The Office

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana masaz, 25.11.2002.

  1. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aamen;) En ymmärrä mikä maun puute täällä jäytää jengiä, Carell on oikea antikoomikko ja samassa lauseessa en viitsi edes mainita nimeltä neroa johon jengi täällä kehtaa verrata. Huhhahheijaa, koska tulee Extras jenkkiversio:rolleyes:?
     
  2. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Alkuperäisen nerokkuus piilee just siinä aitouden tunteessa. Jos ei tietäis mitään sarjasta ja kanavasurffatessa sattuis vilkuilemaan kesken jotain jaksoa voisi hyvinkin luulla pitkän tovin että kyseessä on oikea dokkari.

    Jenkkiversiossa huomaisi heti että kyseessä on fiktiota. Eipä silti, tykkään molemmista versioista kovasti, ovat niin erilaisia kuitenkin, mutta silti hauskoja. Jenkkiversio kaipaisi kyllä hieman tiivistämistä, täytejakso on ehkä väärä sana sitcomin olleessa kyseessä, mutta joitain jaksoja katsellessa tulee auttamatta fiilis että määrä ei korvaa laatua.
     
  3. Generig

    Generig Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.01.2004
    Viestejä:
    1 879
    Saadut tykkäykset:
    5
    Tuossa aiemmin jo totesinkin että kovin ovat erilaisia. Ehkä sitä kautta jopa vertailukelvottomia.

    Brittiversiossa on se dokumentaarinen fiilis se on kyllä totta. Yhtäkkinen tunne voi tosiaan olla että tosielämästä napsittua mutta kyllähän se niin huolella överiksi vetää että totuus on kaukana. Hyvä sarja yhtäkaikki. Ehkä eka kerta sarjasta on hyvä ja kertaamalla sitä ei enää jaksa samalla tavalla.

    US versio on tosiaan perinteisempää settiä, jostain syystä se vain iskee aika hyvin. Korostan sanaa versio koska eihän tässä mitenkään orjallisesti mennä. Teema on sama mutta siihen se jää.
     
  4. JTX

    JTX Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2001
    Viestejä:
    5 796
    Saadut tykkäykset:
    14
    Sinulla on ikävä harhaluulo siitä että The Office lepäisi jotenkin Carellin harteilla. Voinen korjata tämän virheellisen käsityksen: The Office ei lepää Carellin harteilla. En ole koko ketjua lukenut mutta käsittääkseni ne jotka Carellia häneen-jota-ei-saa-nimeltä-mainita vertaavat, ovat jenkki-office -vihaajia, pikkumaisia sellaisia :)

    Heh tämä oli hyvä heitto :p
     
  5. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Nerokas, joo, mutta vain osittain, kyllähän se vähän rupes puuduttamaan loppua kohti kun meni niin yli ne Brentin toilailut ja selittelyt. Jenkkiversiossa periaatteessa sama, mutta tässäpä se ei haittaa juurikin siitä syystä, että niin samaa dokumentaarista otetta ei ole, haa! Eli kyllä mäkin oon sitä mieltä et jenkkiversio toimii vielä paremmin, aivan hulvaton, eikä voi musta verrata sitcomeihin, jenkkisitcomeja inhoan Office on ihan muuta. Kyllä siinä brittiversiossakin alleviivattiin välillä, ja jenkissäkin on hienovarasempaa heittoa myös. :thumbsup: Carell on loistava ja muutkin NIIN aitoja. Ei voi kuin nauraa. :D

    Jännä juttu muuten, Brentistä pidän mutta mielestäni hänen huumori on nimenomaan hieman liian alleviivaavaa, tämä näkyy pahiten juuri Extrasissa. Ideat on hyviä mutta tulee sellanen olo että katsojaa pidetään vähän tyhmänä. Tiedän, että tyyli ei oo perinteistä taustanauhanaurua mutta kuitenkin. Pidän, mutten naura - liian arvattavan ja selittävän tuntuista.
     
    Viimeksi muokattu: 03.06.2009
  6. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 014
    Saadut tykkäykset:
    150
    Jenkkiversio on kirjoitettu niin, että se voi jatkua hamaan maailman tappiin saakka tai ainakin siihen saakka kun katsojia riittää. Britti Officessa on selkeä juoni. David Brent on luonnollisesti näkyvin hahmo, mutta yllättävästi sarja päättyy kun Tim ja Dawn saavat toisensa. Kenen tarinaa siis kerrotaan?

    David Brent on roolihahmo sarjassa The Office. Extras tv-sarjassa taas on roolihahmo nimeltään Andy Millman. Näitä kumpaakin esittää Ricky Gervais. Sekoitatko nyt roolihahmot, tv-sarjat ja oikeat henkilöt keskenään? Jos näin on, niin varmaan Jenkki Office on sinun valintasi. ;)
    Ja ettei nyt tule käsitystä että kyseessä on käyttäjään CleverIndeed kohdistuva ilkeily, niin palautetaan mieleen Gareth Keenanin ja atk-tukihenkilön keskustelu The Office -sarjassa:

    "You know when [Bruce Lee is] fighting Chuck Norris in Enter the Dragon?"
    "No."
    "You not seen that?"
    "No."
    "Have you not, I can’t... that is a classic."
    "No, I’ve not seen him fight Chuck Norris in Enter the Dragon, I’ve seen him fight Chuck Norris in Way of the Dragon."
    "Ah, that’s what I meant, that's what I meant."
    "Is it? Why did you say have you seen him fight Chuck Norris in Enter the Dragon? He fights Bob Wall in both, but Norris is only in Way of the Dragon."
    "Yeah, I know, so when he’s fighting Chuck Norris-"
    "In what?"
    "In Way of the Dragon.
    "Correct. At last."
     
  7. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Tauolle tosiaankin Nelonen laittoi jenkkiversion nyt toisen kauden loputtua. Edellinen tauko kesti sarjan kohdalla älyvapaat kaksi ja puoli vuotta, joten toivottavasti tällä kertaa on tauon pituuden kanssa järkikin mukana.

    Jenkkiversiostakin olen alkanut pitää. Alussa mentiin liikaa alkuperäisen jäljillä, mutta sarja on parantunut edetessään. Hahmot ovat onnistuneita Carellia lukuun ottamatta, joka onkin sarjan suurin heikkous.
     
  8. 8no

    8no Guest Guest

    Liittynyt:
    11.03.2007
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kahden nähdyn jakson perusteella amerikkalais-Konttori on keskittymiskyvyttömille tylsimyksille sopivaa huumoria. Ihan kivaa viihdettä jos ei muuta katsottavaa ole, mutta suuri komediasarjako? Mun typerys.

    Tämä on kuin groteski ja mauton pikaruokaversio alkuperäisestä sarjasta. Henkilöt ovat liioteltuja ja sisällöttömiä, tapahtumat ovat tylsiä ja idioottimaisten repliikkien koristelemia. Henkilöhahmot tuntuvat tekevän sarjassa kaikkea muuta paitsi töitä. Michael Scott ja Dwight Schrute ovat luultavasti kaksi televisiohistorian vastenmielisintä hahmoa. Ensin mainittu on törkeä, vulgaari, kopea ja omahyväinen mäntti, jälkimmäinen taas on moukkamainen nörtti jonka naamataulun nähdessään saattaa sokaistua ja kaatua selälleen.

    Mielestäni brittiläinen Office on kymmenen kertaa parempi ja uskottavampi. Huumori oli älykkäämpää, omaperäisempää ja tahdikkaampaa.

    Ja ne tyypit jotka pitävät tätä parempana kuin brittiläisversiota saavat kuurata kivespussini.

    (tosin saatan muuttaa mielipidettäni nähtyäni enemmän jaksoja, muissa jaksoissa saattaa olla herkullisempia poliittisen epäkorrektiuden hetkiä)
     
    Viimeksi muokattu: 28.07.2009
  9. Vorkkis

    Vorkkis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.11.2005
    Viestejä:
    702
    Saadut tykkäykset:
    4
    Totaalikomppaus tälle mainiolle postaukselle:thumbsup:
     
  10. htavilap

    htavilap Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.03.2007
    Viestejä:
    1 255
    Saadut tykkäykset:
    161
    Jenkkiversio tehty selvästi suuremman yleisön makuun ja on kevyempää viihdettä mikä on toki hieman sääli. Ei ole koskaan niin kovaa myötähäpeää, että on vaikeuksia katsoa. Mielestäni näitä kahta sarjaa ei ole tarpeellista kuitenkaan edes vertailla.

    Alkuperäinen toki mestariteos ja klassikko.

    Silti pidän US officestakin todella paljon ja kaikki jaksot 1-5 kausilta nähty enkä malta odottaa 6. kauden alkamista. Ei taida parempaa komediasarjaa rapakon takaa tulla tällä hetkellä?
     
  11. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    No sittenhän tähän on pakko tarttua, kerran noin yllytät.
    Jaa että alkuperäisen konttorin henkilöt ei ollu liioiteltuja? Ainakin Brent ja Carell vetää roolinsa yhtä lailla ylitse, erona vain se että Carellin hahmo on herkullisempi ja kestää imo enemmän katselua. Ja sarjoissa ihmiset ei monestikaan tee asioita kuten normaalielämässä, tää on tuskin vain jenkkikonttorin "vika".

    Tän jälkeen en ihmettele miten et pysty jenkkiversiosta nauttimaan. Toihan siinä just on ideanakin, ja ennenkaikkea muiden suhde näihin hahmoihin.

    Juujuu, pidät brittihuumorista enemmän. Niin minäkin useimmiten. Tuollanen vertailu taas on mieletöntä, sarjat ei oo identtisiä ja hyvä niin. Munkin mielestä paikoin myös noin, mutta paikoin toisinpäinkin, ja kyllä jenkkiversio vain enemmän naurattaa katselun lisääntyessä, brittioffice alkoi jossain vaiheessa jo väsyttää.

    Tärkeintä onkin se että ohjelmat herättävät yhä intohimoja. :thumbsup:

    EDIT: No joo, jotenkin Gervaisin muistaa helpommin David Brentinä. :D
     
    Viimeksi muokattu: 28.07.2009
  12. htavilap

    htavilap Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.03.2007
    Viestejä:
    1 255
    Saadut tykkäykset:
    161
    Onko tietoa tuleeko 5. kaudesta suomijulkaisua DVD:nä? Tai edes brittijulkaisua?

    Play ja amazon.uk myyvät vain US importia.

    6. kausi alkoi muuten eilen jenkeissä.
     
  13. kenkaa

    kenkaa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.02.2002
    Viestejä:
    58
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jenkkiversion kolmas kausi alkaa nelosella torstaina (3.12).
     
  14. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Kiitokset ilmoituksesta, olisi voinut muuten jäädä huomenna huomaamatta. Positiivinen ja odottamaton uutinen, viimekertaisen kahden ja puolen vuoden esitystauon jälkeen ei olisi osannut odottaa näinkin pikaista jatkoa.
     
  15. hex

    hex Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.03.2000
    Viestejä:
    774
    Saadut tykkäykset:
    1
    "Konttori

    Nelonen Klo: 01.00 Pvm: 25.12.2009

    Surutyö. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Michael saa...."

    Mitä ihmettä Nelonen oikein säätää tämän sarjan kanssa?
     
  16. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Huolestutti jo, mutta jatkuupa sentään "jo" helmikuussa taas.
     
  17. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Muistutuksena, että tänään sarja jatkuu Nelosella.
     
  18. Silliittos

    Silliittos Guest Guest

    Liittynyt:
    06.04.2009
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen nyt katsellut muutaman viikon sarjaa kinotv:ltä ja aika asiallinen tämä jänkkiversiokin on. Oli aika hurjat ennakkoasenteet varsinkin Steve Carellia kohtaan, mutta aika hyvin ovat hälvenneet sarjaa katsoessa. Paras jenkkikomedia sitten Seindfeldin IMO. Olenko muuten ainoa, jonka mielestä Jim Halpert on ehdottomasti vastenmielisin ja omahyväisin hahmo sarjassa? Kaikki muut tyypit ovat ainakin osittain hauskoja, mutta Halpert on vain ja ainoastaan vittumainen. :grr:
     
  19. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Kyllähän tämän parissa on hyvin viihtynyt, mutta nyt Nelonen näemmä laittaa kolmannen kauden päättyessä sarjan taas tauolle. Sarjasta on jo niin monta tuotantokautta täällä esittämättä, että olisivat voineet kyllä jatkaa suoraan neljännen kauden jaksoilla.

    Jos esitystauot kausien välissä jatkuvat edellisen pituisina, niin tällä hetkellä tuorein seitsemäs kausi tullaan näkemään Nelosella vuonna 2022.
     
    Viimeksi muokattu: 18.06.2010
  20. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 181
    Saadut tykkäykset:
    1 325