Chario Silverette sarja

Keskustelu osiossa 'Kaiuttimet ja subwooferit' , aloittajana somedude, 29.08.2009.

  1. somedude

    somedude Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2007
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näistä ei näytä olevan vielä keskustelua. Onko kenelläkään mitään kokemuksia kyseisistä kauittimista ?
     
  2. coldViPer

    coldViPer Guest Guest

    Liittynyt:
    25.08.2009
    Viestejä:
    18
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kävin koekuuntelemassa Silverette 100:sia Kotkan Laatulaitteessa, kuulosti aivan hurjan hyvälle. Lähdin ostamaan Chorus Compact 662:sia, mutta kun ruvettiin vertailemaan näitä keskenään niin ero oli valtava! :thumbsup: Nämä lähti tilaukseen, kunhan sieltä Italiasta näitä suomeen saapuupi (sanottiin että syyskuun puolessa välissä ehkä).
     
  3. Baroni

    Baroni Guest Guest

    Liittynyt:
    27.03.2007
    Viestejä:
    134
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihan oikeasti, nämä ovat pääsääntöisesti aika hirveitä kapistuksia. Ei ole todellakaan sattumaa ettei nämä ole meidän markkinoillamme pärjänneet, vaikka aikaisempiakin yrityksiä on ollut.
     
  4. coldViPer

    coldViPer Guest Guest

    Liittynyt:
    25.08.2009
    Viestejä:
    18
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko tosiaan näin? Mikäs näistä tekee niin hirveitä kapistuksia? Vai onko kokemuksia jotain 20v sitten ;) Ainakin tämä Silverette 100 malli vakuutti meikäläisen, eikä ulkonäkökään mikään paha ole.
     
  5. Baroni

    Baroni Guest Guest

    Liittynyt:
    27.03.2007
    Viestejä:
    134
    Saadut tykkäykset:
    0
    Viimeiset kokemukset on vuodelta 2005 jolloin kuunneltiin Milanossa paikallisella diilerillä pariakin Charion mallia. Ei vakuuttanut silloin yhtään, mutta voihan se olla että uudet mallit ovat erilaisia.
     
  6. Laatulaite

    Laatulaite Guest Guest

    Liittynyt:
    12.08.2005
    Viestejä:
    20
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vastauksen informaatioarvo jää todella yhdentekeväksi, jos ei ole kuunnellut kyseistä mallia.

    Charion tuotteet mm. Silverette 100 tulee Helsingin Hifimessuille -09 esittelyyn, joten viimeistään silloin kannattaa tulla paikanpäälle kuuntelemaan kaiuttimet itse. Kaiuttimet jo ennakkoesittelyssä liikkeessämme.

    Mielestäni Chario Silverette 100 edustaa aivan loistavaa hinta/laatusuhdetta.
    Tuotetta voi myymälässämme äänellisesti verrata jopa selvästi kalliimpiin muiden valmistajien tuotteisiin.

    Chario on Italian suurin kaiutinvalmistaja, jonka nykyiset mallit ovat todella kilpailukykyisiä. Chario myös valmistaa kotelot sekä elementit itse Italiassa (harvinaista nykyisen kiinailmiön aikana) :thumbsup:

    T: Kimmo

    www.Laatulaite.com

    p.s. tätä keskustelua voidaan jatkaa omalla yrityskanavallamme, jonne myös tämän ketjun voisi siirtää
     
  7. Atheris

    Atheris Guest Guest

    Liittynyt:
    11.06.2009
    Viestejä:
    176
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nätisti nuo minunkin mielestä soivat, etenkin stereokuva oli loistava :thumbsup:
     
  8. DTSMan

    DTSMan Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    12.06.2003
    Viestejä:
    2 266
    Saadut tykkäykset:
    3
    Mites näistä ei ole enempää keskustelua? Varsinkin tuo Piccolo Star pähkinän värisenä näyttää todella herkulta mutta miten ääni? Täällä pohjoisessa ei pahimmin kuunnella noita kaiuttimia.... :rolleyes:
     
  9. k4mmo

    k4mmo Guest Guest

    Liittynyt:
    06.08.2009
    Viestejä:
    197
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mielestäni nuo Piccolot olivat paljon valjummat ääneltään, mitä Silverette 100:et. Ehkä Piccoloitakin olisi pitänyt ajaa suht järeällä Yamahan integroidulla...

    Tykkäsin kovasti Silvereteistä, kuulosti paremmalta mitä Helium 2 ja -3, CMX:ää ja NIN:iä kuunneltuna. Ääni oli paljon eläväisempi sekä basson "skaala" tuntui laajemmalta. Suosittelen ehdottomasti tutustumista, jos vain mahdollista. Harmittavasti juuri missään en ole nähnyt testejä tai vertailuja.
     
  10. speedy-77

    speedy-77 Guest Guest

    Liittynyt:
    04.10.2004
    Viestejä:
    110
    Saadut tykkäykset:
    0
    Silverette on ehdottomasti kuuntelun arvoinen kaiutin. Itse pähkäilin silvereten ja elac BS 123 väliltä, ja päädyin elac BS 123.:thumbsup:
     
  11. richidi

    richidi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    19.12.2006
    Viestejä:
    33
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko sopimatonta laittaa esim. jonkulaiset kankaanpalat kaiuttimien kylkeen estämään heijastuksia? Kyseessä juuri nämä silveretet.. Screenin kuva heijastuu aika häiritsevästi kaiuttimien kylkiin.. Ongelma tietysti poistuisi jos kaiuttimet olisivat kauempana screenin reunoista. Tämä vain ei ole mahdollista tässä kämpässä.
     
  12. jarikor

    jarikor Guest Guest

    Liittynyt:
    19.03.2010
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse lähdin reilu pari viikkoa sitten suhteellisen ummikkona kaiuttimia kuuntelemaan Laatulaitteelle. Hifistiksi en voi itseäni kutsua missään tilanteessa, niimpä korvakuulolla mennään. Lähinnä kiinnostuksen kohteena oli plazaa lukeneena kehutut M-A br2 ja usher s520. Varsin nopeasti myyjän suosituksesta kuunneltiin charion silverette 100sia ja niistä tulikin samantein suosikit. Usherit kuullostivat aivan liian ohuilta ja toisaalta taas br2:lla keskialueella jokin häiritsi, vokalistit kuullostivat hieman nasaaleilta. Charioista löytyi hintaansa nähden omiin korviin ihan mukava keskialue ja matalammassa päässäkin vaivatonta toistoa. Ihmetyttää suorastaan kun ei näistä Charioista tämän enempää juttua ole (vrt. br2 esimerkiksi). Toki Laatulaite taitaa olla ainut paikka mistä näitä Charioita tällä hetkellä saa Suomesta.

    Kunhan kaiuttimien osto tulee ajankohtaiseksi, taitaa minun mukaani lähteä charion koko 5.0 setti. Mielestäni ko. setti vaikuttaa ihan ok setiltä vähän reilun tonnin setiksi.
     
  13. Wepadium

    Wepadium Guest Guest

    Liittynyt:
    14.05.2008
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täältäkin suositukset Chario Silverette-sarjan kuunteluun! Hintaluokassaan erinomaisen miellyttävät toistimet kyseessä.

    Keväällä kävin Laatulaitteessa kuuntelemassa Amphion Prio 520, B&W CM7 ja Chario Silverette 100T. Monitor Audion RX6 oli jollain kotikuuntelussa tuolloin, joten se jäi kuulematta.

    Amphion kokeilu jäi melko lyhyeksi hieman yliärhäkkään toiston vuoksi. AC/DC:tä kuunnellessa tuntui kuin laulaja olisi rääkynyt sentin päässä kasvoistani :) Pienempi toe-in olisi saattanut auttaa asiaa, en tiedä. Kotioloissa Amphionin Helium2 on kyllä toiminut. Varmaan Priokin olisi kuulostanut paremmalta kotona.

    CM7 ja 100T olivat tästä ryhmästä tasaväkisimmät. Rock-musiikilla CM7 parista irtosi enemmän auktoriteettia ja imaisi kuuntelijan paremmin mukaan. Charioilla rockin rytke hieman latistui, mutta äänessä ei kuitenkaan ollut mitään häiritsevää. Hieman rauhallisempi musiikki tuntui sopivan Charioille jopa aavistuksen paremmin kuin CM7:lle. Etenkin mieslaulajat kuulostivat luonnollisemmalta Charioiden kautta. Kai tuota eroa voisi kuvailla siten, että Charioiden toisto oli hunajaisempaa, kuin CM7 toisto, mutta CM7 oli asteen terävämpi.

    Itse hain helposti kuunneltavaa ja rasittamatonta toistoa. Päädyin valinnassani Chario Silverette 100T pariin. Tyytyväinen olen valintaani edelleen ja olen myös samaa mieltä nimim. Atheriksen kanssa Charioiden muodostaman stereokuvan loistavuudesta! Ehdottomasti kannattaa käydä kuuntelemassa Charioita jos siihen on mahdollisuus :thumbsup: