Superbad

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Zere, 24.08.2007.

  1. jake styles

    jake styles Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.05.2006
    Viestejä:
    100
    Saadut tykkäykset:
    0
    Teinikomediat ei ole meikän genre, joten en paljoa tältä odottanutkaan. Eka puoli tuntia leffasta lupaili kuitenkin ihan mukiinmenevää komediaa (ainakin teinileffa-mittapuulla), ja muutamat naurutkin irtosi. Sitten homma lässähti täysin. Leffassa oli ½ tuntia liikaa kestoa. Kyttien sekoilu oli hauskaa ehkä ensimmäiset 5 minuuttia. Dialogi oli ihan realistista sinänsä, mutta sitä oli helvetisti liikaa. Useassa kohtauksessa tuli mieleen jo paljon ennen sen loppumista, että lopettakaa nyt se paskan jauhaminen ja mennään eteenpäin elokuvassa. Niin ja se pilluhuumori oli 70%:sti aika väsynyttä vaikka siltäkin osastolta muutama kelpo läppä saatiinkin aikaiseksi. Teinileffan ollessa kyseessä ymmärrän kuitenkin sen ryöstämän pääosan.

    Lopputulos 2/5. Vähintään yksi tai puolitoista tähteä on menetetty leikkauspöydällä. Materiaalia olisi pitänyt saksia kovalla kädellä.
     
  2. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Komediaksi todella tylsä tekele kesti aivan liian pitkää. En myöskään pitänyt yhdestäkään hahmosta tai juonesta. Elokuvan vaihtoehtona olisi ollut tuijottaa seinää, joten kyllä tämä vähän mielenkiintoisempi oli. 1/5.
     
  3. Rooky

    Rooky Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.06.2004
    Viestejä:
    3 723
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kylläpä tämä porisee vieläkin! Herra Judd Apatow todellakin tietää mihin rahansa laittaa. Eipä taida olla ainuttakaan epäonnistunutta tuotosta tyypin yhtiöllä. Tarpeeksi älyvapaata menoa ja porukka tykkää. Tässä elokuvassa on monta varsinaista voimahahmoa, joilla jokaisella on oma hauska tyylinsä niin sanallisesti kuin toiminnallisesti. Michael Cera ja Seth Rogen noussut pikkuhiljaa ihan tasokkaiksi koomikoiksi. Kyllä!

    ***½ / *****
     
  4. Jan

    Jan Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.09.2002
    Viestejä:
    1 602
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä tuli katsottua vähän aikaa sitten. Oli oikeastaan yllättävän hyvä, nauraa sai kyllä monessa kohtaa ja hymyillä vielä useammassa. Jonah Hillistä tuli mieleen Teini-ikäinen Eric Cartman. Ja se ChristopherMintz-Plassen näyttelemä meganörtti "McLovin' " oli hyvä. Poliisitkin nauratti. Elokuva oli pikkuisen ylipitkä.

    * * * ½
     
  5. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 526
    Saadut tykkäykset:
    89
    Näitä tyypillisiä nykyajan komedioita, joista ei naurattajiksi ole. Tai oli tässä pari, kolme sellaista juttua, joista ihan hekotteluakin irtosi. Että ehkä siinä mielessä sitten pikkuisen parempi kuin Paksunat, 40-vuotiaat ja Kankkuset. Kyllä ne American Piet vain ovat selkeästi parempia.

    Ihan ok, mutta yksi katselu tälle riitti. Arvosana 2-2½ tähteä.