Tropic Thunder (Ben Stiller, Jack Black, Nick Nolte, Tom Cruise) (2008)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 24.06.2008.

  1. djaska

    djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.11.2004
    Viestejä:
    928
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tuli katsottua BD:nä. En odottanut/tiennut leffasta mitään ennen katselua. Hauskin elokuva pitkään aikaan (En juuri kommentoi leffoja, joista en juuri lämpene). Hyviä hahmoja, tosin Robert Downey jr rooli ehkä liian näkyvä, muuten roolit sopivan kevyitä ja ei niin vakavasti otettavia, kuten koko leffan kerronta ja ironia. Sota ja Vietnam-leffa fanina pisteet leffan gentrestä. Palasi mukavasti mieleen viittaukset muutamiin nimi-leffoihin. BD:nä myös kuva/äänet kohillaan. Lueskeltuani muiden kommentteja, yhdyn kuitenkin kommenteihin, että vielä olis tarvittu vielä pykälä ykkätyksellisyyttä ja tarinan kohotusta, että jaksais pari/kolme kertaa katsoa. NO itselläni parin katselun leffa on jo kohtuu hyvä mielestäni. 4/5*
     
  2. Iceglider

    Iceglider Guest Guest

    Liittynyt:
    12.04.2006
    Viestejä:
    62
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tulipa katsottua tämäkin tekele. Oli niin surkea leffa että ilman Jack Blackia olisi jäänyt kesken.. siinä potutuksen kourissa tuli nykäistyä muutama bisse, ja tämän kurjimuksen jälkeen puolivihaisena aloin katsomaan täysin tuntematonta leffaa "The Rocker" nimeltään.. se kyllä pelasti päivän. Spinal Tap -huuruista meininkiä.. en suosittele sitä täällä kenellekään, mutta jos ette muuta keksi, niin katsokaa. Paremmin siinä aikaa käyttää kuin tän viidakkoskeidan parissa.

    http://www.imdb.com/title/tt1031969/

    niin, stillerille tähtiä 1/5, ja rockerille 3½/5 ( <- sillä kun ei ole omaa ketjua)
     
    Viimeksi muokattu: 01.03.2009
  3. Simo81

    Simo81 Guest Guest

    Liittynyt:
    01.02.2007
    Viestejä:
    177
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitäisi kai säätää joku yleismaailmallinen laki, että tällaisia elokuvia ei saa tehdä. Tässä ei ollut mitään hyvää, aihekin oli noin 20 vuotta sitten ajankohtainen.
     
  4. Naama

    Naama Guest Guest

    Liittynyt:
    09.12.2004
    Viestejä:
    393
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, mun mielestä Gladiator elokuvakin oli aika huono, ku ehkä se olis voitu tehdä joskus 1800-vuotta sitten kun aihe olis ollu ajankohtanen... :hitme:
     
  5. Olavivalo

    Olavivalo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.11.2008
    Viestejä:
    252
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pakko oli pikakelata, sen verran tylsästi tarina eteni. Odotin leffalta enemmän (kaverin hehkutuksen jälkeen) mutta kun ei toimi niin ei toimi. Makuja edelleenkin piisaa monia. 1.5/5:hitme:
     
  6. Crockett

    Crockett Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    1 075
    Saadut tykkäykset:
    128
    Alkuun kyllä tarina imaisee mukaansa mutta puolessa välissä leffa lässähtää totaalisesti ja Stiller rupeaa todella ärsyttämään. Pisteet leffasta todellakin kerää Cruise ja Downey Jr.

    2/5
     
  7. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    Alun trailerit olivat kyllä loistavia. Varsinkin se Stillerin toimintapläjäys pisti kyllä naurattamaan ihan vuolaasti. Trailereita seurannut sotakohtaus oli kanssa hyvin tehty. Siitä eteenpäin olikin vähän vuoristorataa mitä tuli kohtauksien toimivuuteen. Välillä nauratti ja välillä ei. Loppu oli vedetty vähän liiankin överiksi. Ei siinä taistelussa ollu kyllä oikein mitään järkeä vaikka kohtuu hauska paikoin olikin.

    Mainiot näyttelijät nostavat tämän kuitenkin reippaasti plussan puolelle. Varsinkin Tom Cruise ja Downey Jr. tekevät mieleenpainuvat suoritukset eikä muissakaan vikaa ollu. Jopa Matthew McConaugheykin oli hauska.

    Ohjaajan miinaan astumiselle vielä iso... :thumbsup:

    ***½
     
  8. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli jostain kumman syystä katsottua tämä viidakkorymistelu uudestaan, ja suureksi yllätyksekseni täytyy kyllä nostaa arvosanaa edellisestä katselukerrasta, nyt siis 3/5

    Downey jr. vaan oli niin kertakaikkisen mainio, ja "Here's my motherfucking farm!" jää meikäläisen kirjoihin yhtenä parhaista sotaleffojen onelinereistä.

    Tompan tanssimuuveista vielä peukku :thumbsup:
     
  9. Streami

    Streami Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.01.2004
    Viestejä:
    800
    Saadut tykkäykset:
    3
    Tämä oli kyllä pettymys. Elokuva nojaa pelkästään hahmojen varaan, jotka naurattavat ekat kaksi minuuttia, mutta sitten onkin pelkkää toistoa. Samoin komedialle elintärkeä näyttelijöiden vuorovaikutus on olematonta. Käsikirjoituksesta puuttuu tarinan kehitys ja vitsikin on suurimmaksi osaksi huonoja. Ainut positiivinen on Tom Cruise.