Yes Man (Jim Carrey) (2008)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 26.08.2008.

  1. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Trailerin perusteella tykkäsin todella paljon ja ihan kohtuullinen leffahan sieltä tulikin. Ei ollut ehkä niin komediatykitystä kuin odotin, draamapuoltakin oli saatu mukaan. Pääosatyttönen oli mukavan suloinen, sopi hyvin leffaan.
     
  2. itnortti

    itnortti Guest Guest

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    582
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hyvä leffa. Paljonhan leffa oli Jim Careyn varassa (kuten kaikki muutkin kaverin leffat) mutta se ei tehnyt leffasta pelkkää naaman vääntämistä. Alkupuolisko oli selvästi parempi. Näistä leffoista tutun käännekohtauksen jälkeen meno laski huomattavasti. Viimeinen puoli tuntia oli lähinnä sitä että odotteli että leffa päättyy eikä mitään yllättävää tapahtunut.

    3/5, toista kertaat tuskin tulee katsottua.
     
  3. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Melko mitäänsanomaton komedia oli tämä. Ainoastaan Flight of the Conchordsin Murrayna tutuksi tullut Rhys Darby (Carreyn hahmon pomo) oli aivan loistava :thumbsup:. Hänen ympärille ne leffan pari hauskahkoa kohtausta keskittyivätkin. Sen lisäksi pari hymähdyksen arvoista kohtausta, ja Deschanel oli söpö, siinäpä se. 2+/5
     
    Viimeksi muokattu: 11.04.2009
  4. Miiq

    Miiq Guest Guest

    Liittynyt:
    04.04.2007
    Viestejä:
    88
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oikeinkin mukava pätkä. Simppeli elokuva, mistä jää hyvä mieli.

    Ne parit Carreyn naamanvääntelyt olivat itse asiassa elokuvan huonointa antia, sillä eivät oikein mielestäni tuntuneet sopivan elokuvan tyyliin noin muuten. Zooey ja kumppanit muissa rooleissa tekivät ok-tason työtä.

    Tyylilajissaan hyvä pätkä.

    3/5
     
  5. Nietze

    Nietze Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    1 060
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mielestäni ko. hamo taas oli leffan ärsyttävin osa vaikka ärsyttävyys onneksi laski loppua kohden. Noin muuten vähän turhan simppeli ja ennalta arvattava mutta perusidealtaan kiva kolmen tähden leffa.
     
  6. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voi olla että alitajuisesti naureskelin miehen jutuille Flight of the Conchordsissa.
     
  7. Hurricane

    Hurricane vaikeemmil tasoil Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.07.2002
    Viestejä:
    2 175
    Saadut tykkäykset:
    11
    Yes Man lienee laskettavissa positiiviseksi yllätykseksi, sillä odotin paljon rasittavampaa leffaa. Tosin missään varsinaisesti leffa ei yllättänyt, sillä juoni oli tutun kliseinen ja typerähkökin, mutta yllättävän kivutonta katsottavaa tämä kuitenkin oli. Carrey ei mielestäni roolissaan ollut niin ärsyttävä kuin 90-luvun vastaavissa läpimurtoleffoissaan, vaan onnistui saamaan jotain järkeäkin näyttelyynsä, joten analyysini on että muutamat vakavat roolit ovat tehneet miehelle ihan hyvää. Yes Manin sivuhahmoissakin löytyy muutama ihan onnistunut tapaus, mikä lienee komedialle aika toivottavaa.

    Kaikkien ylisanojen jälkeen on kuitenkin todettava, että kovin kaukana tämä ihanne-elokuvastani oli, mutta kuten jo alussa totesin, ei ollenkaan kamalampi tapaus. 2½/5
     
  8. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Omat kommentit arvostelun muodossa -> arvio
     
  9. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Aivan mahtavan mitäänsanomaton elokuva. Olen tämän nähnyt ensimmäisen kerran joskus puoli vuotta sitten, ja nyt kun katsoin udelleen niin tapahtumista oli vain hämäriä muistikuvia. Täydellistä viihdettä siis, mikään ei ärsytä eikä mitään jää mieleen. 2/5, sillä harvoin näin helposti katsottavia, sujuvia ja täysin turhia elokuvia tulee nähtyä. Pitäisiköhän katsoa vielä juhannuksena, josko tästä jotain olisi tarttunut. No, ehkei sentään.