Sony KDL-46X3500

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana Gergo, 05.09.2007.

  1. Gergo

    Gergo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.11.2004
    Viestejä:
    610
    Saadut tykkäykset:
    0
    LA-Digital, lyhyesti ja ytimekkäästi :)
     
  2. matti lammikko

    matti lammikko Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2000
    Viestejä:
    397
    Saadut tykkäykset:
    3
    Sony Finland suosittelee LA Digitalia, mutta myös TechniSatin TechniCrypt CX on toiminut täysin moiteettomasti.
     
  3. putkiradio

    putkiradio Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2007
    Viestejä:
    38
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kokemuksia kahdesta LA Digitalista (toinen ilman paritus-ominaisuutta ja toinen parituksella), sekä kahdesta Technisatista (TechniCAM CX:sta ja TechniCrypt CX:sta), enkä ole huomannut eroa näiden välillä toimivuuden suhteen. Nyt operaattori "pakottaa" LA Digitalin käyttöön parituksen myötä...
     
  4. Sony-Man

    Sony-Man Guest Guest

    Liittynyt:
    01.03.2009
    Viestejä:
    68
    Saadut tykkäykset:
    0
    Anteeksi tietämättömyyteni, mutta mitä olen ymmärtänyt niin la digitalin moduli joutuu ottamaan sopparilla eikä sitä voi ostaa suoraan pois? Toinen kysymys mitä tarkoittaa ilman paritusta tai parituksen kanssa? Mikä niistä on parempi vaihtoehto? kiitos jo kovasti joka jaksaa vastata.
     
  5. arthur

    arthur Guest Guest

    Liittynyt:
    28.06.2002
    Viestejä:
    2 430
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuolta lisätietoa parituksesta, joka on sama asia kuin linkitys. Paritus on tietyillä kanavilla pakollinen, siinä mielessä siihen kykenevä kortti on parempi. Tosin, tuo kortti pitää vuokrata kaapelioperaattoriltasi, etkä voi sitä ostaa (tai ostamaasi tuohon paritukseen hyödyntää).
     
  6. Sony-Man

    Sony-Man Guest Guest

    Liittynyt:
    01.03.2009
    Viestejä:
    68
    Saadut tykkäykset:
    0
    kiitos vastauksesta.
     
  7. Sony-Man

    Sony-Man Guest Guest

    Liittynyt:
    01.03.2009
    Viestejä:
    68
    Saadut tykkäykset:
    0
    En kyllä tajua miksi mulla on tässä kyseisessä koneessa niin paljon ongelmia.

    Osaako joku sanoa miksi ihmeessä ps3:n jossain peleissä mm. ufc2009 ja nhl09 on tummassakuvassa=valikossa 2-tummanpunaista läiskää.. Missään muualla niitä ei ole jos katsot esim. bluray/dvd ta ihan normi sd-kuvaa. Ainoastaan tietyissä peleissä ne läiskät huomaa vähän samannäkönen efekti, kun kuva menee vähän tukkoon. Osaako joku sanoa miksi ihmeessä jossain ps3-peleissä ne läiskät huomaa, mutta muuten niitä ei näy. Todella mielenkiintoista tämäkin. :hitme:

    Toinen minkä olen huomannu niin jos on täysin mustakuva esim, vaihdat kanavaa tai vaihdat lähdettä, niin kuvassa seilaa vaaleita raitoja, mutta ne huomaa vaan jos katsoo tosi tarkasti.. Muuten niitä ei huomaa ellei osaa katsoa? Tämmösiä kysymyksiä tällä kertaa.. Hohhoijakkaa.. Alkaa vähän turhauttaa, kun aina huomaan jotain mitä ei kuuluisi.. Jos joku osaa sanoa mistä johtuu ja kannattaako huoltaa, niin olisin hyvin kiitollinen.. Ei haittaa katselua mutta itse niihin kiinnittää huomiota, koska osaa katsoa niihin kohtiin.. Esim avovaimo ei ole huomannu mitään, mutta se nyt ei pahemmin pelaa ps3:sta.. Muutenkin katsoo vähemmän tv:tä kuin minä..
     
  8. Sony-Man

    Sony-Man Guest Guest

    Liittynyt:
    01.03.2009
    Viestejä:
    68
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sain taas säädöillä homaaa eteen päin, mutta edelleen jos mulla on vaikka teksti-tv päällä ja kun selaan sivuja, kun tulee joku sivu missä ei ole uutisia tai mitään tekstiä niin kun katsot tarkkaan mustalla taustalla seilaa vaaleanharmaata pystyraitaa jotka kyllä poistuu nopeasti kuvasta. Muuten tätä ilmiötä ei ole mutta teksti-tv:ssä olen sen huomannut. Eipä tämä sinäänsä katsomista haittaa mutta merkillinen juttu.. Osaako kukaan sanoa mistä voi johtua? Pystyraidat on tosi haaleat, että niitä ei ole helppo huomata ellei niitä tiedä olevan, mutta kyllä ne erottaa kumminkin.. Tiedän että kuulostaa omituiselle, mutta en vaan keksi mistä voi johtua.. Olisin hyvin kiitollinen jos joku osaa sanoa mistä ihmeestä voi johtua? Kannattaako huoltoon viedä, kun ei haittaa kumminkin katsomista? Tuskin edes korjauttaa tommosen takia, vai mitä olette mieltä?
     
    Viimeksi muokattu: 24.09.2009
  9. rut1na

    rut1na Guest Guest

    Liittynyt:
    18.02.2008
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nytpä on omassa 40X3500:ssa alkanut tulemaan huolestuttavaa piirrettä. Ongelmana on, että n. kerran päivässä telkkari vain sammuu itsestään. Tämä on tapahtunut joka niin, että kaukosäätimestä on painettu EPG-nappia. Kuva vain katoaa, näyttössä välähtää hiukan vaakaviivoja, Sony-logo sammuu ja n.5-10 sekuntia myöhemmin telkkari käynnistyy uudestaan itsestään. Ei ole puoleentoista vuoteen oikutellut mitenkään, mutta nyt aloitti tällaisen toiminnan n. puolitoista viikkoa sitten.. Pitäisi varmaankin vaan yksinkertaisesti tilata huolto koneelle, ajattelin vain kysellä, josko täällä olisi jollain ollut samantyyppisiä ongelmia tai mitä mieltä yleisesti olette tuollaisesta viasta?
     
  10. Gergo

    Gergo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.11.2004
    Viestejä:
    610
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään makkarin telkkarin (v5500) korjauksen yhteydessä päivitettiin X:ään myös uusimmat softat eli tämä .589. Tämä päivitys on ilmestynyt jo kesäkuussa joten liekkö kaikki viat korjattu vai kehitys jo lopetettu..

    Enpä huomannut että toi mitään uutta ja ihmeellistä, ei ainakaan estä kanavapaikkojen järjestelyä niin kuin näissä uusissa telkkareissa.
     
  11. matti lammikko

    matti lammikko Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2000
    Viestejä:
    397
    Saadut tykkäykset:
    3
    Kysymyksestä on jo jonkin aikaa, mutta vastataan. Itsellä oli alkusyksystä sama ongelma, korjaantui laitteen päivityksellä ja soitolla sähköyhtiölle, josko jännitekuopille ja -piikeille pystyisi tekemään jotakin. Loppujen lopuksi en tiedä, kumpi auttoi, mutta vika katosi.
     
    Viimeksi muokattu: 31.12.2009
  12. Gergo

    Gergo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.11.2004
    Viestejä:
    610
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli ostettua Sonyn blu-ray soitin, mallia BDP-S760.

    Mites tällä X:n kakella saadaan se toimimaan? Manuska on jossain "tallessa" josta vois tarkastaa. Kun painan kakesta BD niin pelkällä sillä ei toimi. Vaatiiko jotain ohjelmointia?
     
  13. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    Manuska on täällä tallessa: support.sony-europe.com. Joskus voi joutua näppäilemään tietyn numerokoodin, jotta toimisi. Joskus taas ei vain kerta kaikkiaan ole mahdollista saada tv:n kakea ohjaamaan jotain tiettyä laitetta.
     
  14. Gergo

    Gergo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.11.2004
    Viestejä:
    610
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos! Sain toimimaan koodilla 101
     
  15. Sony-Man

    Sony-Man Guest Guest

    Liittynyt:
    01.03.2009
    Viestejä:
    68
    Saadut tykkäykset:
    0
    Morjensta pitkästä aikaa.

    Tästä on ollu ennenkin puhetta mutta koitetaan uudestaan.

    Tekeekö kenellekään muulla vastaavaa eli: teksti-tv kun on päällä niin (välillä) kun sivu on hetken mustana kun se "lataa" uutta sivua, niin kun katsoo tarkasti mustaa taustaa niin siellä seilaa vaaleanharmaita / tummanpunaisia ohuita viivoja ikään kun aaltoina menee? Sinäänsä ei sitä huomaa helposti mutta kyllä se on ihan huomattavissa varsinkin pimeässä huoneessa. Onko kukaaan huomannut vastaavaa meinaan tämä on ihan mielenkiintoinen piirre minusta. Huoltomies sano vaan että lcd:n ominaisuus yms.. Ei suostunut sen takia uutta paneelia vaihtamaan niin olis kiva tietää onko kukaan törmännyt tämmöseen asiaan? Olisin hyvin kiitollinen jos joku jaksaa katsoo tekeekö oma tv vastaavaa tai osaako joku sanoa mistä voi johtua?

    Hommasin dilogin kortinlukijan että näen olympilaiset hd:na tosi hyvin pelittää myös dilog ei mitään ongelmaan. Ylempänä kun on juttua sonyn omasta kaukosäätimestä niin hommasin Logitechin Harmony onen siis yleiskaukosäädin käy kaikkiin laitteisiin sitä vois suositella lämmöllä. Painat yhtä nappia niin kaikki laitteet menee päälle esim av vahvistin, digiboksi ja tv ja kaikki myös sulkeutuu yhdestä napista tosi kätevää ei enää kaukosäädin viidakkoa. Hintaahan tolla logitech:lla sitten onkin n. 140e. Monen mielestä ehkä liikaa kaukosäätimestä, mutta itse olen sitä mieltä että on ihan hintansa arvonen. Sori pieni mainos :)
     
    Viimeksi muokattu: 01.02.2010
  16. Gergo

    Gergo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.11.2004
    Viestejä:
    610
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nostellaas vielä tätäkin kun laite edelleen käytössä täällä.

    3 vuotta tulee kohta täyteen (tilauksesta jo ylikin). Laite käy ja kukkuu edelleen eikä mitään moitteensijaa ole ilmennyt. Aluksihan tämä sirisi ja tuulettimien vaihdolla ja softapäivityksellä homma alkoi toimimaan ja toimii siis edelleen. Mitään ylimääräisiä juovia eikä muutakaan sellaista ole esiintynyt mitä jotkin ovat raportoineet.

    Kuvanlaatu on edelleen loistava tässä mallissa. Nyt kun on saanut vertaillu kamujen ja muidenkin uuden tekniikan koneita, X3500 ei silmämääräisesti häviä ainakaan SD kuvassa. Tietysti jos ruvetaan jollain oskillaattorilla tai lypsykoneella vertaamaan pill..kkua niin eroja varmaan löytyy MUTTA EI tavan käyttäjälle. Väitän jopa että suurimpaan osaan "markettitelkkuihin" verrattaessa tämä vanha Sony vie edelleen voiton kuvanlaadussa.

    Muutamia huonoja ominaisuuksiahan tässä on esim. hidas kanavaselaus varsinkin maksukanavilla mutta eipä tuo juuri ole haitannut.

    Yksi asia mikä harmittaa on että näitä saa huuto.netistä jo törkeen halvalla! No, itse halusi silloin edelläkävijän niin reilun 3500e sijoitus ei kuitenkaan harmita.

    Aioin pitää varmaan tätä ykköstv:nä ainakin vuoden kaksi vielä. Katsotaan sitte miten tuo 3D on kehittynyt joko kannattaa mennä siihen. Tästä en todennäköisesti kuitenkaan luovu koskaan jos ei hajoa. Menee sitten makkariin, pelihuoneeseen tai pojalle. Myydä ei juuri kannata kun hinnat on mitä on käytetylle.

    Seuraava malli tulee siis joskus olemaan 3d malli ja mielellään Sony. Kokoluokka veikkaisin että siellä 60" tienoilla.

    Vieläkö on muilla näitä käytössä?
     
  17. Sony-Man

    Sony-Man Guest Guest

    Liittynyt:
    01.03.2009
    Viestejä:
    68
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla oli hieman ongelmia tämän tv:n kanssa, mutta nyt kaikki on kunnossa ja kone toimii täysin. Kuvanlaatu edelleen loistavaa ja voittaa tosiaan monet uudet marketti tölpät kuvanlaadussa heittämällä. Sama ajatus että jos tämä kestää vielä vuodesta kahteen niin sitten uutta tilalle mahdollisesti 55-60" seuraava tölpä. Ei tosin välttämättä Sony, koska sampallakin on ihan varteenotettavia koneita nykyään. Yteenvetona alku vaikeuksien jälkeen homma toiminut hyvin ja loppupeleissä ihan tyytyväinen olen koneeseen.
     
  18. torni

    torni Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.02.2000
    Viestejä:
    188
    Saadut tykkäykset:
    1
    Morjens,

    vielä mennään 46x3000:lla, kuvahan on edelleen loistava..
    Mutta, mutta... Onko tässä ARC-tukea, en mistään ole tuohon vahvistusta saanut? HDMI-tuki jollain tasolla on , eli esim. PS3:n käynnistyksessä tv herää ja menee oikealle tulolle (eli pleikan HDMI:lle). Mutta tuo äänen paluu HDMI-kautta on ilmeisesti eri asia?
    Eli mietinnässä on uusi vahvari, jossa HDMIt ja niillä laitteiden liitto.
     
    Viimeksi muokattu: 15.12.2011
  19. rut1na

    rut1na Guest Guest

    Liittynyt:
    18.02.2008
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oma 40X3500 sanoi sopimuksensa irti, paneeli rikki, kustannusarvio yli 1100€, kotivakuutuksesta pitäisi nyt valita uusi televisio tilalle, mutta tuntuu mahdottoman vaikealta luopua tuollaisesta huipputelkkarista. :/ Kyllä tulee ikävä!