykset:
    1
    Meinaatko että Desmond:kin muuttuu nyt 'savuhirviöksi', kun sinne kaivoon kerran viskattiin. Eikös sen pitänyt kestää aimo määrä ampeereja..?
     
  7. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nielsen ratingsin mukaan viime jakson jälkimmäisellä puolituntisella oli n. miljoona katsojaa vähemmän kuin ensimmäisellä. Edellisviikon jaksossa kato oli vain n. 150k. Tuokin kertoo jo jotain jakson tasosta :)
     
  8. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 694
    Saadut tykkäykset:
    351
    Mielenkiinnolla odotan, millaiset lukemat viimeinen jakso iskee pöytään. Mennäänkö siellä about 9-10 miljoonan välissä kuten tällä kaudella tähän saakka on menty, vai palaavatko kaikki Lostiin aikoja sitten kyllästyneet vielä tsekkaamaan sen paljon puhutun loppuratkaisun. Ainakin rapakon toisella puolella tähän on panostettu, kun esitysaika on poikkeuksellisesti sunnuntaina, on talkshowt sun muut kylkiäisenä ja mainoksistakin on vissiin pulitettu ties mitä summia.
     
    Viimeksi muokattu: 15.05.2010
  9. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Selkeä parannus Across the Sea:hin verrattuna tämä uusin. Rupesi vaan mietityttämään että eihän Benin pitänyt olla mahdollista tappaa Widmorea? Eli pitäisikö tämä nyt tulkita niin että Ben oikeastaan jallittaa MIBtä ajaen jotenkin omaa etuaan? Mene ja tiedä. On kyllä hivenen persiistä että Benin ja Widmoren kuvioon (sääntöihin jne.) ei tämän enempää ole perehdytty, mutta eipä tuo ainoa käsittelemättä jäänyt asia ole.

    No mutta, sunnuntaina sitten finaali, ja edelleen kyllä luulen että kaksnelosen finaali tulee pieksemään tämän. Mutta kassellaan.
     
  10. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ööö parempi kuin edellinen mutta se ei ihmeitä vaatinut. Näyttää sille että pedataan ihqu loppua jossa vihdoin kaikki on onnellisia toisella puolella ja toinen puoli etenee yllätyksettömästi, ehdin jo toivoa että Sawyer olisi niiden katumuspuheidensa jälkeen viime hetkellä korvannut Jackin kandidaattina mutta sehän olisi ollut jo yllättävää:rolleyes:
    En pidätä hengitystä lopullista niittiä odotellessa.

    Deus ex machina kuvaa hyvin kaikkia näitä "vastauksia" mitä tässä on annettu, toisinsanoen on odotettu jonkinlaista järkevää ja johdonmukaista loppuratkaisua (minä ainakin odotin) ja tilalle saadaan vastaus tyyliin:"jokaista kysymystä minkä esität seuraa uusi kysymys". Kaiken ratkaisu onkin se että mitään ratkaisua ei saada, JIIHAA
     
    Viimeksi muokattu: 19.05.2010
  11. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    1 Ja oli kerran kastaja nimeltä Jacob, ja häneltä loppui aika. 2 Ja Herra Jumala antoi hänelle voiman, voiman jollaista ei ole ennen nähty. 3 Kastaja Jacob kokosi karanneen lammaslauman ja näki, että näin on oleva. 4 Ajan ja kasteen sai uusi paimen, Jack, Herran kunniaksi.

    5 Ja näin alkoi alkava oleva Jumalan Herran Kaikkivaltiaan uusia aika. 6 Paimenena paimen, lampaina lampaat. 7 Kuten oli oleva kaudesta yksi lähtien profeettojen mukaan. 8. Ja kellään ei vittu ole mitään muuta käsitystä ku että menee aika jeesusteluks koko hemmetin touhu.
     
  12. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tekisi mieli mainita eräs toinen suosittu sarja jonka loppuhuipennus meni samallalailla mönkään mutta spoilereita en halua tähän laittaa. Sanon vaan että aika typeriä ovat Lostin tyypit kun eivät mitään oppineet xxxxx:n finaalista.
     
  13. Jeespox

    Jeespox Guest Guest

    Liittynyt:
    03.06.2004
    Viestejä:
    278
    Saadut tykkäykset:
    1
    Sanokaa mitä sanotte, tämä oli jälleen sitä oikeaa Lostia. Hyvä jakso, joka jätti sopivasti vastattavaa finaaliin.

    Toisin kuin surkean Across the Sean jälkeen, olen nyt ihan toiveikas siitä, että lopetus tulee olemaan tyydyttävä.
     
  14. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meno oli kuin Survivorissa leirinuotion äärellä :)
    Vähän turhan herkästi nyt Jack paikkansa otti, vaikka sitä onkin jo monta jaksoa aseteltu.
    Yllättävää oli myös Benin kääntyminen sekä Widmoren pikainen lähtö.

    Lostin evankeliumia ovat osittain olleet suurentamassa myös fanit Lostpediassa jossa suurinpiiretien jokainen juonenkäänne tai yksityiskohta on linkitetty toisiinsa ja etsitty yhteisiä teemoja. Sinänsi hauska seurata senkin kasvamista mutta selväähän se että tuota Lostpedian elämää suurempaa Lasihelmipeliä ei mitenkään olisi voinut sarjassa toteuttaa.
     
  15. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 418
    Saadut tykkäykset:
    136
    Kääntynee taas, koska lopussahan Smokie uhosi tuhoavansa tämän Benkulle lupaamansa saaren. Mitäpä sitä sellaisella saarekkeella tekee...
     
  16. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 694
    Saadut tykkäykset:
    351
    Ja eikös Ben ottanut Widmoren radiopuhelimet ja taisi sujauttaa toisen Milesille (joka juoksi viidakkoon)? Onko näillä vielä joku tuplajymäytys, jolla Smokieta aiotaan vetää nenästä oikein ison kaavan mukaan? Alkaa olla jo vähän liikaa näitä takinkääntöjä ja hyvä vai paha -kurveja, mutta antaa nyt mennä, kun viimeisiä viedään.
     
  17. VastActiv

    VastActiv Guest Guest

    Liittynyt:
    22.06.2004
    Viestejä:
    388
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tässä viimeisimmässä jaksossa oli mielestäni Lostin historian tähän mennessä koskettavin kohtaus, eli se kun Ben vieraili Alexin ja Rousseaun kotona.
     
  18. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jokunen tippa valui simmuista (hyvissä ajoin ennen loppua) mutta taisi johtua enemmän siitä että kuusi kautta on nyt ohi. Aivan loppu oli mielestäni perseestä, ns. easy way out:mad:
    Hyvin pitkään ajattelin että tästä tulee ehkä sittenkin hieno päätös mutta heti kun selvisi että kokoontuminen tapahtuu kirkossa niin ajattelin että ei vittu voi olla.
    Foorumeita kun katsellut niin tuntuu olevan aika yleistä tämä tyytymättömyys tähän loppuun.
    Minulle olisi riittänyt vallan hienosti että tyypit olisi vaan "muistanu" ne saaren tapahtumat ja happily ever after mutta Jeebus loppu on aina merkki katsojan aliarvioimisesta.
    Kovimmat paukut olisi mielestäni emootionaalisesti pitänyt ladata siihen kun Jack "ymmärsi" mutta se oli aikamoinen letdown että se vaan sitä arkkua hiplas:( Kaikilla muilla se liittyi johonkin toiseen saarelaiseen olennaisesti, pitääkö nyt ymmärtää että kuollut isukki oli se vavisuttavin juttu Jackille koko varsinaisen elämän aikana?
     
    Viimeksi muokattu: 24.05.2010
  19. Anathor

    Anathor Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.12.2009
    Viestejä:
    938
    Saadut tykkäykset:
    58
    Finaalia en vielä ole nähnyt, mutta samalla tavalla koko sarja on jakanut alusta saakka mielipiteet. Kyllä tuolla Lostpediassakin aika moni kehuu finaalijaksoa, jopa sarjan parhaaksi jaksoksikin. Eihän noin eeppinen tarina runsaine mysteereineen voi mitenkään saada semmoista päätöstä että kaikki olisivat tyytyväisiä. Uskon että finaalin katsominen nostaa fiilikset melko pintaan täälläkin..haikeeta jo nyt.
     
  20. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Katso ensin se jakso ja puolustele sitten (jos on enää tarvetta;))

    Esmes tv.comin keskustelussa on toki luonnollista että itse kunkin ohjelman finaali ei voi miellyttää kaikkia mutta karkeasti arvioiden 8/10 inhosi koko loppuratkaisua ja lähes täydellistä mysteerien ratkaisemattomuutta.
    Jos kerran upotat ohjelman mysteerien suohon niin pari niistä voisit edes koittaa selittää. Aluksihan tämä ohjelma mielestäni keskittyi hahmoihin mutta aika pian oli pelkkää mysteeriä mysteerin perään ja nyt taas lopuksi unohdettiin mysteerit kokonaan. Harvinaisen poukkoilevaa toimintaa.
     
    Viimeksi muokattu: 24.05.2010