Viimeksi katsomasi elokuvat

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana AnssiM, 20.03.2005.

  1. Desaparecer

    Desaparecer Guest Guest

    Liittynyt:
    05.02.2009
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mission: Impossible III
    Toimi hyvin näin toisellakin katsomiskerralla. Kohtuu viihdyttävää toimintaa. :):):)½

    Halloween (2007)
    Tämä osoittautui pieneksi pettymykseksi. Jotenkin elokuva hyytyy puolenvälin jälkeen.
    Siinä vaihessa kun siirrytään alkuperäisen Halloweenin tapahtumiin, homma menee metsään. Viimeinen tunti menee liian samalla kaavalla alkuperäisen kanssa ja katsoja alkaa haukotella. Tehosteissa Zombiella sentään riittää tyylitajua.
    Malcom Mcdowell vetää hyvin roolinsa Dr. Loomisina. :):)½
     
  2. dj_pirtu

    dj_pirtu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.09.2005
    Viestejä:
    345
    Saadut tykkäykset:
    5
    U-96: Das Boot (director's cut) 1981 [DVD]

    Enpä ollut koskaan tätä pätkää nähnyt, ja asiahan piti nyt sitten lopultakin korjata. Ohjaajan versio kesti reippaat kolmisen tuntia mutta pätkä ei missään kohtaa tuntunut tylsältä. Hahmoja riitti, kaikki olivat persoonia omalla tavallaan ja heidän kohtalonsa kiinnosti. Sodan kauhut tuotiin esille kaunistelematta ja mitenkään hyvä mieli ei elokuvasta jäänyt. Sotaelokuvien ystävät pitävät varmasti. Vaan mikähän tuo imdb:n kertoma uncut versio on, kesto lähemmäs viisi tuntia...
     
    Viimeksi muokattu: 02.08.2009
  3. wickerman

    wickerman Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    26.09.2006
    Viestejä:
    845
    Saadut tykkäykset:
    0
    Leffa oli alunperin sarja. Siksi tuo pituus.
     
  4. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    Starship Troopers ****½
    Paul Verhoevenin sciklassikko se jaksaa viihdyttää kerta toisensa jälkeen.

    Starship Troopers 2: Hero of the Federation **
    Rehellisen huono jatko-osa tekee sen minkä miniminibudjetti sallii.

    Starship Troopers 3: Marauder ***
    Jatko-osista se selvästi parempi. Tähän on taas saatu ihan mukavasti meininkiä ja nauraakin sai. Casper Van Dienin paluu oli positiivinen asia vaikkei nyt ihan päähenkilö ollutkaan.

    Planet of the Apes ****½
    Eipä ole tämäkään scifiklassikko vanhentunut pätkääkään. Tarinaa toimii, apinat näyttävät edelleenkin hyviltä ja Charlton Heston hoitaa mallikkaasti sankarin roolin. Loppukin säväyttää edelleen. Niin ja Linda Harrison... :love: Tämä pitää kyllä hankkia Blu-rayna!

    Beneath the Planet of the Apes **
    Suora jatko-osa on sen luokan sekamelska, että oikein pahaa tekee. No kyllä tässä sentään nauraa sai. Niin ja Linda Harrison on edeleen hot.

    Escape from the Planet of the Apes ***
    Toinen jatko-osa toimii periaatteessa ihan hyvin jollei ote sitä suorana jatkona vaan paremminkin itsenäisenä teoksena, sillä senverta kaukaa haettu se on kahden ekan elokuvan jatkumoon. Tutun apinapariskunnan vaiheita nykyajassa oli ihan mukava seurata.

    Conquest of the Planet of the Apes **½
    Tämä on sitten taas suoraa jatkoa edelliselle. Apinat rupeavat kehittymään ja silleen. 20 vuodessa kaikista apinoista on jo kehittynyt palvelijoita joita koulutetaan isoissa laitoksissa. Samalla apinapariskunnan puhuva lapsi Ceasar nousee kapinaan. Juoni nyt ei kestä lähempää tarkastelua, mutta kyllähän tässä viihdearvoja löytyy. Roddy McDowall rupeaa jo klaaraamaan aika suveneerisesti ton apinana olon.

    Battle for the Planet of the Apes **
    Sarjan viimeisessä osassa hypätään jäleen 20 vuotta eteenpäin. Ilmeisesti kaikki maailman kaikki kaupungit ovat tuhoutuneet ja ollaan palattu takaisin kiviaikaan. Ceasar elää uudessa apinakaupungissaan rauhallista yhteiseloa ihmisten kanssa kunnes on aika viimeisen taistelun. Tässä vaiheessa ovat ruvenneet jo ideat ja rahat loppumaan tekijöiltä.

    Kahta aiheeseen liittyvää sarjaa en ole katsomassa!
     
  5. sarrad

    sarrad Guest Guest

    Liittynyt:
    29.01.2005
    Viestejä:
    757
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tropic Thunder

    Vaikka Stiller onkin melkosta kuraa vääntänyt vuosien varrella, niin tämän kaltaiset teokset kyllä saavat rispektiä irtoomaan. Tropic Thunder on lähes täydellinen Hollywood -satiiri, pieni överiksi meneminen haittasi muuten loistavaa leffaa.
    Toimivan ja piikittelevän parodian kouriin joutuivat lähes kaikki merkittävät kliseet action-/sotaleffoista ja on mahtavaa nähdä kuinka elokuvan näyttelijätkin pystyvät näin ronskisti nauramaan itselleen ja oman alansa pimeälle puolelle. Erityismaininta Downeylle ja Cruiselle, sekä myös näille parille tuntemattomalle kaverille jotka pääosajengiin kuuluivat.
    Ehkäpä eniten itselleni kolahtivat alun trailerit sekä elokuvan lopetus kokonaisuudessaan. Tropic Thunder paikkasi Hangoverin jättämää pettymystä ja on kyllä parhaimpia näkemiäni komedioita aikoihin.

    ****/*****
     
  6. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 425
    Saadut tykkäykset:
    10
    No ihan hyvähän se SubTV:lläkin aikoinaan pyörinyt sarja oli, ei nyt ehkä sitä parhainta scifiä, mutta jos jaksoi katsoa kaikki nuo Apinoiden Planeetta leffat, niin kyllä se tuo sarja menee siihen päälle vielä ihan helposti. Eihän sitä tainnut olla kuin jotain vähän reilut 10 jaksoa tai jotain...
     
  7. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
    R.A.M.B.O
    Ja olihan se syltty taas ikäveikkona mahtavassa vedossa. Hääku sannoo jottain niin silloin kannattaa kuunnella. Todellakin nasakka paketti toimintaa mukavassa mitassa. Aah kyllä teki kutaa munaskuissa asti kun pisti sieltä autonlavalta tulemaan vähän luotia. Benjamin buttonin päälle maistui todella mukavalta. :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
     
  8. geru

    geru Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2007
    Viestejä:
    1 389
    Saadut tykkäykset:
    0
    Starship Troopers

    Pitkästä aikaa tuli katsottua kun tuo huippuhalpa trilogiaboksi napsahti postilaatikkoon. Ensimmäisiä kertoja tätä katsoessa hiukan häiritsi se ettei elokuvasta tiedä onko se olevinaan ö-luokan toimintascifi vai jokin satiiri jenkkinationalismista tms. Mutta eipä sillä oikeastaan väliä, sillä molemmat puolet toimivat kohtuu hyvin. Elokuva on lisäksi ikääntynyt yllättävän hyvin, CGI ei viillä silmiä edes blu-rayllä, ja nuo "scifi anakromismit" kuten putkitelevisiot ja ylipäänsä tuon ysäritunnelman antaa anteeksi elokuvan luonteen takia.

    Arvosana: Viihdyttävä klassikko, vaikkei ihan omia suosikkeja

    Benjamin Buttonin uskomaton elämä

    Tämä meni nyt kyllä täydellisen ohi. Mikään elokuvan tapahtumista ei tuntunut erityisen merkittävältä, Benjaminin "uskomaton" käänteinen ikääntyminen ei ollut juonen kannalta oleellinen kun elokuvan alussa ja lopussa, ja kaikki muu siinä välillä olikin niin häpeällisen suoraa käännöstä Forrest Gumpista että hirvitti. Eräässä South Park-jaksossa hoettiin fraasia "Simpsons did it", tätä katsoessa mielessä soi "Forrest Gump did it, better".

    Arvosana: Katso ennemmin Forrest Gump

    Watchmen Director's Cut

    Toinen katselukerta, tällä kertaa kotosalla mukavammassa penkissä blu-rayltä. Elokuva on täynnä syvällisiä hienosti tehtyjä kohtauksia, lähes täydellisesti valituilla näyttelijöillä ja hienoilla roolisuorituksilla. Jopa Ozymandias toimi mielestäni hienosti tuommoisena Niles Cranen ja Teräsmiehen hybridiä muistuttavana mahtipontisena ja kylmähermoisena liikemaailman puolijumalana.

    Ensimmäisen kerran kun näin tämän teatterissa valittelin lievää takaliston puutumista. Tämän pituisissa leffoissa sitä tekee tietenkin huonosti paikallaolemiseen soveltuva tuki- ja liikuntaelimistö, mutta toisen katselukerran jälkeen keksin tähän toisenkin syyn. Vaikka elokuvasta löytyy roppakaupalla hienoja kohtauksia ja juoni käy perinpohjaisesti tarinan läpi, niin tuo ajasta ja paikasta toiseen hyppiminen saa kohtaukset tuntumaan hiukan irrallisilta, ja pitkä elokuva ei kokonaisuutena pysy ihan niin hyvin kasassa kun voisi toivoa.

    Mutta loppu kuitenkin viimeistään pelastaa elokuvan, suloisenkatkera loppuhuipennus oli vaikuttava molemmilla katselukerroilla, ja jää pyörimään mieleen loppuillaksi.

    Arvosana: Timantti, joka kuitenkin lienee parhaimmillaan kun sitä tarkistelee tarpeeksi harvakseltaan
     
  9. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
    Underworld. Todellakin ihan mukava elokuva. Sellaista päätöntä mutta näyttävää toimintaa. Selena todellakin kaunis. Kakkos osa tuli jo aiemmin katsottua mutta tää eka vasta nyt. :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

    Jake ja Miri puuhaa pornoo
    Aika turha elokuva. Siis oikeesti. Tulipahan nähtyä sitä kakkahuumoria ihan kertakaikkiaan uudessa valossa. Siinäpä se elokuvan anti olikin. Aika kaikkiaan persiistä. Mikä lie oikee nimi. Ei jaksa ees tarkistaa :thumbsup:
     
  10. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    2001 Maniacs ***
    Paikoitellen ihan hulvaton kauhukomedia. Ei tosikoille!

    Awake ***
    Yhden idean elokuva tarjosikin matkan varrella muutamia mukavia yllätyksiä, mitkä pitivät hyvin mielenkiintoa yllä.

    La grande illusion ****
    Hieno sodanvastainen elokuva. Hyvät näyttelijät ja silleen. En mää tälläisiä osaa arvostella.

    Music and Lyrics ***
    Romkomiksi ihan symppis tapaus. Hugh Grant ja Drew Barrymore ovat hyvä pari ja kemiaakin löytyy. Musiikkikin oli ihan jees.

    My Fellow Americans ***
    Entiset pressat joutuvat tulilinjalle, kun nykyinen johto rupeaa keljuilemaan. Harmitonta rymistelyä hyvillä veteraani näyttelijöillä.

    Paths of Glory ****½
    Loisto leffa sodan hulluudesta. Ei tiedä olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Näyttelijät Kirk Douglasin johdolla tekevät hienoa työtä. Stanley Kubrick
    oli mestari jo nuorena.

    Rendition ****
    Paikoitellen koskettavakin draama terrorismista ja sen eri osapuolista. Kaksi eri juonta yhdistyvät lopussa hienosti yhteen.

    Retrograde **
    Dolph Lundgren seikkailee hassussa scielokuvassa, missä tulevaisuuden tyypit palaavat nykyaikaan estämään suurta katastrofia. Kiitokset Sub Leffalle tästä elämyksestä!

    S.P.L.: Kill Zone ***½
    Pätevä toimintapätkä poliiseista, jotka menevät liian pitkälle napatakseen suuren rosmon. Hyviä toimintakohtauksia ja jännitystäkin riitti. Sammo Hung on edelleen mukavan vetreässä mättökunnossa.

    Steel Dawn ***
    Patrick Swayze seikkailee post-apocalyptisessä maailmassa ja päätyy suojelemaan tilallisia hurjia rosmoja vastaan. Viihdyttävän pöhkö pätkä.

    Superhero Movie
    Muutamat irtonaurut siellä täällä. Heikko esitys.

    The Park Is Mine ***
    Tommy Lee Jonesin esittämä maailmaan kyllästynyt sotaveteraani valloittaa New Yorkin keskuspuiston saadakseen sanomansa ilmoille. Juoni on lievästi sanoen hölmö, mutta ei haittaa, sillä se kuitenkin toimii omassa maailmassaan. Tangerine Dreamin elektromusiikit sopivat hyvin tunnelmaan.

    Crouching Tiger, Hidden Dragon ****½
    Edelleen hieno elokuva. Blu-raylla elokuva pääsee viimein oikeuksiinsa. Hyvästi rupiset SuperBit julkaisut sun muut viritelmät.
     
  11. Goofy75

    Goofy75 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.09.2005
    Viestejä:
    1 359
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eden Lake
    Pitemmän aikaa ollut mielessä että pitäisi katsastaa kun kovasti on kehuttu, eikä tosiaan tarvinnut pettyä.
    Leffan tarina kuvastaa kovasti todellista yhteiskunnan nuorisoa mistä saa lukea, meinaan siis tuolta Briteistä. Leffan henkilöt toimivat upeasti, oikeastaan kaikki toimi. Oli toimintaa, verta ja ahdistuneisuutta, kyllä ne siellä UK:ssa osaa tän hienosti. Jos siis tykkäsi esim.The Descent pätkästä niin sitten tykkää varmasti tästäkin, näissä kahdessa on paljon samoja piirteitä.


    Naishenkilö pääossa, veri lentää tässäkin mutta oikeasta syystä, hahmo luulee jo selviytyneensä mutta Hahahahahaa


    Eden Laken ohjaajahan ohjaa myös kyseisen The Descentin jatko-osan, joten kai tämä jotenkin esilämmittelystä käy.
    4/5

    Starship Troopers 2: Hero of the Federation
    Tätähän jatko-osaa haukuttiin huonoksi, mutta tämähän oli kovin samanlainen kuin ykkönen ja juoni toimi mainiosti. Eipä sitä turhaan tyyliä vaihtamaan.
    3+/5

    Starship Troopers 3: Marauder
    Tätähän taidettiin taas kovasti mainostaa mainiona jatko-osana, olihan Casper Van Dien palannut tuttuun rooliin. Tämä oli taas pettymys, leffa oli oikeastaan täysi pettymys. Ei oikein tiennyt onko tämä komedia vai tieteistoimintaleffa
    2+-3/5
     
  12. Glamdring

    Glamdring Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.08.2009
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Viimeksi tuli haettua filmtownista Wall-e
    Visuaalisesti upea elokuva. Todellista silmäkarkkia nämä nykypäivän animaatio elokuvat. Juoni nyt oli vähän niin ja näin koska odotukset olivat liian korkealla. Kaikki tuttavat nimittäin ovat hehkuttaneet tätä elokuvaa maasta taivaaseen.
     
  13. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
    Forrest Forrest Gump. Ja nyt tarttee sanoa että tää filkka oikeesti liikuttaa. Ihan tuon benjamin buttonini vanavedessä katsoin. JA kyllä täytyy sanoa että piti välillä nieleskellä. Mutta en nyt sentään alkanut :weep:. Oottako työ pojjat kaksoset? Forrest: Ee kae myö ees sukua olla. ;)
    :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

    Dodge Ball.
    Ben Stiller kerrankin ottaa osumaan. Muuten aikasta surkee filkka. Mutta kuitenkin tykkään tätä aina katsella kun vastaan tulee.

    :thumbsup::thumbsup:
     
  14. HardSoft

    HardSoft Haec habui, quae dixi Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    01.11.2005
    Viestejä:
    2 281
    Saadut tykkäykset:
    0
    2009 Lost Memories

    Mielenkiintoinen vaihtoehtoinen nykyaika WW II:n toisenlaisen lopputuloksen jälkeen. Aikaparadoksi mukana kuvioissa.

    Wrestler

    [​IMG]

    Surullinen kuvaus ammattipainijan todellisesta elämästä. Eipä käy kateeksi. Mickey Rourke vaan paranee vanhetessaan. Painikohtaukset uskomattoman hyvin tehtyjä ja vammat järkyttävän aidon näköisiä. Häijyn näköinen äijä ja aika trimmattu kroppa ottaen huomioon, että jokin aika sitten kaveri oli aivan deekiksellä ja ikääkin leffan aikoihin jo 56 v. Mickeyhän on nyrkkeillyt nuorempana ja voittanut 20 matsia, joista 17 tyrmäyksellä, joista peräti 12 kpl ensimmäisessä erässä.
    [​IMG][​IMG][​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 10.08.2009
  15. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Svengijengi vauhdissa jälleen (Diner)
    Barry Levinsonin ensiohjaus on myös miehen tähänastisen uran paras työ. Koulujen jo päätyttyä usein samaan kahvilaan kokoontuvasta kaveriporukasta jokainen yrittää selviytyä aikuisuudesta omalla tavallaan. "Coming of age" -alagenren perusteoksia.
    :):):):)+

    Reality Bites
    Tähän sopisi pitkälti edellisen kommentit, 50-luvun tunnelmat ovat vain vaihtuneet x-sukupolven tuskailuihin. Ben Stiller on palaamassa jälleen draaman pariin seuraavan ohjaustyönsä kohdalla, mikä tähänastisten näyttöjen perusteella onkin tervetullut valinta.
    :):):):)-

    Kahle (The Defiant Ones)
    Toisiinsa kiinnikahlitut vangit pääsevät karkumatkalle kuljetusauton jouduttua onnettomuuteen. Tätä ei aika ole kohdellut hellästi, sillä juoni perustuu pitkälti sen "ihmetyksen" varaan, että valkoihoinen ja mustaihoinen joutuvat tekemään yhteistyötä selvitäkseen. Mukana on muutama tiiviimpi kohtaus, mutta muuten tämä on vain kovinkin keskinkertainen pakoelokuva.
    :):):)

    Vera Drake
    Auttavainen perheenäiti ulottaa avuliaisuutensa laittomiin abortteihin asti. Pääkonsepti ei syö liiaksi muulta tilaa, vaan osansa saa myös leighimäisen elämänmakuinen perhedraama erinomaisilla näyttelijäsuorituksilla höystettynä. Ohjaajansa parhaita elokuvia.
    :):):):)½
     
  16. jylppö

    jylppö Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.11.2006
    Viestejä:
    454
    Saadut tykkäykset:
    0
    Race to Witch Mountain.
    Kyllähän tuo ihan katsottavaa seikkailu/toiminta leffa, mutta ehkä nuoremman ihmisen makuun.Onhan pääosassa sentään Dwayne 'The Rock' Johnson :naminami::naminami::naminami:+
     
  17. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    A Stranger Among Us **½
    Melanie Griffith on poliisi joka soluttautuu juutalaisyhteisöön selvittääkseen murhan. Juoni etenee laiskasti eikä syyllistäkään ole kauhean vaikea arvata. Ihan mielenkiintoinen kurkistus kuitenkin hasidismiin. James Gandolfini tekee ensiesiitymisensä elokuvissa. Roolihahmo oli yllättäen mafiatyyppi.

    Alvin and the Chipmunks **
    Hauskat pikkuoravat laulavat hauskasti ja juonikin on tosi hauska. No ei nyt ihan. Jason Leekin tuntui olevan ihan hukassa. Tuli katsottua vielä suomidubbiversio.

    Girl, Interrupted ***½
    Itsemurhaa yrittänyt tyttö kirjautuu mielisairaalaan ja ystävystyy muiden asukkaiden kanssa. Nuoret tähdet tekevät hienoa työtä.

    Talk Radio ***½
    Eric Bogosian on ilmiömäinen radiopersoona joka ei sanojaan säästele. Keskustelut olivat enimmäkseen hauskoja ja mielenkiinto pysyi hyvin yllä. Michael Wincott studiovieraana oli kohtuu huvittava piripää.

    The Baker ***
    Palkkamurhaaja pakenee maaseudulle ja rupeaa vastenhakuisesti leipuriksi. Kohta miehellä onkin yllättävän paljon "suklaakakku" tilauksia, kun kylän erikoislaatuiset asukkaat yrittävät saada toisiaan hengiltä. Pikku hauska leffa missä olisi ollut ainesta parempaankin.

    The Car ***
    Paholaisauto tappaa porukkaa pikkukaupungissa. Paikoitellen ihan jännäkin. Tää oli aidosti hyvä huono elokuva.

    The Girl in the Park ****
    Sigourney Weaver ja Kate Bosworth loistavat tässä hienossa draamaelokuvassa, missä vuosia sitten lapsensa kadottanut nainen palaa takaisin surullisten muistojen kaupunkiin, ja kohtaa tytön joka voisi ehkä ollakin hänen tyttärensä.

    The Killing ****
    Stanley Kubrickin toimiva ryöstöelokuva pitää hyvin otteessaan. Ohjaus luonnollisesti ykkösluokkaa ja näyttelijät Sterling Haydenin johdolla hyvässä vedossa.

    Freaks ****
    Todellinen kummajaiselokuva. Ruudulla vilahteli sellainen määrä aitoja friikkejä, että kyllähän siinä oli ihmettelemistä. Kaiken tämän friikkeyden keskellä oli myös hieno ja koskettava juoni. Sääli vaan että loppu oli hieman hutiloita. Johtuen varmaan siitä syystä, että leffa joutui aikamoisen leikkelyn uhriksi aikoinaan.

    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 16.08.2009
  18. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Juna (The Train)
    Natsinpirulainen koittaa sodan loppumetreillä kuljettaa Ranskan taideaarteet Saksaan ja vastarintatautatieläinen Burt Lancaster heittelee parhaansa mukaan kapuloita raiteille. Muutamaa vähän enemmän särähtänyttä epäuskottavuutta lukuun ottamatta kyse on sangen hyvästä sotaseikkailusta.
    :):):)½

    Gregory's Girl
    Pojanhonkkeli koittaa iskeä koulun uuden futistytön. Elokuvasta löytyy kyllä yhtymäkohtia saman aikakauden jenkkiteinileffoihin, mutta brittiläisyys tuo tyyliin myös paljon omaa. Keskusroolin Gregory on mainio tapaus, vähän kuin sekoitus Ferris Buelleria ja mr. Beania.
    :):):):)

    Laiton sydän (Lawless Heart)
    Brittidraamassa käydään sama ajanjakso läpi kolmeen otteeseen kolmesta eri näkökulmasta. Eri hahmojen elämänkriisit ovat kiinnostavia ja kerrontajippo toimii hyvin. Bill Nighy on taas mies paikallaan, vaikka harmillisesti hahmonsa jääkin oman osionsa jälkeen muita sivummalle.
    :):):):)

    Street Fighter Counterattacks! (Gyakushû! Satsujin ken)
    Toisen osan herättänyt huoli sarjan kuivahtamisesta olikin turha, sillä kolmas Street Fighter onnistui taas viihdyttämään siinä missä ensimmäinenkin. Chiban hahmoa oli harmi kyllä lievennetty ja tuotu lähemmäs perinteistä "hyvää" sankaria.
    :):):)+

    Tapas
    Espanjalaisdraamakomediassa on kyllä mukavaa leppoisaa Espanja-tunnelmaa, mutta kokonaisuus on enemmänkin tv-sarjamainen kuin elokuvamainen - sinänsä mukavaa katsottavaa, mutta sisällöllisesti turhankin kepeää.
    :):):)

    Näytön paikka (Can't Buy Me Love)
    Vanhan kunnon siistit tyypit vs. luuserinörtit -vastakkainasettelun parissa tuskailua. Tämän näkemisestä olikin vierähtänyt jo 20 vuotta. Hauska nostalgiapaukku ja kun kerran 80-luvun teinileffat muutenkin iskevät, niin hyvinhän tämänkin parissa viihtyi.
    :):):)½
     
  19. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 040
    Saadut tykkäykset:
    16
    Hard to Kill - Vaikeasti Tapettava, a la Steven Seagal.
    Jäi käteen Keskiseltä hintaan 4,95€. Edellisestä katselukerrasta kerkesi vierähtää useampi vuosi, mutta olihan se LÄHES yhtä hyvä mitä muistin.
    Muutamassa kohdassa tuli kiemurreltua myötähäpeästä, kun näyttelijät yrittivät näytellä enemmän, kuin mihin rahkeet antoivat varaa, tai kun ohjaaja yritti tehdä jotain elämää suurempaa.
    Toiminta oli kuitenkin sellaista kuin kuuluikin. Jalat ja kädet napsahtelivat poikki kuin hammastikut Seagalin toimesta ja yksi ikimuistettavimmista huudahduksista tuli katseltua uudelleen ja uudelleen.

    "Fuck you and die!"

    Pakkohan tälle on 4/5 antaa.
     
  20. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 045
    Saadut tykkäykset:
    97
    The World is not Enough - Jep, yksi kamalimmista Bondeista. Robert Carlyle naurettava pääpahis, Sophie Marceau persoonaton femme fatale, Denise Richards ruman suunsa kanssa TODELLA uskottava tiedemies ja ponneton juoni vielä kakulle koristeeksi!