True Blood (YLE TV2)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Mookid, 23.02.2010.

  1. paha_kuukkeli

    paha_kuukkeli Guest Guest

    Liittynyt:
    07.06.2007
    Viestejä:
    401
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mutta viestissä, johon me molemmat vastasimme, näin oli tehty. Spoilerien välttäminen tässä ketjussa on toki luonnollista, mutta olisi jokseenkin mieletöntä kieltää ihmisiä sekä perustelemasta mielipiteitään että ottamatta kantaa toisten perusteluihin. Ilmeisesti mielestäsi minun olisi lyhyiden ja ylimalkaisten perustelujen sijasta pitänyt vain sanoa, että sarja on paska.

    Jos sanoo hahmon X edustavan melko puhtaasti arkkityyppiä Y tai mainitsee sarjan laahaavan sekä tylsien hahmojen että tarinan olemattoman etenemisen takia, ei mielestäni voida puhua vielä kovinkaan yksityiskohtaiseksi menevästä kritiikistä. Ei mielipidettään paljon tuon suppeammin voi perustella ja kyllä tuo sarjaa näkemättömällekin on informatiivisempaa luettavaa kuin pelkäksi paskaksi tai hyväksi sanominen.

    Pääsyy miksi tartuin viestiisi on kuitenkin yhäti se, että vastasit itsekin Vekkan viestiin ja sanoitpa tämän olevan mielipiteineen pahasti ulalla. Et kuitenkaan mitenkään kritisoinut viestin sisältämiä perusteluja, totesit vain että kirjoittaja on väärässä. Kun sitten oma vastaukseni oli tietyiltä osin Vekkan kanssa samoilla linjoilla, et enää ilmeisesti voinut selittää Vekkan mielipidettä yhden harhaisen mielen tuotteeksi joten päätit yrittää sivuuttaa koko aiheen takertumalla muotoseikkaan joka ei sinua häirinnyt aikaisemmin.
     
  2. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Syy miksi en mennyt noihin syihin liittyy tasan siihen että en halua tässä ketjussa alkaa mitään spoilereita kirjoitella(mitään perusteluja siis), en edes vain vähän henkilöihin liittyviä. Jos sopii niin minä voin ilomielin perustella mielipiteeni ja muuta siinä jenkkitahdin ketjussa.
    Ei olisi pitänyt sanoa oikeastaan mitään, minua vituttaisi lukea jengin kommentteja sarjasta jota en ole itse nähnyt, edes ylimalkaisia.
    Itsekkin olen siis tehnyt tyhmästi kun lähdin sarjaa puolustelemaan, koitin kyllä kaikin tavoin olla kommentoimatta tapahtumia ja olla siis spoilaamatta mitään.
    Jos sopii niin jätetään tämä tähän ja jatketaan jos jatketaan siinä jenkkitahdin ketjussa.
     
  3. paha_kuukkeli

    paha_kuukkeli Guest Guest

    Liittynyt:
    07.06.2007
    Viestejä:
    401
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mielestäni tässä ketjussa ei toistaiseksi ole yhtäkään spoileria. Ja yllä oleva lainaus pitää sisällään kaiken sen mitä hain takaa.

    Sopii. Kirjoittelen kyllä jenkkitahdin ketjuun jos jossain kohdin päädyn sarjan seuraamista jatkamaan.

    Ja anteeksi off topic, mutta otan joskus keskutelussa havaitsemani epäkohdat turhan raskaasti :eek:
     
  4. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Hämmästyttävää ajatuksenjuoksua, mutta en mää halua kikkeleitä nähdä. Ymmärrät ehkä alkuperäisen kommenttini jonain kauniina päivänä kun elävässä elämässä koitta se hetki, että tyttö riisuu paidan seurassasi ja näet ihan oikeat tissit! Mutta jaksa nyt vielä odottaa ja odotellessasi runkk... eikun seurata rauhassa mielenkiintoisia tv-ohjelmia ja niissä vilahtavia maitorauhasia!
     
  5. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    No miksi yleensäkin laitoit? Ihan samalla tavalla kuin Yle voi mokata ilman seuraamuksia Vancouverin avajaiset (olympiasoihdun sytytys), niin voit sinäkin jättää sen maksamatta ilman seuraamuksia -- ellet sitten kuulu niihin ihmisiin, jotka avaavat oven jokaiselle pimputtajalle (TV-luvantarkajasta). Eihän se lakipykälien mukaista ole, mutta toisaalta siinä missä TV-maksun maksamatta jättäminen ei ole reilua Yleä ja Suomen valtiota kohtaan, niin eipä sekään ole reilua, että Yle mokailee -- ja kansalaiset joutuvat maksamaan vaikkeivat edes katsoisi tämän yhtiön kanavia.

    Mutta asiaan... Harvoin aloitan uusien sarjojen katsomisen, mutta kun näin maanantaisin ei kauheasti muuta tule, niin taidanpa alkaa True Bloodin seuraajaksi.
     
    Viimeksi muokattu: 01.03.2010
  6. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Taitaa jäädä Burn Noticen tallennukset väliin. Alkaa mennä jo liian monta ohjelmaa päällekkäin. Hei haloo. Voisi niitä katsottavia sarjoja laittaa vaikka Tiistaillekin!
     
  7. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    No eikös se jo tullut kyllin selväksi, että kyse ei ole sensuroidusta versiosta.
     
  8. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    No niinpäs olikin -- en näköjään ollut ketjun kakkossivua lukenut tarkasti, vaan ainoastaan tuon ensimmäisen sivun. Pahoittelen asiavirhettä ja Yle saa kyllä pisteet tästä. Tämä ei kuitenkaan muuta kantaani TV-maksua kohtaan.
     
  9. hkj

    hkj Avatar Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.09.2003
    Viestejä:
    4 126
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään se sitten alkaa, itseltä jäänyt väliin muualta tulleena, katsotaan nyt ensin ainakin muutama jakso YLE:ltä.
     
  10. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 317
    Saadut tykkäykset:
    604
    Tunnari ainakin kuuluu tv-historian kovimpiin vetoihin... :king:
     
  11. marcoolio

    marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    23.09.2002
    Viestejä:
    4 511
    Saadut tykkäykset:
    8
    Alkutunnari oli kieltämättä hyvä, mutta itse sarja ei kovinkaan vahvaa starttia tehnyt.
     
  12. prkl

    prkl Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    2 029
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vähän ihmetytti tässäkin sarjassa tuo monien repliikkien suomennosten puuttuminen :confused: en tiedä kuvittelenko vai onko tämä kasvava ongelma..aika vähän tulee tekstitettyjä sarjoja töllöstä katottua eli voin kyllä kuvitellakkin..
     
  13. Kiila

    Kiila Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.01.2001
    Viestejä:
    1 660
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jaah... tänään vasta kuulin koko sarjasta ja pitihän se katsastaa. Aika mitäänsanomaton ja tylsä avaus. Kummasti sarjan avauksessa vain käden huitaisulla ohitetaan se, että
    vampyyreitä nyt vaan sattuu ihan oikeasti olemaan ja siinä sivussa miksattiin heille oma drinkkikin Japanissa.
    Normi sarjoja runsaampi paljas pintakaan ei juuri säväyttänyt. Kaippa tälle vielä parisen jaksoa voisi antaa mahdollisuuksia. Ja mitäs erikoista tuossa alkutunnarisssa oli, pitäisikö siitä löytyä jotain syvempää sanomaa kun en sitä sen tarkemmin tutkiskellut kun ei vaikuttanut kovin kaksiselta?
     
    Viimeksi muokattu: 02.03.2010
  14. marcoolio

    marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    23.09.2002
    Viestejä:
    4 511
    Saadut tykkäykset:
    8
  15. BillyBob

    BillyBob Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.08.2006
    Viestejä:
    355
    Saadut tykkäykset:
    12
    Jooh. Tissejä tai ei, niin kovin mitäänsanomaton ja tylsä avaus. Se ei yleensä ole hyvä asia, jos eka jakso ei saa katsojaa kiinnostumaan koko sarjasta.Tietysti jotkut jutut aukeavat hitaammin, mutta melko tyhjänpäiväinen jakso. Jos pari seuraavaa on samaa luokkaa, niin jää kyllä loput katsomatta.
     
  16. Collusion

    Collusion Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.03.2005
    Viestejä:
    1 821
    Saadut tykkäykset:
    10
    Samanlainen fiilis oli itsellänikin, kun aloitin joskus muinoin sarjaa katselemaan. Pari ekaa jaksoa meni wtf-fiiliksellä, mutta sitten alkoi vasta iskeä. Sen jälkeen joka ikinen jakso on ollut täyttä dynamiittia :thumbsup:
     
  17. Ephram

    Ephram Guest Guest

    Liittynyt:
    15.03.2004
    Viestejä:
    357
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lipsuukohan tämä(kin) aihe siihen tottuun formaattiin, että kotimaan tahtiin katsovat ihmettelevät mikä sarjassa nyt on sitten niin ihmeellistä ja jenkkitahdin kaverit puolustelevat sarjaa ja kertovat, että parin jakson päästä kyllä räjähtää! :D

    Mutta itse tykkäsin ekasta jaksosta. Varsinkin dialogi Sookien ja vampyyrin välillä oli suht vangitsevaa.
     
  18. sarrad

    sarrad Guest Guest

    Liittynyt:
    29.01.2005
    Viestejä:
    757
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kylläpä oli saatu paljon harvinaisen ankeita hahmoja mahtumaan samaan sarjaan. Ei voisi oikeastaan yhdenkään kohtalo vähempää kiinnostaa, ei väliä vaikka kaikki kuolisivat seuraavassa jaksossa. Sookien ja Taran kohdalla tätä jopa toivoisi, oli sen verran raivostuttava pari ettei se ollut enää edes hauskaa...
    Ikävä kyllä itse vampyyreistä ei onnistuttu tekemään millään tasolla pelottavia, cooleja tai muuten vakavasti otettavia vaan aika koomisia näiden kohtaukset olivat. Tietysti kun ottaa huomioon HBO:n ja Alan Ballin niin voisi kuvitella tämän olevan ihan tarkoituksellista, mene ja tiedä.
    Kyllä tästä sarjasta voisi ihan hyvä kieli poskella -leikittely syntyä, katsotaan nyt jokunen jakso eteenpäin vielä ennen lopullista tuomiota. Taitaa se totta olla että monet sarjat vaativat nykyään useamman jakson ennenkuin alkavat kiinnostamaan.
     
  19. obeesi

    obeesi Guest Guest

    Liittynyt:
    16.01.2008
    Viestejä:
    65
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samaa mieltä, ei jaksanut katsoa edes kokonaan. Noh, on se vielä talletettuna jos vaikka joku päivä saisi loppuun asti katsottua.
     
  20. Silliittos

    Silliittos Guest Guest

    Liittynyt:
    06.04.2009
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihan kiva avaus. En yhtään ihmettelisi, jos muutaman viikon päästä olisi jo koukussa. Näin on käynyt lähes jokaiselle HBO-sarjalle, jota on vaan jaksanut / ymmärtänyt ruveta seuraamaan. Ja eiköhän tuo "tylsä ja mitäänsanomaton" ole vain ja ainoastaan laadun tae. Vähemmän on enemmän. Ehkä nää vampyyrit vielä puraisee, vaikka tuntuivat jo Veren Vankien aikaan olevan aika teinix-kamaa. Ehkä sitä sitten on jo niin vanha, että uskaltaa olla jo rehellisesti teini.:D

    Pahasti vasuri tuntuu tuo Alan Ball olevan, sillä jo ekassa jaksossa oli ainakin namedropattuna Naomi Klein ja Bill Maher. Tästäkin toki vain respektiä.