24 (Suomessa näyttämättömät jaksot) Huom! Sisältää mahdollisia juonipaljastuksia!

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Samppa, 12.01.2005.

  1. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Monen monituisen aamunherätyksen jälkeen kahdeksannen kauden alussa Jack saa nukkua hieman pidempään. Hienoa, tätäpä olenkin jo jonkun aikaa odotellut!
     
  2. chevalier

    chevalier Guest Guest

    Liittynyt:
    26.01.2009
    Viestejä:
    179
    Saadut tykkäykset:
    0
  3. itnortti

    itnortti Guest Guest

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    582
    Saadut tykkäykset:
    0
  4. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
  5. h0st

    h0st Guest Guest

    Liittynyt:
    05.09.2003
    Viestejä:
    119
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hyvin toimi 7. kausi, tuli katseltua se alta pois nyt kolmen päivän aikana ja toimi erittäin hyvin :naminami: Seuraavaksi odottamaan 8. kautta ja kolmen päivän minimaratonia milloin tulee katsottua se kerralla pois :king:
     
  6. zxcv

    zxcv Guest Guest

    Liittynyt:
    31.03.2005
    Viestejä:
    226
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tsekkasin 8 kauden trailerit ja promot, ja täytyy sanoa että ei oikeen vakuuttanut tällä kertaa... tää on niin nähty :)
     
  7. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
  8. JaniH

    JaniH Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.08.2000
    Viestejä:
    6 723
    Saadut tykkäykset:
    15
    Aika rauhallinen startti tällä kertaa. Kirveelle sentään tuli töitä. :thumbsup:
     
  9. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 707
    Saadut tykkäykset:
    353
    Ai niin, tämäkin jatkuu taas, meinasi melkein unohtua. Traileri antoi vähän nihkeän ja ei-niin-kiinnostavan kuvan, mutta katsotaan nyt että mitä tulee. Seitsemännen kauden kuumottavimpia vetoja ja koukkuja alusta alkaen oli nimenomaan Almeidan takaisin tulo, joten se oli pitkän linjan 24-diggarille herkkua se. Kahdeksatta kautta lähtee silmäilemään hivenen maltillisemmin.

    En kovin tarkkaan tiedä tuosta lähtöasetelmasta sen kummempaa, mutta jokunen ihan kiintoisa nimi (Katee Sackhoff ja vissiin vähän pienemmissä sivurooleissa nähtäneen ainakin David Anders ja Callum Keith Rennie) on mukana. Oiskohan tämä nyt sitten se viimeinen kausi? Mitään virallista tietoa ei kai vielä ole, mutta tällaistahan on huhuttu. Ehkä olisi hyvä päättää Jackin seikkailut tähän (+ mahdolliseen elokuvaan), johan näitä kausia alkaa olla vähän liikaakin jo. Seitsemännestä kaudesta tykkäsin yllättävän paljon, lähinnä koko kauden kestävän selkeän teeman vuoksi joka heijastui hyvin Renee Walkerin hahmoon - ja joka sitten myös peilaa muita kausia, koska onhan näitä "saako kiduttaa, eikö saa, hyvittääkö päämäärä keinot" -juttuja pyöritelty aiemminkin. Seiskakaudella sattui kyllä viimeisellä kolmanneksella se selkeä notkahdus, mutta ei sentään yhtä typeriä virityksiä keksitty kuin kuudennella kaudella joka nyt melkein oli yhtä alamäkeä ja tyhjästä vedettyjen juonenkäänteiden "juhlaa" alun jymyjaksojen jälkeen.
     
  10. zxcv

    zxcv Guest Guest

    Liittynyt:
    31.03.2005
    Viestejä:
    226
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin ku epäilinkin.. tää on niin nähty. Elättelin toiveita että jotain uutta ja yllättävää olisivat saaneet tähän, mutta vaikuttaa heikolta. Olisivat saaneet miettiä jotain ihan muuta ku perus presidentin salamurhayritys.. tai siis täähän on vaan se eka juttu josta tää sitten laajenee, perinteisesti.
     
  11. Ephram

    Ephram Guest Guest

    Liittynyt:
    15.03.2004
    Viestejä:
    357
    Saadut tykkäykset:
    0
    I'm gonna need a hacksaw

    Kai muistatte tämän toisen kauden kohtauksen, joka on yksi sarjan klassikoista: vaimonsa menettänyt Jack puskee "ei mitään menetettävää" -asenteella, ei pelkästään tuon yhden kohtauksen, vaan koko kauden.

    Nyt Renee saa saman kohtalon. Ja kyllä toimii. Neljännen jakson lopetus oli niin rankka ja loistava, että lisää jäi kaipaamaan välittömästi.


    8. kausi ei alkanut mitenkään mahdottoman turboahdetusti, mutta minun makuuni homma toimii erittäin hyvin: NY (vaikka sarjaa kuvataankin yhä Losissa) antaa omaleimaisen tunnelman ja uusi casting on toiminut tähän mennessä hyvin. Freddie Prince jr. oli aina kolmosjakson loppuun asti melko mitättömän tuntuinen hahmo, mutta se lopun autoseivi nosti kyllä arvostusta: onko kaverista sittenkin samanlaiseksi kovanaamaksi kuin Bauerista? Suhtautuu myös Jackia kohtaan arvostavasti, mikä 24-universumissa ei ole mitenkään yleistä.

    "Starbuck" on ollut myös mahtava lisä. Eihän tuo hahmo tarjoa kovinkaan suurta haastetta näyttelijälahjoille, mutta yhtä kaikki, Katee on hoitanut roolinsa hienosti.

    Omar-presidentissä on muuten jotakin Palmermaista arvokkuutta. Mutta kaksneljästä ei ikinä tiedä, vaikka mies olisikin loppupeleissä koko kauden konna.


    Koukussa ollaan. Taas.
     
  12. Niksteri

    Niksteri Funny how? Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.01.2001
    Viestejä:
    678
    Saadut tykkäykset:
    1
    Jep jep. Kaks ekaa jaksoa ei koukuttaneet niin pahasti, tuntui siltä vanhan toistolta, mutta kaks seuraavaa olivat taas hyvää shittiä. Varsinkin nelosjakson lopun Renee ja kädetön meininki lupailee ihan hyvää jatkoa ajatellen.
     
  13. itnortti

    itnortti Guest Guest

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    582
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ekat jaksot olivat taattua 24:sta mutta neljäs jakso oli todellinen mahalasku. Syynä tähän on ainoastaan ärsyttävä Renee Walker :OI :sick:

    Siinä missä Jackin tempauksille ja väkivallalle on aina joku syy niin tämä eukko vaan sahailee kaverin kättä ilman mitään järkevää syytä (aivan kun CTU ei saisi tuota ranneketta poistettua). Koko kohtaus oli todella naurettava.

    Täytyy toivoa että eukko joutuu mullan alle tällä kaudella vaikka kaiketi sen naamaa pitää tuijottaa lähes koko kausi. Reneetä lukuunottamatta hyvä aloitus kaudelle.
     
  14. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Blaah. Neljä ekaa tuntia katsottu ja valitettavan väsynyttä menoa meinaa olla. Vaikka sarjan fani olenkin, on tässä menty hirveästi alaspäin vitoskauden jälkeen.

    Tällä hetkellä tuo pääjuoni vaikuttaa melko tylsältä, eiköhän 24:n tuntien CTU:ssa ja Valkoisessa talossa ole vielä joukko kätyreitä ketkä ovat juonessa mukana. Koko ajan keksittiin väkinäisellä tavalla jippoja, millä Jack saadaan pidettyä mukana.

    Katee Sackhoff on kyllä hemmetin ärsyttävän näköinen, voi helvetti jos pitää sitä vielä 20 tuntia jaksaa katsoa. Kulmikas ruma naama ja muutenkin hahmolle ympätty typerä ylimääräinen taustatarina junttiexpoikaystävän muodossa.

    Sitten tämä Domenick Lombardozzin (oli myös ärsyttävä Entouragessa) esittämän poliisin piti vetää joku ihan turha "hän on poliisintappaja, joten hakataanpa sitä vähän"-kuvio.

    Reneen hahmon muuntauminen viime kaudesta on ollut vähän liian raju. Ei toimi tuommonen naispuolinen Jack, varsinkin kun kontrasti viime kauteen on näin iso.

    Eniten pisti sivuhahmojen ja ekstrojen huonot näyttelysuoritukset, esim. Doug Hutchisonin esittämän tappajan aksentti tuntui katoilevan välillä ja tulevan sitten yllättäen takaisin. Myös se poliisi, joka tapettiin kotiinsa, veti niin monotonisesti ne muutamat vuorosanaansa.

    CTU ja normipoliisit edelleen niin kyvytöntä sakkia kuin voi olla, Jack olis yksinään jo hoitanu koko homman kotiin.

    Vaikka tuli nyt keskityttyä noihin miinuspuoliin, kausi tulee katsottua ehdottomasti läpi, kunhan vaan meno nyt paranisi loppua kohden ja saataisiin Jack kunnolla töihin.
     
  15. jhu

    jhu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.12.2002
    Viestejä:
    490
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eiköhän tässä pedattu sitä, että Renee on ikään kuin Jackin luomus. Seiskakaudellahan Jack "opetti" Reneelle, että tarkoitus pyhittää keinot ja nyt sitten Jack niittää sitä mitä on kylvänyt.
     
  16. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä kausi vaikuttaa aivan eeppiseltä. Edellinen kausi oli rautaa ja se oli pitkälti Reneen hahmon ansiota. En oikein lämmennyt kahdesta ekasta jaksosta vielä, jotenkin alkoi toisto vähän painaa ja aloin jo pelätä, että onko 24 menettänyt parhaan teränsä. Jaksot 3 ja 4 kuitenkin osoittivat, että paras terä ei todellakaan ole menetetty.

    Kolmannen jakson lopussa olin _aivan liekeissä_ ja sitten tulee vielä Renee kuvioihin ja nelosjakson loppu.. ei saatana. Jos tätä menoa jatkuu niin tästä kaudesta tulee niin kultaa, niin kultaa. :thumbsup:
     
  17. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
    Mä dikkasin kanssa kovasti. Jotenkin toi edeltävä kausi ei jaksanu kiinnostaa kauheesti. Nyt taas tuntuu, että on saatu jotenki hyvä koukku heti alusta asti. Vaikka ei tuossa nyt mitään super suurta ole vielä tapahtunutkaan.
     
  18. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täällä päässä pari ekaa jaksoa eivät juurikaan sykähdyttäneet, kuvio tuntui nähdyltä. Mutta Renéen paluu oli kyllä sellaista kaksnelosherkkua että :naminami::naminami::naminami:. Itsellekin tuli mieleen Reneen käytöksestä kakkoskauden maaninen Bauer. Innolla ensiviikon "Rack" Bauer Power Houria odotellessa. :thumbsup:

    Kauden sivuosiin on tungettu mielenkiintoisia nimiä Katee "starbuck" Sackhoff, Callum Keith Rennie, David "Sark" Anders ja aiemmilta kausilta tutun
    Gregory Itzinin on myös huhuttu vierailevan joissain jaksoissa.
    Voi vain toivoa että Jack Bauerin lisäksi ainut joka 24kaudella esiintynyt Glenn Morshowerin esittämä mainio Aaron Pierce olisi ruudussa myös tällä kaudella. Mutta eiköhän voi luottaa siihen että Almeidakin jossain vaiheessa palaa kuvioihin tavalla tai toisella :cool:.
     
  19. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Sackhoff ei ainakaan täysin turhan juonikuvionsa kanssa ole onnistunut vakuuttamaan, mutta luottoa kyllä löytyy eli odotellaan vielä josko sieltä vielä mielenkiintoinen hahmo kuoriutuisi!

    Tuohon spoileriin vastaukseksi spoileri:
    Muistaakseni 17. tai 18. jaksossa pitäisi Loganin palata.

    Muuten täytyy sanoa että kyllä tämä toimii edelleen. Aloitusnelikko oli ainakin mielestäni astetta rauhallisempi joihinkin muihin kausiin verrattuna, ja tämähän oli aivan loistojuttu. Jackin parantumista siitä taudistaan toivoisin vielä käsiteltävän, mutta kattoos nyt häiritseekö tuokaan kovin paljoa kunhan meiningit lähtee ihan kunnolla käyntiin.

    Annie Wersching :love:
     
  20. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 420
    Saadut tykkäykset:
    137
    Pliisumaista kauden alkua tässä nyt mennään, mutta eiköhän se Jaska sieltä miespussistaan sen jokusen hyvänkin jakson löytäne.

    Sivuturhakkeiden sivuturhakkeet pistäneet ärsyttämään näissä ensimmmäisissä jaksoissa aika pahasti.