Mistä halvin PS3 + varusteet?

Keskustelu osiossa 'Blu-ray sekä UHD -laitteet' , aloittajana suffeli, 09.04.2008.

  1. Eccumulator

    Eccumulator Uusi jäsen

    Liittynyt:
    19.08.2003
    Viestejä:
    691
    Saadut tykkäykset:
    3
    No voi helv... Nyt ne ehdotti että ne palauttaa rahat tai lähettää osan noista tilauksen sisällöstä uudelleen jos haluan. No pistin viestiä että haluan edelleen tilauksessa olleen pelin mutta jätetään se näppäimistö pois, koska sitä ei enää kuulemma ollut hyllyssä. No nyt tuli tällainen viesti:

    Ordinarily, if the original order is not returned within 30 days of the replacement date, we reserve the right to charge your payment card for the value of the original item.
    In accordance with this policy, we cannot replace orders where the original payment card used has expired, or been removed from your account.


    Eli eikös tuo tarkoita sitä, että jos alkuperäinen tilaus joka ei ole vieläkään tullut perille, niin jos se ei palaudu Amazonille 30:ssä päivässä, niin ne veloittaa sen minulta joka tapauksessa?


    Although we won't charge your payment card for the replacement order, however, we need to have a valid card for creating the replacement order.

    Lisänä tämä eli ne aikoo veloittaa tuon alkuperäisen tilauksen hinnan, mutta eivät veloita tätä peliä joka laitetaan uudestaan tulemaan? Ennen kuin pistävät mitään uudestaan tulemaan, ne haluavat VISA kortin numeron uudestaan, koska poistin sen tuolta profiilista. Vai ymmärsinkö väärin, todennäköisesti koska olen kännissä.
     
    Viimeksi muokattu: 14.02.2009
  2. Vikkelä

    Vikkelä Guest Guest

    Liittynyt:
    27.07.2006
    Viestejä:
    241
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juuri tällaisten tapausten takia minä en ainakaan viitsi tilauksia tehdä ulkomailta.
    Ennemmin maksoin pari kymppiä enemmän ja ostin pleikan Suomesta. Epäselvyydet on helpompi selvittää kivijalkaliikkeessä.
     
  3. masaf1

    masaf1 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.03.2003
    Viestejä:
    264
    Saadut tykkäykset:
    1
    Onhan se arvio tosiaan joku reilu 5 päivää aikaisimmillaan (olikos se nyt 5-7 päivää se hitaampi toimitus) mutta itsellä ainakin tuli keskiviikkona kun sunnuntaina tilasin, vaikka ensimmäinen arvio oli vasta perjantaille tai viimeistään seuraavan viikon loppuun mennessä. Eli 3 päivää meni toimituksessa, vähemmänkin ois mennyt, mutta lento ei päässy Englannista lähtemään huonojen sääolosuhteiden takia ja sen takia viivästyi päivän.
     
  4. Swoosh

    Swoosh Guest Guest

    Liittynyt:
    06.12.2006
    Viestejä:
    80
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos viittaat tuohon ylempään viestiin, niin eiköhän tuossa yksi aspekti ole tuo luottokorttitietojen poistaminen asiakastiedoista. Siinähän nimenomaan kirjoitetaan, että tarvitsevat voimassaolevaa tietoa luottokortista jotta asia voidaan käsitellä.

    En oikein jaksa uskoa että perushyvitysten tms. kanssa tulee suurempia ongelmia jos vain kommunikoi asiakaspalvelun kanssa ja tekee selväksi mitä haluaa + toimittaa heille tarvitsemansa tiedot.

    Omat kokemukset ovat kyllä pääosin niin, että suurten kansainvälisten verkkotoimijoiden palautus/reklamaatiorutiinit ovat erittäin tehokkaita ja joustavia, ja palvelu on jopa parempaa kuin kivijalkaliikkeessä. Liian usein paikallisen myyjäliikkeen kiinnostus rajoittuu tuotteen yksittäiseen myyntitapahtumaan, ei asiakassuhteen luomiseen.
     
  5. Eccumulator

    Eccumulator Uusi jäsen

    Liittynyt:
    19.08.2003
    Viestejä:
    691
    Saadut tykkäykset:
    3
    No niin, nyt asiat lähti rullaamaan kun kysäisin tarkennusta Amazonista. Nyt vastaajana oli eri henkilö ja hän myönsi että edellinen asiakaspalvelija oli mokannut ja unohtanut mainita, että jos paketti on hukassa niin silloin ei tietenkään asiakkaalla tarvi mitään maksaa eikä näin ollen luottokorttitietoja tarvinnutkaan lisätä... itseasiassa uusi paketti oli jo näköjään laitettu tulemaan:

    Please note that, we reserve the right to charge your payment card for the value of the original order only in the case of defective, damaged and incorrect item. It will not applicable for lost order. Our previous representative has sent that information to you in error. I sincerely apologise for the misunderstanding.


    Olen samaa mieltä Swooshin kanssa, että isoissa verkkokaupoissa palvelu/palautus/jne.. kuvioit toimii paremmin kuin monissa kivijalkakaupoissa.

    Mistä Suomen kaupasta Vikkelä saa PS3:en n. 300€ hintaan? Voisin kaverillekkin ko. putiikkia ehdottaa.
     
  6. larionof

    larionof Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.02.2002
    Viestejä:
    430
    Saadut tykkäykset:
    10
    No eihän sitä saa Amazonistakaan 300 euroon. 330:llä kyllä lähtee. Onneksi punta on ennätyshalpaa. Vielä reilu vuosi sitten 290 puntaa olisi ollut 393 euroa.
     
  7. Vikkelä

    Vikkelä Guest Guest

    Liittynyt:
    27.07.2006
    Viestejä:
    241
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olenko kirjoittanut että Suomesta saa 300€:lla. Onhan tuo amazonin hinta 330€ halpa jos sillä tosiaan saa postikuluineen. Suomesta saa 379€:lla miinus amazonin hinta 330€ tekee 49€ siitä jos vielä vähentää elokuvan hinnan mikä tulee mukana 20€ jää hintaeroksi gigantin ja amazonin välille 29€. Sori ei se ollutkaan ihan parinkympin hintaero meni 9€:lla pieleen. Älkää enään laittako sanoja toisen suuhun. En ole sanonut että Suomesta saa PS3:n 300€:lla. Jos noin väitätte lainatkaa kirjoitustani (quote). :thumbsup:
     
  8. larionof

    larionof Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.02.2002
    Viestejä:
    430
    Saadut tykkäykset:
    10
    Lähinnä otti korvaan( lukiessa, :thumbsup:) virke paria sivua taaksepäin:
    F-B: "Kuten tätä ketjua lukemalla selviää, Amazonin PS3-tilaukset toimitetaan alle vuorokaudessa, kunhan on vastaanottamassa UPS:a."

    Hintaero on tosiaan niin mitätön ulkomailta tilaamisen perusteeksi, että tuo lainattu lause olisi ollut riittävä syy hankintaan takuun lisäksi. Nyt tuo 'etu' on osoitettu mädäksi omenaksi ja ainoa syy tilata Amazonilta on mahdolliset takuutilanteet( mikä jakaa varmasti mielipiteet kahtia). Gigantti myy ei-oota ja parinkymmennen kilometrin ajaminen pelkästään PS3:n takia ei innostanut.

    Harmittaa kyllä vietävästi kun en jaksanut tehdä hankintaa viime vuonna, olisin saanut laitteen päivässä ja bundlehinnaltaan noin kolmeen sataan kotiovelle kannettuna. Nyt hintaa tuli £320( tuo £289:han on Lontoon VATlla eikä meidän ALV:lla) eli 360€, ei 330€ kuten aikaisemmin laitoin.


    ps. Vikkelä, oma kommenttini oli Eccumulatorin kommentille, ei liittyen siihen, että Suomesta saisi 300 euroon.
     
  9. Eccumulator

    Eccumulator Uusi jäsen

    Liittynyt:
    19.08.2003
    Viestejä:
    691
    Saadut tykkäykset:
    3
    Joo, 330€ (Visa-lasku tuli jo) teki kolmella pelillä Amazonista tammikuussa, pelkkä pleikka olisi tullut n. 300€:llä. No joo, olihan se huonosti kirjoitettu että "n. 300€", ehkä olisi ollut parempi kirjoittaa vaikka "alle 340€" tai "jonkun verran yli 320€" tai jotain muuta. En laita enää ketään suuhun tästä lähtien, korkeintaan emäntää.

    Edit: äö, pitääpä käydä katsomassa peiliin. Vielä tuli viimeisen pelin Visalasku eli 20€ vielä lisää eli ei se nyt niin ~uber halpaa ollutkaan Lontoosta tilaaminen.
     
    Viimeksi muokattu: 17.02.2009
  10. marale

    marale Guest Guest

    Liittynyt:
    12.01.2009
    Viestejä:
    42
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kattelin tota Amazonin sivua ja siellä ois toi paljon puhuttu "Buy a PS3 Console, Get an HDMI Cable and Selected Game Free and Another Game for £10".

    Siinä mainostetaan että toi £10 peli voisi olla esim. Street Fighter IV. Suora lainaus:

    "Add one selected game for £10 with your console purchase from Amazon.co.uk. Choose from hot titles like Street Fighter IV and Burnout Paradise - The Ultimate Box. Use code GAME4TEN at checkout to receive your discount (see terms and conditions). "

    Kokeilin piruuttani koota noi ostoskoriin ja heti rupes herjaan ettei tota peliä voi toimittaa toimitusosotteeseen Suomeen. Mikähän jottei? Paljonko tollanen paketti on tullut maksamaan porukalle jotka on tilannut Suomesta? Ihan siis montako euroa lähti visalta?
     
  11. Premium

    Premium Guest Guest

    Liittynyt:
    27.08.2004
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mua kiinnostaisi myös tietää. Veikkaisin jotain 410 euron pintaan?
     
  12. mmmpalak

    mmmpalak Guest Guest

    Liittynyt:
    27.09.2008
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse tilasin eilen tälläisen paketin;

    Ps3 + ilmaisena pelinä LBP + 10 £ pelinä Prince Of Persia + Killzone 2 + ilmainen HDMI-piuha.

    Hintaa kaikenkaikkiaan 411euroa joka on jo vähennetty tililtä. Olen vääntänyt tilauksen kanssa jo Marraskuusta asti, olisi pitäny tilata jo Joulukuussa jotta parhaimmat edut olisi saanut. Eilen kuitenkin vasta pistin tilauksen menemään, tänään pitäisi lähteä PS3 liikenteeseen ja huomenna pelit+hdmi.
     
  13. NaMuKax

    NaMuKax Guest Guest

    Liittynyt:
    30.07.2008
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lahden Kärkkäinen http://www.karkkainen.fi/ mainosti PS3 80 gb mallia hintaan 349€. Mitään lisähärpäkkeitä ei pakettiin ole mainoksen mukaan tulossa. Toki jo yksikin uusi peli tuohon vie paketin hintaa yli 400 euroon...
     
  14. marale

    marale Guest Guest

    Liittynyt:
    12.01.2009
    Viestejä:
    42
    Saadut tykkäykset:
    0
    En mä löytänyt ainakaan tolla hintaan sivuilta PS3:sta. 398e näyttäs olevan tuolla. Mites kun mulla alko herjaan tuolla amazonilla tosiaan street fighterin kohalla ettei voida toimittaa Suomeen niin onko siellä jotain sellasia rajotuksia?

    Voiko toista ohjainta laittaa samaan tilaukseen amazonista vai tuleeko siitäkin ongelmia?
     
  15. NaMuKax

    NaMuKax Guest Guest

    Liittynyt:
    30.07.2008
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kärkkäisen tarjous on niiden avajaisiin liittyvässä lehdessä, joka jaettiin täällä Itä-Uusimaalla tiistaina postiluukusta. Eli ei löydy nettisivuilta...löytyy tuosta Lahden nettitarjouslehden sivulta 32. Tarjous on voimassa 2.3. asti.
     
    Viimeksi muokattu: 26.02.2009
  16. gaston

    gaston Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.10.2001
    Viestejä:
    3 485
    Saadut tykkäykset:
    80
    Tuolla pelillä oli varmaan jonkin muun myyjä kuin Amazon.co.uk, tuota ei välttämättä huomaa sillä kun amazonin varasto lopuu heitää sivusto tyrkylle jonkun muun myyjän tuotteen.

    Ei tuo lisäohjain mitenkään pitäisi sotkea tilausta.
     
  17. marale

    marale Guest Guest

    Liittynyt:
    12.01.2009
    Viestejä:
    42
    Saadut tykkäykset:
    0

    No nyt menin kassalle, ostoskorissa:

    DualShock 3 PS3 controller (PS3) - Sony; Accessory
    NHL 09 (PS3) - Electronic Arts; Video Game
    HDMI Cable (PS3) - 4Gamers; Video Game
    Motorstorm: Pacific Rift (PS3) - Sony; Video Game
    Sony PLAYSTATION 3 Console (80 GB Model) - Sony; Video Game

    Laitoin promotion coden niin rupee vaan herjaan että tilauksessa on ongelma. Melkonen verkkokauppa tuo amazoni kyllä. Mikähän tossa on vialla. Kaikkia tuotteita löytyy suoraan amazonilta, nyt sen tarkistin...
     
  18. marale

    marale Guest Guest

    Liittynyt:
    12.01.2009
    Viestejä:
    42
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja vielä tarkemmin siis ongelma ei ollut nyt tilauksessa vaan promotion codessa. Eli oisko tossa NHL 09:ssä se ongelma siis? Epäselvää hommaa
     
  19. gaston

    gaston Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.10.2001
    Viestejä:
    3 485
    Saadut tykkäykset:
    80

    Ei tuo NHL09 näytä kuuluvan tarjoukseen, kyllähän siellä on mielestäni ihan selvä kolmen kohdan valinnat tarjoukseen:

    1 konsoli

    2 hdmi piuha + peli

    3 peli kympillä GAME4TEN koodilla

    (joka sivulla ruksitaan halutut tuoteet ja laitetaan koriin)
     
  20. marale

    marale Guest Guest

    Liittynyt:
    12.01.2009
    Viestejä:
    42
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, tosiaan kyllähän toi on selkee kun nyt kattelin tarjouksen ehtoja tarkemmin. Tuollahan mainitaan että tarjoukseen kuuluisi tuo street fighterikin mutta se ei oo mukana tarjouksessa koska se on loppu.

    Harmi kun ei noista 10£ peleistä oikein mikään innosta. Muutenhan toi on ihan hyvä tarjous.