PS3 slim

Keskustelu osiossa 'Blu-ray sekä UHD -laitteet' , aloittajana roflator, 18.08.2009.

  1. Lefa

    Lefa Guest Guest

    Liittynyt:
    17.09.2004
    Viestejä:
    105
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitä käytännön eroa on ps3 slim 120 Gb ja ps3 slim 250 Gb? Onko siis muuta kuin tuo kovon kapasiteetti?

    Melutaso ilmeisesti vaihtelee melkolailla riippuen yksilöstä, vai onko todellakin niin että tämä slimmi on alkuperäistä läskimallia huomattavasti hiljaisempi?

    Sinänsä ei niin väliä koska ajattelin enimmäkseen pelailla GH:a, enkä millään jaksa uskoa että melu olisi niin kovaa että alkaisi jopa siinä häritseen. Toisaalta olisihan se myös mukavaa jos tällä vois leffojakin kattoa ilman että härveli huutaa hullun lailla.
     
  2. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Muuta eroa ei ole. Noita 250Gb:n Slimejä tosin myydään bundleinakin (eli mukana voi olla esimerkiksi pelejä tai leffoja).

    No tätä asiaa on puitu aika paljon (suosittelen lukemaan Plazan ketjuja). Osa väittää omistavansa niin hiljaisen Slimin, ettei sen käyntiääntä kuule ollenkaan. Osa taas vertaa Slimiänsä hiustenkuivaajaan, ja menee jopa niin pitkälle (pakkomielteessään), että vaivautuu rakentamaan Slimille suljetun kabinetin, jonka kylkeen porataan reikä ja asennetaan siihen tuuletin :)hitme:).

    Uskoisin asian riippuvan enimmäkseen sekä kuuntelijasta että kuuntelijan äänentoistolaitteista. Otetaanpa esimerkiksi kaverini. Hän osti Slimin ja sanoi, ettei kuule mitään ärsyttävää ääntä (Slimhän siis voi päästellä yhtä aikaa kolmenlaista ääntä: 1) normi tuuletinhurinaa 2) hitusen korkeampitaajuista hankaavaa ääntä ja 3) ärsyttävää korkeataajuista sähköistä piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip-ääntä). Kävin sitten kylässä hänen luonaan ja itse kuulin kaikki kolme ääntä -- hän myönsi olevansa hieman heikkokuuloisempi eikä varmaan siksi kuule esimerkiksi tuota kolmatta, ärsyttävintä, ääntä. Toisaalta, hän omistaa lattiakaiuttimet ja muutenkin jykevät äänentoistovälineet, eikä niiden alta esim. Singstaria tai Buzzia pelatessa kuulunut minkäänlaisia käyntiääniä.

    Omalla ex-Slimillä testasin lähinnä BD-elokuvia ja käytin ainoastaan TV:n kaiuttimia. Tässäkin Slimissä oli kaikki kolme ääntä ja etenkin tuo toinen ja kolmas ärsyttivät niin paljon, etten voinut katsoa keskittyneesti mitään elokuvaa.

    Kokemuksia on vielä kolmannesta Slimistä, jonka toinen kaveri kävi ostamassa joulun alla Gigantista. Pelasimme sillä GH:a enkä kuullut minkäänlaisia käyntiääniä. Peliäänien ollessa poissa kävin kuuntelemassa laitteen ääniä korva kiinni sen kyljessä: ainoastaan tuota ensimmäistä ääntä eli normaalia tuulettimen hurinaa siitä kuului. En demonnut minkälaisia ääniä se elokuvia toistettaessa päästeli, mutta kuulemma silloinkaan se ei ollut äänekäs.

    Yhteenvetona voisin sanoa, että ns. party-peleihin Slim on hyvä veto eikä silloin varmaankaan edes äänekkäästä yksilöstä kuule kauheasti peliäänien alta mitään ylimääräistä. Toisaalta ensisijaiseksi leffasoittimeksi en Slimiä mielisi, varsinkaan jos on hyvä kuulo eikä aio äänentoistojärjestelmän desibelejä nostaa korkealle. Toki mahdollisuus saada oikeasti hiljaisen laitteen on olemassa, mutta jonkinmoista uhkapeliä homma silti on. Itse luovutin pelin suosiolla sillä kiinnostus alkaa "ostan-testaan-vaihdan-palautan-ostan-testaan-vaihdan-palautan" jupakkaan on nolla.
     
  3. Warra

    Warra Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.01.2005
    Viestejä:
    174
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vastausta melu keskusteluun myös:

    Olen erittäin herkkä melulle ja kuulen hyvin korkeat äänet, mitä jotkut eivät noteeraa ollenkaan. Tämä on itsessäni huono ominaisuus, sillä mikäs olisikaan kivempaa jos ei noteeraisi erilaisten tuotteiden sivuääniä mitenkään, vaan nauttisi tuotteista, mutta minkäs teet.

    Minulla on kokemusta vertailun merkeissä seuraavista ps3:sta (siis lähipiirin pleikkarit, ei kaikki tietenkään omia):

    1x 60gb
    3x 40gb
    1x 80gb
    2x 120gb slim

    Vertailua tehty korvakuulolla samanlaisissa olosuhteissa (lämpötila suurinpiirtein sama, avoin paikka pleikkarilla, ei ylimääräisiä ääniä mm. lapsia leikkimässä toisessa huoneessa tai mitään häiriötekijöitä). Näistä voin sanoa että äänen tasoja on tosiaan hieman erilaisia.

    60gb pleikkari on selvästi meluisin näistä kaikista, mutta melu on tuulettimen hurinaa, ja sekin alkaa puhkumaan kunnolla vasta lämmettyään reilusti. Tätäkään konetta ei voi sanoa meluisaksi etenkään jos vertaa xbox360 koneisiin, ja ensimmäisen aallon boxit olivat jo tuuletin melussakin paljon 60gb verrokkipleikkaria meluisampia

    40gb pleikkareissa on hiljaiset tuulettimet, mutta tuulettimen ääni on erilainen kuin 60gb pleikkarissa. Ikäänkuin ei pelkästään tuota suhina ääntä, vaan sellaista ns. hieman rutisevan kuuloista, olisiko tämä sitä elvispelviksen mainitsemaa korkeampi taajuista hankaavaa ääntä (nro 2). Silti sanoisin että 40gb pleikkari on hiljainen, ja peittyy herkästi äänien alle. Kaikki 3 testaamaani yksilöä olivat suurinpiirtein samanlaisia, ja ei ollut ratkaisevaa melueroa missään koneessa toiseen nähden.

    80gb pleikkarissa on taas saman oloinen ääni kuin 60gb pleikkarissa, mutta ratkaisevasti hiljaisempi, eli tuuletin puhkuu ihan selvästi pienemmillä kierroksilla. Kaiken kaikkiaan suht miellyttävä käyntiääni, ja rankkaisin ehkä lievästi hiljaisemmaksi kuin 40gb mallit johtuen pitkälle siitä että tuulettimen ääni on miellyttävämpi kuin niissä.

    120gb slimit taas ovat olleet kummatkin hiljaisia. Ääni näissä on erilainen kuin muissa, korkeampi taajuus tuuletin äänessä mutta merkittävästi hiljaisempi puhina. Puhinaa ei meinaa edes minun herkillä korvillani pahemmin erottaa, kuin kohtuullisen läheltä vasta. Tuon elvispelviksen kuvaileman, tod näk laahaavan äänen jota itse kuvailisin hieman rutisevaksi tuuletinääneksi johtuvan käyntiäänen vuoksi taas koneen kuulee hiljaisessa huoneessa kyllä useamman metrin päähän. Mutta ei tarvitse paljonkaan olla volumea leffaa katsoessa niin ääntä ei kuule tai pikemminkin noteeraa enää mitenkään. Ei tarvitse olla edes toimintakohtausta, vaan ihan perus leffaäänet riittää. kummatkin slimit samanlaisia. Peleissä ei normaali peliäänien takaa kuule mitään käyntiääntä.

    Eli karkeasti hiljaisimmasta meluiseen.

    - 120gb Slim: Äänen kuulee kyllä olohuoneessani istumapaikalle (4m) asti jos on hiljaista, muttei ole mielestäni häiritsevä. Sanoisin että itselläni ns. yövolumeilla katsottaessa ei Slimin ääntä enää noteeraa. Ei järin epämiellyttävä ääni, ja desibeleissä mitattuna veikkaan että myös hiljaisin näistä. Voisin sanoa että kone on laitteen luonteen huomioon ottaen erittäin hiljainen. Hiljaisempi kuin ps2 (fat), gamecube, xbox1, tai xbox360, jos tuuletinääniä katsoo. Meluisampi toki kuin ps2 slim. Vertaisin ääntä lähinnä Electrolux Oxy3silence ilmanpuhdistimen hiljaisimpaan asentoon, jota electrolux itse kuvaa hiljaisemmaksi kuin kuiskaus (jota en nyt ihan menisi kuitenkaan allekirjoittamaan, vaikka suht hiljainen laite on tässä asennossa). Slim 120gb on ehkä hieman tätä kovempi ääninen kun laite on lämmennyt.

    - 80gb: Äänen kuulee selvästi istumapaikalle, etenkin jos katsoo dvd:tä skaalaten. Puhinan kuulee hiljaisissa kohtauksissa, mutta ei tämäkään järin häiritsevä vielä ole. Jos menee viereiseen huoneeseen ovet auki, äänen voi vielä kuulla jos kuuntelee tarkkaan.

    - 40gb: Myös kuulee äänen istumapaikalle, ja muuten noin 80gb tasoinen mutta sivuääni vähän häiritsevämpi. Muuten samat jutut pätee tähänkin.

    - 60gb: Kuulee selvästi, ja viereiseen huoneeseenkin hieman.

    Sanoisin että tämä leffavertaukseni on tehty ns. kone niin kuumaksi kuin se normaali käytössä menee, eli tuulettimet meluisimmillaan mitä olen normaalikäytössä ne saanut.

    En tiedä onko sattunut lähipiirin koneissa tuuri vai ei, itse veikkaisin että nämä on niitä normaali laatuisia yksilöitä, ei meluisia muttei hiljaisia. Minusta on vaikea uskoa noita puheita että jengi sanoo ettei koneen ääntä kuule kuin korvan pistämällä koneeseen kiinni, itse veikkaan heikompaa kuuloa, tai sitten tosiaan on aivan loistavia yksilöitäkin liikkeellä pleikkareista. Tai sitten porukka joka sanoo Fattiaan tai Slimiään äänettömäksi, eivät ole tätä todenneet täysin hiljaisessa tilassa, vaan toisessa huoneessa on ollut menossa ns. normaali elämiseen kuuluvat äänet, jotka peittävän hiljaisen koneen melun alleen kohtuullisen herkästikkin. Tähän mennessä JOKAINEN ps3 on pitänyt ääntä, minkä olen nähnyt, mutta ei tätä pelikonsoliksi järin meluisaksi voi sanoa, etenkään ensimmäisen 60gb version jälkeisiä versioita. Minun kokemusten perusteella Slim on hiljaisempi kuin edelliset, ainakin hieman. Eriasia onko se riittävästi hiljaisempi kaikille.

    Kyseessä on kuitenkin suhteellisen tehokas pelikona pakattuna aika pieneen koteloon, ei voi olettaa sen olevan äänetön. Ei se 100w (slim) tai 140-200w (muut versiot) sieltä kotelosta lämpönä itsestään katoa.

    Minä olen tyytyväinen ps3 laatuun, sitä mitä laite tarjoaa ja mihin hintaan. Laite ei ole meluisa, mutta sen olemassaolon kuulee. Tai no 60gb malli on kyllä hieman meluisa puhinallaan kun on lämmennyt tarpeeksi.

    Nämä olivat vain omia mielipiteitä, en ala kiistelemään niistä ketään vastaan tai kenenkään kanssa, toin vaan julki omat kokemukset. :thumbsup:
     
    Viimeksi muokattu: 10.02.2010
  4. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Sehän tässä inhottavaa juuri onkin, kun mitään yhtä johtopäätöstä ei voi vetää. Homma riippuu kuuntelijan herkkyydestä, äänentoistojärjestelmän kaliiberista tai kuinka kovella sitä pidetään (tosin leffojen hiljaisissa puhekohtauksissa ei taida volyymi auttaa), sekä myöskin PS3:n äänekkyydestä. Onhan Plazalla kirjoitettu siitäkin, kun henkilön X kaveri kehui Slimiään hiirenhiljaiseksi. Henkilö X oli mennyt kokemaan tätä ihmettä ja nauranut heti p#skaiset naurut: oli ilmeisesti kuullut ko. hiirenhiljaisen Slimin toiseen huoneeseen täysin selvästi ja häiritsevästi. Minunkin ex-Slimini kuului häiritsevästi n. 10 metrin päähän niin, että huoneiden välinen ovi oli suljettuna.

    Sanotaan vielä sananen tuosta "kyllähän sitä ääntä pitääkin lähteä, koska Slim on niin tehokas" mielipiteeseen. Tokihan se näin on, että jos konepellin alla on tehoja vaikka muille jakaa, niin kyllähän se tuottaa lämpöä. Ja tunnetustihan "pienikokoinen ja tyylikäs kuori" + "suuret tehot" ovat yhtä kuin mahdollisesti ongelmainen lämmönpoisto ja mahdollisesti kuuluvampi käyntiääni. Käsittääkseni uusissa iMaceisäkin tämä 27" i7 quadcore voi olla selkeästi äänekkäämpi kuin kahden ytimen pienemmät mallit. MUTTA... Toisaalta täytyy muistaa, että hiljaisiakin Slimejä on olemassa (ainakin yhden sellaisen olen kokenut). Näin ollen hiljaisen Slimin tekeminen on mahdollista. Tämä todistaa sen, että nämä meluisat Slimit eivät suinkaan johdu siitä, että niiden pitää olla sellaisia PS3:n tehojen takia, vaan että ne on tehty ala-arvoisesti. Asiaan enemmän perehtyneemmät ovat varmasti lukeneet kuinka Sliminsä avanneet ovat todenneet tuulettimen istutuksen olevan vähän niin ja näin, ja ns. jäähdytystahnoja on käytetty vähän liiankin säästeliäästi.

    Jokainen tekee miten lystää. Selkeästi niitäkin tyyppejä kuitenkin on, jotka paitsi hyväksyvät äänekkyyden ja jaksavat nähdä järkeä siinä, että konsolin ympärille pitää jotain kabinettia alkaa kasaamaan, siihen reikää porailemaan ja Zalmania asentelemaan... Jotkut saavat hiljaisen Slimin onnenpotkun kautta, kun taas jotkut vaihtavat Sliminsä uuteen viisi kertaa ja joka kerta saavat äänekkään yksilön. Joillakin voi olla sen verran huono kuulo, ettei edes erota niistä mahdollisesta kolmesta käyntiäänestä kuin sen yhden vähemmän ärsyttävämmän eli normaalin tuulettimen hurinan.
     
    Viimeksi muokattu: 10.02.2010
  5. Warra

    Warra Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.01.2005
    Viestejä:
    174
    Saadut tykkäykset:
    0
    Se on kyllä totta että jos laadunvaihtelu on niin isoa että osan kuulee 10m päähän vaikka ovi suljettuna ja osa sitten hiljaisempia kuin oletettavasti nämä minun testaamani yksilöt, se aiheuttaa närkästystä. Kyllä minuakin se harmittaisi.. Henk. koht. testin koneet sitten olivat vain tasalaatuisia, eli varmaan kaikki näitä keskivälin koneita, ei hiljaisimpia muttei meluisimpiakaan.

    Vertailun vuoksi xbox360 joka oli taloudessani aikoinaan, piti niin kovaa melua että todellakin kuului toiseen huoneeseen vaikka ovet kiinni. Pelkillä tuulettimilla, ja dvd asema pelatessa meukkasi niin että guitar heroakin pelatessa ajoittain häritsi :hitme:
     
  6. vanhakehno

    vanhakehno Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.03.2009
    Viestejä:
    71
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olisi mielenkiintoista ottaa selvää onko tuo oma slimmini todellakin hiljainen yksilö vai onko kyse vain noista kuuntelijakohtaisista eroista, hitto kun ei ole mitään keinoa napata videota.
     
  7. poopee

    poopee Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.04.2005
    Viestejä:
    546
    Saadut tykkäykset:
    1
    Vaatiiko PS3 Slin HDMI-johtoa käytettäessä HDCP-suojatun näyttölaitteen vai ei?

    Eli mistä laite tietää, tukeeko näyttölaite HDCP-suojausta vai ei?

    Jos laitteessa on HDMI sisääntulo ja eikä tue HDCP-suojausta näkyykö kuva tai ääni?
     
    Viimeksi muokattu: 18.02.2010
  8. Zuah

    Zuah Guest Guest

    Liittynyt:
    12.10.2000
    Viestejä:
    979
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tuki suojaukselle täytyy olla. Muuten kuva ei näy HDMI:n kautta. Asia selviää yleensä näytön manuaalista, esitteestä tai valmistajan sivuilta. Voit jopa kysyä täältä kertomalla näytön merkin ja mallin tai hakea tietoa netistä.

    Laitteet kommunikoivat HDMI-kaapelin välityksellä ja tekevät aluksi "kättelyn", jossa selviää tuetut resoluutiot, tuki HDCP-suojaukselle ym.
     
    Viimeksi muokattu: 19.02.2010
  9. poopee

    poopee Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.04.2005
    Viestejä:
    546
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kirjoittelin tuossa muutama sivu sitten, että minulla on näyttölaitteena HP w2207h, paketin kyljessä HDCP-tuki. Toista näyttöä jo menossa, kun ensimmäinen ei tukenut ohjelmistoversion takia HDCP-suojausta.

    Selvisi, että kun testasi tarkkuudet, niin PS3 antoi näytölle suoraan 1080p tuen.

    HP Pavilion w2207h monitor

    "Supports High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) to prevent transmission of non-encrypted high definition content"
     
  10. poopee

    poopee Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.04.2005
    Viestejä:
    546
    Saadut tykkäykset:
    1
    Pelasin tuossa äsken PS1:sen peliä slim-mallilla ja sitten päätin lopettaa, niin HDMI kautta ei tule enään sitten kuvaa. Koitin, että hajosiko näytön HDMI-portti, mutta ei. Canalin HD-boksin kautta tulee nätisti 1080i.

    Eli kone huoltoon?
     
  11. poopee

    poopee Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.04.2005
    Viestejä:
    546
    Saadut tykkäykset:
    1
    Samalla kaapelilla toimi videotykin kautta ja koitin eri HDMI-piuhalla näyttöön, niin toimi ihan hyvin näytössä.

    Sen verran testasin, että käytin eri HDMI-kaapelia. Pelasin gran turismo 2 PS1:sen versiota, puolen tunnin päästä lopetin pelin, niin kuva vilkkuu pahasti ja puoli näyttöä näkyy kohinaa. Muutama minuutti meni, niin kuva näkyy hyvin.

    YLOD-ongelma vai maanataikappale? Onneksi ehdin kuvaamaan videot ihan huoltoa varten.
     
    Viimeksi muokattu: 01.03.2010
  12. sammy73

    sammy73 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.05.2006
    Viestejä:
    349
    Saadut tykkäykset:
    8
    Tuli hommattua slim myös ennestään 60 gt: n seuraksi ja on hiljainen verrattuna läskiin :eek:

    Ei tuo 60 gt hirveän äänekäs ole paitsi kesähelteillä mutta ero on huomattava. Eilen Tiedonkuljetustyökalulla siirsin tavarat vanhasta uuteen niin läski alkoi jo puhisemaan hetken käynnissäolon jälkeen.

    Mikä mahtaa olla täysin toimivan 60 gt: n myyntiarvo nykypäivänä? Toimii siis Ps2 pelit tuossa CECHC04-versiossa.
     
  13. systeemi

    systeemi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    27.07.2007
    Viestejä:
    370
    Saadut tykkäykset:
    7
    Mistähän löytyy halvimmat slimit (120Gb)jotka saa kohtuudella hommattua suomeen?? Visaa ajattelin maksukeinoksi!
     
  14. toke80

    toke80 Guest Guest

    Liittynyt:
    25.01.2009
    Viestejä:
    180
    Saadut tykkäykset:
    0
  15. hkj

    hkj Avatar Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.09.2003
    Viestejä:
    4 126
    Saadut tykkäykset:
    0
    PS3 tukee siis 3D osaa 1.4 HDMI -spesifikaatiosta (fatty 1.2 HDMI:n ja slim 1.3 HDMI:n lisäksi). Päivitys tulee saataville ehkä kesällä 2010.

    http://www.youtube.com/watch?v=lYCfQEKTRM8

    Lasien patterien kesto noin 100h eli elokuville ihan ok, pelikäytössä joutuu ostamaan kasan nappeja varalle.
     
    Viimeksi muokattu: 27.03.2010
  16. pulkkinen87

    pulkkinen87 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.01.2006
    Viestejä:
    308
    Saadut tykkäykset:
    2
    Onko muillaki sama ongelma et Pleikkari (Slim) paukahtelee kun sen sammuttaa :confused: Lämpölaajeneminenko sen tekee:confused: Ja olen pohtinut tota vuoden takuu hommaa et jos joku ei käytä PS3 puoleenvuoteen ja kone hajoaa just vuoden jälkeen mahdotontako saada enää takuuseen:confused:
     
  17. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Elektroniikassahan pitäisi olla teoriassa sellainen asia kuin valmistajan virhevastuu. Tämän mukaan takuulapussa lukeva takuun kesto ei suinkaan tarkoita valmistajan vastuun loppumista. Käytännössä kuitenkin kuluttaja tuntuu olevan suhteellisen avuttomassa asemassa tämän suhteen, ja riippuu hyvin pitkälle tuuristakin hyväksyykö valmistaja takuuajan umpeutumisen jälkeen vetoomuksen "valmistajan virhevastuuseen". Se lienee ainakin varmaa, että on kuluttajan vastuulla perehdyttää itsensä tällaiseen -- valmistaja/liike ei varmasti ala neuvomaan, että siihen voi vedota.

    Mitä olen lukenut suomalaisten kokemuksista Sonyn takuukorjauksia yms. hoitavan tahon suhteen, niin aika heikolta näyttää takuuajan umpeutumisen jälkeen tilanne. Saat epäilemättä tapella ja pitkään asian kanssa, mikäli edes pientä toivoa haluat ylläpitää asian suhteen. Täytyy aina muistaa, että useilla kuluttajilla (myös minulla on tästä kokemusta) on tarpeeksi vaikeaa takuuajan sisälläkin saada esimerkiksi konetta vaihtoon tai reklamoida se -- kyllä se kiirastuli on varmasti vähintään kymmenkertainen takuuajan ulkopuolella.
     
  18. hapyli

    hapyli Guest Guest

    Liittynyt:
    19.09.2009
    Viestejä:
    82
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täällä ainakin sama ilmiö huomattu, mikähän mahtaa olla äänen takana?
     
  19. TT-2k

    TT-2k Guest Guest

    Liittynyt:
    27.06.2007
    Viestejä:
    149
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse asiassa Nordisk Filmiltä nykyään neuvotaan takuun päättymisen jälkeen tekemään kirjallinen reklamaatio. Tarjoavat jopa valmiin linkinkin Kuluttajaviraston sivulle sopivaa dokumenttipohjaa varten.

    Tietooni ei ole tullut vielä tapausta, jossa takuuvaihto olisi evätty, jos reklamaatio on tehty. Jopa lähes kolmen vuoden ikäiset 60 gigan mallit on vaihdettu tehdaskorjattuihin ilmaiseksi.
     
  20. Winston_D

    Winston_D Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.04.2009
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    Työkaveri kertoi myös, että oli saanut fattynsä tilalle toimivan, kun se lopetti toimintansa tuossa joku viikko sitten. Oli ehtinyt jo ostaa Slim.version tilalle, mutta nythän niitä on sitten kaksi.

    Niin ja oli siis ostanut fattyn silloin heti, kun niitä vuosia sitten sai. Mukisematta olivat uuden fattyn antaneet tilalle, kun vain kysyi.