Logitech Harmony 525

Keskustelu osiossa 'Kaukosäätimet' , aloittajana aarno2815, 04.11.2005.

  1. 10inch

    10inch Käyttäjä

    Liittynyt:
    10.08.2004
    Viestejä:
    1 154
    Saadut tykkäykset:
    0
    Alkusivulta more options, ja sitten aktiviteettilistasta ko. aktiviteetin kohdalta customize, niin pääsee modaamaan...
     
  2. noeikujoo

    noeikujoo Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    27.09.2002
    Viestejä:
    3 877
    Saadut tykkäykset:
    164
    Harmony 525 on ollut käytössä pari vuotta ja se on toiminut todella hienosti. Laitteitakin on tullut vaihdettua, eikä ole ollut ihmeempiä ongelmia. Yleensä kaikki laitteet ovat toimineet suoraan, kun vaan olen lisännyt ne harmonyn softalla ja määritellyt aktiviteetit. Jotain pikku virityksiä (toistoviiveiden säätöä yms.) olen joutunut tekemään, mutta mitään ihmeempiä ongelmia ei ole ollut. Nyt tuli kuitenkin ongelmia, kun hankin äskettäin Marantzin SR5200 av-vahvistimen. Pahin ongelma on se, että vahvistinta ei saa päälle Harmonylla ollenkaan. Kokeilin lisänapeista löytyviä "power on"- ja "pwr toggle"-toimintoa, mutta ne eivät kytkeneet vahvistinta päälle. Lisäksi kaikkien ohjelmalähdeiden valinta ei toimi Harmonylla. Esim. "Katso DVD" ei valitse oikeaa tuloa.

    Käyttääkö joku Marantzin vahvistinta Harmony 525:lla ja on mahdollisesti törmännyt samoihin ongelmiin? Pitääkö toimimattomat komennot opettaa Harmonylle orkkiskakella vai onko jollain tiedosssa "oikotietä onneen"?
     
  3. LukeVader

    LukeVader Guest Guest

    Liittynyt:
    21.01.2005
    Viestejä:
    180
    Saadut tykkäykset:
    0
    555 ja SR4xxxx, toimii. Muutama painike piti ohjelmoida opettamalla alkuperäisen kaukosäätimen parina. Ei niitä painikkeita niin montaa ollut/ole. :)
     
  4. Swoosh

    Swoosh Guest Guest

    Liittynyt:
    06.12.2006
    Viestejä:
    80
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olipa itsellä tässä ongelmia 525:n ja Cambridge Audion cd-soittimen kanssa. En millään saanut PowerToggle-kytkintä toimimaan. Googlettamallakaan ei löytynyt ratkaisua. Laitoin meiliä Harmony-tukeen ja seuraavana päivänä olivat päivittäneet profiilini ohjaimelle uusia komentoja testiä varten. Päivityksen jälkeen ei vieläkään toiminut toivotulla tavalla. Keskustelun jatko ja hetken päästä toimivat komennot löytyivät tuen avustuksella. :thumbsup: Harmonyn tuelle. Uskomattoman hienoa palvelua.
     
  5. noeikujoo

    noeikujoo Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    27.09.2002
    Viestejä:
    3 877
    Saadut tykkäykset:
    164
    Opettemalla lähti toimimaan paremmin. Nyt vahvistin menee päälle joka kertaa, mutta vieläkin on ongelmia oikean inputin valinnan kanssa. Välillä Help-nappia joutuu painelemaan useita kertoja ennenkuin ääni alkaa kuulua.
     
  6. Patu

    Patu Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.12.2002
    Viestejä:
    2 834
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meikäläisellä on myynnissä yksi reilun viikon käytetty 525. Pistäkää privamessagea tai mailia jos kiinnostaa.
     
  7. 10inch

    10inch Käyttäjä

    Liittynyt:
    10.08.2004
    Viestejä:
    1 154
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eli käsky on oikea, jos toimii joskus (tai helpillä). Tuntuu hieman liian lyhyeltä komennolta. Oletko koittanut muuttaa sitä perinteistä lähetettävien käskyjen määrä-kohtaa (numeroarvo 1-5)? Tai laitat siihen aktiviteetin alkuun kaksi kertaa sen input- käskyn.
     
  8. jmv28

    jmv28 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    26.02.2009
    Viestejä:
    23
    Saadut tykkäykset:
    1
    Hei. Tuli hommattua taloon ensimmäinen Harmony-kaukosäädin, mallia 555. Ohjelmoin kakeen tv:n (pioneer kuro), DVD-soittimen (sony), av-vahvarin (sony 820) ja pelikoneen (wii). Digiboxi (topfield masterpiece) on ohjelmoimatta vielä. Hieman kokemuksia yhden illan käytön perusteella:

    Plussaa:
    -Ohjelmointi netin kautta sujui lentämällä, selvällä suomen kielellä, vaikka hieman muuta pelkäsin. Kaikki laitteet löytyivät. Koko hommaan paloi aikaa vain puolisen tuntia. Mitään erityisasetuksia en vielä tehnyt, ajattelin ensin katsoa miten "tehdasasetukset" toimivat.
    -Kake istuu kohtalaisen mukavasti käteen, on sopivan kokoinen. Ei mikään ylisuuri limppu.

    Miinusta:
    -Tärkeimmät painikkeet, eli volyymin ja kanavan säätö, on aika huonosti muotoiltu. Ne on niin matalalla, ettei niihin tahdo peukalo luontaisesti osua.
    - Näppäimissä ei kaiken kaikkiaan ole samaan tuntoa kuin Topparin Masterpiece-kakessa, jota pidän ylivertaisen mukavana. Mikähän näissä painikkeiden toteutuksessa on valmistajille niin vaikeaa?
    - Näyttö on valaistunakin turhan hämärä ja teksti pientä.
    - Muutaman kerran kävi niin, että av-vahvari jäi päälle, vaikka virrat pois -komennon olisi pitänyt sammuttaa muiden ohella myös vahvari.

    Pari nopeaa noviisin kysymystä:
    - Näkeekö jostain, mikä nappi tekee mitäkin, vai selviääkö kaikki vain kokeilemalla?
    - Onko Harmonyn kalliimmissa malleissa tunnokkaammat näppäimet, eli pitäisikö jo harkita vaihtoa parempaan? (toki voi olla tottumiskysymys tämä).
    - Onko kokemuksia / suosituksia IR-lähettimistä, jotka toimivat hyvin kaken kanssa (ajatuksena sijoittaa laitteet kaapin oven taakse)?

    Kiitos.
     
  9. Kepuli

    Kepuli Guest Guest

    Liittynyt:
    27.10.2006
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt olisi pienelle avulle tarvetta. Hulluilta päiviltä tarttui Logitech 555 kauko mukaan mutta nyt on ongelmia TV:n tulosäätöjen kanssa. TV on siis Viewsonic N3240w. Kun ohjelmisto kysyy kuinka vaihdat tulokanavaa TV:ssä ja antaa 4 eri vaihtoehtoa niin yksikään noista ei sovi. Ensin kun pitää painaa source-näppäintä ja sitten hyväksyä MP-source ja sitten vasta pääsee tuloliitinlistaan. Kuinkas tuon opettaa kaukolle?
     
  10. bowtie81

    bowtie81 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    28.02.2005
    Viestejä:
    234
    Saadut tykkäykset:
    0
    ostin 555 kaken ja tilasin dx.com:Sta irda-usb adapterin tietokoneelle, kuinka ollakaan, jopa tuo kinsun 959 adapteri löytyy logitechin laitelistasta, mutta miten opetan koneen toimintoja, kun ei ole toista kaukosäädintä josta niitä opettaa? En tiedä saako tietkoneesta jotenkin laitettua komentoja lähtemään irda adapterista, jotta harmony ne voisi ottaa vastaan, vai miten se pitää tehdä?
     
  11. tommy17

    tommy17 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.09.2007
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eli harmony 525 löytyy,ja haluaisin saada bsplayerin ja winampin toimimaan sillä.
    Läppärissä on oma kaukkari,joka tosin ohjaa vain mediacentteriä.

    Netistä olen joitain ohjeita löytänyt,mutta ovat olleet minulle hiaman liian vaikea selkoisia..joten rautalanka ohjeita kaivattaisiin.:OI
     
  12. Kitteeläinen

    Kitteeläinen Guest Guest

    Liittynyt:
    02.08.2005
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    En ole varma tästä, mutta mutuilisin, että olisivatko nuo media centerin käskyt vain erilaisia näpäinyhdistelmiä jotka voisi antaa myös näppäimistöltä. Ainakin Winampissa on asetuksissa semmoinen kuin Global Hotkeys. Sen enabloimalla ainakin sain Winampin tottelemaan tämmöistä kiinasta tilaamaani kaukosaadintä. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14380
    Opetin tuon komennot myos Harmony 525:een ja hyvin pelaa. Tuota kapulaa voi melkeinpä suositella myös jos etsii vain pelkkaa tietokoneeseen tulevaa usb-vastaanotintakin.

    Tuo hiirtä ohjaava 8-suuntainen tatti on vain hieman epämääräinen, hyvin helmposti sillä painaa usemapaa "suuntaa" yhtäaikaa. Harmonyyn opettamista varten purin koko vehkeen, jotta sain oikosujettua varmasti vain yhden haluamani kontaktipinnan.
     
    Viimeksi muokattu: 10.06.2009
  13. maveric

    maveric Guest Guest

    Liittynyt:
    11.06.2009
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sanokaahan kun teillä on tuo Harmony 525, niin kumpi olisi parempi hankkia?
    Tuo Harmony 525 vai Harmony one.
     
  14. 10inch

    10inch Käyttäjä

    Liittynyt:
    10.08.2004
    Viestejä:
    1 154
    Saadut tykkäykset:
    0
    ONEn plussat ja miinukset vs. 525 (IMO):
    +värinäyttö
    +lataustelakka
    +nätimpi
    +kosketusnäyttö
    -ei suoraan värinäppäimiä
    -kosketusnäyttö :D
    -hinta
    +-näppäintuntuma????
     
  15. maveric

    maveric Guest Guest

    Liittynyt:
    11.06.2009
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep, taidanpa ostaa sit tuon ONEn serkku myisi tuon 2vk vanhan kapulan
    90€.
     
  16. djaska

    djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.11.2004
    Viestejä:
    928
    Saadut tykkäykset:
    1
    Näyttipäs harvinaisen pätevältä kapulalta kuvien perusteella. Symbolit selkeitä ja näppäimet oikeilla paikoilla. Itse ostin Bilteman pc ohjaimen, jota ei voi kyllä oikein kellekään suositella. Ohjelmisto sekava, näppäimien symbolit omituisia, kosketustuntuma huono, oudoissa paikoissa ja usbi reakoi muihinkin kaukosäätimiin. En edes oo viittiny alkaa opettaa Harmonya, on Biltema niin karu käyttää...
     
  17. Brunberg

    Brunberg Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2005
    Viestejä:
    361
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ääh, mulla on ollut pitkään ongelmana se kun säätä volumea niin digiboksi vaihtaa samalla kanavaa, helvetin ärsyttävää. Eli ääntä säädetään yamahan rx-v1800 vahvarista ja kanavaa tietysti digiboksista. Olisko tohon jotain apuja? Aika vaikeelta tuntuu jos ne ohajauksen signaalit on niin samanlaiset, että molemmat laitteet "vetää" kun käskee toista.
     
  18. nasse

    nasse Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.05.2000
    Viestejä:
    239
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihan sama ongelma ja vahvarikin on sama. Laitoin asiasta viestiä logitechille maanantaina, mutta eipä ole mitään vastausta kuulunut. Toinen ongelma on TV:n (Pana PZ80) inputtien valinta, menee välillä aika randomisti, vaikka kaikki asetukset ovat mielestäni oikein.
     
  19. tommiv

    tommiv Guest Guest

    Liittynyt:
    31.07.2004
    Viestejä:
    71
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voisko tossa kokeilla, toistuuko ongelma jos säädät volumea yammun omalla säätimellä. Jos ei toistu, niin opeta volulmensäätökomennot suoraan siitä Yamahan kapulasta.
     
  20. nasse

    nasse Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.05.2000
    Viestejä:
    239
    Saadut tykkäykset:
    0
    No eipä tullut noinkaan selkeä mahdollisuus mieleen. Kiitos, tuota täytyy kokeilla.