The Tonight Show with Conan O'Brien

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana big j, 07.05.2009.

  1. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Voi olla, mutta kyllä nuo Suomi-kytkennötkin tulivat miehen täkäläisen suosion takia.
     
  2. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    Tuossa vähän lisää aiheesta...

    -klik-
     
  3. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 420
    Saadut tykkäykset:
    137
    Conesy! Äkkiä helvettiin sieltä perspukamien valtakunnasta! Siinä samalla menettää tämä perseilykanava tuon eräänkin Loorni Maikkelsin (Conanin kamupiiriin lukeutuvan mukavaakin kivemman tv-vaikuttajan) tuen ja turvan floppikanavailun tulevaisuuden suunnitelmiin. Aivan oikeaa iskua tälle huikealle törmäilylafkalle.

    Jay Leukanen on ollut kyllä äärimmäisenkin epäherrasmainen tapaus tässä koko hassunhauskassa depaakkelissa. S h u t the f-up jo sinä epähauskuuden äärimestari ja farkkupieru! Kökköshowsi ei vetänyt kyllä lainkaan yleisöä, joten eiköhän olisi jo aika vetäytyä sinne autotallieläkkeelle. Conan The Destroyer on sentään jaksanut olla melko lärviäkiinni koko soopailujen aikana, joten jälleenkin kerran ne suuret arvostusrispektit sinne suuntaan. Conan se kyllä tulee vetämään sen pidemmän korren tässä hiuksia tiputtavassa spektaakkelissa!
     
  4. Miquel007

    Miquel007 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.11.2002
    Viestejä:
    272
    Saadut tykkäykset:
    15
    Tätä uuttakin Conanin showta nyt enemmän tai vähemmän säännöllisesti seuranneena, voi vain ihmetellä, että kuinka show on muuttunut Late nightista tonight showhun. On kuin R-rated toimintapätkä olisi leikattu uudelleen PG-13 muotoon. Nuo Conanin vitsit eivät vain aukea kokoperheen versioina. Vieraidenkin piti olla A-listaa, mutta enemmän tuolla Lettermanissa niitä näkyy.
    Ehkä vaihto toiselle verkolle voisi tehdäkin hyvää. Foxin ei ainakaan pitäisi olla niin poliittisesti korrekti.
     
  5. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 045
    Saadut tykkäykset:
    97
  6. Clef

    Clef Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    614
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos se tuo O'Brienin show muuttui huonompaan suuntaan, niin tuo surullisenkuuluisa Lenon show ei sitten kyllä muuttunut tippaakaan...which is not good.

    MTV3 Max:han lähetti (lähettää) sitä joka arki-ilta. Todella väsynyt monologi, samat vanhat Lenon 'Tonight Showsta' tutut segmentit, sama house-bändi (ja sen idioottimainen liideri), ja todella heikot "uutuudet" (kuten 10@10 missä kysyttiin kymmenen kysymystä satelliitin välityksellä - kuten kaikki tietävät, se noin sekunnin viivehän vaivaa tuota teknologiaa, ja komediassa on aivan selvä että se tappaa rytmityksen) antoivat kyllä aika heikon kokonaiskuvan. Lenolla oli hirveitä vaikeuksia lukea sitä prompteria, ja hän turvautui siihen TODELLA usein. "Haastattelut" 90-prosenttisesti olivat pelkkää vieraan laimeaa hihihihi-peesailua, ja Leno on näyttänyt hukanneen täysin sen nopean reagointikyvyn (vieraan vastauksiin tarttumisen ja niistä käsikirjoittamattoman huumorin/lisäkysymysten repimisen) mikä esimerkiksi Conanilla ja Lettermanillakin vielä on.
     
  7. Gravehill

    Gravehill Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.04.2004
    Viestejä:
    155
    Saadut tykkäykset:
    13
    http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1861443&pos=hl-vi-1

    En yhtään ihmettelisi jos Conan tekisi Lettermanit. Siirto takaisin myöhäisempään aikaan olisi melkoinen kolaus itsetunnolle ja ylpeydelle.
    Sääliksi hieman käy, kun tietää kuinka pitkään Conani odotti, että pääsisi juontamaan tonight showta.

    Toivottavasti mies vaihtaa kanavaa ja luo shown ilman, että joutuu olemaan se toinen tähti ja saa kanavan täyden tuen, minkä FOX pystyy tarjoamaan.

    Omasta mielestäni Conanin jutut paranivat huomattavasti Tonight shown myötä. Late night tuntui pyörivän pahasti paikallaan viimeiset vuodet ja aidosti hauskat hetket olivat harvassa.
    Vitsit ovat toki muuttuneet hieman siisteimmäksi, mutta muuten show on saanut mukavan vireen jonka soisi jatkuvan, oli kanava mikä tahansa.

    Conan voisi tulevaisuudessa oikeasti haastatella niitä vieraita, eikä kuluttaa pelleilyyn 70% haastatteluajasta. Joskus pelleily toimii, kuten Jim Carreyn kanssa, mutta muuten harvemmin.
     
  8. Sipowicz

    Sipowicz Guest Guest

    Liittynyt:
    15.02.2004
    Viestejä:
    204
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vaikka Conaniakin olen aina fanittanut niin välillä tosissaan sen haastattelu tyylissään ärsyttää se, että se innostuu pelleilemään ja höpöttelemään itsestään niin paljon että koko loppuhaastattelu aika kuluukin siihen. Muistan että joskus vuosia sitten Larry King late nightin vieraana Conania siitä kritisoikin puolitosissaan.

    Jayn tyyli on vähän konservatiivisempi ja siksi hän ei ehkä niin paljon nuoria faneja kerääkään. Taisi NBC valita, että mielummin menettää Conanin kuin Jayn koska vaikka Conan faneja nuorista kerääkin niin se ei yksin riitä.
     
  9. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Eipä ole tullut uutta ohjelmaa seurattua juuri ollenkaan. Silloin tällöin kanavasurffaillessa vähän aikaa katsonut. Tietysti uuden kauden alussa tuli mielenkiinnosta katsottua miten homma toimii. Suurin puute Late Nightiin verrattaessa on niiden hulvattomien näyttelijöiden puuttuminen.

    http://www.stara.fi/2010/01/12/conan-obrien-jattaa-nbc-kanavan/

    Melkein jopa toivottavaa, että lähtisi kävelemään.
     
  10. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    Eilisessä jaksossa oli pitkiin aikoihin hauskin osio, kun Conan ja Andy puhuivat Na`vin kieltä. Sitten Max liittyi joukkoon puhumalla klingonia ja sai siitä hyvästä Nerd leiman. Sitten Andy meni korjaamaan, että se oli vielä romuslaisten murretta, josta tuli sitten Andylle Supernerd leima. Conan meni sitten möläyttään jotain Harry Potterista ja sai Sad leiman.

    Nauroin koko pätkän ajan... :D


    Tänään on muuten vieraana Jackie Chan.
     
  11. Caporegime

    Caporegime Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.04.2004
    Viestejä:
    1 587
    Saadut tykkäykset:
    3
  12. warre

    warre Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    14.02.2000
    Viestejä:
    2 358
    Saadut tykkäykset:
    30
    Conan O’Brien Says He Won’t Host ‘Tonight Show’ After Leno
    By BILL CARTER

    Paul Drinkwater/NBC
    Conan O’Brien released a statement Tuesday saying that he no longer wanted to be the host of “The Tonight Show” on NBC if it appeared at 12:05 a.m.

    Mr. O’Brien’s brief run as host at 11:35 p.m. is to be cut short next month, as NBC decided to restore his predecessor, Jay Leno, to that time period. Mr. O’Brien has been growing increasingly upset in recent days about how he believes he was treated by NBC’s management.

    A representative for Mr. O’Brien said Tuesday that the issue came to a head for the host on Monday and that he had “sat up all night drafting the statement.” NBC, whose “Tonight Show” has been broadcast at 11:35 p.m. for decades, declined to comment. Mr. O’Brien was scheduled to do “The Tonight Show” on Tuesday night.

    In a statement Tuesday afternoon, Mr. O’Brien said, “I sincerely believe that delaying the ‘Tonight Show’ into the next day to accommodate another comedy program will seriously damage what I consider to be the greatest franchise in the history of broadcasting. ‘The Tonight Show’ at 12:05 simply isn’t the ‘Tonight Show.’”


    http://mediadecoder.blogs.nytimes.c...-says-he-wont-do-tonight-show-following-leno/

    :confused:
     
  13. Luckyman

    Luckyman Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.08.2004
    Viestejä:
    569
    Saadut tykkäykset:
    2
    USA:ssa on ihan käsittämätön määrä talkshow ohjelmia. Pelkästään NBC:llä taitaa olla neljä joka ilta.

    Ihme että katsojia ja mainostajia on riittänyt tähän päivään asti.
     
    Viimeksi muokattu: 13.01.2010
  14. Clef

    Clef Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    614
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sehän vois ihan yksinkertaisesti...lähteä kävelemään. Kyllä sillä miljoonia on tilillä ja voishan ne siellä Californiassa asua edelleen jos huvittaa. Saihan se kaikenlaisia "jäähyväis"-spesiaaleja kun Late Night loppui, joten sekin puoli "olis hoidossa"...toisaalta, eihän tämä mahalasku mikään tyylikäs loppu ole tietenkään.
     
  15. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ohhoh. :cool:

    http://www.kdvr.com/news/wjw-news-conan-last-show,0,4090938.story

    Melkosta.
     
  16. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    No sitä lystiä ei sitten kauan kestänyt. Harmi toisaalta, toisaalta taas kunnioitus itse Conania kohtaan nousi taas hivenen. Järkymättömyys (tuollaisissa asioissa) osoittaa luonteenlujuutta, joka on hieno piirre ihmisessä.

    Keissiä tosin sen tarkemmin seuraamattomana tässä saattoi olla vaikka mitä syitä taustalla, mutta siitäkin huolimatta.
     
  17. Ratnose

    Ratnose Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2009
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    NBC ja Jay ovat kyllä (ansaitusti) saaneet negatiivista julkisuutta ovista ja ikkunoista tämän hölmöilyn takia. Erittäin vaikea uskoa, että Leno pystyisi tämän jälkeen keräämään vanhan yleisönsä takaisin. Vai rupeaako entinen "mukava kaveri" Leno nyt joksikin "heeliksi" (vrt. ammattipaini). :confused:
     
  18. quin-

    quin- Guest Guest

    Liittynyt:
    22.09.2004
    Viestejä:
    321
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hyvin ovat Conan, Letterman ja Kimmel saaneet vitsiä tästä jupakasta. Täältä voi seurata aina päivän parhaat palat. Ei ole kyllä varmaan ollut kiva viikko Herra Jaylla tai NBC:n päättäjillä.

    Laitetaan vielä kiva ote muutaman vuoden takaa;

    "Leno promises smooth transition to O'Brien - Sept 2004

    Jay Leno’s takeover as host of NBC’s “Tonight” show in 1992 was fraught with drama and bad feelings, but he’s assured the next transition will be as smooth as his nightly sign-off: “Stay tuned for Conan.”

    Leno recalled the animosity on his show Monday, saying “a lot of good friendships were permanently damaged. Quite frankly, I don’t want to see anybody go through that again,” he said.
    "
     
  19. Santanen

    Santanen Guest Guest

    Liittynyt:
    22.02.2007
    Viestejä:
    41
    Saadut tykkäykset:
    0
  20. mjkr

    mjkr Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    29.05.2005
    Viestejä:
    143
    Saadut tykkäykset:
    0