Logitech Harmony One

Keskustelu osiossa 'Kaukosäätimet' , aloittajana hkj, 06.01.2008.

  1. djaska

    djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.11.2004
    Viestejä:
    928
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mikäköhän siinä, että tästä Onesta on niin paljon negaa, mutta esim. 785 ei juuri yhtään keskustelua? Oisko niin, että porukka varsin tyytyväinen 785:n.. Myyjän väittämän mukaan juuri 785 ja 525 ovat eniten myytyjä yleiskaukkareita. Itse palautin noin viikon kokeilun jälkeen Onen juuri kaukkarin sekoilun (buuttauksen), kosketusnäytön yliherkkyyden ja näytön nappien osumisvaikeuden (väärä toiminto liian usein) sekä värinappaimien puuttumisen vuoksi.

    Nyt testaillut noin viikon 785 eikä yhtään ellemainuttua vikaa/ongelmaa. Hyvä jatkumo 525:sta. Jopa emäntä tarttunut tähän uuteen 785 käteen, joka käteen varsin laadukas ja mukava. One jäi pöydän nurkalle. Löytyy samat toiminnot kuin Onessa esim. akku/pöytälaturi, 6 valintainen värinäyttö, mutta myös suorat värinappulat.
     
  2. MovieFreak

    MovieFreak Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.07.2003
    Viestejä:
    1 150
    Saadut tykkäykset:
    4
    Jaa-a. Jos tuo digiboksiongelma ei mulla selviä niin sitten pitää harkita vaihtoa 785:een. 525 ainakin toimi ilman vastaavia ongelmia. Onneksi tuossa ei tartte välirahoja maksella. ;) Emäntäkin vähän tosta kosketusnäytöstä napissut, itselle se kyllä toimii ok.
     
  3. Flada

    Flada Guest Guest

    Liittynyt:
    29.01.2005
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vaikka kerroit jo, että Toppy ei toimi kunnolla omallakaan kaukolla, niin koita vielä vähentää kerralla lähetettävien käskyjen määrää. Minulla ainakin auttoi 895:n kanssa samanlaiseen ongelmaan.
    Lainaan tässä toisesta viestiketjusta löytynyttä ratkaisua:

    "Lisäksi, käy taas kerran tipauttamassa sitä harmonyn kerralla lähettämien käskyjen määrää, default on 3, toimii varmasti kakkosella, ehkä jopa ykköselläkin. Ja kyllä niiden viiveasetusten pitäisi jotain vaikuttaa, ainakin huonompaan suuntaan. Homma ei kunnossa jossei niistä mitään tapahdu."​

    -Flada-
     
  4. MovieFreak

    MovieFreak Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.07.2003
    Viestejä:
    1 150
    Saadut tykkäykset:
    4
    Tää ei mulla ainakaan vaikuta mitenkään tuohon ongelmaan. Välillä käskyt ei vaan mene perille ollenkaan. Eikä auttanut tuenkaan tekemät muutokset asetuksiin... pitää kattoa onko vielä jotain tehtävissä vai lähteekö kapula kiertoon.
     
  5. palehti

    palehti Guest Guest

    Liittynyt:
    07.01.2009
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitti vinkistä.
    Tein tuon ja edelleen jää painalluksia menemättä perille, tosin ehkä ~gramman paremmin toimii kuin ennen.

    Tämä on kyllä hämmentävä kauko prkle. Kolmasosa "makroista" menee perille kuten pitääkin, toinen kolmasosa menee jotenkin perille (joku jää käynnistymättä ja toinen on väärässä inputissa), kolmas kolmasosa menee sitten ihan hatelikkoon ja autot käynnistyy parkkipaikalla.
    Ja nyt siis puhutaan samasta käynnistysmakrosta...eri kerroilla

    Meinaan jos vertaa kun aikoinaan Kameleon 6:sta otin käyttöön, niin olin ihan oikeasti monta kuukautta sitä mieltä että se on paras vekotin maailmassa...kun toiminnassa ei ollut mitään valittamista ikinä (inisevän näytön lisäksi).

    Palautusaikaahan tuolla kys. kaukolla on jäljellä vielä, mutten jaksa uskoa että muun logitekit toimisivat yhtään paremmin ja eikös niitä kuitenkin ihan samalla ohjelmalla ohjelmoida ?
    Mitä jossain kaupassa osui käteen tuollainen 525 tjsp. kauko, niin ei sen lelumpaa kapinetta ole montaa kertaa käynyt kädessä...tuo One on kyllä hyväntuntuinen vehje.

    Pitää vielä harkita OFA xsightia tämän huonosti koulutetun koiran tilalle...vaikkei sekään varmasti täydellinen ole, niin sitä ainakin kaipaan että pääsisi ohjelmalla hieman syvemmälle tuonne makroihin.
     
  6. MovieFreak

    MovieFreak Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.07.2003
    Viestejä:
    1 150
    Saadut tykkäykset:
    4
    Joo 785 on nyt tilattu, katotaan kumpi jää taloon. Tällä hetkellä laittaisin rahani 785:n puolesta, enkä edes siksi että Onen jälleenmyyntiarvo on korkeampi. ;)
     
  7. Eippuri

    Eippuri Guest Guest

    Liittynyt:
    15.10.2008
    Viestejä:
    92
    Saadut tykkäykset:
    0
    OT:
    Pakko lisätä omatkin kokemukset tähän ketjuun kun tässä nyt vähän 785 kapulaan on muutenkin lipsuttu. 785 Harmony on ollut käytössä nyt noin 2kk ja ei voi kuin kehua. Oikeastaan päätös yleiskakeen siirtymisestä tuli "hallitukselta". Säätimiä oli kuulemma joka paikka täynnä ja aivan liikaa. Alkuun vähän arvelutti (mitenkään aliarvioimatta ;) ) että mitenkähän tässä käy.
    Nyt voin todeta että 785 oli varsin loistava ostos. En voisi enää kuvitella palaavani 5-6 eri säätimeen. Toiminta on ollut juuri sitä mitä pitää ja mitään vikoja ei ole ollut. No - jos nyt jotain huonoa pitää sanoa, niin asetusohjelma voisi olla selkeämpi ja yksinkertaisempi. Pari iltaa meni että sai kaikki asetukset kuntoon ja juuri sellaiseksi kuin halusin. Välillä kovaa testiä ja taas uudelleen konffaamaan ja päivittämään. Suosittelen 785 Harmonyä. :thumbsup:
     
  8. kloever

    kloever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2003
    Viestejä:
    305
    Saadut tykkäykset:
    0
    Päivitin itse Harmony 525 kakesta Harmony Oneen.

    Kake koneeseen kiinni, vanhat 525:n profiilit käyttöön, homma pelittää kuin unelma. Kosketusnäyttö on loistava, toimii lähes yhtä sulavasti kuin oma Applen iPhone. Näppäimet itsessään ovat todella hyvät, hyvä kosketus ja hyvä sijoittelu.

    Voin suositella.
     
  9. Axeli

    Axeli Uusi jäsen

    Liittynyt:
    26.01.2009
    Viestejä:
    34
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eilen aloitin Harmyone Onen ohjelmoinnin omaan "järjestelmään".

    Käytössä:
    Sony 52W4000 (tv)
    H&K AVR 255 (vahvari)
    Procaster 6102C (digib)

    Hyvin ainakin saa kaiken päälle/pois yhdellä painalluksella... Pitää jotain fiksuja nappeja ohjelmoida lisää.

    Kaiuttimina Genelec 8020.... vielä kun näiden sammuttamisen saisi jotenkin fiksusti.

    DVD/Pelikonsolina PS3, tähän pitäisi kai jokin palikka hommailla väliin...
     
  10. KMOK

    KMOK Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    21.06.2002
    Viestejä:
    1 946
    Saadut tykkäykset:
    37
    Master/slave-jatkoroikalla voisi toimiakin. Tiedä sitten kuinka fiksusti... :)
     
  11. tty

    tty Guest Guest

    Liittynyt:
    15.07.2007
    Viestejä:
    343
    Saadut tykkäykset:
    0
  12. Vince

    Vince Guest Guest

    Liittynyt:
    17.04.2003
    Viestejä:
    63
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täälläkin ONE ollut viikon verran käytössä ja hyvä laite on. Mitään toiminnallisia ongelmia en ole huomannut, tosin alussa kesti jonkin aikaa että sai kaikki toiminnot pelaamaan halutulla tavalla. Ulkoasu on myös hyvä, hellasäröä ei ole tullut ollenkaan.
     
  13. laaksoster

    laaksoster Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.08.2005
    Viestejä:
    106
    Saadut tykkäykset:
    2
    Minulla on One ollut nyt parisen viikkoa käytössä seuraavanlaisessa setupissa:

    Lähteet:
    squeezebox duet (kiinni Trigonissa)
    PS3 (kiinni Yamahassa)

    Vahvarit:
    Yamaha RX-V750
    Trigon Energy (Yammulle päätteenä etukanaville ja squeezeboxille integroituna)

    Televisio:
    Sony 46W4500

    Ei tarvitse ennustajan palloa, jotta voi sanoa, ettei emäntä tuollaista viidakkoa ilman makroja ohjaa. Neljällä eri toiminnolla (leffat, musiikki, televisio, radio) kaikki lähteet saatavilla yhdellä napin painalluksella. Toki SB duet ja Ps3 joutuu ohjaamaan omilla ohjaimilla.

    Kaikki muu toimi helposti ja kätevästi, mutta trigonin kanssa oli ongelmia. sitä ei löytynyt tietokannasta, enkä viitsinyt ostaa 200e maksavaa kaukosäädintä, vain ohjelmoidakseni yleiskaken. Kanssaharrastajan avustuksella sain parilta eri vahvistimen kakelta (otin siis logitechin tietokannasta ja kokeilin) sain ohjelmoitua kaikki kaken napit. vaati vähän yritystä ja erehdystä, mutta nyt toimii.

    Kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen yllätys, käyttö on helppoa ja kaken helppi auttaa emäntääkin. Ja nyt voi keskittyä musiikkiin ja leffoihin kun ei koko ajan kuulu naputusta viereltä :)

    Jos jotain miinusta pitää antaa, niin tuo latausasema on äärimmäisen ruma ja kohlo. En ymmärrä miksei tässä voi olla SB duetin kaltaita pystytelakkaa, säästäisi tilaakin ja materiaalikustannuksia.
     
  14. mvaatain

    mvaatain Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.08.2003
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt on Harmony One ollut muutaman päivän käytössä. Toiminnot alkavat olla kunnossa, mutta ongelmana on hitaus joka tuntuu erityisesti digiboksin tallennuslistoja selatessa. Esimerkiksi jos painan 5 kertaa nuoli alaspäin ottaa One käskyt muistiin ja kestää pari sekuntia ennen kuin digiboksi reagoinnut käskyihin. Topfieldin alkuperäisellä kakella viivettä ei ole havaittavissa.

    Olen laittantut hallintaohjelmassa viivet nollaan ja yrittänyt käyttää raw-komentoja, mutta näistä ei ole ollut apua.

    Onko muilla samoja kokemuksia?
     
  15. Arpa

    Arpa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.12.2006
    Viestejä:
    808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei, mutta ota yhteyttä Logitechin tukeen niin he viilaavat ne asetukset kuntoon.
     
  16. Exodus

    Exodus Guest Guest

    Liittynyt:
    25.06.2004
    Viestejä:
    57
    Saadut tykkäykset:
    0
    Käyttääkös muuta Harmony Onea TF5100 PVRt digiboxin kanssa? Mulla on muuten mainiossa ohjaimessa sellainen vika, että kun boxi ei käynnisty(eli olen sohinut säätimellä väärään suuntaan), niin HELP-napin painaminen ei myöskään sitä käynnistä. Boxi käynnistyy vasta kun on vastailtu kysymykseen"onko kovalevytallennin käynnistynyt" tjsp. Muut laitteet pelkkä HELPin painaminen kyllä käynnistää.
     
  17. jhu

    jhu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.12.2002
    Viestejä:
    490
    Saadut tykkäykset:
    0
    Luepa ketju kokonaan. Monilla on ollut ongelmia Topfieldin kanssa.
     
  18. miiky

    miiky Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.10.2005
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    mutua:

    Help nappi yrittää ensin käynnistää ne laitteet joihin löytyy eri koodit poweron ja poweroff komennoille. Topfieldissä löytyy vain powertoggle, joten on loogista että sen tilaa ei yritetä muuttaa ennen kuin on varmistettu käyttäjältä että se tosiaan ei käynnistynyt.

    Mielestäni tämä logiikka on ihan hyvä, koska JOS kapula toimisi niin että myös ne laitteet joille ei löydy erillisiä on ja off komentoja yritetään käynnistää heti kun help on painettu; Niin voidaan kuvitella tilanne että se onkin televisio joka jäi käynnistymättä ja näin help nappia painamalla tullaan sammutetuksi digiboksi.

    /mutua
     
    Viimeksi muokattu: 20.03.2009
  19. eddie63

    eddie63 Eddie Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    16.01.2003
    Viestejä:
    1 574
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sattuuko kenelläkään olemaan seuraavanlaista (tai ainakin lähelle sitä) yhdistelmää:

    Pioneer plasma 8G
    Yamaha RX-V 750 (vaihtuu 1900)
    Procaster 6300T
    Playstation 3

    Aion myös hommata jonkun Harmonyn että pääsee (kaikista) kaukosäätimistä eroon, tosi pleikkaria ei vissiin sillä voi ohjata, mutta muuten...
     
  20. Mikis

    Mikis HD all the way Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    16.09.2002
    Viestejä:
    701
    Saadut tykkäykset:
    0