Handan 9900 hd

Keskustelu osiossa 'Handan' , aloittajana McKone, 04.09.2009.

  1. Relaxation82

    Relaxation82 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.05.2009
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Otsikon mukainen (kaapeliverkon) laite on nyt ollut käytössä reilun viikon. Tässä päällimmäisiä huomioita:

    - Maksukanavat toimivat heittämällä (kyllä, tämän _pitäisi_ olla itseisarvo, vaan eipä ollut aikaisemman Wboxin kanssa, josta tähän vaihdoimme tuskastuneena taisteluun myyjäliikkeen, maahantuojan ja kaapelioperaattorin vastuunpakoilun kanssa)

    - HD-kanavien kuvanlaatu loistava, kuten olettaa sopii. SD-kanavien kuvanlaatu toistaiseksi melko vähäisten kokemusten (jostain kumman syystä viime päivät on katsottu vain Yle HD:ta) perusteella samaa tasoa kuin Wboxilla, eli ei ehkä ihan niin terävä kuin se voisi korkealaatuisen lähetteen kanssa olla. Tämä voi toisaalta olla myös pelastus ajatellen sitä, mitä se laatu useimmilla kanavilla on. On vielä testaamatta, selviytyykö boksi skaalauksesta televisiota paremmin: nykyisellään boksi lähettää kuvan alkuperäisessä formaatissa.

    - EPG on käytettävyydeltään "vain" hyvää perustasoa. Värikoodattujen nappien toimintalogiikka vaatii totuttelua: olisi selkeämpää, jos kaukosäätimessä kaikki värikoodatut nappulat olisivat rinnakkain ja boksi sijoittaisi on-screen opastuksen ruudulla samaan järjestykseen. Nythän värikoodattuja nappeja on kahdella rivillä, ja käytössä olevat värit tuntuvat vaihtelevan vähän miten sattuu (tai ainakin se vielä tuntuu siltä).

    - Tallennusten asettaminen on toteutettu mielestäni hyvin: valitsemalla ohjelma EPG:stä pääsee valitsemaan tarkemmin, koska tallennus halutaan aloittaa ja kuinka pitkään sen halutaan kestävän. Samasta valikosta pääsee myös valitsemaan, halutaanko tallennusta toistaa (kerran/arkipäivisin/viikottain). Boksi ei ilmeisesti osaa laittaa alkuun/loppuun automaattisesti lisäaikaa, mutta sikäli tämä ei haittaa, että tämä on nopeasti tehty tallennusta asetettaessa. Myös manuaalinen ajan asetus onnistuu. Suurimpana miinuksena tässä kohtaa boksi toimii limittäisten tallennusten tapauksessa idioottimaisesti: Vaikka boksi kykenee sinänsä kunnioitettavasti tallentamaan kahta HD- tai neljää SD-kanavaa yhtä aikaa, tulee vastaan tilanteita, jossa tallenteiden maksimimäärä ylittyy hetkellisesti vain sen takia, että ohjelmien perään on monesti hyvä laittaa muutama ekstraminuutti. Tällöin boksi ei suinkaan osaa automaattisesti siirtää myöhemmän ohjelman tallennuksen ajoitusajankohtaa vastaavasti eteenpäin (tai aikaistaa ensimmäisen lopetusajankohtaa), vaan kitisee ja jättää homman käyttäjän vastuulle. Käytännössä täytyy siis ensin katsoa, tuleeko mielenkiintoisia ohjelmia peräkkäin, ja ajastaa vasta sitten, jättäen ekstraminuutit laittamatta ensimmäiseen ohjelmaan. Sinänsä helposti hoidettavissa oleva ongelma varmasti vielä korostuu viikottaisten tallennusten ja kertaluontoisten tallennusten "yhteensovittamisessa"

    - Asetettuja tallennuksia (max 128 kpl) pääsee katsomaan ja muokkaamaan omasta listastaan, mikä on sinänsä kätevää. Ainoa rutinan aihe tässä on se, että boksi nimeää asetetut tallennukset päivämäärän, ajastusajan ja kanavan mukaan. Selkeämpää olisi nimetä ainakin EPG:stä asetetut tallennukset ohjelman nimen mukaan, tain ainakin viikonpäivän ilmoittaminen päivämäärän lisäksi toisi selkeyttä. Olisi myös kätevää, jos myös tallennuskansion voisi valita. Tämä voi toki olla mahdollista, mutta itse en sitä (vielä) osaa tehdä.

    - Tallennukset ovat toistaiseksi onnistuneet niin kuin pitääkin. Myöskään tallenteiden katsominen ei itsessään ole aiheuttanut päänvaivaa. Tallennetta käynnistäessä ääni kuitenkin pätkii parin sekunnin ajan. Tämä ei ole paljoa, mutta osaa kuitenkin ärsyttää. Kelaaminen (joko 2x/4x/6x/8x tai noin 15 sek kerrallaan) ei ole parasta a-luokkaa: mainosten kelaamiseen kuluu joko paljon aikaa tai sitten menee helposti yli. Joku 16x nopeus voisi olla aika hyvä. Tämä ongelma vielä korostuu HD-tallenteiden tapauksessa, jossa kelaus onnistuu vain 2x/4x -nopeuksilla. Suurempina miinuksina laite ei merkkaa jo katsottuja tallenteita, eikä se aseta automaattisesti kirjainmerkkiä kohtaan, jossa tallennuksen katsominen keskeytetään. Käytännössä käyttäjä joutuu siis manuaalisesti hakemaan sen kohdan, mistä jatkaa katselua.

    - Suosikkilistat ovat käteviä, ja niitä riittää useimpien tarpeisiin. Ikävintä asiassa on se, että suosikki/kanavistan kautta kanavaa vaihdettaessa boksi haluaa turhan herkästi vaihtaa valitulle kanavalla vain siksi, että osoitin on jäänyt samaan kohtaan liian pitkäksi aikaa. Siis kun vaihtaa kanavaa vaikka ykköseltä jimille kanavalistan avulla, boksi hyvin herkästi hyppää kaikille välissä oleville kanaville, mikä hidastaa hommaa merkittävästi. Ongelma edelleen korostuu, mikäli boksi lähettää alkuperäistä kuvaa ja välissä on HD-kanavia (jolloin televisio räpsyttelee turhaan moodista toiseen).

    - Boksi näyttää standby-tilassa kellon, mistä plussat kotiin (jostain kumman syystä Wbox ei tätä osaa tehdä). Tämä tosin ilmeisesti vain silloin, kun boksilla on ajastettuja tallennuksia (?).

    - Kaukosäädin on miellyttävän pieni, mutta tuntumaltaan melko onneton. Esimerkiksi tallenteiden kanssa räplätessä täytyy koko ajan katsoa, mitä nappia sitä onkaan painamassa.

    - Noin yhteenvetona toteaisin, että olen toistaiseksi tyytyväinen. Verrokkiin (Wbox) verrattuna tämä häviää hieman EPG:n, kaukosäätimen tuntuman ja esimerkiksi tallennusten keskeytyksen / jo katsottujen tallenteiden merkkaamisen osalta. Vastaavasti Handan vetää pidemmän korren kiintolevytilan, samanaikaisten tallennusten määrän (mikä on Wboxissa melko onneton) ja ajastusten käsittelyn ja tallennusten poiston osalta. Sekään ei ole huono asia, että kaukosäädin ei ole takkapuun kokoinen. Lisäksi väittäisin, että suurin osa omalta kohdaltani esiin tulleista ongelmista on helposti ja nopeasti korjattavissa ohjelmistoa puukottamalla. Tämä tosin edelleen vaatii sitä, että joku oikeasti ottaa härkää sarvista ja tekee tarvittavat korjaukset. Liian usein se ensimmäinen fw-versio on myös viimeinen fw-versio. Kokemusteni perusteella en näe mitään syytä välttää laitteen ostoa ainakaan siksi, että joku Handanin aiemmista tuotoksista on nähtävästi ollut susi.

    Yleisempänä ja vähän offtopicin puolelle menevänä kommenttina voi tietysti todeta, että jos haluaa varmasti toimivaa tekniikkaa ilman kädenvääntöä ja kikkailua, kannattaa suosiolla jäädä odotuskannalle. Voi hyvin olla, että laite x kuin ihmeen kaupalla toimii "automaagisesti", mutta ihan yhtä helposti homma menee ihmettelyksi joko linkitysongelmien, yhteensopivuusongelmien tai muiden vastaavien ongelmien takia (ihan siis operaattorista/laitteistovalmistajasta riippumatta). Omalta osaltani tämä on tarkoittanut (liittymättä mitenkään nykyiseen boksiin) kymmeniä puheluita erinäisiin asiakastukiin sekä useita vierailuita boksin myyjäliikkeeseen ja operaattorin liikkeeseen. Vielä tähän päivään mennessä kukaan ei ole osannut minulle uskottavasti selittää, mistä homma kiikasti. Enemmänkin tuli tunne, että kukaan ei tiedä mistään mitään, ei ota vastuuta ja kaikki pompottavat asiakasta jonkun toisen puheille niin kuin se olisi asiakkaan vika, että homma ei toimi.
     
  2. SamiL

    SamiL Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.11.2004
    Viestejä:
    157
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse ostin tuon kaapeliverkon laitteen viikko sitten keskiviikkona ja tänään lähtee takaisin kauppaan. Minulla on ollut ongelmia ainakin tallennusten katsomisen kanssa (boxi jumittaa, IVO auttaa), äänisynkkä on joillakin kanavilla pahasti pielessä jne. Lisäksi aina kun selaa kanavia HD:n ja SD:n välillä äänessä kuuluu voimakas napsahdus. Joskus boxi vetää myös mustan vihreäksi (?) ja siihenkin auttaa vaan IVO. Laatuantennilta yritin kysellä seuraavaa softaversiota, mutta vastausta ei tietenkään kuulunut.
    Viikon taistelu siis riittää ja jään odottelemaan vähän valmiimpaa tuotetta. Lisäksi puuttuu aika monta kaipaamaani ominaisuutta, jotka nykyään löytyy Procasterista.
    Sanoisin versioksi 0.2 beta.
     
  3. mixuda

    mixuda Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.08.2005
    Viestejä:
    329
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos kommenteista, selvästi jos haluaa nyt heti jotenkin toimivan tallentavan HD lootan joutuu siis ottamaan Wboxin...
     
  4. makela5

    makela5 Guest Guest

    Liittynyt:
    18.08.2008
    Viestejä:
    46
    Saadut tykkäykset:
    0
    Citymarket Nokialla näytti myyvän plussa etukortilla laitetta 529€ hintaa.
     
  5. Relaxation82

    Relaxation82 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.05.2009
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt kun on taas enemmän kokemuksia takana otsikon mukaisen boksin kanssa toimimisesta, ajattelin taas jakaa hieman tietoa muillekin. Tämä siis todellakin jatkoa edelliseen (kts. posti #21).

    - nyt myös IVO reset on tullut tutuksi; se on auttanut seuraavissa, mahdollisesti toisiinsa liittyvissä ongelmissa:
    1) HD-kanavien kuva ei syystä tai toisesta näy (ääni kyllä kuuluu, ja SD-kanavat toimivat moitteettomasti).
    2) Boksi kitisee puuttuvasta signaalista.
    Ko. ongelmat ovat onneksi olleet osaltamme vain kertaluonteisia, mutta tämä ei tietenkään ole kovinkaan kaksinen meriitti tai peruste sille, ettei asioille tarvitsisi tehdä mitään.

    - Tallenteita katsottaessa äänet saattavat hävitä "kuin salama kirkkaalta taivaalta". Tästä selvitään, kun toiston käyttää pausella, mutta osaa silti olla ärsyttävää, kun joutuu tekemään operaation viidettä kertaa tunnin mittaisen ohjelman aikana. On myös mahdollista, että ongelma koskee vain ja ainoastaan MTV3:n ohjelmia, mutta tiedon oikeaksi osoittaminen onkin jo eri juttu.

    - Tallenteita ei voi jostain käsittämättömästä syystä poistaa / muokata, kun taustalla on tallennuksia käynnissä.

    Tämä pitkälti negatiivisesti sävyttynyt posti on hyvä päättää positiiviseen palautteeseen maahantuojan osalta: Kun laitoin lukuisista kohtaamistani ongelmista palautetta Handanin sivuilta löytyvät palautelomakkeen kautta, sain henkilökohtaisen vastauksen noin viiden minuutin päästä. Siinä kiiteltiin rakentavasta palautteesta ja kerrottiin, että asia on "vireillä" valmistajan suuntaan ja että ohjelmistopäivitys olisi tulossa "piakkoin". Nyt pitää sitten vain odotella, että mitä nämä termit "vireillä" ja "piakkoin" käytännössä tarkoittavat. Noin esimerkiksi erään nimeltä mainitsemattoman kotimaisen yrityksen tapauksessa "piakkoin" vastaa (tällä hetkellä) liki 18 kuukauden ajanjaksoa...
     
  6. jksalmi

    jksalmi Guest Guest

    Liittynyt:
    20.10.2003
    Viestejä:
    23
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla olis juuri kolme viikkoa käytössä ollut laite nyt myynnissä hintaan 450 € (Tampereen alueella voin toimittaa perille vaikka tänään).

    Jos kiinnostusta löytyy, niin soittaa voi 050-3138040. Gigantista ostettu 11.2. Kuitti löytyy ja kahden vuoden takuulla. Jos kiinnostusta ei löydy, palautan laitteen huomenna.

    Virheetön, toiminut asiallisesti. Samat ilmiöt muuten havaittavissa kuin Relaxation82:lla, mutta äänten häviämistä eikä IVO-buuttia ole tarvinnut tehdä.
     
  7. jukkaforss

    jukkaforss Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2003
    Viestejä:
    100
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko muilla vastaavia ominaisuuksia?

    Jos tekee viikottaisen ajstuksen, ensimmäisellä viikolla ohjelman nimi on oikein, seuraavilla nimenä on kanavan nimi+ -00?.
    En tiedä johtuuko EPG tiedoista, uuden ajastuksen aikana niitä ei ole saatavissa. Onko laitteessa 8 päivän EPG?

    Olen ohittanut kanava listasta ylimääräiset kanavat mikä sinänsä toimii, mutta jonkin ajan kuluttua ohitettuja kanavia ilmestyy takaisin.
    Tämä vaikuttaa selvältä bugilta.
     
  8. Relaxation82

    Relaxation82 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.05.2009
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä, kertaalleen olen tuollaiseenkin ongelman törmännyt. Kun poistin ko. ajastuksen ja asetin sen uudelleen, kaikki toimi taas niin kuin pitkin. Oma (hyvin epävarma) epäilykseni on, että tämä liittyy tilanteeseen, jossa EPG:n tiedot eivät ole syystä tai toisesta saatavilla tallennusta aloitettaessa. Tämä taas viittaisi siihen, että boksi ottaa tallennuksen nimen nykyisestä EPG-tiedosta, eikä suinkaan viikoittaisen ohjelman ensimmäisen tallennuksen nimestä. Riippuu kai näkökulmasta, onko tämä hyvä vai huono asia.

    Toisekseen, olen ollut havaitsevinani, että boksi ei aina osaa nimetä saman ohjelman seuraavia tallennuksia juoksevalla numeroinnilla, vaikka ohjelman nimi itsessään olisi ihan oikein.

    Itse en ole moiseen ominaisuuteen vielä törmännyt (tämä puuta koputtaen).
     
  9. Biini

    Biini Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.02.2003
    Viestejä:
    581
    Saadut tykkäykset:
    8
    Tekniikan maailman tuoreessa numerossa tämä laite yhdessä wboxin kanssa sai 5 tähteä - yleisarvosana 8,8 molemmilla. Vertailussa oli siis kaapeliverkon tallentavat hd-boksit.

    En tiennytkään että tämänkin laitteen tallennuksia voi siirtää ulkoiselle usb-levylle. Wboxin hdmi-kuvanlaatua sd-kanavilla on moitiskeltu, onko Handanissa parempi kuvanlaatu?
     
  10. Relaxation82

    Relaxation82 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.05.2009
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niinpä näytti olevan; itsekin juuri lueskelin kyseisen vertailun. Mikään kovin syväluotaava vertailu ei kylläkään näyttänyt olevan kyseessä, kerta ohjelmistojen ongelmista ei mainittu mitään. Tai voihan se tietysti olla, että niille ei annettu painoarvoa sillä oletusarvolla, että ongelmat korjaantuvat ajan kanssa - jos korjaantuvat.

    Jep, ymmärtääkseni tämä on mahdollista, joskaan en ole käytännössä kokeillut, miten ominaisuus toimii.

    Luonnollisista syistä näkemykseni laitteen SD-kuvanlaadusta on hyvinkin subjektiivinen, vaikka olenkin "päässyt" kokeilemaan kumpaakin laitetta, kotioloissa ja samalla televisiolla (en tosin samanaikaisesti). Juuri kun asiaa koitin hieman arvioida, niin sd-kuvanlaatu on boksin tekemällä skaalauksella (1080i-formaattiin) mielestäni hyvää tasoa - parempaa kuin Wboxin vastaava. Ero ei tosin ole mikään mykistävän suuri. Jättämällä skaalaus television (Sony KDL-40D3000) huoleksi ei näyttänyt olevan mitään merkittävää vaikutusta kuvanlaatuun.

    Noin esimerkiksi Nelosen tapauksessa ero HD- ja SD-kuvan välillä on kyllä sinänsä helposti havaittavissa HD:n eduksi, mutta ei niin helposti, etteikö olisi helppoa myös "unohtua" SD-vaihtoehdon pariin. SD-kuvanlaatu on jopa yllättävän hyvä niiden kanavien tapauksessa, joiden pakkaussuhde on vähemmän mairittelevalla tasolla (esimerkiksi Voice / entinen Urheilukanava) - ainakin kuva on selvästi parempaa kuin mitä nykyiset marketeista löytyvät televisiot oletusasetuksillansa ruudullensa suoltavat.
     
  11. Biini

    Biini Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.02.2003
    Viestejä:
    581
    Saadut tykkäykset:
    8
    Siihen liittyen...Wboxissa on mahdollista käyttää ns. EXT3-levyjärjestelmää FAT32 sijaan jolloin tallenteen maksimikoko voisi olla suurempikin kuin 4gt. Toimiikohan tämä myös Handanissa, onko sinulla mahdollisuutta testata formatoimalla usb-levy EXT3:een ja kokeilla siirtää sinne jotain tiedostoja..? Lähinnä se kiinnostaa ymmärtääkö Handan enää levyä sen jälkeen...
     
  12. Relaxation82

    Relaxation82 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.05.2009
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipä tue Handan ext3:sta. Kun iskin siihen kiinni tikun, joka oli alustettu kyseisellä tiedostojärjestelmällä (Ubuntu + mkfs.ext3), ruutuun tuli heti ilmoitus, että laite tukee vain FAT32-järjestelmää.

    Ehkä sitten joskus tulevaisuudessa päivityksen yhteydessä, mutta enpä laittaisi eurojani likoon tämänkään vaihtoehdon puolesta, kun ei ole vielä todisteita yhdestäkään päivityksestä. Helpointa (joskaan ei käytännöllisintä) olisi, jos boksi osaisi katkaista pidemmät pätkät, mutta tietääkseni boksi ei tuota osaa tehdä.
     
  13. mazai

    mazai Guest Guest

    Liittynyt:
    28.08.2008
    Viestejä:
    52
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tarjoat väärää tietoa.

    Boksi tallentaa ohjelmat levylle tallennekohtaisiin kansioihin pätkien tallenteet n.1,5G:n osiin. Tallennuksen koolla ei ole merkitystä vaikka siirtäisikin talteen ulkoiselle levylle.
     
  14. Vallle

    Vallle Guest Guest

    Liittynyt:
    30.03.2010
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyselin spostilla Handanilta/Laatuantennilta 9900 HD digiboxin softan päivitystilannetta, koska aikaisemmissa kirjoituksissa on valiteltu erilaisista vioista. Sieltä vastattiin, että nykyään kauppoihin toimitetaan laitteita joissa on softaversio 1.24. Uusi päivitys on tulossa vielä lähiaikoina. Oletteko huomanneet, että aikaisemmissa kirjoituksissa mainittuja vikoja olisi korjaantunut päivitysten myötä?
     
  15. Relaxation82

    Relaxation82 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.05.2009
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Se, että tehtaalta toimitetaan nykyään uudemmalla ohjelmistolla varustettuja yksilöitä ei selvästikään tarkoita, että samaa ohjelmistoversiota tarjottaisiin myös boksinsa aiemmin hankkineille. Itselläni on ja pysyy sitkeästi sama ohjelmistoversio (v1.21, 11/2009), eikä uudemmasta versiosta löydy tietoa sen paremmin maahantuojan kuin kaapelioperaattorinkaan sivuilta.

    Toivoa sopii, että ajatusmaailma ei ole se, että ne asiakkaat, joilta rahat on jo saatu, voidaan hyvillä mielin jättää oman onnensa nojaan. Onhan se kuitenkin niin, etteivät kaapelioperaattoritkaan päivityksiä jaa ilmaiseksi.
     
  16. Vallle

    Vallle Guest Guest

    Liittynyt:
    30.03.2010
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Handanilta vastattiin samassa keskustelussa, että päivitykset tullaan lähettämään kaapelin kautta. Näitä ei ilmeisesti sitten ole vielä tullut? Handanin sivuille on tullut boxin käyttöohjeet. Niissä ei mainita mitään päivityksistä. Toivottavasti niitä tulee kaapelin kautta tai muuten päivityksiä ei ilmeisesti voi tehdä. Ehkä kuitenkin huollossa, mutta hankalaksi menee.
     
  17. Relaxation82

    Relaxation82 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.05.2009
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipä ole vielä näkynyt. Odottavan aika on taas kerran pitkä. Lohdullista kuitenkin, että päivitysten pitäisi tulla jakoon myös kaapeliverkossa.

    Teknisestihän olisi täysin mahdollista hyödyntää usb-väylää tuossa päivityksessä, mutta on täysin eri asia, että löytyykö tälle tukea laitteen ohjelmistosta.
     
  18. digimaster

    digimaster Guest Guest

    Liittynyt:
    13.04.2010
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    +hyvä kuvanlaatu
    +helppo käyttölogiikka

    -menee jotenkin tilttiin suht usein, vain virtabootti auttaa
    -poistettuja kanavia ilmestyy koko ajan takaisin
    -johtuu kenties edellisestä mutta nauhoittaa välillä radiota :hitme:
    -tekee minuutin tai sekunnin pituisia tyhjiä nauhoituksia, joita ei saa dellattua
    -kun on mennyt jumiin ja tekee nappulabootin, niin vehje on formatoinut koko levyn, tämä on tapahtunut jo kolme kertaa

    Kokonaisuutena paska laite :OI
    Jopa verrattuna Toppfieldiin 5100 PVRc HDMI:hin, joka sekin hävitti datat useampaan otteeseen. Tosin boksi oli käytössä aika lailla kauemmin...

    Kannattaako odottaa päivitystä vai vienkö takaisin liikkeeseen?
    Mutta sitten pitäisi valita uusi boksi...
     
  19. Relaxation82

    Relaxation82 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.05.2009
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mielenkiintoista. Itselläni ei ole ilmennyt mitään noin vakavaa noin kolmen kuukauden käytön aikana. Pystytkö tarkistamaan, mikä on boksin firmwaren versio (sikäli kun ko. boksi sinulla vielä on)? Ajan takaa sitä, että ehkäpä boksin ohjelmistoon mahdollisesti tullut "päivitys" ei olekaan ollut kovin kaksinen, vaan ongelmat ovat sen myötä vain pahentuneet. Omassa boksissani versionumero on siis (v1.21, 11/2009). On tietysti mahdollista, että kohdallesi on osunut ohjelmiston lisäksi myös komponenttitasolla prakaava boksi.

    Sikäli kun ohjelmiston versio on jotain muuta kuin mainitsemani, niin osaatko kertoa onko kuinka moni noista aikaisemmin raportoiduista bugeista / puutteista on vielä läsnä? Mielenkiinnosta vain kyselen; mainitsemasi ongelmat ovat kyllä sen verran fataaleja, että hermot menee varmasti ja laitteesta olisi enemmän hyötyä verkon painona.
     
  20. digimaster

    digimaster Guest Guest

    Liittynyt:
    13.04.2010
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onhan se boksi vielä tuossa. Uudelleen ei ole nyt temppuillut, mutta ei olekaan ehtinyt tallentelemaan vielä mitään, enkä siten myöskään katselemaan tallenteita. Eli ei ainakaan pelkkää telkkaria katsellessa oireile.
    HW 31-37CC-24
    SW V1.21 (nov 30 2009).
    Maahantuoja epäili myös laitevikaa, joten koitan töiltäni ehtiä viemään huoltoon. Palataan astialle sen jälkeen.