24 (Suomessa näyttämättömät jaksot) Huom! Sisältää mahdollisia juonipaljastuksia!

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Samppa, 12.01.2005.

  1. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Totta että Sachoffin hahmolle kirjoitettu taustatarina ei ole kovin mielenkiintoinen. Toivonkin kovasti että se nivoutuu jollain lailla yhteen kauden muiden tapahtumien kanssa. Jos näin ei käy niin sitten kyllä pistää suututtamaan sille tarinalle tuhlatut minuutit.
     
  2. Sengir

    Sengir Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.05.2004
    Viestejä:
    323
    Saadut tykkäykset:
    6
    1-2 8-kaudelta katsottuna

    Hyvä että jollain muullakin ärsyttää. Kateen ilmestyminen ruutuun oli instant turn-off. Galacticankin katsominen on tökkinyt aika lailla tämän näyttelijän vuoksi. Naama, käytös ja väkinäiset ilmeet raivostuttavat.

    Ylläri oli X-Filesin Eugene Tooms (Doug Hutchison) pahiksena. Ei voinut erehtyä silmistä, vaikka muuten vähän "patinoitunut" mies olikin niistä ajoista :)
     
  3. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Eilisessä jaksossa ei sitten hirveästi tapahtunutkaan mitään, pientä taustoitusta tulevaa varten. Hevosennaama Dana ärsyttää edelleen.
     
  4. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Totta molemmat, mutta kaikesta huolimatta jakson loppu, ja oikeastaan kaikki Reneehen liittyvät kohtaukset olivat rautaa. Ensi jakson previkasta:
    Ei hitto niitä Jackin valeasu-laseja! Aika loistavaa kamaa kyllä.
     
  5. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
    Oli aika pettymys tuo maanantain jakso. Odotin enemmän vauhtia.
     
  6. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Tämä on kyllä yleinen mielipide käytännössä koko tähänastisesta kaudesta, vaikka se vasta viisi jaksoa käsittääkin.

    Itse taas olen sitä mieltä että kahdeksannen kauden myötä on siirrytty enemmän sinne ensimmäisen kauden astetta rauhallisempaan, ehkä jopa realistisempaan kerrontaan jossa ensin rakennetaan tarinoille pohjat (oli ne jotkut kuinka hölmöjä tahansa, kuten Starbuck & Southern Boys) ja sen jälkeen ryhdytään mahdollisesti roimimaan isommalla kädellä toiminnan suhteen. Itselleni sopii tämänkaltainen vaihtelu varsin mainiosti, koska kuten jo kuutoskaudella nähtiin, räjähtävän alun jälkeen saattaa loppukausi ollakin tasoltaan huomattavasti heikompaa.

    Eli siis suomennettuna ihan hyvä että aloitellaan välillä vähän verkkaisemmin. Tämä ei luonnollisestikaan sulje pois sitä että kausi epäonnistuu tästä huolimatta, mutta tätähän ei voi sanoa ennenkuin koko kausi on paketissa.

    Ja tämä nyt ei ollut tarkoitettu sokalle, kunhan vaan lainasin tekstiään pohjustamaan omia horinoitani.
     
  7. itnortti

    itnortti Guest Guest

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    582
    Saadut tykkäykset:
    0
    Repesin ihan totaalisesti kun heti jakson alussa Renee on ihan hätää kärsimässä kun pitää sitoa sitä haavaa. Kaiken lisäksi leikkaus noiden jaksojen välillä oli aivan uskomattoman huono. Edellisen jakson lopussa renee on kävelemässä pois liikkeestä ja seuraavan jakson alussa hän onkin yhtäkkiä sitomassa haavaa. Sama juttu ilmeissä jne. Eka ollaan kovaa mimmiä ja parin sekunnin päästä niin nöyränä sitomassa haavaa. Koittaisivat nyt päättää onko se kova tyttö vai ei.
     
  8. Sapa

    Sapa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.01.2005
    Viestejä:
    229
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen ilmeisesti tulkinnut tuon tilanteen aivan eri tavalla kun mielestäni Renee on koko ajan ollut nimenomaan itsetuhoinen ihmisraunio eikä mikään wannabe Jack-of-all-trades Bauer todistamassa omaa kovuuttaan.
     
  9. cuetec

    cuetec Guest Guest

    Liittynyt:
    16.12.2004
    Viestejä:
    197
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jaska undercoverina 8th season on täysi läppä. Vastahan seiskakaudella joku random-tyyppi tunnisti Jaskan koska oli nähnyt sen TV:ssä vastaamassa senaatin syytöksiin. Ja nyt pitäisi uskoa ettei toi venäläinen mafiapomo muka tietäisi kuka Jaska on. :OI
     
  10. Zalmari

    Zalmari Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.08.2004
    Viestejä:
    412
    Saadut tykkäykset:
    1
    Olihan sillä naamiointina silmälasit. :)
     
  11. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Haha, tuli revettyä kyllä Jackin laseille. Ja sitten loppuun jokaisen liikemiehen osaamat kung-fu-liikkeet. :D Toinen "rauhallisempi" jakso perään, jospa ensi jaksossa päästetään Jack irti.
     
  12. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Ai helvettiläinen niitä laseja, "amerikkalaisittain" äännetystä saksasta puhumattakaan. Ei mahda mitään, kyllä mä tän parissa viihdyn edelleenkin erittäin hyvin. Tsäkkihän on tällä kaudella ollut kaikenkaikkiaan aika helvetin passiivisessa roolissa, mutta ihan toimiva järjestely tämäkin kyllä on ollut, hivenen erilaista näyttelyä kuin se aseen kanssa koko ajan kohkaaminen (ei sillä että siinäkään mitään vikaa on). Sackhoffinkin juonikuvio etenee edes etanavauhtia, siitä plussaa.

    Ja tohon tunnistamisasiaan semmonen huomio, että realistisesti ajateltuna todennäköisesti jokaisen hengittävän olion 24-universumissa pitäis tässä vaiheessa tietää kuka Jack Bauer on, on se jo sen verran kauan taikojaan tehnyt erinäisissä tilanteissa. Tuosta nyt ei jaksa edes välittää enää tässä vaiheessa, kunhan kattelee mitä metkuja seuraavaksi keksivät.
     
  13. itnortti

    itnortti Guest Guest

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    582
    Saadut tykkäykset:
    0
    Heikoissa kantimissa tuo juoni. Kyllästyttää aina tuo sama kaava. Yhtäkkiä joku vuosia sitten tunnettu tyyppi (tai eukko) tulee pahisten paikkaan ja tarjoaa uskomatonta rahamäärää pikkuvaivalla. Sitä sitten mietitään pari minuuttia ja "ok tehdään tää kauppa". Jotenkin tollanen meno ei sovi yhteen sen kanssa että näiden rikollisten pitäisi olla tavallista murtovarasta hiukan etevämpiä. Kai tämä 24 voisi joskus alkaa ns. "keskeltä" eli esim. Jack tms. on jo ollut soluttautuneena n kuukautta jne.

    Tuntuu että tällä kaudella tehdään samat virheet kuin viime kaudella. Eli ruutuaikaa saavat kaikki muut paitsi herra Bauer. Tämän sarjan viihdyttävyys kun perustuu pitkälti Bauerin uskomattomiin tempauksiin ja toimintaan niin muiden hahmojen korostaminen vain latistaa menoa.

    Kaiken lisäksi yritetään rakentaa jotain suurempaa ihmiskuviota tuosta reneen sekoilusta. Voi voi hän on ihmisraunia ja nyyh, nyyh, kyynel jos toinen. Varmaan ihan pätevää johonkin nyyhkysarjaan mutta helvetti soikoon tämä on 24! Tässä pitää mennä, ampua, hakata, tippua korkealta, saada pohjapiirrustukset kännykkään naps vaan, matkustaa minne tahansa päin kaupunkia ruuhka-aikana muutamassa minuutissa jne. Tämän aikana nollataan aivot eikä mietitä miltä jokin asia jostain hahmosta tuntuu tms. Niitä varten on sitten ihan omat sarjat.

    Toivottavasti Renee saa luodista tms. nopeasti tai pian tapahtuu joku muu isompi käänne ja saadaan iso vaihde päälle. Muussa tapauksessa tästä näyttää tulevan huonoin kausi ja saattaa jopa olla ensimmäinen jonka katsominen jää kesken.
     
  14. dixi

    dixi Guest Guest

    Liittynyt:
    25.02.2003
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Mutta eivätkös nuo roistot tuossa juuri yrittäneet itse huijata rahat itselleen ilman, että joutuvat itse vaarantamaan henkeään sen enempää. Suunnitelma tosin luonnollisesti meni pieleen :)

    Kolmoskauden alussa Bauer oli ollut valmiiksi jo pitkään soluttautuneena johonki meksikolaiseen järjestöön, ellen väärin muista.

    Mutta se on totta, että aika tylsästi on kausi edennyt. Ainoa mielenkiintoinen kuvio kun tällä hetkellä on tuo Jack-Renee-osasto.
     
  15. smöög

    smöög Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.06.2009
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eiköhän ala tämä kausi nyt saamaan tuulta siipiensä alle, sillä uusimman jakson loppu oli juuri sellainen mitä olen odotellut - Jack on omillaan :thumbsup:
     
  16. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ei helvetti, Jackki se vaan on baddest motherfucker. Ei haittaa jos veitsi käy kahvaa myöten vatsassa, äkkiäkös sen heittää vihulaisen kurkkuun ja sitten toinen hoidellaan pyssyllä. Toisen henkilön veren kanssa kosketuksissa ollut veitsi ei aiheuta mitään huolta. :D Jackin aksentti unohtui sitten heti jakson alussa, mitäpä sitä enää muistelemaan. Nauratti kun venäläisäijä laittoin käden Reneen perseelle ja Jack tuijotti pahasti.

    Dumb and dumber sitten ryöstöpuuhissa, toinen ei saanut ensin yksinkertaista koodia oikein, sitten eivät osanneet katsoa oikeaa häkin numeroa ja kun sanotaan, että "häkki on perällä vasemmalla, eiköhän se katso oikealle." Mistä veto, että jäävät vielä kiinni poliiseille, kun näytti juovan spurgutyylillä kaljaa pussista ja ajoi autoa?
     
  17. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Tän toilailun myötä alkaa meikäläinenkin tälle tarinalle lämmetä. Hyvin hitaasti, mutta kuitenkin. Tosin sen vesipyssyn kanssa en ollut ihan varma pitääkö tässä nyt nauraa vai itkeä. Ja toisekseen kummallekaan älypäälle, joista molemmat ovat vankilassa istuneet, ei tullut mieleen pitää esim. hanskoja tai jotain ettei nyt ihan jokapaikassa mainostaisi ketkä asialla olivat.

    Pistää silti miltei enemmän ihmettelemään nämä CTU:n työntekijöillensä suorittamat taustatsekkaukset. Tai niiden puute ennemminkin. Vaikka Danan tiedot nyt nuorisorikollisrekisterissä olisivatkin, luulisi että valtion duuneihin haettaessa nämäkin tarkistettaisiin. Vai onko tuosta aiemmin mainittu että selvisi tapauksesta niin että tietoja ei minnekään rekisteriin edes laitettu? Ei voi enää muistaa onko tuota käsitelty, jos on niin hyvä niin.

    Toisaalta harmi että Vlad on poissa pelistä, oli mielestäni hahmona ihan onnistunut esitys, ja Lew Ashbyn toilailuja olisi kyllä ihan mielellään vielä lisääkin kattellut. Toisaalta Reneen hajoaminen oli sen väärti.

    Jack tosiaan kanavoi Rasputinia melko ansiokkaasti, mutta toisaalta se puukko nyt onneksi oli sitä pienempää kaliiberia eli eipä tässä mitenkään luonnottomasti mielikuvituksen rajoja venytelty. Nyt näyttäisi kausi Jackin osalta vasta kunnolla alkavan, joten kassellaas mitä sieltä tulevissa jaksoissa vielä tarjoillaan!
     
    Viimeksi muokattu: 09.02.2010
  18. Ephram

    Ephram Guest Guest

    Liittynyt:
    15.03.2004
    Viestejä:
    357
    Saadut tykkäykset:
    0
    Reneen puukotukset tuli kyllä täysin puskan takaa. Maanisen hahmon ovat tälle kaudelle luoneet. Tuli jopa mieleen "Jack kuolee mahdollisimman yllättävällä tavalla kun hän on kuollakseen" puheet tekijöiltä kun tämä sai puukosta.
     
  19. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt oli jo vähän parempi jakso. Toivottavasti vielä vain paranee. Tämä kausi ei vielä ole oikein lunastanut odotuksiani. Jakson loppu kyllä lupaili melkoista Jack Bauer ounakea olevan luvassa. Veitsitemppu oli kyllä aika :king:.

    Sääli tosiaan että Callum Keith Rennien hahmo poistui sarjasta jo näin pikaisesti. No, toivottavasti Sark pysyy sarjassa vähän pidempään.
     
  20. smöög

    smöög Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.06.2009
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä nyt lähti kausi kaivatusti käyntiin, kun Jack pääsi irti :) Alkaahan tämä toistaa itseään ja juonenkäänteet varmaan jo kertaalleen käytettyjä, mutta tätä itse olen odottanut