Star Trek teräväpiirtona

Keskustelu osiossa 'Blu-ray & UHD -leffat' , aloittajana Maxwell, 09.09.2009.

  1. Maxwell

    Maxwell Guest Guest

    Liittynyt:
    08.02.2002
    Viestejä:
    428
    Saadut tykkäykset:
    0
    Blu-raylla olevat poistetut kohtaukset ovat samat kuin Director's Cut DVD:llä, eli ne ovat sellaiset extended cutin kohtaukset, joita ei käytetty Director's Cutissa. Director's Cutin lisäyksiä ja muokkauksia ei blu-raylta löydy.

    Onpa outo. Jos se on nimensä mukaan leffoista 1-10, niin mikä se kolmastoista levy on? Ei kai leffa 11 voi olla "bonuksena"? Ja onko boksin ulkoasu todellakin tuo? NetAnttila myy samaa lootaa vanhalla concept artilla (mikä täsmää saman boksin DVD-julkaisuun).

    Miksi lootasta olisi tehty erillinen skandiversio, kun skanditekstitykset löytyvät brittiversioistakin (ainakin ekasta kuudesta leffasta, luultavasti lopuistakin)? Ja esim. Amazon.co.uk:sta noin 80 euroa halvemmalla... Ei jummarra.

    Evolutions lisätty avausviestiin!
     
  2. Nobody

    Nobody Guest Guest

    Liittynyt:
    27.05.2002
    Viestejä:
    542
    Saadut tykkäykset:
    0
    Levymäärässä on pakko olla joku virhe tai sitten julkaisu sisältää esim. digital copyn jostain elokuvasta. Verkkokaupat eivät varmaankaan ole ehtineet päivittämään boksin kuvaa. Amazon.co.uk:llakin vanha concept art kesti päivittää oikeaksi vasta muutaman päivän julkaisun jälkeen.

    Maksoin omasta boksista noin 150 euroa (sisältää verot ja postit). Hinta vaikuttaa aika suurelta jos vertaa sitä DVD-versioon, jonka ulkoasu näyttää ihan samalta.
     
    Viimeksi muokattu: 25.11.2009
  3. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 420
    Saadut tykkäykset:
    137
    Pakettiin leffat 1-11 + bonarilevyt (Star Trek: The Captains Summit & Star Trek: Evolutions), niin lukumäärä alkaa täsmäämään.
     
  4. Maxwell

    Maxwell Guest Guest

    Liittynyt:
    08.02.2002
    Viestejä:
    428
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, mutta olisi se silti vähän outo. Miksi kukaan ostaisi "complete setin", josta puuttuu uusimman leffan bonuslevy? Mä uskon ennemmin tuohon Nobodyn teoriaan, että levymäärä on yksinkertaisesti merkitty väärin (ja että tuo boksi on tismalleen sama kuin briteissäkin).
     
  5. bmike

    bmike Uusi jäsen

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    588
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pistetäänpä tännekin kehu ST: TOS S1 -paketista. Tuohan on melkoinen kulttuuriteko saattaa vanhat tähtireet hd-aikakaudelle ja sekä uusilla efekteillä, että puritaaneille alkuperäisinä. Kahden ensimmäisen jakson perusteella ei kauheasti jäänyt hampaankoloon, vaan pakko ne muutkin kaudet on hommata kunhan tulevat sopivaan hintaan tarjolle.

    On muuten vaan ehkä maailman huonointa näyttelemistä, mutta silti aivan parhautta. :p :naminami:
     
  6. klmake

    klmake You’ll Never Walk Alone Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.01.2003
    Viestejä:
    1 529
    Saadut tykkäykset:
    102
    Tälle kyllä erityismaininta.
     
  7. hansolo

    hansolo Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.11.2002
    Viestejä:
    4 752
    Saadut tykkäykset:
    537
    Nyt on liikkeellä huhuja (ei kannata vielä innostua) mahdollisesti toteutuvasta TNG-sarjan siirtämisestä HD-aikakauteen. Aluksi HD-muodossa Netflixiin ja kaapelikanavalla tulevana syksynä. Myöhemmin ehkä BD:lle.

    "Finally today, we've got a little something for you Trekkies. Consider it very Rumor Mill-worthy, as nothing has been officially announced (though that may change soon - more in a minute). But a lot of you have been asking us if Star Trek: The Next Generation - Remastered is ever going to happen. We've mentioned previously that tests on the feasibility of the project have been on-going at CBS for some time, and one of the key concerns has been cost. (Click here and scroll down a bit.) Well, today we've got an update for you...

    As some of you may be aware, a few months ago Netflix signed a non-exclusive deal with CBS allowing them to digitally stream the entire Star Trek library to their customers, along with popular ancillary titles like MacGyver. Well, that arrangement definitely tripped our sensors. Not only is that financial incentive for TNG Remastered to move forward, but the fact that J.J. Abrams' big-screen Trek sequel is likely to start shooting in September (for theatrical release next year) provides a sufficient marketing/cross-promotional incentive too. So after several months of looking into this, our industry sources have finally begun hinting that TNG Remastered IS moving forward and that Netflix (and possibly Paramount's Epix cable channel, which has a strong relationship with the streaming service) may be the first place you'll finally see it - in HD - starting sometime in the fall. Meanwhile, SD TNG episodes will begin appearing on Netflix in July. Trek Movie posted this a month ago:

    "Netflix confirmed they will be streaming every episode of every season for all five live-action Star Trek series: the original Star Trek, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager, and Star Trek: Enterprise. TOS, TNG, Voyager and Enterprise will all become available on July 1st. DS9 will launch on October 1st. TOS and Enterprise will be available in HD."

    While Deep Space Nine and Voyager are unlikely to generate the kind of revenue to justify a Remastered redo effort (and Enterprise is already available in HD), we believe a high-definition film scan of The Next Generation is very likely in the cards for the entire series run, along with the requisite digitally-upgraded effects. Of course, in addition to syndication and streaming, the end result of all this might be a Next Generation: Remastered Blu-ray release down the line. So if all goes well, you could be spinning Picard and Data on disc in glorious HD by this time next year. In any case, we'll post additional updates on this as they come in. Our best guess: Watch for official news to break at Comic-Con in July."
     
  8. Takeshi666

    Takeshi666 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.01.2003
    Viestejä:
    2 005
    Saadut tykkäykset:
    17
    Kuulostaa lupaavalta.

    Nyt kun julkaisisivat ne director's cutit leffoista 1, 2 ja 6!
     
  9. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    En mitenkään jaksa uskoa, että tekevät TNG:n uusiksi aidosti HD:na. Aivan liian suuri urakka. :(

    Ja olemassa oleva valmis materiaali on niin heikkolaatuinen kuvaltaan, ettei mitenkään saa upconvertoimalla siedettävän näköistä. Toivotaan tietenkin, että ryhtyisivät tuohon mielipuoliseen urakkaan ja tekisivät kaikki efektit uusiksi!

    Nyt kun näkyy DNA-Welhon verkossa ilmaiseksi kaikki kanavat, niin tuli katseltua juuri MTV3 Scifiltä TOSin remasteria (SD:nä siis vain) ja kuva on niin kertakaikkisen mielettömän upea! Itselläni on vain se aiempi DVD-julkaisu, jonka kuvanlaatu on erittäin hyvä sinälläänkin, mutta kyllä nuo remasteroidut ovat vielä HD:na pakko-ostos!

    Tässä lienee sama ongelma kuin TNG:n kanssa. Ymmärtääkseni ainakin ekan leffan kohdalla uudet efektit on olemassa vain SD-tasoisina.
     
  10. mihy

    mihy Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.01.2004
    Viestejä:
    292
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tai ainakin julkaisisivat nykyiset versiot ilman kuvanpilaamissäätöjä, niin täälläkin voitaisiin nauttia trekkileffoja teräväpiirtona.
     
  11. ipeniemela

    ipeniemela Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.09.2004
    Viestejä:
    797
    Saadut tykkäykset:
    56
    Mikäs tää tämmönen poksi on ja sisältääkö remastered-version sarjasta?
     
  12. mihy

    mihy Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.01.2004
    Viestejä:
    292
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kyllä, levyt ovat samat kuin aiemmin ilmestyneissä kausibokseissa.
     
  13. ipeniemela

    ipeniemela Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.09.2004
    Viestejä:
    797
    Saadut tykkäykset:
    56
    No hyvä. Hintakaan ei ole paha, kun muistaakseni TOSin vanhat DVD-boksit maksoivat kuusi vuotta sitten satasen kappaleelta ja tässä sais koko sarjan satasella. Vaan on se sen verran iso raha kuitenkin, että pitänee vartoa kesälomarahojen saapumista tilille ennen lopullista ostopäätöstä. Mitäs mielipiteitä noista uusituista efekteistä? Vähän yritin juutuupista katsella ja aika..krhm..tietokonepelimäisen näköiseltä vaikutti..
     
  14. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Katselin itse TOS:in viimeksi uudestaan MTV3 Scifi-kanavalta sen edellisellä kierroksella ja siellä näytetään tuota uusilla efekteillä varustettua versiota (SD:nä toki) ja kyllä se minusta ainakin sangen näyttävältä näytti, eivätkä ne efektitkään näyttäneet liian päälleliimatuilta. HD:na en ole nähnyt, että tiedä sitten miten se asiaan vaikuttaa.
     
  15. Radikus

    Radikus Käyttäjä

    Liittynyt:
    14.02.2005
    Viestejä:
    939
    Saadut tykkäykset:
    28
    Todella hyvät ne uudet efektit, oon katellu noita vaihtelemalla efektejä lennossa ja kyllä ne uudet vaan istuu paremmin tapahtumiin.
     
  16. justi57

    justi57 Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2009
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Viimeksi muokattu: 11.06.2011
  17. ipeniemela

    ipeniemela Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.09.2004
    Viestejä:
    797
    Saadut tykkäykset:
    56
    Tuosta TOS-boksista vielä: DVD-versiossa oli tekninen taso muuten formaatin rajoitusten puitteissa kohdallaan, mutta filmimateriaali oli paikoin melkoisen roskaista. Ilmeisesti BD-versiossa kaikki roskat on siivottu pois?
     
  18. justi57

    justi57 Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2009
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos puhut näistä hiljattain julkaistuista Remastered-versioista, niin kyllä DVD:n ja BD:n kuvamateriaali on täysin sama. Eli roskia löytyy yhä, mutta toki parannusta on tapahtunut roimasti verrattuna 2000-luvun alkupuolen julkaisuihin.
     
  19. ipeniemela

    ipeniemela Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.09.2004
    Viestejä:
    797
    Saadut tykkäykset:
    56
    No ne mun boksit on ostettu vuonna 2005 ja ovat tämän näköisiä.
     
    Viimeksi muokattu: 15.06.2011
  20. justi57

    justi57 Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2009
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    TOS remasteroitiin vuoden 2005 jälkeen ja eron aikaisempiin julkaisuihin huomaa kyllä välittömästi; erityisesti värit ja kontrastit ovat luonnollisempia ja voimakkaampia sarjan tyyliin sopien. Mutta kuten sanoin, ihan kaikkia virheitä ja roskia ei keritty siivoamaan, sillä sehän ei olisi taloudellisesti kannattavaa (mielestäni olisivat saaneet kerätä vaikka trekkiläisiä tähän puuhaan ;) ).

    Tässä DVD vs. Blu-ray screenshotteja (Season 1):
    http://www.dvdbeaver.com/film2/DVDReviews45/star_trek_season_one_blu-ray.htm