FlashForward (Nelosen tahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Samppa, 07.01.2010.

  1. Alkesi

    Alkesi Guest Guest

    Liittynyt:
    03.07.2009
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kello 21:22 alko toinen mainoskatko niin siihen jäi katsominen. Onko toi jenkkityylin mainoskatko tullut suomeen vai? kun en ole ennen huomannut noin tiuhaa katkoilua.
     
  2. Halcyon

    Halcyon Guest Guest

    Liittynyt:
    27.09.2001
    Viestejä:
    448
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jenkkimainoskatkot kyllä otti pannuun. Ei tuota kestä katsoa livenä, sen verran tulee pätkimistä koko ajan ja väärin kohtiin kesken kohtausten.

    Mitä tulee itse sarjaan, niin eipä vakuuttanut: todella kehnoa näyttelemistä (& näyttelijäohjausta) - ei kyllä imaissut yhtään mukaansa. Fiennes on todellakin kuningaspultti - yksi ilme - läpi koko jakson.

    Taitaa jäädä väliin. Aikamatkustus on tosiaankin ollut pop jonkin aikaa, eiköhän siihen kohta kyllästystä.
     
  3. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Ei ne tallentavat digiboksit kamalia enää maksa. En voi ymmärtää miksi kukaan katsoo mitään mainoskanavilta suorana, etenkin näiden tihentyneiden mainoskatkojen aikana.
     
  4. Nick_Poetry

    Nick_Poetry Guest Guest

    Liittynyt:
    05.03.2008
    Viestejä:
    95
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siksi, että kaikilla ei ole varaa (halvuudesta huolimatta) ostaa tallentavaa digiboxia. Ja/tai kaikki eivät wareta.

    (itselläni toki on tallentava boxi)
     
  5. Tomppa-

    Tomppa- Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2004
    Viestejä:
    760
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ilman lopun hiipparia ei olisi juurikaan jäänyt mitään mielenkiintoa. Nyt tulee tod.näk. ainakin seuraava jakso seurattua.

    Vai että noin 800 lentokonetta putosi reilun kahden minuutin aikana yksin Yhdysvalloissa? Vähän vedetty överiksi taas. Eihän nykykoneita juurikaan manuaalisesti lennetä...
     
  6. JPH

    JPH Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2003
    Viestejä:
    2 907
    Saadut tykkäykset:
    4
    Eikös laskeutumiset/nousut hoideta manuaalisesti?
     
  7. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 648
    Saadut tykkäykset:
    64
    kännykät nyt ei ainakaan olisi menneet epäkuntoon vielä kahdessa minuutissa. taikka sähköt. ja tuskin kaikki autotkaan kaupunki vauhdissa nurin ois mennyt. Ainakaan suomessa. Mutta tuo paskahan kuvas vaan jenkkilän tapahtumia. vaikka jossain sivulauseessa taisivat sanoa että koko homma oli muuaallekin maailmassa. Eipä sekään kyllä pitänyt paikkaansa ainakaan mun kohalla ;)
     
  8. Gordon

    Gordon Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2004
    Viestejä:
    2 230
    Saadut tykkäykset:
    6
    Tuo myös nauratti, kun joka fuckin pilvenpiirtäjä paloi kunnolla, okei näytettiin , kun helikopteri törmäsi pilvenpiirtäjään, mutta miten ihmeessä joka ainoaan pilvenpiirtäjään oli törmännyt helikopteri. Ja joka saamarin jenkkisarjassa suljetaan ilmatila. Nää on niin WTC-terrori-iskun jälkitraumasarjoja, että suomalaisena on vaan niin hoh hoijaa.
     
  9. JPH

    JPH Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2003
    Viestejä:
    2 907
    Saadut tykkäykset:
    4
    Kyllähän noissa suurkaupungeissa voi olla aika monta kopteria ilmassa (esim. poliisi-, pelastus- ja uutiskopterit). Itse en kiinnittänyt huomiota siihen kuinka monta pilvenpiirtäjää oli tulessa, joten jos ne kaikki olivat, niin toki se oli liioiteltua.

    IMHO porukka suhtautui miltei turhankin tyynesti siihen, että kaikilta maailman ihmisiltä katosi tajunta pariksi minuutiksi täsmälleen samalla hetkellä, minkä seurauksena lukemattomat ihmiset menettivät henkensä.
     
  10. jmo

    jmo Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    26.04.2002
    Viestejä:
    1 560
    Saadut tykkäykset:
    295
    No johan oli kohuavaus.
    Kammottavaa ihmettelyä milloin on mainokset menossa ja milloin ollaan sarjassa...

    En muista koskaan aiemmin olleeni yhtä sekaisin mainoksien ja itse sarjan jatkumisen kanssa.
    Ilmeisesti olen ääliö ja nelonen pitää itseänsä nerona uudistaessaan mainontaa/uuden sarjan puffaamista kesken lähetyksenkin loistavana ideana.

    Muuten kohtuullista meininkiä, lukuunottamatta sairaalan (kymmeniä tuhansia loukkaantuneita lähimaastossa) rauhallista touhuilua.
    Aikaa riitti ihmissuhde setvimisiin ja (oletettavasti) tärkeän lääkärin ihmettelyyn jonkun toisen lääkärin eilisen poissaolosta.
    Luulisi oikeasti että kaaos sairaalassa on käsittämätön, eikä yöksi mennä äijän viereen nukkumaan ja ihmettelemään uutta näyn mukaan tulevaa äijää.

    Mutta Amerikassa kaikki on mahdollista.:D
     
  11. 69DUDE

    69DUDE Guest Guest

    Liittynyt:
    07.01.2008
    Viestejä:
    151
    Saadut tykkäykset:
    0
    :D Joo,se ois ollut hienoa itseironiaa:D
     
  12. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Kyllä ne tihentyneet mainoskatkot boksiltakin katsoen yhtälailla keskeyttävät ohjelman, vaikka itse kaupalliset tiedotteet pääseekin skippaamaan.
     
  13. flimtrick

    flimtrick Guest Guest

    Liittynyt:
    29.06.2005
    Viestejä:
    76
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juuri näin. Parasta vain katsoa tästä lähtien kiinnostavat sarjat dvd:ltä ja unohtaa tv:n tuijottaminen.
     
  14. Brennick

    Brennick Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.08.2006
    Viestejä:
    322
    Saadut tykkäykset:
    0

    ..tai mitä jos se jumbojetti ois pudonnu sen tajuttomuuden aikana esim. jollekin autiolle saarelle jossain tyynenmeren yllä. Mut sit se saari ei niinku ois ollukkaan autio vaan siel ois jotain outoa porukkaa. Mä luulen et tost sais jotain kyhättyä..
     
  15. Calla

    Calla Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2008
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, ja sen nimeksi vois vaikka laittaa jotain suuntaan Lost!
     
  16. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    En kovin hevillä yleensä enää aloita uusien sarjojen katsomista, mutta annoin tälle tilaisuuden. FlashForwardissa tosiaan on vahva Lostin tuntu. Toisaalta on hienoa, että sarjan tekijät ovat luvanneet olla panttaamatta suurien salaisuuksien selviämistä vuositolkulla a la Lost. Toivottavasti näin on sillä itse ainakin lopetan katsomisen välittömästi, jos näyttää siltä, että suurimmat kysymysmerkit alkavat ratkeamaan vasta muutaman vuoden päästä.

    Mainoskatkojen runsaudesta (ja niihin siirtymisen sulavuudesta) huolimatta tämä vaikutti ihan lupaavalta sarjalta. Keskeiset hahmot olivat ihan ok-tasoa, ja mainiosta Jack Davenportista saamme nauttia toisessa jaksossa. Itse asiassa ko. jakso tuleekin varmaan määrittämään onko tästä mihinkään, kun nyt ollaan tästä ensimmäisen jakson suuresta "alkuräjähdyksestä" päästy eteenpäin.
     
  17. Wile E Coyote

    Wile E Coyote Suurmufti Tukijoukot

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    2 346
    Saadut tykkäykset:
    8
    Onko mitään tietoa että kuinka pitkäksi tuo sarja on suunniteltu, vai onko mitään suurempaa suunnitelmaa tehty ts. onko tuossa tulossa selkeä kaari jossa on alku-keskikohta-loppu kuvio? Vai mennäänkö kausi kerrallaan paisutellen ja katsellen että mitä siitä oikein irti saisi.
     
  18. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 703
    Saadut tykkäykset:
    352
    Tuollainen löytyi:

    http://www.tvsarjat.fi/uutiset/2009/9/26/flashforward-sarjan-lopetus-on-jo-tiedossa

    "Batman-elokuviakin käsikirjoittanut David S. Goyer on kertonut SFX:lle, että hän tietää jo, miten sarja tulee päättymään.

    - ABC (kanava) kysyi meiltä, miten ideamme etenee ja kerroimme heille, että tiedämme miten koko ensimmäinen tuotantokausi päättyy ja miten koko sarja tulee päättymään.

    - Tiedämme, millainen viimeinen ja sitä edeltävä tuotantokausi ovat. Voimme tehdä ohjelmaa seitsemän vuotta, mikäli se on menestys. Mikäli se ei menesty, saamme tarinan päätettyä kolmessa vuodessa, tuottaja Marc Guggenheim lisää."
     
  19. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 648
    Saadut tykkäykset:
    64
    Ite taas toivon että kestää ja kestää ja kestää. Kaikki muu muuttuu aina elämässä mutta on se hyvä että ees yksi asia on ja pysyy. Tällä hetkellä on losti mutta sekin kohta loppuu. Sitten on taas turvaton olo. Pitäisiköhän ruveta kahtomaan kauniita ja rohkeita plus emmerdalea. Niistä ehkä toinen kestää vielä muutaman vuoden. Niin olisi turvallinen olo. ;) No onnex miukku vice tulee uusintana. :cool:
     
  20. att

    att Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    09.01.2003
    Viestejä:
    1 059
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sarjan avausjakso kertoi kyllä, että juonikuviossa on potentiaalia, mutta kauheasti (minuakin) kyllä huolestuttaa se, että sarja tekee "lostit" eli juonikuvio karkaa käsistä eikä tätä jaksa millään katsoa loppuun asti. Juonelliset sarjat ovat monesti ongelmissa sen kanssa, että kokonaisuutta ei ole suunniteltu kunnolla. Tehdään yksi kausi mahdollisimman myyvästi ja toivotaan, että tv-yhtiö tilaa myös jatkokauden ja sitten kun se tapahtuu, ruvetaan miettimään, miten juonta saadaan venytettyä eteenpäin jne. 24 ei tästä pahemmin kärsi, koska yksi tuotankokausi on niin selvästi oma kokonaisuutensa. Samaten esim. Täydelliset Naiset toimii juonen puolesta, koska kyseessä ei ole mikään yksi ja ainoa mahtimysteeri vaan joka kaudelle on omia pikkukuvioitansa. Jos tätä FlashForwardia seitsemänkin vuotta pyöritetään, niin taitaa turnauskestävyys ainakin minulla loppua. Kolme vuotta ja selkeä loppu kuulostaisi paremmalta.