Carnivale (Nelonen)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana C.O.C, 11.10.2005.

  1. KenSu

    KenSu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.09.2005
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aiheeseen palatakseni, pitää todeta etteivät toisen tuotantokauden pari ekaa jaksoa ole oikein iskeneet. Joko aika on kullannut ekan tuotantokauden muistot tai sarjan taso on laskenut pahasti ekasta kaudesta. Tai sitten mulla on vaan hitaat hoksottimet. Päämäärättömän tuntuista haahuilua ja mysteeriä mysteerin vuoksi - siltä minusta nämä ovat tuntuneet. Taidanpa jättää katsomatta, ellei seuraava osa palauta tasoa.
     
  2. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Sellainen lopetus sitten. No ei aivan huonoimmasta päästä näistä keskenjääneistä sarjoista, voihan tarinan tavallaan nähdä tuohonkin päättyvän. Mikäs sitä hyvän ja pahan välistä kilvoittelua lopullisesti lopettaisikaan.

    Sarjan verkkainen rytmi ei varmasti kaikkiin purrut, mutta itse tästä pidin. Tunnelma oli omanlaisensa voimakas ja ulkoisiin puitteisiin oli selvästi satsattu. Carnivale ei HBO:n parhaimmiston tasolle yltänyt, mutta kelpo sarja kuitenkin.
     
  3. Jööti

    Jööti Guest Guest

    Liittynyt:
    01.10.2006
    Viestejä:
    56
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko sarja tulossa bluraylle?
     
  4. Backbone

    Backbone Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.05.2006
    Viestejä:
    369
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli pyöräyteltyä toistamiseen Carnivale läpi tässä parin viikonlopun aikana ja nostetaanpa vaikka huvin vuoksi tämä viestiketju ylös, niin kenties joku muukin löytää vielä sarjan pariin.

    Häkellyttävän kovaa menoa oli! Näin loistavan synkkää ja kieroutunutta tunnelmaa ei ole ollut kuin Twin Peaksissa. Esimerkiksi pelkästä ykköskauden finaalijaksosta on varmaan vieläkin ihokarvat pystyssä.

    Jälleen iski sitten harmitus että tätä kesti vain kaksi tuotantokautta. Ihan täysin ehti taas uppoutua Carnivalen henkilöihin ja mysteereihin :(.

    Tulisipa tämä edes joskus blu-raylle. Sarjan lavastus ja yksityiskohdat oli välillä huikeaa seurattavaa.
     
  5. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 707
    Saadut tykkäykset:
    353
    Itsekin katsoin sarjan vähän aikaa sitten uudestaan, taisi olla kai kolmas vai oliko se neljäs kerta jo. Mainiota synkkää fantasiaa aikuisempaan makuun, jossa ei väkivaltaa tai seksiäkään turhaan peitellä ja tällaista kamaa on aivan liian vähän. Asialliset tuotantoarvot, huikea kässäri, tiheä tunnelma ja poimukas mytologiakin vielä.

    HBO on kyllä kunnostautunut tuollaisten realististen draamojen kanssa, mutta tuntuu että runsaat fantasiaelementit ovat edelleen suurelle yleisölle, jopa HBO:ta seuraaville, hieman vaikeammin pureskeltavaa tavaraa :confused: No, olihan tämä kallis sarja tuottaakin. Käsittääkseni Daniel Knaufille tarjottiin alussa kaksi vaihtoehtoa: tarina voidaan kertoa koko komeudessaan kuuden tuotantokauden mitassa tai sitten tiivistettynä kolmeen kauteen. Valitsivat kuuden kauden suunnitelman ja lento loppui harmittavasti kesken. On tämä edelleen yksi niistä tarinoista, jotka haluaisin nähdä ja kokea ihan loppuun, muodossa tai toisessa. Monien muidenkin sarjojen jatkoksi on tehty kirjoja, sarjakuvia ym. ja tuo kirjallinen muotokin kelpaisi ihan hyvin.
     
    Viimeksi muokattu: 06.09.2010
  6. Pulse+

    Pulse+ Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.03.2004
    Viestejä:
    634
    Saadut tykkäykset:
    98