Topfield TF600PVR

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana musti2, 12.01.2008.

  1. pan

    pan Guest Guest

    Liittynyt:
    07.02.2009
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Boxilla ei näy toisen kanavanipun kanavat ollenkaan, jos äänittää toisesta kanavanipusta. Eli jos äänittää yle1 ei pysty edes katsomaan mtv3. Normaaliako vai onko boxi hajonnut?:OI
     
  2. kekkuli12

    kekkuli12 Guest Guest

    Liittynyt:
    29.08.2007
    Viestejä:
    56
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos se on joskus toiminut, niin oliskohan sitten boxista toinen viritin rikki?

    Jos ei ole toiminut koskaan, niin zekkaa vielä että antennipiuhat on oikein kiinni, varsinkin se lyhyt johdonpätkä RF loop 1 out -> Cable 2 in
     
  3. kekkuli12

    kekkuli12 Guest Guest

    Liittynyt:
    29.08.2007
    Viestejä:
    56
    Saadut tykkäykset:
    0
    Äsken muuten boottasi boxi taas itsekseen kesken katselun, uusin firmis sisässä, eli vikaa edelleen.
     
  4. pan

    pan Guest Guest

    Liittynyt:
    07.02.2009
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Boxi uusi ja pitää näemmä etsiä tuo johto. :hitme: Kun asensin pistin vain antennipiuhan seinästä laitteen taakse.
     
  5. hhelminen

    hhelminen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.07.2006
    Viestejä:
    887
    Saadut tykkäykset:
    14
    EPG tiedot eivät näköjään pysy uusimalla softalla muistissa... :hitme:
    Aina kun katsoo ohjelmatietoja lista on tyhjä ja EPG tiedot latautuvat hitaasti uudelleen, tuo on paha pugi uusimmassa softassa!
     
  6. tarking

    tarking Guest Guest

    Liittynyt:
    01.10.2007
    Viestejä:
    118
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sama vaiva omassa laitteessani (kaapelimalli). Pari kertaa bootannut kesken katselun itsekseen ja pari kertaa on mennyt kesken katselun jumiin: kuva nököttää pysähtyneenä telkkarissa eikä boksi reagoi kaukosäätimeen tai laitteen etulevyssä oleviin painikkeisiin = virrat pois töpseli seinästä vetämällä. Olisivat laittaneet edes on/off kytkimen takalevyyn ettei tarvitse telkkarin takana kontata.
     
  7. topi2000

    topi2000 Guest Guest

    Liittynyt:
    21.02.2009
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko joku oikeasti saanut tuon salasanakyselyn toimimaan Topin http-palvelimessa?

    Päivitin tuon uusimman firmiksen T-mallille, eikä Topin webbiserveri vieläkään kysele mitään salasanaa, vaikka olen konffanut käyttäjätunnuksen ja salasanan Topin "IP kokoonpano" sivulle.

    Mielestäni tuo salasanakyselyn puuttuminen on tehnyt tuosta Topin WLAN ominaisuudesta lähes hyödyttömän, koska en ainakaan itse halua laittaa Topiani yleiseen verkkoon niin kauan kuin kaikki Topini webbisivuille löytäneet voivat ladata kaiken mitä olen Topille tallettanut.
     
  8. Ferry Star

    Ferry Star Guest Guest

    Liittynyt:
    17.05.2005
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaksi viikkoa katselin boottaamista ja tallennusten epäonnistumista. Nyt on uusi laite ja ainakin kaksi päivää pelittänyt ilman ongelmia. Kauppias epäili jännitelähdevikaa, oli kuulemma yleinen 5100:ssa:thumbsup:
     
  9. tarking

    tarking Guest Guest

    Liittynyt:
    01.10.2007
    Viestejä:
    118
    Saadut tykkäykset:
    0
    Seuraan tilannetta. Minulla jumiutuminen ja boottailu on ollut satunnaista ainakin toistaiseksi eli n. kerran viikossa.

    Ei olisi pitänyt kehuskella täällä foorumilla. Heti kohta tämän kirjoittamisen jälkeen taas boksi jumissa ja ainoa keino kontata telkkarin taakse vetämään virtajohto seinästä. Onko tämä nyt tämän boksin kohdalla normaalia vai onko kyseessä yksilövika ts. kannattaako tämä nyt toimittaa huoltoon? Ei ole kauaa kun piti viedä maximum 2,5 viikon valohoitoon - ei tekisi mieli tehdä samaa jälleen kerran.
     
    Viimeksi muokattu: 25.02.2009
  10. Ronineutroni

    Ronineutroni Guest Guest

    Liittynyt:
    24.08.2008
    Viestejä:
    240
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sain äsken wlanin toimimaan telewell ea 510 v.3 niin että vaihdoin modeemin asetuksista WPA ja TKIP:iin. Toppy alkoi pelittämään ja päivitys onnistui wlanin kautta. Kun boksi oli päivitetty yritin päästä ie:llä ajastamaan nauhoituksia niin siellä kysyttiinkin ID:tä ja salasanaa... WTF? Mistäs mä sellaiset saan/tiedän!!

    EDIT: Soitin edulliseen tuotetukeen ja pienten kysely reissujen jälkeen neiti osasi neuvoa vaihtamaan boksin asetuksista oletus: guest:in ja salasanan:0000 johonkin haluamiini. Jostain syystä oletus id ja pw eivät toimineet päivityksen jälkeen. Nyt toimii muuten hyvin mutta en pysty siisrtämään http palvelimella mitään boksista ->koneelle, antaa jonkun virhe ilmoituksen, kenellekään tietoa mistä mahtaa johtua?
     
    Viimeksi muokattu: 02.03.2009
  11. TopEki

    TopEki Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2009
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aluksi olin erittäin tyytyväinen vanhaan TF5100PVRt:hen jonka jälkeen koitti eteen muutto ja laite vaihtui "pakosta" TF500PVRc malliin, jolloin ongelmat alkoivat. Boksi jälleen vaihtoon ja nyt alla TF600PVRc.
    Laite kiinni seinään ja uusin firmis sisään....kiehahdus! Asennus meni ok, mutta laitteen päivittäinen käyttö 0mb tallennuksineen ja kaatumisineen ei hymyilyttänyt. Nyt kun kaapeliin ilmestyi LIV kanava, päätin palauttaa boksin tehdasasetuksiin ja tehdä täydellisen uudelleenasennuksen. Tuloksena...nyt laite toiminut tehdasfirmiksellä mainiosti (ei kaatuilua, ei 0mb tallennuksia) ...toistaiseksi.
     
  12. hra.P

    hra.P Guest Guest

    Liittynyt:
    04.08.2008
    Viestejä:
    82
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyseisen boksin asentelin käyttöön tuossa pari päivää sitten. Ihan ok tämä on toiminut, jokseenkin tuntuu aika oudolta Maximumin jälkeen. Esim. eilen kesken tallenuksen ajattelin mennä nukkumaan ja lyödä laitteet kiinni, mutta sepäs ei Topfieldissä onnistunutkaan lennosta, vaan piti laittaa boxi sammumaan ajastuksella, ettei tallennus katkea. Maximum osasi kyllä jatkaa tallennusta, vaikka laitteen sammuttikin...

    Noh, tottumiskysymyksiä kai.

    EPG tuntuu aika tylyltä ja katselinkin, että kaiken näköisi lisäkilkkeitä olisi saatavilla TAPeina. Nyt kun tosiaan laite aivan uusi ja käyttökokemusta Toppareista ei ole, niin osaatteko sanoa "varmasti" toimivia TAP tähän laatikkoon, jotta siitä saisi hieman toimivamman/mukavemman? EPG lähinnä hakusessa, ja miksei muutkin, jotka helpottavat käyttöä. Muutenkin ottaisin ihan mielelläni vinkkejä vastaan...

    Onko joku joskus vääntänyt _rautalankaohjeet_ TAP:ien asennuksesta?
     
  13. hex

    hex Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.03.2000
    Viestejä:
    775
    Saadut tykkäykset:
    1
    Topfield toimiikin siten että painat virrat pois ja kun laite kysyy että "tallennus kesken, samutetaanko", niin siihen ei vastata mitään, jolloin laite sammuu kun tallennus loppuu. :thumbsup:

    Tutustupa: http://www.tapworld.net/forum/
     
  14. pjarre

    pjarre Guest Guest

    Liittynyt:
    17.06.2003
    Viestejä:
    1 429
    Saadut tykkäykset:
    1
    Entisenä Humax, nykyisenä TF500 käyttäjänä sanoisin että ei p*ska pöyhimällä parane vaikka esim. plasmaepg:llä oma kulttinsä täällä onkin. Suurin osa tapeista on siis lähtenyt pois, jäljellä vain filer, tf5000display ja skipit - siedän siis mieluummin toppyn omaa epg:tä kuin plasmaa :eek:
     
  15. japipoju

    japipoju Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2004
    Viestejä:
    276
    Saadut tykkäykset:
    1
    Oho, enpä olisi uskonut kenenkään tykkäävän toppyn omasta EPG:stä enemmän kuin PlasmaEPG:stä. Itse rakastuin plasmaan välittömästi kun näin 6 kanavan ohjelmatiedot suoraan ja hetken virittelyn jälkeen vielä värikoodattunakin! Sitten kun version 2 myötä tuli hakusanoihin pohjautuva automaattiajastus, en voisi ikinä kuvitellakaan palaavani oletus EPG:hen. Ihan mielenkiinnosta pjarre, mikä sulla on päällimmäisenä syynä tuohon valintaasi?
     
  16. pjarre

    pjarre Guest Guest

    Liittynyt:
    17.06.2003
    Viestejä:
    1 429
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ehkä kolme pääsyytä:

    #1 peruskäyttötapaus, laitteet päälle ja tsekkaaman nauhoituslistasta tai epg:stä mitä olisi tarjolla, lakkaa toimimasta. Käynnistyksen jälkeen menee *p*i*t*k*ä*ä*n* niin että kanavaa ei voi vaihtaa, tallennelistaa ei saa esille, epg:tä ei voi katsoa tai plasman sijasta näkyviin tulee (ja katoaa itsestään) toppyn oma ilman dataa. Ilman liikoja tapeja Toppyn oma epg, vaikka se onkin huono, on sentään käytettävissä. Samoin tallennelista.

    #2 Plasman fontti on vähän pienehkö meidän katseluetäisyys/ruudun koko tapauksessa.

    #3 Plasman navigointimalli ja käytettävyys yleensä ei ole ihan loistava.

    Näistä #1 on se killeri, ja #2 + #3 huonontavat plasmaa sen verran että #1 ei ole vain "pakko kärsiä" vaan plasma saa lähteä.
     
  17. Fiiu

    Fiiu Guest Guest

    Liittynyt:
    28.07.2006
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse olen edelleen Jag's EPG:hen tyytyväinen. Harmi että kehitys on loppunut mutta siitä huolimatta sen yksinkertaisuus viehättää. Kannattaa kokeilla, kyllä se Toppyn oman EPG:n hakkaa.

    Sunnuntaina kävi muuten aika erikoinen juttu: TF600:n kaukosäätimestä lakkasi ensin toimimasta tuo keltainen "skip"-nappi ja sitten vielä "Menu". Laitoin siinä iltasella vielä s-postia Topfieldin tuotetukeen ja eilen tulikin jo vastaus iltapäivällä: yhteydenotto Fintop Oy-nimiseen firmaan ja numeroon 020 762 2520. Soitin ja ystävällinen aspa kyseli pikaisen diagnoosin sekä sarjanumeron ja ostopäivän, otti yhteystiedot ja kertoi uuden kaukosäätimen tulevan postitse.

    Toivottavasti se oli vain kaukosäätimessä vika, erikoista se kyllä olisi jos boksi ei ottaisi paria komentoa vastaan varsinkin kun "Menu"-painike toimii boksista itsestään.

    Lopputulos: voi olla tyytyväinen asiakastukeen, ei kaduta vieläkään yhtään Topfieldin omistaminen. :)
     
  18. Rigor

    Rigor Guest Guest

    Liittynyt:
    28.03.2007
    Viestejä:
    96
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täältä löytyy
     
  19. nible

    nible Guest Guest

    Liittynyt:
    03.08.2002
    Viestejä:
    221
    Saadut tykkäykset:
    0
  20. Fiiu

    Fiiu Guest Guest

    Liittynyt:
    28.07.2006
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Posti toi Toppyyn uuden kaukosäätimen joka toimii. Erona on kumiset läpikuultavat napit verrattuna alkuperäisen "metallisiin". Onkohan ollut enemmänkin ongelmaa noissa kaukosäätimissä jos nappien materiaalia tms. on vaihdettu?