Transformers: Kaatuneiden kosto (2009)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Citizen Tony, 09.06.2008.

  1. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Englanninkielisissä elokuvien nimissä kaikki sanat muutamia poikkeuksia (artikkeleita, prepositiota) lukuun ottamatta kirjoitetaan muutenkin aina isolla alkukirjaimella.
     
    Viimeksi muokattu: 05.05.2009
  2. sarrad

    sarrad Guest Guest

    Liittynyt:
    29.01.2005
    Viestejä:
    757
    Saadut tykkäykset:
    0
    En tätä kyllä varmaan tuu kattomaan, mutta pitää todeta että traileri oli ihan helvetin hyvin onnistunut. Antoi paljon synkemmän ja rajumman vaikutelman kun ekan osan vastaava.
     
  3. Miikka720

    Miikka720 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.02.2004
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
  4. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
  5. Mighuel

    Mighuel Guest Guest

    Liittynyt:
    30.06.2006
    Viestejä:
    70
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt pääsee fiilistelemään Linkin Parkin uutta rautaista singleä, joka sävellettiin elokuvaa varten: http://linkinpark.com/newdivide

    Eilen biisin pääsi kuuntelemaan kokonaisuudessaan, mutta tänää jäljellä on enää kertosäe.
     
  6. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jees. Tuo Robbie Williamsin finninaamaisen teiniangstisen pikkuveljen mukarankka ultratrendikäs(pari vuotta sitten) räp/rock skeidapoppoo.
    Yhtä paljon odotan seniiliyttä kuin noiden uutta shittiä:D
    No kai se yksi biisi pitää voida kärsiä jos se sieltä leffan keskeltä taas löytyy.
    Voisivat kyllä noiden soundtrackkien kokoojat kasvattaa munat. Muutakin voi käyttää kuin sitä mahdollisimman mainstreamia turvallista skeidaa.
     
  7. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Yksi Pop-musiikin suurimpia ihmeitä on, että mitä tapahtui tuolle bändille Hybrid Theoryn(2000) jälkeen, joka edelleen on OK levy. Liikaa liian nopeasti ja hommasta meni maku tehdä sitä muutenkin kuin rahasta? :confused:

    Itse elokuvasta: Miksi??? Ykkönen oli jo tuota PG-13 hutsanderia. Kerran sen katsoi teknisen toteutuksen takia, mutta muutenhan se oli ihan roskaa.
     
    Viimeksi muokattu: 19.05.2009
  8. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Epäilen erittäin vahvasti, että en tule tätä leffaa millonkaan katsomaan, mutta jos joku on kiinnostunut niin SFX-lehden mukana tuli elokuvan tiimoilta sarja jääkaappimagneetteja. Privaa laittamalla ne saa postikulujen hinnalla. Jos viikonlopun aikana ei kukaan ole kiinnostunut, menevät roskiin.
     
  9. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
    On kyllä hyvä biisi. Sama homma ku ykkösessä. Biisi oli sata triljoonaa kertaa parempi kun se elokuva. Eilen yritin ykköstä kahtoa mutta ei se onnistunut. Oli niin hävyttömän huono filkku. ;) Siis tässähän kohtaa bumblebee vois soitella vähän come my car baby. :) Tää vois olla kakkossassa http://www.youtube.com/watch?v=4pAGhRiDDMc kyllä mää menisin tohon kyytiin. ;):thumbsup:
     
  10. 7oimittaja

    7oimittaja Guest Guest

    Liittynyt:
    27.05.2009
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ensimmäin TF oli yllättävän viihdyttävä. Kakkos-osasta ollaan selkeästi tekemässä rankkaa, isompaa, synkempää kostoleffaa. Jotenkin veikkaan että kyseessä on huonompi kuin ensimmäinen. Leffa on silti pakollinen katsottava, ja odotan sitä innolla.
    Jos elokuva on muuten paska, ainakin Megan Fox pelastaa katsontakokemuksen pelkällä olemuksellaan.
     
  11. J_J

    J_J Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.10.2005
    Viestejä:
    354
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen kyllä täysin samaa mieltä joidenkin leffojen musiikkiraidoista.

    (Lisäys)

    Ja nostetaan ne ikärajat 15/18
     
    Viimeksi muokattu: 08.06.2009
  12. 7oimittaja

    7oimittaja Guest Guest

    Liittynyt:
    27.05.2009
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko joku lehtimies tämän jo kurkkinut? Onko palautetta?
    Kaupunkiin jossa minä työskentelen ei tätä tekelettä saatu pressiin... :confused:
     
  13. SpiderJerusalem

    SpiderJerusalem Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2008
    Viestejä:
    1 017
    Saadut tykkäykset:
    0
    Suunnilleen sarjassa "vuoden huonoimpia elokuvia". Ihan järjettömän ylipitkä, ei tippaakaan jännitystä tai huumoria joka naurattaisi, järjettömiä rasistisia stereotyyppejä ja tehosteet ovat edelleen onnettomia.

    1/5
     
  14. deadstar

    deadstar Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.02.2004
    Viestejä:
    585
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään olis tarkotus illasta mennä kattelee :naminami: ykkösosa ainakin lämmitti fanipojan mieltä joten en usko että tämäkään jättää kylmäksi :thumbsup:
     
  15. E. P.

    E. P. Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2002
    Viestejä:
    2 780
    Saadut tykkäykset:
    12
    Kävin katsomassa tämän viime perjantaina Lontoossa. Ensimmäiseen osaan verrattuna oli varmaankin 2 x enemmän toimintaa ja 3 x enemmän keskenkasvuista huumoria. Leffan tempo oli nopeampi ja heti leffan alussa mentiin asiaan. Vaikka leffassa oli joitakin dramaattisia kohtauksia, ei elokuva ollut ensimmäistä osaa synkempi. Itseasiassa elokuva oli komediallisempi ja laskin jossakin vaiheessa, että Shia LaBeofin esittämällä päähenkilöllä oli 5-6 koomista sidekickkiä.

    Ainakin brittiläinen elokuvayleisö tuntui leffasta nauttivan ja itsekin viihdyin erittäin hyvin. Non-stop actionia, jossa ei yksikään hetki tuntunut tylsältä. Muutama kohtauksesta toiseen siirtyminen oli leikattu töksähtävän hypähtävästi, joten oletan tästä vielä tulevan pitempi "Extended Cut" tai "Director's Cut" bd:lle ja sille vanhalle formaatille.

    Arvosanaksi 4/5.


    Seurueen ainut naispuolinen jäsen tosin ei meinannu kestää hetkeäkään tätä leffaa, mutta se nyt vain on luonnollista jos ei pidä muutenkaan tämän kaltaisista hollywood-mätöistä. :)
     
  16. Jiii

    Jiii Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    03.11.2005
    Viestejä:
    381
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kävitkös katsomassa IMAXissa vain ihan tavallisessa teatterissa? Sain tuosta käsityksen että IMAXissa?

    Pitäisi odottaa vielä kuukausi, niin sitten pääsen itse näkemään leffan IMAXissa. Liput ostettuna Lontooseen 24.7, jolloin on myös tarkoitus käydä katsomassa uus Potter IMAXissa.:king:
     
  17. E. P.

    E. P. Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2002
    Viestejä:
    2 780
    Saadut tykkäykset:
    12
    Valitettavasti oltiin niin viime tipassa liikkeellä, että IMAX oli loppuun myyty. :( Pitää tajuta ennen seuraavaa reissua hyvissä ajoissa varata liput IMAX:iin. Käytiin sitten katsomassa Länsi-Lontoossa Shepherd's Roadilla jossakin tavallisessa elokuvateatterissa, joka sekin oli kyllä ihan hyvä paikka (vaikkakaan ei IMAX :weep: ).

    :)
     
  18. Tii

    Tii Guest Guest

    Liittynyt:
    13.11.2008
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kävin tänään sitten leffan vilkaisemassa. Toimintaa ja rytkettä oli, juoni ei ollut yllättäen mitenkään huippu (ei kuitenkaan missään nimessä ihan huonokaan), mutta toisaalta missään vaiheessa ei tullut tylsää ja koko elokuvan jaksoi hyvin katsoa. Elokuvan jälkeen oli positiivinen fiilis ja se kai on pääasia. Miinusta joistakin lähinnä myötähäpeää aiheuttaneista kohtauksista, joiden olisi kai ollut tarkoitus olla hauskoja. Jos yhtään piti ensimmäisestä osasta, pitää varmasti tästäkin.

    3/5
     
  19. JaniH

    JaniH Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.08.2000
    Viestejä:
    6 723
    Saadut tykkäykset:
    15
    Ei tämä nyt liikaa säväyttänyt, vaikka etukäteen en ykkösosan lähes täydellistä loisteliaisuutta odottanutkaan. Sinänsä odotetulla kaavalla tehty jatko-osa: enemmän toimintaa, enemmän roboja, enemmän räjähdyksiä, enemmän huumoria, enemmän kaikkea. Vaikka en tällaista itsessään vastustakaan, niin kokonaisuus ei vaan pysynyt läjässä.

    Kaikkialla räjähteli ja kaikki tulittivat jotain, mutta isoista toimintakohtauksista puuttui selkeästi punainen lanka. Transuja oli niin paljon, ettei niitä tahtonut erottaa toisistaan. Lisäksi niitä tupsahteli jatkuvasti jostain aina vaan lisää ilman minkäänlaista pohjustusta. Ensimmäisen elokuvan hienoimpien kohtausten ("Bring the rain", autobotien saapuminen) upeaan fiilikseen ei päästy kertaakaan. Soundtrackikin oli heikompi.

    No, olihan se fisuaalinen puoli ihan kivan näköistä, huumori osittain parempaa kuin ykkösessä ja vauhtivaihde pysyi koko ajan pykälässä, joten pitkäksi ei aika käynyt.

    Eka: 5+ / 5
    Toka: 3 / 5
     
  20. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Tulipas tämä kesän ehdoton CGI-ilotulitus nähtyä. Petyin jonkin verran. Elokuva valitettavasti jatkaa jatko-osien kirouksen perinteitä. Kaikkea oli enemmän, mutta katsojan kannalta elokuva tuntui pinnallisemmalta ja sekavammalta kuin ensimmäinen osa.

    Aloitetaanpa näyttelijäkaartista. Ykköselokuvan tutut kasvot palasivat takaisin suurimmaksi osaksi, mikä oli tietenkin hyvä asia. Toisaalta elokuvassa oli liikaa hahmoja. Suurin floppi oli Megan Fox, jonka pyllistely moottoripyörän päällä unohtui äkkiä neidon amatöörimäisyyden edessä. Juuri tuon pyllistelykohtauksen jälkeen Foxille annettiin vain liian paljon vuorosanoja ja tunteita näyteltäväksi. Neitonin ei ole kummoinen näyttelijätär, ja niinpä tuntui harvinaisen paljon siltä, että hän oli mukana pelkän seksin takia. :( Muut näyttelijät olivat samanlaisia kuin ensimmäisessä osassa, joskin Samin äiti kävi aika äkkiä ärsyttäväksi sekoilemisellaan -- vähän liian pitkälle tekijät veivät kyseisen hahmon ulosannin.

    Elokuva kaatui myös kestoonsa ja juoneensa. Mielestäni Revenge of the Fallen oli liian pitkä ja monimutkainen elokuva. Ensimmäisessä elokuvassa osattiin rajoittaa Transformersien historiaa sopivasti, mutta tässä elokuvassa homma meni liian monimutkaisesti: x teki sitä, y teki tätä ja z teki tuota. Viimeistään siinä kohdassa, kun mukaan astui
    Matrix
    katsoja helposti pyöritteli silmiään. :rolleyes: Samilla tosiaan oli myös liikaa "sidekickejä". Mitä tulee elokuvan huumoriin, niin sitä kyllä viljeltiin aivan liikaa. Ensimmäisessä elokuvassa vielä nämä "hän haluaa paritella naaraan kanssa" vitsit tehosivat hyvin, mutta tässä elokuvassa kaikki vedettiin överiksi mauttomuuteen saakka. Oli hyvin ristiriitaista seurata kevyen ilmapiirin elokuvaa, jossa toisaalta robotit tappoivat tuon tuosta viattomia siviilejä (esimerkiksi autotiekohtauksissa). :hitme:

    Viime aikoina tapetilla ollut CGI oli tässä elokuvassa tietyllä tavalla huonompaa kuin ensimmäisessä elokuvassa. Suurimmaksi osaksi se johtui siitä, että taistelukohtaukset olivat niin laajoja ja monimutkaisia, että täydellisyys jäi vaillinaiseksi. Ensimmäinen elokuva oli CGI:n suhteen ehkä niin hyvä, koska hienosti tehdyt robotit eivät kuitenkaan vetäneet överiksi mitä tulee toimintaan. En sano että kyseessä oli heikko esitys, mutta Transformers II:n CGI ei ollut täydellistä...

    Transformers: Revenge of the Fallen 2/5 :naminami::naminami: