Big Brother 2009

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Hurricane, 04.08.2009.

  1. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Et sää nyt hei guule tajuu. Se ei ollu ragzu. Se on julggis, ei se voi! Nii se sanoi! :D
    Oikeasti, joko nuo BB-koosteet antoi kaverista tahattomasti hieman fiksumman kuvan tai sitten osasi näytellä edes jotenkuten järjissään olevaa talossa. Siis eihän se ruudinkeksijältä koskaan vaikuttanut, mutta että kiistää pöytäkirjoihin painettua tietoa + nuo kamat mitä se on näpistänyt. :hitme:
     
  2. Mikkoz81

    Mikkoz81 Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    18.01.2003
    Viestejä:
    842
    Saadut tykkäykset:
    3
    Jos 9 kertaa o jääny kiinni niin montako kertaa se on sitten varastanu? Varmaan aika monta kertaa enemmän. no joo Toivottavasti Esa voittaa ois mukavaa vaihtelua tohon tyhjäpää linjaan. Mielestäni kauden viihdyttävin henkilö hyvällä huumorillaan. Mulla on kyllä omakin lehmä ojassa kun tuli laitettua rahaa likoon Esan voitolle. Joutuu varmaan laittaa sunnuntaina muutaman tekstarinkin.
     
  3. Slash80

    Slash80 No Life! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    19.04.2001
    Viestejä:
    2 841
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ihan oikein tuollaiselle tyrkkyjulkkikselle että tulee paskaa niskaa. Karu totuus heti "uran" alkuun. :D
     
  4. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    Oli sitten Extran parhaita paloja ja lopuksi kaksi muutaman sekunnin pätkää itse talosta. Nerokas ratkaisu.
     
  5. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Oli tosiaan ihan yhtä tyhjän kanssa. Mutta tuosta Fägnarista... varmaan on laskenut, että kannattaa pössiä ruokaa reppu täyteen, kun jää vain silloin tällöin kiinni ja kun nuo sakot ei tuosta tunnu nousevan niin johtopäätös on aika selkeä. Ilmankos sitä rahaa jää niihin vaatteisiin, kun ruoka on ilmaista. Ja sitten vielä nämä kaiken maailman Cheryllit pitää sitä ihquna ja aitona ja raksupaksuna ja... :mad:
     
  6. jumase

    jumase Guest Guest

    Liittynyt:
    11.10.2002
    Viestejä:
    359
    Saadut tykkäykset:
    2
    Juu, joskus olen lukenut arvion, että noin 4 prosenttia myymälävarkaista jää kiinni. Arvio oli tehty hävikin ja kiinnisaatujen saaliiden pohjalta. Lukua oli oikaistu henkilökunnan näpistysten ja todellisen varastohävikin osalta.

    Eli kannattaa näköjään ne 5 euron karjalanpiirakatkin pölliä, kun sakkoa saa 96 euroa. Rahallinen odotusarvo on siltikin positiivinen. Jos tällaisia tutkimuksia on olemassa, niin miksei niitä saateta käytäntöön. Aloitettaisiin nyt vaikka sillä, että sakko myymälävarkaudesta on 50-kertainen saaliin arvoon nähden. Siinähän pöllivät sen jälkeen 5 euron piirakoita, kun nasahtaa 250 euron sakko puhumattakaan 60 euron hajuvesistä. Ja pistetään kertointa peliin aina kiinnijäädessä. Toisesta kerrasta saiskin jo 100-kertaisen sakon.
     
  7. Slash80

    Slash80 No Life! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    19.04.2001
    Viestejä:
    2 841
    Saadut tykkäykset:
    1
    Jaahas, viimeinenpäivä siis tänään. Jotenkin mulla on nyt sellainen tunne että Kätlin tämän nyt voittaa. Tuolta bb:n sivujen kommentit vähän viittaa siihen suuntaan että Kätlininllä on aika paljon kannatusta. Itse kyllä toivoisin että Esan kannattajat heräis vielä ja antais kunnon loppukirin.
     
  8. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Tänään sitten voitto ratkeaa. Kyllähän se melkoista arpapeliä tuntuu olevan kuka alkuperäisten kolmikosta voittaa -- etenkin muistaen BB:lle tyypillisen äänimäärien jatkuvan muuttumisen sunnuntain lähetyksessä. Antilla ei liene pahemmin mahdollisuuksia -- hän voi korkeintaan neutraaliuudellaan palkintosijoille päästä.

    Askon on piirustuspöydällä sopiva BB-voittaja. Mies on läpikäynyt "satumaisen muuttumistarinan" talossa: hän aloitti epävarmana sovinistina ja päätyi olemaan herkkä ja hassutteleva jätkä. Mies on tarjonnut monia highlight-hetkiä talossa niin laulutaidoillaan kuin ehostamisellaan. Valitettavasti Asosta paistaa jonkinlainen teennäisyys. Etenkin tässä loppuvaiheessa on tuntunut, että hän käyttäytyy miten käyttäytyy, koska tietää lopun olevan lähellä ja kameroiden kuvaavan. Jotenkin saan hänestä senkin viban, että hän yrittää kameroiden tähden peitellä "seksuaalisen saalistajan" viettiään ja lipsahtaa paljastamaan sen kosteissa bileissä -- hänhän viimeksi niillä ahnailla silmillään halusi Kätsyä Ibiza-bileissä. Hänen rotunsa en usko loppujen lopuksi vaikuttamaan finaalitulokseen, koska varmasti Suomesta löytyy paljon porukkaa, jotka häntä äänestävät voittajaksi juuri sen takia.

    Eskun vahvuus on erilaisuus. Mies on ollut töppäilemättä talossa, pidättäytynyt hauskanpidosta ja silti onnistunut tarjoamaan hauskojakin hetkiä aina kassiensa vilauttelusta ja tuolilta tippumisesta alkaen. Toisaalta hän on mielestäni hiljaa tuominnut muiden asukkaiden "nuoruuden juhlistamista" ja ollut epäsosiaalinen. Loppua kohden hän "keräsi pisteitä" koskettavalla (tai niin koskettavalla kuin kirjakielellä dialogi voi olla) puhelullaan tyttöystävänsä kanssa sekä olemalla tuki Danalle. Valitettavasti hän alkoi keräämään viimeisillä viikoilla pisteitä rupeamalla yhtäkkiä hyvinkin sosiaaliseksi ja menemällä aiemmasta poiketen enemmän mukaan bileisiin ja seksihöpöttelyihin. Mielestäni tämä sotii aika paljon sitä vastaan mistä moni Esaa varmaan arvostaa: hän on erilainen eikä yhtään teennäinen. Toisaalta hän tuntuu saaneen taakseen aikamoisen tukijoukon alkaen aina vaikkapa (Suomen skaalalla) uusrikkaista kolmikymppisistä heteromiehistä.

    Kätsy on mielestäni ollut kolmikosta vähiten teennäinen, vaikka ironista kyllä aluksi moni piti häntä juuri sellaisena mitä moni kilpailija (usein tekopyhästi) sanoi olevansa vastaan: feikki pintaliitäjä. Viikkojen edetessä hänestä alkoi paistamaan hyvä sydän ja hellyttävä luonnonlapsimaisuus, joka iloitsee avoimesti menkoistaan ja joka kyynelehtii pikkukoira sylissään. Vaikka hän on kirmaillut miesten edessä toimien tietoisesti ns. cock teasena, niin hän on ollut lähtemättä aikuisten leikkeihin kenenkään kanssa -- mikä on sinänsä ihailtavaa. Matka Filippiineille lisäsi varmasti osaltaan sitä positiivista kuvaa mikä hänestä on. Kätsyn pahin vihollinen on ironisesti se, että hän juuri on niin täydellinen tietyssä mielessä. Kuka häntä äänestää joidenkin (niin homo- kuin hetero-) miesten lisäksi? Luulenpa nimittäin, että moni nainen jättää äänestämättä häntä, koska ei halua äänestää "parempaansa". En väitä olevani naisen psykologian asiantuntija, mutta luulisin, että naisten on helpompi äänestää esim. BB-Sarin kaltaisia naisia, joissa on kuitenkin selkeitä vikoja (esim. pissismäisyys jne.). Kun sitten kohdalle tulee Kätsyn kaltainen nainen, joka ei talossa ole käyttäytynyt teennäisesti, jonka perään miehet kuolaavat mutta joka on tehnyt hyvin selväksi "sen rajan", niin en usko sen vetoavan moneen naiseen.

    Oma veikkaukseni on, että Aso voittaa "puun takaa" potin, Esa tulee kakkoseksi ja Kätlin kolmoseksi.
     
  9. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    Käpä oli tämän selkeästi päättänyt, ja fiksuksti olikin. Mutta eikö liene asiaan vaikuttanut sekin, että Käpä ei nyt ihan puhtaasti sinkku kuitenkaan taida olla. On puhunut pitämästään jannusta talossa ja sitten tämä raskaustesti - kun ei kerran ole mikään kevytkenkäinen jakorasia, mutta kuitenkin ollut panohommissa juuri ennen taloa ja olevinaan silti sinkkueläjä, niin onhan tuossa ristiriitaa. Ei tietääkseni kuitenkaan ... (no, menköön nyt :D ) antanut itse itselleen dildolla kyytiä kaikella mahdollisella tavalla (->kunnon mällit), vaan ihan miehen kanssa tämä oli tapahtunut.

    Tämä + riidanhaastamiset loppuaikoina ovat vähän Käpän kokonaissuoritusta silmissäni heikentäneet, mutta antaisin voiton kernaasti. Käpä nyt ehkä kuitenkin olisi se sopivin voittaja neljästä, vaikka onkin turhan samasta muotista kuin aiemmat voittajat. Mensaa ei välttämättä kiinnostaisi hirveästi kaiken maailman Seiska-haastikset sun muut yleisön pällisteltävänä olemiset, ja Aso on ehkä kuitenkin vähän liian törkysuu ja tuiman näköinen verrattuna kilttiin ja säteilevään Käpään.

    No, hyvin tässä tulee käymään joka tapauksessa. :)
     
  10. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Toisaalta kyllähän Kätsy taisi Filippiineillä käyttäytyä sen yhden miekkosen seurassa sillä tavalla, ettei hänellä taida koto-Suomessa ihan vakaata parisuhdettakaan olla. Tai en tiedä... Ehkä Kätsy ajatteli että "What happens in the Philippines, stays in the Philippines". :D
     
  11. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Esalle lähti plussa. Ensimmäinen kerta tänä vuonna, kun äänestin. Mutta nyt se kannattaa. Viime vuonna tuli lätkittyä noin puolenkymmentä miinusta tähän osoitteeseen.

    Eli syystäkin miinukset ovat jääneet pysyväksi ilmiöksi äänestyksissä. Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua. Pitkä kausi on saamassa päätöksensä. Kuka voittaa, kuka kirittää. Ketä vappu tylyttää. Onko Terttu edelleen helluntaiseurakunnan jäsen. Ilmassa on paljon kysymyksiä, vastauksia voimme vain odottaa.
     
  12. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Tyrmistyttävää. Kätlin johtaa alussa.

    Esa siirtynyt johtoon. Taas mennään.

    Ja kuten todettu. Johtopaikka vaihtui, ero 0,3 Kätlinille.
     
    Viimeksi muokattu: 29.11.2009
  13. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 045
    Saadut tykkäykset:
    97
    Kovasti tuntuu olevan höntyilyä tuo finaali, mutta mitäpä siitä muutakaan voisi odottaa tältä tiimiltä.
    Kuitenkin vähän on yleisöä lisää kun on sentään finaali, mutta ruma studiotila silti.
     
  14. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    :king::king::king::king::king:
     
  15. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    Saako toi yleisö äänestää, kun ei ainakaan kännyköitä näy kellään?
     
  16. Vorkkis

    Vorkkis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.11.2005
    Viestejä:
    702
    Saadut tykkäykset:
    4
    Hyvä että loppuu, kaikki ajallaan:sleep:
     
  17. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 045
    Saadut tykkäykset:
    97
    .Eivät saa.
     
  18. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Sehän se nyt vielä puuttuisi, että kesken tuloksen ilmoittamisen jollakin alkaisi yleisössä puhelin soimaan.
     
  19. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Asokin kelpaa voittajaksi aivan hyvin kunhan Kätlin ei vie. Ja mitä tulee noihin lehtien toivevoittajiin niin en usko, että sillä on suurta väliä. Eihän viimevuotista tusinavoittaja Anniinaakaan ole missään näkynyt. Jos BB-status on kiinnostava niin julkisuutta tulee pärjäämisestä välittämättä.

    Kätlin johtaa, mutta 0,01 prosenttiyksikön erolla. Joopa joo taas.
     
    Viimeksi muokattu: 29.11.2009
  20. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Juontajat ovat taas artikulaation mestareita (kyllä, tuli mieleen se Spede-sketsi). Toivonen takerteli tuon tuosta ja Vappu ilmoitti juuri kilpailijoille, että "Äänet on laskenut". :D