Asioita joita en voi ymmärtää

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana tpi, 28.04.2008.

  1. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Näin voi toki olla. Toinen vaihtoehto on, että suhtaudun kansainvälisemmällä tavalla liikkumiseen muiden ihmisten joukossa.
     
  2. Harry

    Harry Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.09.2004
    Viestejä:
    1 903
    Saadut tykkäykset:
    7
    Uskon että juuri tästä on kyse.
     
  3. pake

    pake Guest Guest

    Liittynyt:
    17.07.2004
    Viestejä:
    200
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kieltämättä tämä vetää hermot kireälle joka kerta kun laskeutuu takaisin Suomeen. Se vaan vissiin on niiiiiin pirun vaikeeta olla tuijottamatta vain omaa napaansa... :OI
     
  4. Kiila

    Kiila Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.01.2001
    Viestejä:
    1 660
    Saadut tykkäykset:
    0
    Varmaan samaa jengiä mikä työntää koneeseen heti boardingin startatessa riippumatta siitä millä paikalla istuvat. Ainoa tavoite on aiheuttaa heti kunnon suma tukkimalla käytävät pakkaamalla tavaroitaan hattuhyllylle rivin 5 kohdilla.

    Genevessä sentään homma toimi ja kun kuulutettiin että ensin rivit 15 - 25 niin ne rivit myös meni ensin koneeseen. Muutama etupään rivissä istuva koitti tunkea sisään mutta heidät ohjattiin sivuun odottamaan vuoroaan. :thumbsup:

    Muuten tuo Geneven kenttä on kyllä aikas ahterista käytävineen ja ahtaine tiloineen.
     
  5. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Eläkeläisten kiirettä pankkiin.

    Menin n. 9.45 odottelemaan pankin aukeamista. Toistakymmentä eläkeläistä oli jo ehtinyt oven taakse. Joku heistä kokoajan rynkytti ovea, että josko aukeis ja tunki naamansa lasiin kädet sivuilla että näkis sisälle. Ovessa lukee isolla että kello 10:n reikäreikä aukeaa, ei välillä 9.45-9.58... No, kun se vahtimestari viimeinen sen oven avas niin hyvä ettei se äijä jäänyt tanttojen jalkoihin. Sit hakattiin sitä numerolappukonetta useammankerran kun se lippulappu ei tullut HETI sieltä koneesta. Sitten se rouva jolla oli kolme numerolappua kiinni toisissaan, meni istumaan lappujensa kanssa. Ei VI*TU!! Kuulin siinä odottaessani kun eräs rouva kyseli mitä tilillä on rahaa. Kun pankkineiti kertoi niin eikös rouva pyytänyt summaa vielä markoissa! S*ATANA!! Sitten kun rouva oli rahaa saanut nostettua, niin vielä hänen piti kysyä kuinka paljon nostettu summa on markoissa. TUPLA V*TTU! Pari numeroa huudettiin turhaan kun tantat varmaan veteli jo torkkuja tuoleilla. Tässä kohtaa olin jo vartoillut yli 20min. (6:sta kassasta vain kaksi oli toiminnassa). Vihdoin kun pääsin itse niin talletus kesti max 45sek.! Ihmettelen että miksi sinne pankkiin on niin jumalaton kiire, mutta itse asiointi saa kestää vaikka tunnin?:hitme:
     
  6. code.666.

    code.666. Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2003
    Viestejä:
    1 226
    Saadut tykkäykset:
    1
    Työasemalla tämä ei onneksi aiheuta suurta harmia, mutta voi pojat kun noita palvelimia pitäisi olla käynnistelemässä uudelleen joka samperin updaten jälkeen...
     
  7. carpenter83

    carpenter83 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.07.2004
    Viestejä:
    1 817
    Saadut tykkäykset:
    1
    Lisätään tähän vielä vanhusten käytös pankkiautomaatilla. Ensin lykätään kortti sisään ja tulostetaan tilin saldo kuitille, sitten laitetaan kortti uudestaan ja nostetaan rahat (kuitin kera). Tämän jälkeen vielä kerran työnnetään kortti koneeseen ja tulostetaan uusi saldolappu.

    Haluavat ilmeisesti varmistaa ettei vaan kukaan vedä välistä. Itse olen kyllä laskeskellut että tuolla tyylillä nostolle tulee hintaa useampi euro kun taitaa tuo paperille tulostettu saldo maksaa jo muutaman euron verran
     
  8. NudistPriest

    NudistPriest Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.01.2006
    Viestejä:
    669
    Saadut tykkäykset:
    0
    Naiset. Niitä ei opi koskaan ymmärtämään. Ei sitten millään. Mikään naisen teko tai käytös ei ole merkki yhtään mistään. Otapa siitä sitten selvä. Onko kukaan koskaan onnistunut saamaan naiselta rehellisiä vastauksia kysymällä suoraan, mitä sen mielessä liikkuu ilman, että saa paskaa käteen ja välit menee tai nainen alkaa pitämään miestä outona ja välit menee? Tähän lienee vain yksi 2-kirjaiminen vastaus.
     
  9. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Automaatit kyllä ovat siitä tyhmiä, ainakin Espoon/Helsingin alueella, että kun haluaa ensin ottaa selville onko tilillä rahaa, siis kysyä saldoa (ruudulle tai paperille), se vaatii yhden kortin syötön ja tunnusluvun naputtelun. Normaalia juu. Mutta kun tämän jälkeen ei voi suoraan jatkaa nostoon vaan pitää ottaa kortti pois ja syöttää se uudelleen sisään ja naputella taas tunnusluku, että pääsee nosto-operaatioon. Idioottimaista. Tai ehkä minä olen niin valtavan iso idiootti, että en parempaa menetelmää ole automaateista löytänyt (Nordean kortteja käytän). Ehkä muiden pankkien korteilla saa yhdellä naputtelukerralla tietää saldon ja sitten voi suoraan jatkaa nosto-osuuteen.
     
  10. tootsi

    tootsi Runkku Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.11.2005
    Viestejä:
    3 208
    Saadut tykkäykset:
    46
    Sama systeemi täälläkin päin ja myös Nordean asiakas olen.. Vituttaa joskus tuo asia
     
  11. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    2-kirjaiminen: On.
    Tai 3-kirjaiminen: Juu.
    Entäs 4-kirjaiminen: Ehkä.
    Kävisikö 5-kirjaiminen: Kyllä.

    Listaa voi toki jatkaa maailmanloppuun asti, mutta koko listan totuusarvo on (siihen käytettyjen kirjainten lukumäärästä riippumatta) silti sama, ilmaistavissa tällä binäärisellä termillä:
    0
     
  12. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Siis tuo systeemihän on ollut jo valovuosia käytössä ympäri maata. Ja pistänyt v-tamaan joka halvatun kerta.
     
  13. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Naisen ymmärtämiseen tärkein avain on sen tiedostaminen, että yllätys yllätys he eivät ole samanlaisia kuin miehet -- fyysisesti. Toki ihmiset ovat tätä nykyä suhteellisen tasa-arvoisia sukupuolten välillä ja naisen ja miehen väliset eroavaisuudet mitä tulee sosiaaliseen kanssakäymiseen ovat pienentyneet. Luonto kuitenkin määrää 2000-luvullakin ihmisen mielihaluja, ja tätä kautta myös sukupuolten tietynlaista käyttäytymistä pystyy ymmärtämään. Esimerkiksi tutkimustahan on tehty muun muassa sen suhteen, että naisilla eri vaiheet kuukautuskierrossa voivat määrätä millaisista miehistä he kussakin vaiheessa ovat kiinnostuneita.

    Toki me kaikki olemme ihmisiä toisilemme, mutta jopa 2000-luvullakin se kai yksinkertaistettuna menee niin, että miehet metsästävät ja naiset rakentavat pesää -- ja kumpikin käyttäytyy tämän mukaisesti riippuen siitä kuinka suuri tahto on toteuttaa tätä dna:han iskostautunutta halua.
     
  14. Tinttara

    Tinttara Guest Guest

    Liittynyt:
    12.12.2005
    Viestejä:
    354
    Saadut tykkäykset:
    0
    No minä kyllä väitän, että te miehet sitten vasta vaikeaselkoisia olettekin :D Tuota omaanikaan en aina ymmärrä, vaikka yhteiseloa on harjoiteltu jo yli 10 vuotta. Ihan samaa te miehetkin teette mistä meitä naisia syytätte; mökötätte kertomatta syytä ja juoruatte kuin mitkäkin toriämmät kavereistanne. Noin niinkuin muutamia käsittämättömiä asioita mainitakseni. ;)
     
  15. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Ottaa pannuun tuo sama asia. Joissain automaateissa siirtyminen onnistuu, jossain ei.
     
  16. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 458
    Saadut tykkäykset:
    776
    Mitäs sitten tehdään jos ei ole? Sehän olisi katastrofi! Minun ei koskaan tarvitse moista arvailla koska pidän huolta siitä että tilillä on rahaa, mielellään yli 2000 euroa mutta ei missään tapauksessa alle 1000 euroa. Käyttelytilillä on tyhmää säilyttää rahaa mitättömän koron takia joten jos tili alkaa olla 3500 euroa tai yli niin siirrän vaikkapa 1000 euroa Etutilille hieman paremmalle korolle. En ymmärrä ihmisiä jotka elävät kädestä suuhun ja antavat tiliensä huveta nollaan. :hitme: Itse olisin aivan paniikissa moisesta turvattomuudesta.
     
  17. Tinttara

    Tinttara Guest Guest

    Liittynyt:
    12.12.2005
    Viestejä:
    354
    Saadut tykkäykset:
    0
    ^ Mitä ne sellaiset pahat päivät on, joiden varalle pitää makuuttaa tuhansia euroja pankkitilillä? Tämä on asia, jota en ole koskaan ymmärtänyt. Itse olen sijoittanut ylimääräisiä rahoja mm. sijoitusrahastoihin, tai vielä parempaan kohteeseen eli itseeni :D Pahoja päiviä varten on vakuutukset ja luottokortit. Ja riittävän isot tulot, kyllä ne yllättävätkin menot yleensä voivat pari viikkoa odottaa seuraavaan tilipussiin.
     
  18. klmake

    klmake You’ll Never Walk Alone Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.01.2003
    Viestejä:
    1 529
    Saadut tykkäykset:
    102
    Paha päivä voi olla vaikka sellainen, kun esim. pesukone ottaa ja hajoaa. Voihan tuonkin toki Visalla ostaa, mutta mielummin käteisellä.
     
  19. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 458
    Saadut tykkäykset:
    776
    Pahoissa päivissä on se paha juttu että ne ovat luonteeltaan yllättäviä.

    Niin minäkin. Mainitsin jo Etutilin josta saa rahaa nostettua helposti. Suurin osa säästöistä on tietysti riskittömällä määräaikaistalletuksella. Korko on tällä hetkellä tietysti huono mutta kyllä se 3 kk Euribor alkaa vuoden sisään taas nousemaan. Sijoitusrahastossakin on rahaa mutta niistä minulla on huonot kokemukset koska rahaston arvo on laskenut eikä kasvanut.

    Mitä tämä sitten tarkoitaa?

    No, vakuutus korvaa jos korvaa. Luottokortin 800 euron luotto on aika heiveröinen turva ja maksuaikaakaan ei paljon liikene ellei sitten rupea korkoja maksamaan ja sehän se vasta tyhmää olisi.

    Kaikki eivät pääse isoille tuloilla. Menonsa ja elämäntapansa voi kuitenkin useimmiten sovittaa tuloihinsa niin että ei elä yli varojensa.
     
  20. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Joka kuukausi haen pankkiTISKILTÄ muutaman euron eli vedän tilin tyhjäksi, siis nollaan euroon, että jotain syötävää saisi leipäjonoleivän lisukkeeksi. Joten joudun usein tarkistamaan nostoautomaatista, onko tilillä rahaa niin paljon, että sen saa automaatista ulos (20,00 euroa tai enemmän pitää olla), vai pitääkö pankin sisälle mennä kolikoita nostelemaan, virka-aikana. Minä haluaisin vitosen setelitkin automaatteihin, mutta sekään ei siis auta niinä päivinä kun nostelen tiskiltä 1...4 euroa kolikoina.

    Juu, erilaisia olivat ne päivät muinoin nuorempana, kun lompakossa oli yli 30000 markkaa käteistä ja ruokakaupasta ostelin aivan mitä mieleen juolahti, ei kiinnostanut paskaakaan mitä joku herkku tai lihapullapaketti maksoi, aivan sama. Nyt sitten eletään toisenlaisia aikoja, ja iloinen siitä olen, että elämääni mahtuivat nämä molemmat kokemukset. Rikkaaseen hopealusikkasukuun syntyneet kun eivät eläessään pääse kokemaan nälkää, ja oksennuksentäytteiseen spurgusukuun syntyneet taas eivät ikinä pääse kokemaan mitä on olo ilman päivittäistä nälkää.