Sunfire Subwoofers

Keskustelu osiossa 'Kaiuttimet ja subwooferit' , aloittajana convert-, 01.04.2010.

  1. convert-

    convert- Guest Guest

    Liittynyt:
    11.05.2009
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    En tiedä löytyykö tästä valmistajasta jo threadia mutta tehdään nyt uusi.:OI

    Kotiteatterini sisältää tällä hetkelle Genelec 3x8030a ja 2x8020a ja tarkoitus olisi löytää tälle järjestelmälle jonkin järkevän subwooferin. :eek:

    Ensiksi ajattelin Genelecin omaa subbaria mutta soitto mareksoundille sai taas ajatukset johonkin toiseen suuntaan, kävin mareksoundilla kuuntelemassa Sunfire HRS-10 ja se oli paikanpäällä hieman vaisun kuuloinen (yllätys sinänsä kun marekin kuuntelu tila on mallia 70m2) joten marek ehdotti subbarin kotikuuntelua. Otin subbarin mukaan ja kuuntelin kotona ja rakastuin samantien. Ongelmaksi muodostuu subbarin hinta joka lähentelee 1200e ja mielestäni se on subbarista liikaa, vai onko? Tällä hetkellä lompakko ei anna periksi tuollaisella summalle, mietin tulisiko säästää hetki vai löytyykö markkinoilta yhtä hyvää subbaria.:D

    Arvostin Sunfire HRS-10 sen pientä kokoa ja sen uskomattoman tarkkaa resoluutiota. Subbari itsessään oli myös hyvänäköinen:king:

    Mieluiten kuulisin ehdotuksia joltain muulta valmistajalta kuin SVS tai BK
     
    Viimeksi muokattu: 01.04.2010
  2. Piikki

    Piikki Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.05.2004
    Viestejä:
    478
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsellä on pari kappaletta noita HRS-10:jä ja olen ollut tyytyväinen. Ovat vaan sellaisessa stereobassokäytössä. Aikaisemmin oli kotiteatterin .1 kanavanakin. Ehkä tuo hinta/määrä suhde bassolle ei ole mikään kaikkein paras, mutta nuo ovatkin sitten kooltaan ja omasta mielestäni ulkonäöltään jotain aivan muuta kuin 100+ ja litraiset ja 60+ kg painavat tosimiesten mustat pörisijät. Ehkäpä nämä ovat tällaiset sisustussubbarit?? Koko on kyllä jo aivan uskomattoman pieni. Soundiltaan mielestäni varsin tiukka ja napakka. pelkkään leffakäyttöön voisi mielestäni käyttää jotain ääneltään hieman rehevämpääkin subbaria. Omaan käyttöön taas soundiltaan passaa varsin hyvin. Eniten nyt harmittaa, että 12" ei ollut valkoisena (ei kuulema valmisteta) ja kuulema nykyään 10" saaminen valkoisena on hankalaa. Toinen yksilö piti hankkia jo ruotsinmaalta.

    Kylläpä näilläkin uskon häädön onnistuvan...
     
  3. Desibelihertsi

    Desibelihertsi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.10.2008
    Viestejä:
    62
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vai ehdotti Marek kotikuuntelua. Vielä syksyllä 2008 tilanne Marekin ja kotikuuntelemisen suhteen oli (sain kuulla tämän häneltä itseltään), että häneltä on juurikin kotikuunteluiden yhteydessä varastettu n kappaletta subbareita sen ja sen suuren summan arvosta, ja että tämä toimintamuoto on nyt seis. Aika nopeasti monen rikoksen uhriksi joutunut kauppias on jälleen alkanut uskoa ihmiseen, vai annoitko pantiksi kauppasumman laitteesta?
    Itse olin mainittuna ajankohtana subbarinostoaikeissa kun tämän kuulin -ennen kuin edes ehdin pyytää mitään kotikuunteluun. Lopulta ostin Marekilta sen BK:n ilman kotikuuntelua.

    Minusta olisi mielenkiintoista tietää, onko joku muukin subbarin tai kaiuttimien ostamista harkinnut kuullut Marekilta saman kertomuksen kuin minä, ja toisaalta, onko joku noihin aikoihin ja sen jälkeen saanut laitteita kotikuunteluun ja millä ehdoilla.
     
  4. aarno2815

    aarno2815 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2001
    Viestejä:
    4 636
    Saadut tykkäykset:
    131
    Kun tavaraa varastetaan, niin tuleehan siitä varovaiseksi. Ei siinä mitään ihmeellistä ole. Kanta-asiakkaan kohdalla tietysti joustetaan.
    Kannattaa olla uskollinen asiakas, niin säilyy luottamuksellinen suhde. Minulla ainakaan ei ole ollut mitään ongelmia tuossa suhteessa.
     
  5. Marek

    Marek Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    22.05.2004
    Viestejä:
    394
    Saadut tykkäykset:
    0
    Liikkeestä voi hakea koekuunteluun. Lähetämme vain vanhoille asiakkaille koekuunteluun. Jos epäilyttää, niin on aina 14 päivän palautsoikeus ostetuissa tuotteissa.
     
  6. Desibelihertsi

    Desibelihertsi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.10.2008
    Viestejä:
    62
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitän tiedosta, asia selvä. Kerrottakoon, etten vielä -08 syksyllä ollut "vanha asiakas", joten tapahtunut liittyy sitten varmaankin siihen -noutomahdollisuutta kun ei ollut.
    Totean vielä lyhyesti, että en ryhtynyt kirjoittamaan edellistä viestiäni vain tämän yhden nyt lukemani tapauksen vuoksi, vaan jo aiemminkin ja useampikin henkilö on kirjoittanut samaan tapaan kuin "convert-" 1.4.2010. Olen ihmetellyt, kuinka kokemuksia kotikuunteluista voi mitenkään tulla, kun minä sain kuulla, ettei kotikuuntelu käy.
    Kiitos Marek asian selventämisestä. :)

    Aloittajalle voisin heittää vinkiksi Amphion Impact 400 (10") sillä perusteella, että se on kompaktin kokoinen, ja suljettu kotelo tarjonnee nopeaa ja viiveetöntä toistoa samaan tapaan kuin vaikkapa BK XLS200. Toivomuslistalla oli myös alempi hinta, ja tämä pienempi A. maksaa alle tonnin. Amphion Impact 500 on 12" ja maksaa sitten karkeasti ottaen saman tai vähän enemmän kuin se Sunfire.

    Tietenkään 1200€ ei ole pieni summa, mutta mielestäni oleellista on, saako rahoilleen kunnon vastineen. Se Genekään ei ole halpa, mutta vastinetta riittää. Tuskin sekään tilanne kauaa lämmittää, jos on ostanut hirmu edullisen subbarin joka ei sitten vastaakaan tarpeeseen.
    Sunfirelle (ja BK:lle) plussaa portaattomasta vaiheenkäännöstä.
    Hinnastaan huolimatta se Sunfire voi olla sinulle (siis aloittajalle) sopiva valinta, jos koet, että "tässä se on".