Diili

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana sokka, 01.01.2005.

  1. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt kyllä sai Jethro tökeän kusetuksen läpi, näki heti kun Hjallis otti asian puheeksi että pää painui ja hän ymmärsi heti mistä oli kyse. Olisi pitänyt hylätä koko suoritus ja Jethro pellolle, ei sillä että Jarno olisi ansainnut jatkaa.
    Täysin selkeä vanhojen kontaktien käyttö.
     
  2. Harry

    Harry Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.09.2004
    Viestejä:
    1 903
    Saadut tykkäykset:
    7
    Johan oli taas Jetrolta tempaus. Ruosteinen ooppeli 4 tonnilla kaverilleen ja jyrkkä kiisto vilunkipelistä :D Joko Raisiolaiset eivät ymmärrä auton arvosta mitään tai sitten Afrikassa maksetaan jostain syystä nelinkertaisesti ooppeleista.
     
  3. Peg0

    Peg0 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.06.2008
    Viestejä:
    112
    Saadut tykkäykset:
    0
    Liippas kyllä läheltä Jethroa, mutta ansaitseehan se jatkaa :thumbsup:
    Mutta 4000e tollasesta autosta..
    No onneksi oikea tyyppi lensi himaan, vituttaa tuollaset tyypit.
     
  4. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo kusetus oli vielä niin räikeä että toisen tiimin oli käytännössä mahdotonta saada parempi tulos(ei sillä että oli lähellä:rolleyes:), käsittämätöntä ettei Jethro lentänyt pihalle, kyllä Hjalliksen osakkeet on vähän pudonnut kun on tuota Jethroa (turhaan) suojellut.
     
  5. Sedator

    Sedator Uusi jäsen

    Liittynyt:
    30.08.2004
    Viestejä:
    245
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei voi löytyä sellaista uunoa, joka maksaisi sähköpostiviestin perusteella noin törkeää ylihintaa tuollaisesta autosta. Jos joku on ilmoittanut netissä, että haluaa ostaa opelin, niin varmasti on selvittänyt edes pintapuolisesti mitä on tarjolla. Niin törkeä huijaus, että :mad:
     
  6. Jambo

    Jambo Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2004
    Viestejä:
    216
    Saadut tykkäykset:
    0
    No Hjallis piti pienen palaverin että oliko Jethron autokauppa sallittavaa ja selväähän se oli että kusetustahan se oli ,mutta koska toinen tiimi oli niin surkea(miten voi saada tonnin pienemmäksi ,lol!)niin oli pakko vaan hyväksyä kusetus jotta oikeat tyypit saisi kenkää.
     
  7. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Jethro näytti mallia, kuinka myydään ruosteinen Obelix. :king: Oli hauskaa seurata Heidin ilmeitä, kun Jethron kontaktit valkeni sillekin. Sellainen sopivan tyrmistynyt ja järkyttynyt.
    Jarno oli varmaan se viimeinen Hjalliksen aikaisemmin mainitsema vapaamatkustaja ja nyt jäljellä tosikilpailijat(+jetu showarvon takia). :D
     
  8. Dr. Eever

    Dr. Eever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2008
    Viestejä:
    1 737
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juu ja pelkästään Suomihinta oli enemmän kuin nelinkertaisesti plus sitten jobbarin välistä veto ja rahti ahvrikkaan. :D
    Se sen kaveri tai tuttu tai perhetuttu olis voinu vetää vähä paremmin kuin että ITSE tarjoo ajatusta että mä maksan 4 tonttua... :rolleyes:

    Jo viime jaksossa jäi fiilis että kaikki muut nyt suunnilleen osaa näytellä roolinsa muttei Hjaltsu. Voihan se noin tönkkö tietysti oikeestikkin olla mutta eipä tuolaista tosiaan paljon jaksa arvostaa. Toisaalta tuollaista kai se on ollut Jokereiden valmentajaruletti viime vuosina :p

    Jethro kyllä kiehu siitä bannerijutusta ku tuli hotellille takas, mitenköhän olisi Jarnon haastattelu menny jos ei olis ollut kameraa paikalla? Jarno onnistu mun mielestä puhuun itsensä itse pihalle. Se muija olis saattanu lähtee jos tää yks olis ymmärtänyt olla hiljaa. Se muija oli kumminkin boss ja tulos oli noinkin hyvä, sitä paitsi se sen aikataulunkin tais pääsääntöisesti kusta. No Antsa veti taas pää punaisena.
     
    Viimeksi muokattu: 10.11.2009
  9. Hattori Hanzo

    Hattori Hanzo Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.02.2004
    Viestejä:
    1 141
    Saadut tykkäykset:
    4
    Kyllähän Jethro on antanut itsestään sellaisen kuvan että jos itse olisin tekemässä bisnestä tai vaikka ostamassa asuntoa turuust niin tuon miehen ilmestyessä pöydän vastapuolelle minä sanoisin kiitos ja näkemiin. teen kauppani muualla.

    Siis onko Hjallis tosiaan noin helposti fuulattavissa? Kukaan ei osta -94 vuosimallin Astraa 4000 eurolla (etenkään alan ammattilainen) sitten kun tämä kaveri on vielä Jethron kanssa ollut lehtikuvissa ja teeveessä sekä Jethron töistä sanotaan että ne on kavereita niin tämäkään ei riitä todisteiksi siihen että nyt vedettiin sääntöjä vastaan niin että soi.
     
  10. jleinonen

    jleinonen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.08.2001
    Viestejä:
    627
    Saadut tykkäykset:
    1
    Jos joku oikeasti tollaisia autodiilejä tekis niin hohhoijaa. Tais tulla nekin rahat Jetron omasta pussista :) Olis voinu myydä sen jollekkin 1500€ tms. niin olis ehkä vähän todennäköisempää...
     
  11. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Pahapa siinä on alkaa tyrkyttämään halvemmalla, jos ostaja tarjoaa siitä 4000€ näkemättä tapausta. Kamera käy vieressä ja puhelin on kaiutin päällä. "Ei sun kuule tästä kannata 4000€ maksaa, vaan 1500€ riittää." Oishan sekin hieman outoa, eikä varmasti kauppamiehen tapaista. :confused:

    Mut siis, olisivat sopineet etukäteen hieman paremmin tuon kuvion. :D Jos joku tarjoaisi mun ruosteisesta Nisukasta 4000€ näkemättä sitä, niin kyllä minäkin myisin sen sillä hintaa ja nauraisin matkalla pankkiin.
     
    Viimeksi muokattu: 11.11.2009
  12. Juicce

    Juicce Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.10.2001
    Viestejä:
    219
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei siinä välttämättä oikeastikaan olla etukäteen mitään sovittu. Jos kerran ollaan "tuttuja samoista piireistä" niin eiköhän sitä tiedetä, että iso-J on kuvioista pois Diilin takia. Ja jos sinä aikana puhelin soi ja kaupataan lahoa ooppelia, niin ei tarvi kovin einstein olla, että ymmärtää tehdä kaverin palveluksen ja tehdä tarjous, jolla kaveri hoitaa kisan kotiin. Vastapalvelus sitten kisan jälkeen.
     
  13. Kupletti

    Kupletti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.11.2004
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Jos Jethro olisi tippunut jo aikaisemmin niin itsellä olisi jäänyt sarjan seuraaminen siihen. Viihdearvo ainakin itseni mielestä 100% Jethron harteilla. Eihän noilla muilla ole mitään sanomisen arvoista koskaan. Jethro vetää aina hauskoja reploja.

    Sillä nyt ei taida olla mitään merkitystä Hjalliksen kannalta ketä muita sarjassa on kuin voittaja. Mies lienee valinnut jo aika aikaisin top 3n jota pitää sarjassa ja muut olleet kanuunan ruokaa. Ne jota nyt on tiputeltu niin ovat olleet alusta asti siinäjasiinäsarjassa. Jethro pysyy sarjassa varmasti viihdyttävyytensä takia, eikä varmaan sen takia tippunut nytkään. Voi olla jopa finaaliin.
     
  14. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
  15. siberry

    siberry Guest Guest

    Liittynyt:
    19.06.2005
    Viestejä:
    65
    Saadut tykkäykset:
    0
    En usko, et Jethron selviytyminen johtui pelkästään tyypin viihdearvosta.

    Nythän ihmiset keskustelevat todella innokkaasti Opelien hinnoista, lehti ottaa selvää nykyomistajasta, jengi spekuloi, kiihtyy ja kritisoi. Jos Jethro olisi tippunut, huomiota olisi tullut paljon paljon vähemmän.

    Tavoitteena ei ole vain katsojaluvut, vaan myös intensiivinen katsominen.

    En muuten todellakaan usko, että HH näitä pudotuksia ja dialogeja päättää, vaan joku alkuperäisohjelman tyypeiltä koulutuksen saanut käsikirjoittaja/ohjaaja ym. Saa nähdä, kärsiikö HH:n imago kolauksen kansalaisten silmissä.
     
  16. RBV

    RBV Surprise, cockfags! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    12.09.2001
    Viestejä:
    1 858
    Saadut tykkäykset:
    7
    Yrittäjän näkökulma asiaan:

    Diilin tuotantoyhtiöllä on todella iso vaikutusvalta siihen, kuinka asiat etenee. Hjallis on itse tehnyt varsinaisen "diilin" ja bisnesetu sipoonrannan suhteen tulee tästä ohjelmasta, sillä kuka voittaa kisan ei ole niinkään merkitystä.
    Ohjelman kuvauksella ja leikkauksella + tuotannon ohjauksilla saadaan paljon asioita aikaan ja varsinkin saadaan asiat näyttämään melko pitkälti halutuilta. Absoluuttinen todellisuus on aina toinen kuin mitä kuva antaa kertoa.

    Jethro: Mukana tosiaan viihdearvonsa takia. Kaveri on tehnyt niin uskomattomia vilunkeja kisan aikana ettei tosikaan. Ennen viime jaksoa totesin etten ostaisi tuolta jätkältä todellakaan asuntoa, en edes autoa, ja kas kummaa, kansalaisten 1. puheenaihe on nykyään tuo autokauppa.
    Jethro saa kyllä pirusti mainetta tästä mutta kaverin luotettavuus ainakin omissa silmissäni on kärsinyt murskatappion. Kuinka urpo pitää olla että uskoo tuota kaveria asuntokaupoissa tämän ohjelmasarjan jälkeen? Ja kuka luottaisi enää Hjallikseen kaiken tämän sekoilun jälkeen?
    Jethro ei voi voittaa tätä kilpailua, piste.

    Heidi: Toinen tykkää toinen ei. Mielestäni edustavan oloinen nainen tehtävään, tosin muutamia ärsytyksen aiheita hänessäkin. Finaalissa.

    Minna: Jäätävä persoona, suorastaan pelottava. Hjallis tylyttänyt niin paljon toimeentulemisesta muiden kanssa, että pitäisi näkyä myös sarjan lopussa. Viime tehtävän mokasi projektipäällikkönä niin mahtavasti että harmittaa sinällään kuinka sen käsittely jäi Jethron melskauksen varjoon. Hjalliksena en laskisi finaaliin, ei sitten millään.

    Antti: Musta hevonen. Nuori ja siten myös vähemmän itsevarmuutta ja "otetta". On osoittanut ehkä eniten nelikosta joustavuutta ja toimeliaisuutta suuntaan ja toiseen. Ei ole mokannut totaalisesti eikä myöskään loistanut kirkkaasti. Vaikea sanoa kuinka käy, voi jopa voittaa.

    Itse Hjalliksena valitsisin Heidin tai Antin voittoon. Jethro on todennäköisesti finaalissa mutta jos näin käy, niin vain ja ainoastaan viihdearvonsa takia.

    Mitä Hjallikseen tulee, näkee selvästi että kaveri vetää välillä liikaa tuota rooliaan, ihan pahaa tekee kun kaveri tylyttää kilpailijoita, pelkästään viihdearvon takia ja sen takia kun oma diili tuotantoyhtiön kanssa sitä vaatii.

    Kokonaan toinen kysymys on, onko Hjalliksen pakko ottaa mainostamaansa hommaan ketään näistä, eli onko Hjalliksen sopparissa tuotantoyhtiön kanssa "veto" -oikeus asiaan. On varmasti.
     
  17. -Futuh-

    -Futuh- Guest Guest

    Liittynyt:
    06.12.2008
    Viestejä:
    62
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jethro myi ooppelin vanhalle naapurilleen jonka kanssa istunut iltoja usein :D Melkonen kusetus, Hjallis ei varmaan kato enää läpi sormien..:) Koska finaalia ei ole vielä kuvattu, niin artikkelissa paljastetaan että Jethro siinä on. Luulen että
    Hjallis lähettää kaverin samantein Turkuun kuulematta edes uusia selityksiä.

    http://www.iltalehti.fi/viihde/2009111210585510_vi.shtml
     
  18. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34

    Kaipa ne voivat jollain vuoden sopparilla töitä tehdä hienolla tittelillä kahvia kaadellen tai jotain. Yhtä paljon nämä tyypit tuollaisen projektin johdossa ovat, kuin Hell's Kitchenin voittajat ovat Rordon Ramsayn ravintoloiden pääkokkeina. :D
     
  19. Dr. Eever

    Dr. Eever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2008
    Viestejä:
    1 737
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos se myi auton naapurilleen ja jos se valehteli stten siellä johtoryhmän tapaamisessa niin eikös ne oo sellasia rikkomuksia että voidaan potkia pihalle ohjelmasta jo niiden perusteella..? Vahinko on tietysti jo tapahtunut kun se niin usein muistanut mainostaa olevansa kiinteistövälittäjä ja saanut nimensä esiin ja kaipaamansa julkisuuden.

    Melkoista kiertelyä ja kaartelua se on tossa haastattelussakin: http://www.iltalehti.fi/nettitv/?9400718
    Ja sitten se vakikommentti että tätä on nyt vatvottu tarpeeks ja tää on nyt käsitelty mun puolesta :D

    Kun on noita juttuja lukenut kuinka koko Turku ja satakunta tuntee Jethron ja osallistuminen Diiliin tulee shokkihoitona tutuille yms niin hetken jo luulin että se on Pjallis ku hakee töihin tälle supermyyjälle...
     
  20. phanatic

    phanatic Guest Guest

    Liittynyt:
    27.01.2006
    Viestejä:
    107
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hieman myöhäistä heittää ulos kun vain finaali on enää kuvaamatta.