TB W4-655SA rakentelua

Keskustelu osiossa 'Tee Se Itse / DIY' , aloittajana JJJ, 20.03.2005.

  1. Nenolanjones

    Nenolanjones Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.01.2008
    Viestejä:
    400
    Saadut tykkäykset:
    3
    Ensimmäinen ongelma on ainakin siinä että miten rakentaa lattiakaiutin jonka tilavuus on 8 litraa... aikamoinen tikku pitää olla mutta elementtienkin pitäis viellä sisällä osittain olla.

    Toisekseen miksi lattiakaiutin? Epäilen että ei paljon ainakaan ääntä paranna jos siellä toinenkin tangband on kotelossa.

    Tuota otsikon mukaista elementtiä on muistaakseni jossain isommissa koteloissa käytetty, mutta ei kyllä kahta. Tuosta 657 mallista tais jossain olla maininta että ei oikein toimi näissä buschhorn ja cyburgs stick sovelluksissa.
     
  2. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Siis niinkö, että toinen elementti osoittaa päinvastaiseen suuntaan (esim. valkokangasta päin), joten se elementti korostaa/kompensoi alempia eli ympärisäteileviä taajuuksia, jotka muuten vaimenisivat liikaa pikkuisen suuntaamattoman kotelon vuoksi?

    Vaiko molemmat elementit samaan suuntaan? Silloin bassopää on laimea ja diskanttipäässä massiivisia himalajaongelmia. Toisesta elementistä pitää suodattaa diskantit pois, aiheuttamatta vaihevirhettä elementtien välille. Vaaditaan viritysgurua tekemään äänestä siedettävä.
     
  3. worderror

    worderror Guest Guest

    Liittynyt:
    27.07.2009
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    okei. Taidan hylätä idean ja siirtyä erilaiseen versioon :hitme:
     
  4. lape-

    lape- Guest Guest

    Liittynyt:
    28.05.2010
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kukaan rakentanut tangband w5-1611sa elementeistä kaiuttimia? Speksit vaikuttaa mielenkiintoisilta ja hintakaan ei päätä huimaa.