Dead Set (2008 Channel 4)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana ana198, 08.01.2009.

  1. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    http://www.imdb.com/title/tt1285482/
    Eli kyseessä brittiläisen channel 4:in sarja jota imdb kuvaa seuraavasti:
    "During a fictional series of Big Brother, a zombie outbreak occurs, but the house-mates are unaware of the impending doom outside of the Big Brother House."
    5-osainen minisarja kyseessä.
    Eli siis juuri häätöillan alla puhkeaa zombivallankumous ja sarjassa seurataan BB talon asukkaiden ja tekijäkunnan puolen näkökulmasta tapahtumia.
    Aivan loistava oli, paras zombiaiheinen juttu mitä olen ikinä nähnyt, ja pidin siis todella paljon esim. Dawn of the Deadista. Paljon oli mukana brittien todellisesta BB:stä tuttuja hahmoja kuten juontaja Davina.

    Todella paljon sai nauraa ja uskon että varsinkin BB:tä inhoaville, kuten minulle, tämä tarjoaa todella paljon hauskoja hetkiä:thumbsup:
    Mukavasti sitä kritiikkiä BB:n tyhjäpäitä kohtaan tässä tippui, kun katsotte tämän niin tiedättä helevatan hyvin mitä meinaan.
    Tuo producer hahmo eli siis Patrick oli ihan kuningas, taisi olla hänen suusta mistä tippui suurin osa(tai oikeastaan kaikki) tuosta BB:lle tarkoitetusta kritiikistä.
    Meinasin tippua tuolilta nauraessa kun se tuottaja ensimmäisessä jaksossa juoksee zombeja karkuun sinne huoneeseen ja sit ku huomaa sen blondin siellä ni heti "Not you" ikäänkuin se olisi pahempi juttu joutua sen muijan kanssa sinne samaan huoneeseen jumiin ku tulla zombin syödyksi :D:D:D
     
    Viimeksi muokattu: 10.01.2009
  2. Ransutin

    Ransutin Guest Guest

    Liittynyt:
    13.02.2006
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    jeps, ihan näppärä minisarja oli. Ja kerrankin päähenkilöiden typeryys oli perusteltua, kun zombilaumaa vastassa olivat bb-talon kiintiöbimbot, drama queenit jne. :D
     
  3. Masterbiter

    Masterbiter Guest Guest

    Liittynyt:
    19.06.2006
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo ei. Itse olen zombie-elokuvien ystävä, mutta tämä minisarja oli aika väsynyttä tavaraa, vaikka idealtaan ihan ok.
    Roolihahmot olivat yllättävän ärsyttäviä, mikä nyt on ihan järkevää ottaen huomioon, että kyseessä oli ns. Big Brother, mutta silti. Suurin osa gorekohtauksista oli tehty heiluvilla kameroilla ja nopeilla leikkauksilla, joten niistäkään ei saanut oikeastaan mitään selvää.
    Ja lopuksi,
    juoksevat zombiet on huono idea. Se toimi vielä 28 Days Laterissa, mutta toisaalta eihän ne zombeja ollutkaan. Loppu oli myös pettymys
    .
     
  4. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyseessä on häätöilta, ei nimeämisilta.

    Päinvastoin, uskon että varsinkin juuri BB:tä seuraaville ja fanittaville (kuten minulle) minisarja tarjoaa parhaat naurut. :) Jos ei brittien BB:tä ole seurannut niin iso osa jutuista ja viittauksista menee varmasti ohi ja niiden bongaaminen oli myös hauskaa. Kuin myös zombeiksi muuttuneiden tosielämän BB:n ex-asukkaiden bongaaminen.

    Minisarja kokonaisuudessaan on mainiota brittiläistä kauhukomediadraamaa, joka ei missään vaiheessa ota itseään liian vakavasti, muttei silti ole päätöntä sekoiluakaan, vaan sitä draamaakin löytyy. Kauhua ei niinkään ole, lähinnä lievää jännitystä.

    Kritiikki kohdistuu lähinnä yleiseen tummuuteen, kuva on välillä häiritsevän pimeä. Yhdessä heiluvien kameroiden ja nopeiden leikkausten kanssa toiminnasta on paikoin tosi vaikea saada selkoa. Näin ainakin DVD-versiossa, joka tuli myyntiin heti sen jälkeen kun ohjelma töllöstä loppusyksystä esitettiin (perättäisinä päivinä, joka sopi hyvin aiheeseen, sekä BB:n osalta että maailmanloppumeiningin takia.) BB-superfanina luonnollisesti olin ennakkotilannut kiekon :thumbsup:
     
  5. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tämä oli ihan kiva sarja. Sopivan lyhyt, jotta ei mennyt itsensä toistamiseksi. Meno oli paikoiteillen melko hurmeista, niin kuin aiheeseen liittyen pitääkin olla. Tuottajan suusta tuli parhaat vuorosanat, ei hemmetti. :D
     
  6. high_hopes

    high_hopes Guest Guest

    Liittynyt:
    31.12.2006
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    postasin tänne vähän aikaa sitten tämmösen:


    Todellinen positiivinen yllättäjä minulle. Koskahan se saatais ihan kotimaisilla subeilla, jotta tuo puolisokin jaksais katsoa ( juu importti on katsottu ).
    Samaan syssyyn vois kysästä galactican neljättä seasonia ja erinomaisen brittisarjan Dr. Whon kohtalosta samoin perustein.
    Asioita on jo saatettu käsitellä näillä foorumeilla, mutta en paljon työkiireiltäni enää edes surffaa netissä, joten jos tämä viesti on asiaton, niin poistakaa vaan.


    kohde lukittiin ja tänne laitettiin linkki?? Kukaan ei varsinaisesti vastannut kysymykseeni, ei sillloin, eikä täällä. ELI KOSKA DEAD SET SAATAS KOTIMAISILLA SUBEILLA! Tai Galactican vika season? Voisko siihen saada minkäänmoista vastausta? Myös Blueray käy.
     
    Viimeksi muokattu: 22.03.2009
  7. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Uskallan veikata että DEAD SET ei tule koskaan, Galactican vika season kyllä tulee varmaan ensi syksynä, tai viimeistään ensivuoden keväänä, mutta mitään päivämäärää ei varmaan ole tiedossa.
     
  8. poples

    poples Guest Guest

    Liittynyt:
    20.05.2005
    Viestejä:
    99
    Saadut tykkäykset:
    0
    Dead Setin loppua koskien, eli kai minä tän spoileritageihin laitan...

    Loppu oli melkoinen antikliimaksi. Sarja oli ihan kelpo, hauska nähdä tämmöistä rytistelyä välillä teeveestä. Mut se loppu. Tahdottiinko siinä sanoa, että kaikki maailman ihmiset on kuolleet? Manner-Euroopan sanottiin olevan mennyttä, koskeekohan sama sitten myös Venäjää, Aasiaa, Afrikkaa ja yleensäkin kaikkia maa-alueita, jonne pääsee kävelemällä Ranskasta? Olettaa sopii. Mites Amerikat ja Australia? Olisin toivonut joko jonkinlaista selvää viittausta kaikkien kuolemaan (mulla ei ole mitään zombimaailmanloppua vastaan) tai vaihtoehtoisesti jonkinlaista oletusta siitä, että koko ihmiskuntaa ei vielä ole syöty. Olisivat laittaneet loppukuvaksi vaikka jonkun ahvenanmaalaisen jampan, joka kattoo BB:n feediä telkkaristaan ja sanoo "Olipas hyvä kausi tällä kertaa. Mitähän muuta sieltä tulis?"

    Henkilöt olivat todella vittumaista porukkaa, mut siitä pidin että ihmiset pysyivät itsenään myös poikkeuksellisissa olosuhteissa, eikä ärsyttävistä valittajista sukeutunut mitään epäuskottavia sankareita.
     
  9. Freekster

    Freekster Guest Guest

    Liittynyt:
    03.05.2005
    Viestejä:
    1 345
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tulipahan kattottua tämäkin ja olipas yllätys. Mä pidän zombie leffoista ja tää oli hyvä zombbari sarja. Mitään odotuksia kun ei ollu, niin ei voinut yllättyä positiivisesti.

    Mun mielestä loppu oli paras mahdollinen.

    Kaikki kuoli! Jesh!
    Aina joku idiootti jää henkiin, mutta tässä kävi niinkuin "oikeastikin" kävisi.

    Tuottaja kaveri oli herkullisen kusipää loppuun asti :D

    DeadSet tuskin tulee suomi DVD:lle. Kyse on kuitenkin brittien halloween viikon insidevitsistä. Ja onpas muuten laadukas vitsi.
     
    Viimeksi muokattu: 12.06.2009
  10. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipä tämä kyllä juurikaan säväyttänyt. Ei tästä nyt voi oikein sanoa, että yritti ottaa itsensä liian vakavasti, mutta huumorikaan ei ollut erikoista. Ainoastaan tuottajan jatkuvat sekoilut ja raivoamiset olivat taattua viihdettä. Hauskaa BB-kritiikkiä kyllä, aluksi näytetään BB-talon ulkopuolella intoilevaa aivotonta yleisöä ja muutama jakso myöhemmin samoilla porteilla kolkuttelee aivottomat zombit samanlaisella hurmoksella :D.

    Loppu oli periaatteessa ihan asiallinen, mutta tuntui vähän cop-outilta. Kokonaisuudessa ei kyllä hirveän muistettava minisarja, mutta ei kai tässä mitään BAFTA-awardseja haettukaan.