ProCaster 6x00 - bugit/ongelmat -säie

Keskustelu osiossa 'Procaster' , aloittajana Halcyon, 15.12.2007.

  1. maksvelli

    maksvelli Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.11.2007
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko joku muuten mittaillut paljonko nämä vievät valmiustilassa sähköä? Vähän epäilen että jotain ihan järjettömän isoja lukuja kuitenkin.. mutta toisaalta tallentavalla ei tee mitään, jos siitä kokonaan nappaa virrat pois päältä kun jää ohjelmat nauhoittamatta. Tietysti voisi yöksi ja päiväksi virrat pois ottaakin, tallennukset kun osuvat yleensä ilta-aikoihin.
     
  2. jtmz

    jtmz Guest Guest

    Liittynyt:
    18.01.2007
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    Cost control mittarilla vilkasin, 6250T lepotilassa 13W ja päällä timeshift käytössä 21W.
     
  3. Pelikala

    Pelikala Guest Guest

    Liittynyt:
    05.11.2007
    Viestejä:
    24
    Saadut tykkäykset:
    0
    Disney Chanelilta nauhoitin ajastuksella Mikki Hiiren kerhotaloja. Ajastukset ja nauhoitukset toimivat noissa muuten hyvin, mutta ääni ei nauhoitu/kuulu. Missä vika?

    Iso osa salattujen kanavien nauhoituksista ei toimi ensinkään, siinä lienee sama vika?
     
  4. JopasJotain

    JopasJotain Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2007
    Viestejä:
    55
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aikoinaan tein 6100C:llä kansion jota ei saa pois millään eli kovalevy korruptoitui. 6500C:llä nauhoitin pari viikkoa sitten mythbustersin, joka on niinikään korruptoitunut. Sitä ei saa poistettua saati katsottua. Pitäs siis formatoida koko levy, että sais nää korruptoituneet filet pois. Puhumattakaan pätkimisistä, EPG ongelmista, nauhottamatta jättämisistä. Softa on se toiseksi uusin (onko se nyt C-alkuinen tai loppuinen).

    Vittu mitä romuja nää procasterit kaiken kaikkiaan on, eikä ne saa ees uutta softaa enää tehtyä. Vien kohta takasi koko paskan. :OI
     
    Viimeksi muokattu: 21.04.2009
  5. gaston

    gaston Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.10.2001
    Viestejä:
    3 485
    Saadut tykkäykset:
    80
    Oletko kokeillut onko siellä muita ääniraitoja joista jotain kuuluisi (kaukosäätimen punaisesta napista).

    Maksukanavilla tuntuu olevan välillä ääniä hukassa, nyt bonuskatselussa olevassa C+First kanavalla on pari katsomaani ohjelmaa ollut jonkin aikaa ilman ääntä ja DD vaihtoehto ei ole misään ohjelmassa antanut ääntä ulos (Ruotsin kanavila toimii DD äänet joten tuskin laitevika).
     
    Viimeksi muokattu: 21.04.2009
  6. HardSoft

    HardSoft Haec habui, quae dixi Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    01.11.2005
    Viestejä:
    2 281
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hain takuukorjatun ihan uuden näköisen PVR-6300T:n VK:sta makariin "poistohintaan" 189,-, kun täysin identtinen laite on toiminut olohuoneessa 2 vuotta moitteetta. Tämän uuden kiintolevy, vaikka on myös Samsung, on hiljaisempi. :thumbsup:

    C-malleissa näyttää olevan runsaasti ongelmia. T-malleista niitä raportoidaan ainakin Plazalle vähän.
     
    Viimeksi muokattu: 23.04.2009
  7. jtmz

    jtmz Guest Guest

    Liittynyt:
    18.01.2007
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    USB:lla kiinni koneeseen ja antaa delliä niin sieltä ne korruptoituneet filet katoavat. 209C softassa tais olla vielä se ongelma, että kello hyppii n.30 sek välein GMT:n ja GMT+2:n välillä C-nipussa. Aiheuttaa takuulla ajastusongelmia.
     
  8. Pete_A

    Pete_A Guest Guest

    Liittynyt:
    11.05.2009
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsellä meni jotenkin HDMI, sekä USB liitäntä rikki samaan aikaa. Kävin liikkeessä, koska takuuta oli vielä kuukausi jäljellä ja antoivat takuuvaihtona tilalle uuden samanlaisen. Mistähän ne sellaisen vielä kaivoivat, varsinkin kun muille näyttää tulleen tilalle 6500 Special Editionia.

    Procaster support kysyttäessä mainosti, että joskus huolto on suostunut tiedostojen siirtoon asiakkaan omalle ulkoiselle kovalevylle. Tästä oli paikallinen huollon vastaanotto / asiakapalautus ihmeissään. 5 minuutin kaivelun jälkeen totesi, että listahinta tiedostojen palautukselle 149€, palautetaanko? Eli ei.

    Toinen kysymys koskee sitä, että millä tarkkuudella muilla toimii ko. laitteen HDMI skaalaus. Itsellä pätkimättä toimii vain pienin asetus eli 576p. Jos nostaa korkeammaksi ( 720p / 1080i ) alkaa kuva pätkiä. Siis tulee sekunnin pimeä kohta lähetteeseen. Televisio tukee kyllä 1920 x 1080 resoa. Ja firmware oli valmiiksi se uusin 209D kesäkuulta.
     
  9. vboman

    vboman Guest Guest

    Liittynyt:
    28.02.2005
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse käytän 720p tarkkuutta (6300T), eikä sillä ole ollut mitään pätkimistä. Aiemmin kun tykille meni sekä PS3:sta että Procasterista oma 10 m HDMI-kaapeli, niin pleikan kuva pätki (kaapeli oli selvästi ohuempi). Nykyään molemmat menevät vahvistimen kautta yhdellä (paksummalla) HDMI-kaapelilla eikä pätkimistä esiinny. Ainakin pitkillä piuhoilla kaapelikin voi aiheuttaa pätkimistä. Suuremmalla resoluutiolla vaaditaan myös parempi kaapeli, koska siirrettävä datamäärä lisääntyy.
     
    Viimeksi muokattu: 12.05.2009
  10. Frankie

    Frankie Guest Guest

    Liittynyt:
    07.12.2002
    Viestejä:
    42
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko tuohon pätkimiseen mitään lääkettä. Ennen sitä oli vaan nauhoituksissa, mutta nyt tuntuu olevan live-kuvassakin. Laite on 6250T
     
  11. TT-2k

    TT-2k Guest Guest

    Liittynyt:
    27.06.2007
    Viestejä:
    149
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään n. 2,5 vuotta vanha 6200C-malli (firmware v2.09D) teki taas aika kivan tempun. Kakkoselta oli Seitsemäs taivas tallennuksessa, ja kun tein niinkin monimutkaisen tempun kuin selailin kanavia tallennuksen päättyessä, meni koko loota täysin jumiin. Vaan ennen kuin ehdin sohvalta nousta päävirtakytkintä hiplaamaan, Procaster buuttasikin ja ... oli palannut tehdasasetuksiin. Piti sitten hakea kanavat yms. uusiksi ja muutenkin vääntää hippelit oikeisiin asentoihin. Itse tallennus sentään oli onnistunut, ihme kyllä.
     
  12. timotei

    timotei Guest Guest

    Liittynyt:
    08.03.2003
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Procaster 6100C ja viimeisin firmware. Ongelmina on, että ajastimella nauhoitettaessa joskus jumittuu siten,että jatkaa nauhoitusta, vaikka ajastusaika on jo mennyt umpeen. Silloin ei auta kuin virrankatkaisu laitteen takaa. Lisäksi joskus nauhoitusajannäyttö sekä nauhoituksen suuruuden lukema heittävät ylöspäin.
    Ilmeisesti näihin ongelmiin ei mitään ratkaisua ole ellei uutta ja korjaavaa firmwarea ole tulossa?!
     
  13. gaston

    gaston Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.10.2001
    Viestejä:
    3 485
    Saadut tykkäykset:
    80
    Tekee tuota ainakin silloin jos ajastaa kaksi perättäistä ja varsinkin saman nimistä ohjelmaa, tuon saa pysäytettyä ilman virtaresettiä painamalla REC ja siten pysäyttämällä tallennukset.
    Eli itse olen kiertänyt bugin lisäämällä ekan ohjelman tallenusaikaa niinpaljon että se toinenkin ohjelma tulee mukaan.
     
  14. Kaukkis

    Kaukkis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.02.2004
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    En ainakaan haulla/Googlella löytänyt, joten jäi kaivamaan:

    Suosikkilistan ollessa käytössä ei voi tallentaa EPG:n kautta ilman että laite on sillä kanavalla mitä on ajastamassa. Ajastinlistalla ohjelman nimi+ajat ovat oikein, mutta kanavana se millä se oli ajastaessa. Myöskään ohjelmalistalle ei ilmesty punaista palloa ajastuksen merkiksi, eikä ajastusta voi poistaa painamalla nauhoitusnappia uudestaan (toisin kuin ilman suosikkilistaa).
    Laite lähti tänään Verkkokauppaan päivitettäväksi (ohjelmaversiona taisi olla 209C) ja ongelmasta kysyttäessä sain vastaukseksi että taitaa ennemmin olla ominaisuus kuin vika, eikä kannattaisi käyttää suosikkilistaa ajastaessa. Lisäksi EPG alkoi pari päivää sitten sekoilemaan tyhjentämällä tiedot muilta kuin katsottavana olevalta kanavilta. Ovatko nämä kenellekään tuttuja vikoja?

    Vuoden vanha laite ja muuten toiminut hyvin, mutta hankin muutaman maksullisen kanavan ja olisi kiva saada kaikki näkyvät kanavat omaan listaan.

    Mallina 6102C.
     
    Viimeksi muokattu: 10.10.2009
  15. srout

    srout Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.04.2007
    Viestejä:
    565
    Saadut tykkäykset:
    11
    Jotain ongelmia mullakin oli suosikkilistojen kanssa. Totesin helpommaksi poistaa tilaamattomat kanavat kanavahaun jälkeen.

    6300C/TTV
     
  16. kivikausi

    kivikausi Guest Guest

    Liittynyt:
    28.12.2006
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla ollut aina suosikkilistat käytössä, eikä ole ollut mitään ongelmia nauhoituksissa EPG:n kautta. Punainen pallura näkyy aina nauhoitettavaksi merkittyjen ohjelmien kohdalla eikä ole tarvinnut siirtyä katsomaan kanavaa jolta nauhoituksen haluaa tehdä. Aina olen asentanut heti viimeisimmän firmiksen ja kone ollut käytössä kohta 3 vuotta.

    Aino miinus laitteessa on satunnaiset buutit noin kerran viikossa, jos ei ole muistanut käsin tehdä totaali virtojen katkaisua riittävän usein.

    Welho/6300C
     
  17. maikol

    maikol Guest Guest

    Liittynyt:
    23.06.2004
    Viestejä:
    120
    Saadut tykkäykset:
    0
    johan se ½ puoli vuotta toimi päivittämisen jälkeen melko hyvin jos äänen satunnaista pätkimistä ei lasketa,nyt alkanu meneen tallennukset pilalle jos yrittää siirtää toiseen kansioon,joko ei siirry ollenkaan ja ohjelmasta tulee katsomis kelvoton tai jos siirtyy niin ei näy kokonaan vaan katkeaa kesken vaikka mitä tekis :mad:
    auttaskohan kovalevyn alustaminen?vähän huono sitäkin tehä kun kovo puolillaan tavaraa eikä usb liitäntää.
    kaiken kukkuraksi satunnainen tallennus sekoilu,yrität laittaa tallentamaan parhaillaan tulevaa ohjelmaa niin kone väittää tallentavansa parhaillaan neljältä eri kanavalta vaikkei todellisuudessa tallenna vielä mitään.

    jos ei takuusta ole apua niin täytyy vissiin lahjottaa hääauton perään narunjatkeeksi...

    malli siis 6101T
     
  18. vms

    vms Guest Guest

    Liittynyt:
    07.02.2005
    Viestejä:
    18
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aiemmin mainittu vika on näköjään suosikkilistoilla ja maksullisten kanavien nauhoittamisessa. Koko kone yleensä boottaa jos yrittää tallentaa.
    6102T (209C, ostettu tänään).

    Edit: Jaa, tuolta aiempaa löytyykin:

    "Päivitys 209D versio korjaa seuraavia ongelmia:
    - Tallennusongelmat käyttäessä suosikkilistoja"
     
    Viimeksi muokattu: 17.12.2009
  19. Sivuosaoskari

    Sivuosaoskari Guest Guest

    Liittynyt:
    05.01.2005
    Viestejä:
    82
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minun 6300T:ssä on välillä samankaltaisia ongelmia. Jotkut luomani alikansiot (ei läheskään kaikki) ovat jotenkin viallisia, ja jos niihin yrittää siirtää ohjelmia, niin siirrossa näyttää hukkuvan avf-tiedostot (joiden perusteella laite ymmärtääkseni toistaa tallenteita). Itse ohjelmat ovat kyllä "tallessa" avr-tiedostoina, ja niitä pystyy pelastamaan tietokoneen kautta. Olen huomannut, että tätä kansio-ongelmaa esiintyy erityisesti silloin, jos yrittää siirtää ohjelman suoraan pääkansiosta alikansion alikansioon (esim. Sarjat\Simpsons). Jos tällainen siirto kerran menee pieleen, niin sitten koko kansio korruptoituu, eikä sitä aina saa poistettua edes Windowsin kautta.

    Olen koittanut siis kiertää tuota ongelmaa siten, että en siirrä ohjelmia suoraan alikansion alikansioon. Kannattaisi varmaan myös tehdä niin, että kun luo uuden kansion, niin testaa sen toimivuutta ensin jollain turhalla tallenteella.
     
  20. maikol

    maikol Guest Guest

    Liittynyt:
    23.06.2004
    Viestejä:
    120
    Saadut tykkäykset:
    0
    nyt se hukkas vielä pari kansiookin nii lähetin sinne mistä tulikin.tuomio:rikki on ja uutta ei ole antaa.ensin tarjosivat hyvitykseksi 35€ (takuuta jäljellä ½ vuotta) mutta kun ilmotin etten hyväksy sitä niin uusi tarjous oli 115€ tai topfieldi...eli nyt hyllyssä keikkuu(keikkuu kirjaimellisesti,kiero koko p**ka :D) tf500pvr...