KINGPIN screenit

Keskustelu osiossa 'Videotykit ja -projektorit' , aloittajana aarno2815, 07.06.2004.

  1. mick3y

    mick3y Guest Guest

    Liittynyt:
    17.07.2009
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siis tossa edellisessä näkyy lähinnä tykin pikseliverkko...
    Tuossa vielä toinen: http://www.aijaa.com/v.php?i=5209759.jpg
    Otettu kanssa linssi melkein kankaassa kiinni.
    Väreihin ei kannata kiinnittää huomiota - ovat päin p:tä. Kangas on oikeasti valkoinen.
     
  2. mick3y

    mick3y Guest Guest

    Liittynyt:
    17.07.2009
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oman KingPin:n kankaan pinnassa oli hieman teräviä ryppyjä ja pari omituista sameaa kohtaa. Meilasin asiasta suoraan valmistajalle valokuvien kera ja sieltä lähetettiin minulle uusi kangas viikon sisällä ilman mitään sen kummempia kyselyitä. :)
     
  3. laksu1

    laksu1 It´s all crap. Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    12.07.2007
    Viestejä:
    525
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos jollain Jyväskyläläisellä Plazalaisella on kotonaan Kingpinin Crown Electric, niin olisin halukas tulla demoamaan...(uuden kankaan hankinta lähestyy...)
     
  4. J1mmy

    J1mmy Guest Guest

    Liittynyt:
    13.12.2008
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Velvet Framed 90" tuli huusholliin tossa reilu viikko sitten ja oi voi että kuvasta tuli komia! Kankaan kokoaminen oli suht helppoa, ja kangas ja kehysten viimeistely virheetön. Aikaisemmin kuvaa tuli katseltua valkoiseksi maalatulta kipsilevyseinältä joka sinänsä toimi yllättävän hyvin, mutta kyllä se kangas nyt vaan on pirusti parempi. Tykkinä on sanyo plv-z700.
     
  5. NikkiZ

    NikkiZ Guest Guest

    Liittynyt:
    09.01.2006
    Viestejä:
    68
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moottorioidun kankaan hommaaminen tuli nyt ajankohtaiseksi, kun huonetta ei saa täysin pimeäksi ja kesän valoisuus on jälleen edessä. Ratkaisuksi siis kiinteän MDF-screenin tilalle etureunasta laskettava moottorikangas, jonka taakse valoisimmiksi ajoiksi avuksi ohut LCD-TV.

    Reilun viikon 90" Kingpinin Crown Electric roikkunut seinässä. Alkuun kankaan haju oli melko voimakas ja "liima" haisi koko kämpässä. Parissa-kolmessa päivässä haju kuitenkin hävisi eikä tästä ole enää ongelmaa. Cyberfotosta tilatun kankaan paketin lähetyslistan sisälle oli vieläpä pujoteltu toffeekaramelleja asennustuokiota varten (?).

    Asennus ei sitten mennytkään karamelleista huolimatta ihan putkeen. Paketista avaamisen jälkeen selvisi, että kangas oli oikealta puolelta jäänyt kokoamisvaiheessa (tai sujahtanut jotenkin kuljetuksen aikana) oikeanpuoleisen päätymuovin eräänlaisen "ohjauslipareen" taakse. Todennäköisesti alaslaskettaessa kangas olisi syltännyt kotelon sisään ja näin varmasti ottanut siipeensä - moottorista puhumattakaan. Niinpä päätin avata kotelon päätymuovin, jotta kankaan saa kulkemaan oikein. Kolme ruuvia auki, jonka jälkeen tuo 10kg akseli kankaineen pääsi tippumaan pois vasemmanpuoleisen päädyn kolosta pois. Samalla yksi oikean laidan muovinen ruuvinreikä/putki katkesi akselin painosta. Niinpä tässä vaiheessa kädessä oli kotelo, kotelon molemmat päätymuovit ja akseli kankaineen. Muutaman tunnin ihmettelemisen ja työn tuloksena kankaan sisällä oleva akseli saatiin asetettua koteloon oikein ja kangas näin kulkemaan oikein. Päätymuoveissa on molemmissa kolot akselille, mutta akselin saaminen keskelle koteloa/keskelle päätymuovin koloja ei ollut mikään helppo homma. Edelleen päätymuovien painaminen takaisin metallikotelon päätyihin ei ollut yksinkertainen juttu, sillä ne pitää asettaa noin millien sadasosien tarkkuudella, jotta ne menevät kunnolla paikoilleen. Tämän jälkeen molempien päätyjen kolme ruuvia takaisin paikoilleen ja kangas seinälle --> alas.

    Kun kangasta laskettiin, pysähtyi se kuitenkin noin 20cm haluttua ylemmäs. Samoin yläasennossa se jäi roikkumaan noin 20cm ulos kotelosta. Ei muuta kuin säätämään raja-arvoja... ...mutta eiköhän akseli ollut pyörähtänyt n. 45 astetta kotelon sisällä päätymuoveja asennettaessa, jonka seurauksena asennusruuvit olivat piilossa :OI. Tämän jälkeen oli jo pakko nukkua yön yli ja tehdä sama "kotelon aukaisu - takaisin pakettiin" -operaatio uudestaan. Seuraavana päivänä sitten pelonsekaisin tuntein kotelon päädyt jälleen auki ja akselin kääntäminen oikeaan asentoon, jonka jälkeen jälleen edessä päätymuovien ja pellin profiilien mukainen päädyn asennus. Toisella kerralla homma meni jo alle tunnissa, jonka jälkeen suoritettiin toinen yritys kankaan laskemiseksi.

    Helpotuksen huokaus kuului, kun kangas jämähti edelleen sen 20cm haluttua ylemmäs, mutta säätö onnistui säätöruuveja pyörittelemällä. Sama operaatio yläasennossa ja homma pelaa nyt niin kuin on tarkoitettukin. Ainoa vahinko, mikä operaatiosta jäi, oli oikeanpuoleisen päätymuovin yhden ruuvin menetys, mutta pysyyhän tuo muovi kahdellakin ruuvilla paikoillaan.

    Jos joku koteloa aukaisee ja kiinnittää muoveja takaisin, kannattaa huomioida, että kierteet peltikotelossa ovat erittäin herkät pyörimään pilalle. Niinpä ruuveja ei kannata kiristää liian tiukalle.

    Nyt kangas ollut siis käytössä reilun viikon ja haju on hävinnyt. Kangas laskee aina samalle kohdalle ja samoin yläasento on pysynyt säädetyssä. Värit vanhalla LCD-tykillä (PLV-Z4) muuttuivat valkoisen kankaan (vrt. diy X073 MDF) myötä paremmiksi, tosin kontrastin kustannuksella.

    edittiä: Kangas on yllättävän suora, eikä aaltoilua/hiirenkorvalle kääntymistä ainakaan vielä uutena ole havaittavissa.
     
    Viimeksi muokattu: 12.05.2010
  6. Marknu

    Marknu Guest Guest

    Liittynyt:
    17.11.2001
    Viestejä:
    52
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on ollu muutaman vuoden Kingpin moottorikangas.
    Nyt on viimeaikoina alkanut vähän temppuilemaan tuo moottori.
    Eli laskee joskus itsestään kankaan alas, eikä heti suostu kaukosäätimestä nousemaan takas ylös. En ole vikaa löytänyt...
    Onko kellään muulla ollut vastaavaa ongelmaa? Missähän voisi olla vika?

    -Marknu-
     
  7. Snpp

    Snpp Ehkä se on pora. Tukijoukot

    Liittynyt:
    29.03.2001
    Viestejä:
    965
    Saadut tykkäykset:
    3
    Jos se on radioaalloilla toimiva malli, niin voi ottaa signaalin mistä vain. Onko naapurissa Audi? Kaverin Audin keskuslukituksen avaaminen laski ainakin meikäläisen kankaan tyylikkäästi. ;)
     
  8. Valhalla

    Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.12.2002
    Viestejä:
    2 543
    Saadut tykkäykset:
    4
    Onko kankaasi sitä vanhempaa mallia? Kulmikkaalla kotelolla? Jos on, niin ota yhteyttä av-komponettiin, joka on nykyinen maahantuoja. Vanhoissa kankaissa on ollut moottoriongelmia, ja viime tiedon mukaan ovat toimittaneet uusia moottoreita noiden mallien omistajille takuuajan jälkeenkin veloituksetta.
     
  9. Thas

    Thas Guest Guest

    Liittynyt:
    27.12.2005
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Koitin kahlata ketjua läpi, mutta ei osunut silmiin tästä tietoa. Eli osaako joku sanoa, että onko nämä Cyberphoto.fi-kaupan motorisoidut Kingpin-kankaat juurikin tuota Crown Electric mallisia?

    Esim. tämä malli: http://www.cyberphoto.fi/index_fi.php?/info_fi.php?article=ES180W

    Tuossa kun on kuvaustekstinä noin yleinen teksti niin ei selviä, että onko just tuo Crown Electric malli kyseessä. Kun Crown Electricin tuotekoodikin alkaa Kingpinin sivuilla CES, eikä ES, kuten tuossa linkissä.

    Onko joku siis tuolta kaupasta kyseisen Kingpinin ostanut ja onko se Crown Electric malli?
     
  10. tuhvero

    tuhvero Guest Guest

    Liittynyt:
    01.08.2009
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saittuisko kellään olemaan ohjeita tohon vanhempaan malliin. Pitäis saada harmony 1100 toimii siihen tai orkkis kake. Kiitän ja kumarran :king:
     
  11. karisalm

    karisalm Guest Guest

    Liittynyt:
    06.04.2011
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    On kokemusta. Asensin juuri 5 pv sitten Kingpin Velvet Framed valkokankaan ja oikein tyyttyväinen olen pelittää. Kuva parani aikaisemmin seinään heijastettuun kuvaan verrattuna huomattavasti. Ei mitään huonoa sanottavaa valkokankaasta. Toimii ainakin Optoma HD20 DLP projektorin kanssa todella hienosti. Tykkää. Ja Ulkoasu on todella tyylikäs. Näyttää paremmalta kuin rullaverho mekanismilla olevat alaslaskettavat/ylösnostettavat valkokankaat. Ja kuva on valkokankaan reunoista reunoihin. Ei jää mitään käyttämättömiä alueita kuvan ympärille. Bueno. Voin suositella Kingpin velvet framed tuotetta jos lompakos budjetti sen sallii. Tösin ei kokemusta muiden valmistajien vastaavista malleista.
     
  12. toke80

    toke80 Guest Guest

    Liittynyt:
    25.01.2009
    Viestejä:
    180
    Saadut tykkäykset:
    0
    jep jep jep
     
    Viimeksi muokattu: 28.01.2013
  13. BuuBBa

    BuuBBa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.12.2008
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oma electric crown alkanut temppuilemaan, eli automaattinen pysäytys ei toimi. Kangas siis rullaantuu aina ihan alas asti.

    Onkos jollain muulla ollut vastaavaa vikaa tai lukenut jostain? Kukakohan tuo maahan nykyään Kingpiniä?