Le Concert - Konsertti (2009)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Super-J, 11.03.2010.

  1. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 092
    Saadut tykkäykset:
    436
    Tästä ei näkynyt vielä kukaan mitään kirjoittaneen - mikä ei toisaalta oikeastaan yllätä, aihepiirin huomioiden. Ei taida kaikenmaailman action-leffa faneihin upota... :) (Mutta olisi luullut ylläpidon huomioineen ensi-illan joka oli jo aikoja sitten... ja leffa pyörii vieläkin Finnkinolla Helsingissä)

    No kuitenkin, tulipa nyt käytyä katsomassa tämäkin, eurooppalaista laatuelokuvaa kun ei niin hirveästi ole leffateattereissa tyrkyllä. Draamakomedia taitaa olla aika osuva määritelmä mitä genreen tulee, ja kuten leffan nimestäkin voi päätellä klassista musiikkia on jonkin verran tarjolla, ja ranskan kieltä - mutta sitäkin enemmän venäjää. Tarina kertoo venäläisen sinfoniaorkesterin hieman epätavallisesta konserttimatkasta Ranskaan. Homma ei onnistukaan ihan helpolla, kaikenlaista säätämistä ja huijaustakin tarvitaan ennen kuin konserttipaikalle päästään...

    Tämä on taas todellista old-school elokuvantekoa jossa tarina ja näyttelijät ovat pääosassa, eikä tehosteet yms moderni hapatus. Ja tietenkin klassista naiskauneuttakin on tarjolla, Melanie Laurentin muodossa. :love:

    Kaiken kaikkiaan laatuelokuva, vaikka lopussa tuli mieleen että tekijöillä olisi ollut ideoita enemmänkin mutta aika tai rahat loppuivat kesken, jotenkin sen verran hätäisesti loppu oli pistetty kasaan.

    5-/5

    Tässä vielä linkki leffan viralliselle kotisivulle.
     
  2. Polonius

    Polonius Guest Guest

    Liittynyt:
    20.09.2004
    Viestejä:
    241
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämän (ja musiikin) takia kävin itse joskus syksyllä katsomassa tämän leffan. Hyvä leffa, mutta alku oli vähän hidas. 4/5.
     
  3. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Hjuva leffa, mukava tarina, hyvää roolityötä, kivaa musaa,hyvin tehty. Vähän tylsä aluksi ja jos olisin saanut toivoa, niin vähän enemmän kohellusta olisi ollut paikallaan. Hyvä ja hyvin tehty elokuva tämä oli, mutta ei tosiaan sovi action-faneille. 3½/5.