Topfield TF500PVRc

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana Arinium, 04.01.2008.

  1. HessuA

    HessuA Guest Guest

    Liittynyt:
    26.08.2008
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nuo väärät kanavapaikat on yhteydessä noihin 'kanava puuttuu'-viesteihin. Kanavapaikkojen sotkeutuminen tapahtuu säännöllisen epäsäännöllisesti noiden viestien jälkeen. Sama vika oli jo 3.40:ssa ja samoin TF600PVRc:n vastaavissa versioissa. Perustuen äitini 500:n ja oman 600:n käyttäytymiseen kanavat eivät näissäkään mene sekaisin samoilla kerroilla. Viime viikon tiistaina ne molemmat nassahti. Tosi kivaa...

    Saanpa käydä 83v äitiäni tapaamassa lähes viikottain saaden ilmoituksen tarvittavasta vierailusta mihin aikaan hyvänsä duuniin... ja sitten vierailulla taas tehdasasetusten palautus jne.
     
  2. zam_u

    zam_u Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.04.2009
    Viestejä:
    20
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ongelma ilmeni v3.40:ssa 'kanava puuttuu' viesteinä. Nyt versiossa v3.41 näitä viestejä ei ole minulle tullut, kanavat ovat saaneet uudet numerot taustalla huomaamatta.

    Ihmetyttää vain se, miten näitä softaversioita testataan, vai testataanko ollenkaan. Ohjelmisto on päivätty maaliskuulle. Miksi softaversio laitetaan yleisesti jakoon 20. huhtikuuta, kun ongelma tuli ilmi jo viikon peruskäytöllä? Vai tehdäänkö testaus jossakin ei-todellisuutta vastaavassa verkossa? Welhon verkkoon on liittynyt 320.000 taloutta Suomessa, joten kaapelidigiboksit olisi varmaan hyvä testata ainakin Welhon verkossa.
     
  3. Rimmon

    Rimmon Guest Guest

    Liittynyt:
    29.07.2008
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    Asensin 3.41 firmiksen ja sen jälkeen alkoivat ongelmat, Esim, boksi käynnistyy 5min ja ei sammu ollenkaan mistään napista :) myöskään altairilla ei saa enään yhteyttä boksiin jotta pääsis tapeja päivitteleen.

    Edit, nyt huomasin että kun yrittää mennä katsomaan tallennettuja ohjelmia niin boksi jumii ihan totaalisesti, liekköhän kiintolevy mennyt?
     
    Viimeksi muokattu: 14.06.2009
  4. hapatsu

    hapatsu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.09.2008
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olisi tallentavan boksin osto suunnitelmissa ja tätä mallia olen katsellut, missään en ole päässyt kokeilemaan mutta topparin 5100 laitetta olen käyttänyt. Että kannattaakohan tähän upottaa 250e vai onko parempiakin laitteita olemassa?
     
  5. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla laite käy aika kuumana tallennuksen aikana ja kun lopettaa tallennuksen niin kovo sammuu automaattisesti tietyn ajan jälkeen.

    Mutta onko mitään jekkua menun kautta että kovon voisi sammuttaa pysyvästi silloin kun sitä ei tarvitse? Sillä vaan kysyn kun tulee aika vähän nykypäivänä käyttöä tallennuksille. 1-2 kertaa viikossa ehkä käytän ja kovo kestäisi pitempään jos sen sais käyttöön silloin kun vasta tarvetta.

    Laitteessa ei ole Tapeja ja softaversio on 3.21
     
  6. Diabolus

    Diabolus Guest Guest

    Liittynyt:
    07.07.2004
    Viestejä:
    519
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ainakin vanhemmissa Toppareissa kiintolevy jää torkkumaan, kun otti asetuksista pois päältä "ajansiirron". Mikä lienee oikea termi, mutta siis se ominaisuus, että kesken ohjelman katsomisen pystyit pausettamaan ohjelman vaikka jääkaapilla käymisen ajaksi ja siitä sitten pikakelaamaan takaisin reaaliaikaiseen tilanteeseen.

    Tuon asetuksen kun ottaa pois päältä, kiintolevy menee torkkumaan muutaman minuutin käyttämättömyyden jälkeen. Toki aina kun kiintolevyä pitää käyttää, tulee se käynnistymisviive, mm. kehittyneempien EPG:iden kanssa.
     
  7. KMS

    KMS Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.07.2002
    Viestejä:
    1 261
    Saadut tykkäykset:
    0
    Epäilen, että ei testata lainkaan. Eikä ongelmia myöskään myönnetä lainkaan. Olen ollut useasti yhteydessä tekniseen tukeen tuosta kanavanpoisto-ongelmasta ja Toppari väittää, että sellaista vikaa ei ole ja että ongelma johtuu verkosta.
     
  8. Rimmon

    Rimmon Guest Guest

    Liittynyt:
    29.07.2008
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    On nämä paskoja!

    Alle kuukausi sitten sain laitteen huollosta, olivat emolevyn vaihtaneet ja nyt se paska taas hajosi. Ei löydä kiintolevyä sitten millään :mad:

    Taas mukava olla 2vk ilman tallentavaa boksia
     
  9. Wúrt

    Wúrt Guest Guest

    Liittynyt:
    18.02.2008
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    onko toi Topfield TF500PVRc hankinnan arvonen vehje?:) vähä hiukois kovaa ostaa tallentava boksi
     
  10. Chilly

    Chilly Guest Guest

    Liittynyt:
    18.09.2009
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Käytössä melko tuore TF500PVRc. Onko normaalia että EPG:ssä näyttää luokittelutiedot vain ylen kanavilla? Muilla kanavilla näyttää vain ei luokiteltu -tekstiä. Kaipa tuohonkin pidemmän päälle tottuisi, mutta näin ensi alkuun on kyllä erittäin häiritsevää.

    Tekniikka ei ole vahvinta alaani, joten kovinkaan paljon näistä asioista en tiedä, mutta auttaisiko tuohon ongelmaan kenties joku softapäivitys?
     
  11. Wúrt

    Wúrt Guest Guest

    Liittynyt:
    18.02.2008
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    ärsyttää vähä ku tallentaa jonkun ohjelman tosta EPG:stä, niin lopusta jää puuttumaan 1-2minuuttia. ei sinäsnä haittaa mut ärsyttää vähä :) ohjelma ajat ku ei pidä aina minuutilleen paikkansa.

    mitäs sitte, onko sellaseen juttuun ratkasua ku boksi käynnistää ittensä ja alkaa tallentamaan, sitten rupee ite kattoon jotain muuta kanavaa (samalla siis kun tallentaa) ja sitten kun lopettaa kattomisen (boksi siis jää edelleen tallentamaan) ja boksi aikanaan lopettaa tallentamisen boksi ei ymmärrä sulkea itseään vaan jää päälle. onko tähän mitään asetusta tai ratkasua?
     
  12. Elenkhos

    Elenkhos Guest Guest

    Liittynyt:
    18.05.2006
    Viestejä:
    59
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ainakin vanhemmissa malleissa sammutusnappi tepsii tuohon.
     
  13. mabe

    mabe Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.12.2003
    Viestejä:
    789
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ehdotan tuohon tallennusasiaan plasmaepg nimistä ohjelmaa.

    Korvaa topyn vakion ja sisältää fiksummat ajastustavat. Esim hakusana-ajastus automaattisesti määrätyiltä viikonpäiviltä ja tunneilta. Lisäksi lisää ajastusten loppuun halutun määrän minuutteja automaattisesti.

    Sammutusasiaan toimii tosiaan virtanappi ainakin 600sessa. Kun tallennus on käynnissä ja nappia painaa, tulee tarkistusboksi joka kyselee haluatko varmasti sammuttaa kun tallennus on käynnissä. Tämän voi jättää näkyviin ja tällöin boksi sammuu kun tallentaminen päättyy.
     
  14. Wúrt

    Wúrt Guest Guest

    Liittynyt:
    18.02.2008
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    aa okei, et jotenki ton scriptin asetuksisa saa säätää paljoko se laittaa ohjelman päälle "lisäaikaa"? onko toi vaikee asentaa toho toppariin ja onko vaikee käyttää? ja mistä ton plasmaEPG:n saa?
     
    Viimeksi muokattu: 19.09.2009
  15. mabe

    mabe Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.12.2003
    Viestejä:
    789
    Saadut tykkäykset:
    0
    No kokeiluversio on ilmainen, toimii jonkun aikaa. SIt joutuu maksamaan muutaman kympin mutta väitän softan olevan paras epg kyseiseen laatikkoon.

    Jos saat tietoja siirrettyä boksiin/boksista eli esimerkiksi altair on asennettu, niin tuon ohjelman asennus on helppoa. Ladataan paketti, puretaan ja puretut tiedostot siirretään ohjeiden mukaan boksin sisään. Jos plasmaEPG.tap osan laittaa autostart-kansioon /program files kansiossa niin tuo käynnistyy aina kun boksikin. Ongelmien välttämiseksi kannattaa ensin koittaa sitä suoraan program filesissä ja käynnistää se käsin.

    Käsin käynnistys tapahtuu menemällä tiedostolistaukseen ja painamalla kelausnappia, jolloin siirrytään toiselle välilehdelle. Kun osut oikeaan eli tuohon programfilesiin, niin valitsemalla kyseinen ohjelma ja painamalla OK ohjelma käynnistyy.

    Tuolta saa ohjelman ja lisätietoja: http://www.plasmaepg.net/fi/index.html
     
  16. Wúrt

    Wúrt Guest Guest

    Liittynyt:
    18.02.2008
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    kätevää kyl. pitää varmaan koittaa jossai vaihees. pitää vaan käydä hakees jostai eka yks A-B usbikaapeli :D
     
  17. Rimmon

    Rimmon Guest Guest

    Liittynyt:
    29.07.2008
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    Taas tuli kone huollosta tälläkertaa uuden kiintolevyn kera, no laite pelas moitteetta viikon ja nyt alkoi tulemaan sellaista ongelmaa että jos vaikka laitan MTV3:n nauhoitukseen niin en voi enään katsoa mitään muuta kuin 1,2,3,4 sub ja jim kanavia, mikään muu ei näy ollenkaan.

    Samaten eilen yritin tallentaa MTV3 ja tv1000 yhtäaikaa joka onnistui mutta kummaltakaan kanavalta ei jäänyt kiintolevyllä kuin 0mb kokoinen tiedosto :grr:

    Alkaa kyllä usko loppumaan tälläisen romun kanssa, menee kanavapaketistakin maku kun ei voi mitään tallentaa tai jos tallentaa niin ei voi mitään muuta enään katsoa
     
  18. Rimmon

    Rimmon Guest Guest

    Liittynyt:
    29.07.2008
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pikaista testailua, päällä BB24/7 :hitme: laitan epg:n kautta tallennukseen MTV3:n jonka jälkeen 75% kanavista lakkaa näkymästä ja MTV3:n tallennus on pelkkää tyhjää tiedostoa, jokohan sais kuluttaja-asiamieheen vedoten uuden laitteen koska ei huvittais vielä kolmatta kertaa huoltoon 2kk sisään. Toki vika voi olla myös plasmaepg:ssä mitä kyllä epäilen


    edit: virtajohdon tuuletuksen jälkeen ei näköjään enään näytä yhtäkään kanavaa :D jokaisella kanavalla tulee että "kanavalla ei ole ohjelmaa tai se on salattu"
     
    Viimeksi muokattu: 25.09.2009
  19. joshua900

    joshua900 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.07.2008
    Viestejä:
    47
    Saadut tykkäykset:
    0
    Antennijohdon tarkistus/vaihto ja samalla tarkistaa, että boksin takana virittimet yhdistävä pieni "antennijohto" on kunnolla paikallaan.
     
  20. Rimmon

    Rimmon Guest Guest

    Liittynyt:
    29.07.2008
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    Koitettu toisella antennijohdolla ja myös koitettu toista "pientä" antennijohtoa mikä yhdistää virittimet