24 (Suomessa näyttämättömät jaksot) Huom! Sisältää mahdollisia juonipaljastuksia!

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Samppa, 12.01.2005.

  1. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Suru Prison Breakin loppua kohtaan ei lopu koskaan!!
     
  2. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 694
    Saadut tykkäykset:
    351
    Joo, HBO:lta tulee mm. Treme, Game of Thrones ja Boardwalk Empire. Sitten onneksi Dexter, True Blood ja Breaking Bad vielä porskuttavat :thumbsup:

    WOEWOEEOOWOOOEEEOOW :weep:
     
  3. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    En ole noista kolmesta ikinä kuullutkaan, itse kun en sarjoja ole juuri ollenkaan netin kautta katsellut - laitetaan vinkit muistiin. 2 ekaa noista jälkimmäisistä sen sijaan on pahimmanlaatuista nykyroskaa. Tyypillisintä trendimuovia, jota ihmiset ihailee massahypnoosin vallassa kun ovat ilmeisesti henkisesti laiskoja hakemaan parempaa. :sick: Tämä siis näin yleisenä ilmiönä, joka on helposti todistettavissa. No, toisaalta minua myös vain inhottaa nykyaikainen keinotekoisuus, jota näkee kaikkialla. En ole rahaa vastaan, mutta sen vaikutuksia kylläkin.
     
  4. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voi jeesus mikä jakso. 24 räjäytti aikamoisen pommin Renen kuolemalla, oli tarkoitus katsoa uusin Lost tuon jälkeen, mutta en vaan pystynyt. Olin liian tunnekuohuissa, jotta ois voinu katsoa jotain muuta miettimättä kokoajan 24:sta.

    Sivuhuomiona täytyy sanoa, että Chloe taitaa olla paras CTU-pomo ikinä. Huvitti aika paljon tuo muuvi ja se näyttää ainakin alustavasti erittäin onnistuneelta. Jotenkin niin tollasen CTU-pomon vastakohta luonteeltaan ja eleiltään. Toivottavasti uusi varsinainen pomo ei tule paikalle ihan heti.

    Loganin paluu oli myös hienoa ja olen erittäin utelias näkemään mitä hän aikoo puhua Venäjän suuntaan. Käytännössähän pressa antoi Loganille valtuudet puhua Venäjälle mitä tahansa, kunhan he suostuvat allekirjoittamaan rauhansopimuksen. Mulla on jotenkin sellainen tunne, että tuosta tulee seuraamaan jotain merkittävää (ikävää).
     
    Viimeksi muokattu: 14.04.2010
  5. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Rupesi itseäkin kiinnostamaan, ja löytyipä tällainen haastattelu Howard Gordonin kanssa, jossa mies sanoo Reneen kohtalon olleen selvä kauden alusta asti. Hyvin kyllä pitivät salassa noinkin ison twistin.
     
  6. Sengir

    Sengir Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.05.2004
    Viestejä:
    323
    Saadut tykkäykset:
    6
    Eikö kellään vaivannut täysin absurdi ajatus naisesta muslimimaan presidenttinä?

    Tai Dirty Bombin kuolonuhri ja tuhoarviot: kymmeniätuhansia kuolleita ja manhattan asuinkelvoton 100v.

    Todellisuudessa dirty bomb levittää pommin ympärille kiinnitetyn ydinpolttoaineen vain räjähdyksen vaikutusalueelle ja tuhot ovat hyvin merkityksettömiä tuon kokoisella pommilla mitä sarjassa on esitetty. Asuinkelvottomaksi menisi vain muutaman korttelin alue, eivätkä nekään pitkäksi aikaa.

    Noh, 24 on 24 :) Usein vain ärsyttää katsojan aliarviointi.
     
  7. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ja Reneen halukkuus seksihommiin muutama tunti sen jälkeen, kun venäläisgansteri otti väkisin.
     
  8. peacemaker

    peacemaker Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.11.2003
    Viestejä:
    1 450
    Saadut tykkäykset:
    10
    Joo tämä 24 menee jo absurdin homman puolelle. Omat suosikit kaudet 3-5, siitä ollaan kaukana. Toisaalta eri ongelmat on ihan hyvä juttu, mutta muuten kun katsoint ossa 7 jaksoa putkeen, niin tuntui että mopo lähti käsistä ja lujaa.

    Sentään yksi yllätys oli tuon mikäliepressan kuolema.

    Aina mennään debriiffaukseen, mutta jotenkin minulla on sellainen tunne, että ylin johto tai CTU-sentterin johtaja ei noita debriiffauksia kyllä lue.

    Joka vitun kaudella CTU:ssa on 2 agenttia, jotka ovatkin doubleagentteja, aina CTU:ssa. Kuvittelisin, että jos on noin saatanan reikäinen organisaatio, niin jokaiselle asialle olisi jonkin sortin prosessi, missä toinen henkilö varmistaa asian, mitä toinen pyytää, joka sitten voitaisiin vaikka unohtaa, että on maailman tehottomin tapa toimia. Aina joku soittaa omalla luurilla ja kertoo vähän teroille, että missä mennään. Lisäksi kaikilla maailman terroristeillä on keino a) räjäyttää b) disabloida c) hyökätä CTU:n keskukseen ja pistää koko setti sekaisin. Kuvittelisi tuon näin 8 vittumaisen päivän jälkeen aiheuttavan jotain viemäriverkostojen tutkimista tai varotoimenpiteitä, ettei näin käy ja ehkä jotain muutosta infraan niin, ettei kaikki munat ole samassa korissa... HUOH!!!!

    Sama reikäjuusto-ongelma koskee valkoista taloa, jossa ei ole kriiseihin totuttu ja chain of commandiin.

    No kuitenkin vaikka sarja on ärsyttänytkin niin helvetisti kausilla 6--> että huhhui....

    Kuitenkin jatkan sarjan katsomista? En oikein tiedä miksi? Varmaankin, koska sarjassa on kyllä hienojakin hetkiä, mutta ikävä kyllä vähenemässä määrin ja en tiedä milloin sarja saavuttaa sen kriittisen pisteen, jossa lopetan katsomisen (kuten Heroesin kohdalla kävi).

    Vielä ei olle siellä, mutta siihen suuntaan ollaan menossa. :mad:
     
  9. jhu

    jhu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.12.2002
    Viestejä:
    490
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt on kuule hyviä uutisia! Enää seitsemän jaksoa jäljellä ja sitten se on loppu :D. Pinnistele nyt vielä sen verran, jaksaa jaksaa :).
     
  10. smöög

    smöög Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.06.2009
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hassanin kuoleman jälkeen näytti kuin kausi olisi jo kasassa, mutta ihan hyvinhän tätä on vielä osattu pitkittää, vaikka mitään merkittävää (Renee poislukien) ei ole enää mielestäni tapahtunut. Nyt Jack kulkee taas omia reittejään, joten hyvinkin kovaa tykitystä voi olla vielä luvassa :thumbsup:

    6 jaksoa jäljellä eikä Kimberlya ole vielä kidnapattu? :eek::D
     
  11. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Paras päätös olisi että Jack kuolisi, ainakin mun mielestä(tiedän että leffa on tulossa). Aseet laulaen tietenkin!
     
  12. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    6 Jaksoa jäljellä, Aaron Pierceä ja Tony Almeidaa ei näy missään, rupeaa jo huolestuttamaan.

    Viimeiset kaksi jaksoa ovat kuitenkin olleet huippulaatua. Reneen kuolema oli yllättävä ja tyly, loppu hiljaisine kelloineen veti jälleen katsojankin hiljaiseksi. Ainakin Jack Bauer voi palata 2 kauden maaniseen hälläväliä meininkiin ja tylyttää terot mullan alle. Jack is on the loose. Vaikuttaa siltä että actionsarjojen kingi on saamassa arvoisensa lopun. Olisihan se hieno lopetus sarjalle jos Jaska viimein itsekin kaatuisi, aseet laulaen luonnollisesti.
     
  13. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 765
    Saadut tykkäykset:
    318
    Ei tuu tapahtumaan. Leffat on jo suunnitteilla, niin voipi olla, että mies porskuttaa vain auringonlaskuun sarjan lopussa. Jakson "twisti" lopussa oli kyllä jo ihan liian odotettu. Hoihoijaa ja haukotuksia...
     
  14. Ephram

    Ephram Guest Guest

    Liittynyt:
    15.03.2004
    Viestejä:
    357
    Saadut tykkäykset:
    0
    Elokuva/elokuvat voivat olla preguel-matskua, näin saataisiin myös rakkaat wanhat hahmot messiin ja sarjalle kunnon shokkilopetus, varsinkin kun kukaan ei odota pahinta loppua, vedoten juuri "elokuva on tulossa" selitykseen.
     
  15. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 765
    Saadut tykkäykset:
    318
    Ohan tuokin kyllä totta.
     
  16. peacemaker

    peacemaker Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.11.2003
    Viestejä:
    1 450
    Saadut tykkäykset:
    10
    Joo aikakin olisi jo lopettaa, ettei mennä X-filesin vikat kaudet tyyppiseen hävetykseen. Vähän tulee Matti Nykänen mieleen, silloin kun meni hyvin ja oli urheilustara, niin olisi kannattanut lopettaa.

    Mutta joo tuohon aikaisempaan kommenttiin, kyllä tämä tulee loppuun asti seurattua, mutta viimeiset kaudet on ollut omalla kohdalla vain alaspäin.

    Omasta mielestäni pari ekaa jaksoa, jossa kimpsa oli koko ajan pulassa oli ihan tuskaa seurata, kun piti kelata nuo kohdat ohi, sen jälkeen oli sarjan kulta-aikaa nuo kaudet 3-5 tämän jälkeen kääntyi taas suunta alaspäin. Overall, parempaa mitä telkusta keskimäärin tulee, mutta suuresta potentiaalista huolimatta paljon on jäänyt hyödyntämättä.

    Muistan ajan, jolloin esim. IT-ongelmat olivat edes muka-realistisia, nytten on palattu taas vanhaan "kunhan vain peruskaverit eivät ymmärrä ja kuulostaa hienolta" malliin, joka vaivaa ikävä kyllä aika montaa sarjaa. Epäloogisuudet on pahinta myrkkyä...
     
  17. JTX

    JTX Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2001
    Viestejä:
    5 796
    Saadut tykkäykset:
    14
    Heh, melkoinen indecisive dave tuo presidentti.
     
  18. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 694
    Saadut tykkäykset:
    351
    Jack perkele :king: Mutta missä oli "silent clock"?

    Yllättävän hyvällä sykkeellä etenee kaksnelonen nyt, onkohan eka kausi jossa jälkimmäinen puolisko on näin selvästi alkua parempi? :confused:
     
  19. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Oli kyllä tylysti ammuttu, tuli ihan ääneen sanottua "oih" kun painoi liipaisinta. Tekijät kyllä selvästi vittuilivat tuolla äänellisellä kellolla nyt...
     
  20. Ephram

    Ephram Guest Guest

    Liittynyt:
    15.03.2004
    Viestejä:
    357
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tylyä touhua. Jack pisti Danan kylmäksi samalla tyylillä kuin Ninan kolmoskaudella.

    Eiköhän se tuleva 24-leffa prequel oo, en vaan näe Jackille onnellista loppua tälläisten tekojen jälkeen millään.