Heroes (Amerikan tahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Sabbe, 27.09.2006.

  1. JP5.1

    JP5.1 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.02.2006
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hyvin alkoi uusin Chapteri, tykkäsin enemmän kuin edellisen finaalista. Etenkin jo kehuttu kohtaus, jossa Sylar antaa selkään iskuryhmälle, oli hienoa nähtävää. Olin jo Sylarin saadessa tazerista että "ei vittu, taas se jää kiinni", mutta onneksi ei ollut tällä kertaa niin, vaan Sylar antoi kunnolla selkään koko ryhmälle. Viimeinkin aletaan Sylarin potenttiaalia käyttämään, eikä hän vain ole aina jäämässä kiinni!

    Kiva nähdä, mitä tästä alkaa kehittymään. Nathan on viimeinkin saamassa jotain merkitystä sarjassa, ennen ollut vain rasittava tapaus. Mistähän hänen motiivinsa vangita kaikki kykyjä omaavat oikeasti pursuaa? Mikähän HRG:n on saanut Nathanin joukkoihin?

    Bryan Fullerin paluun hehkuttamista ihmettelen, varsinkin kun ottaa huomioon, minkälaista tylsyyttä hän sai aikaiseksi Pushing daisiesissa...

    Jos se tosiaan on noin, että Peter voi nyt käyttää vain viimeisintä kykyään, niin hyvin peittivät sen viime ja tässä jaksossa. Mitenhän selittävät Peterille takaisin hänen vanhan kykynsä? Selkeästi on Peterin voimia yritetty nyt rajoittaa, mikä on Peterin hahmonkehityksen kannalta ihan hyvä juttu.
     
  2. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Veikkaan että tässä työstetään jonkin sortin undergroundsysteemiä. HRG työskenteleekin oikeasti esim. Angelan toimeksiannosta Nathania vastaan tai muuta sekavaa.
     
  3. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja siis voi jessus sitä klappivirheiden määrää kun musta mies puhui Parkmanille. Kattokaas sen keppiä. Mietin jo että onko toi tarkoituksella.

    Sinänsä hyviä Guantanamo-fiboja tuli vangeista huput päässä.
     
  4. Ephram

    Ephram Guest Guest

    Liittynyt:
    15.03.2004
    Viestejä:
    357
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oli kyllä paras jakso pitkiin aikoihin tämä uusin. Tämä "boottaus" antoi sarjaan uutta ryhtiä, eikä meno ollut sellaista sekavaa räpeltämistä mitä se koko kolmannen kauden on ollut. Ehkä sarjalla on sittenkin vielä toivoa?

    Sylar mättämässä iskuryhmää oli tosiaan mainio kohtaus.

    Onhan se Hayden P. ihan nätti tytskä, mutta antakaa nyt sille jotakin järkevää tekemistä! :)
     
  5. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pientä vinkkiä oli myös siinä kun Nathan jutteli Peterille, kyseli jotain että mitäs hän nyt pystyy tehdä, viimeksi kun näki niin osasi lentää.. (omin sanoin jotain tommosta siinä oli) Siinä vihjattiin joko tulevaa paljastusta tai sitä että Nathan tietää Peterin pystyvän käyttää vain "uusinta" kykyä, tai molempia.

    edit: tietty Nathan saattoi vaan tiedustella mitä uusia kykyjä Peter on saanut, eli kenen mutanttien kanssa on ollut tekemisissä. Eiköhän Peter jossain välissä lainaa Sylarin kykyjä, ja siten periaatteessa mahdollisuuden saada kaikki kyvyt mitä tahtoo, ainakin jos välttää kosketusta ihmeihmisiin jatkossa.. menee vaikeeks tähä aikaa yöstä liika pohtiminen :)

    edit2: Niin, ja sekin että mitä tapahtuu kun Peter koskettaa Sylaria? Saako koko kykypaketin, vai randomina vain yhden kyvyn per hipelöinti? Joo, nyt loppu mahdollisuuksien pohtiminen.
     
    Viimeksi muokattu: 04.02.2009
  6. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aivan joo. Tuohon mahdollisesti viitattiin myös siinä Peterin "Should've been faster, should've been stronger"- kohtauksella. Eli suomi itseään siitä kun hänelle olikin jäänyt käyttöön joku siinätilanteessa täysin turha kyky. Mietinkin vähän että mikäs sen kohtauksen pointti oli.
     
  7. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minä kyllä ajattelin tuon enemmänkin sinä dilemmana että vaikka Peter on sitä mieltä että voimat ovat pahasta, hän omassa työssään tietenkin tulee ajatelleeksi kuinka monta ihmistä olisi noilla voimillaan pystynyt pelastamaan.
     
  8. Miquel007

    Miquel007 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.11.2002
    Viestejä:
    272
    Saadut tykkäykset:
    15
    Kausi näyttää vaan paranevan koppua kohden huonon alun jälkeen.
    Sylar ja oppipoika :thumbsup:
     
  9. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meinasin sanoa että vastahan tässä on toinen jakso menossa, mut se onkin toinen chapteri ja kausi on edelleen kolmas. Tuntui vaan siltä että olis jo neloskausi alkanu, ja ihan hyvä vaan että tuntuu siltä, syksyn jaksot on ihan hyvä unohtaa.

    Näin viime viikolla joitain jenkkien tv-mainoksia tästä jaksosta ja kauden jatkosta yleensä, ja tuli pahasti mieleen että lypsetään samaa lehmää mistä Lost saa maitonsa, mut onneks mainokset oli vaan mainoksia (ja varmaan tarkoituksella yritettiin verrata huippusuosittuun Lostiin).

    Hyvältä näyttää, vaikka Daphnen kohtalo oli hätäisesti hoidettu ja jäi epäselväks onko se kuollu vai ei? "Pacman" ei ollu myöhemmissä kohtauksissa ollenkaan niin murtuneen oloinen kuin vois kuvitella jos rakas kuolee, joten saa nähä...
     
  10. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olipa huonot erikoisjoukot armeijalla:D Pääsevät paikalle vain sekunteja lentokoneen rysähdettyä alas, sankarithan oli vaan parin metrin päähän juossu koneenhylystä, mutta silti päästävät ne karkuun. Sankarit myös tehokkaasti juoksentelivat ympyrää hylyn ympärillä suth huomiotta tietty ennen jakson loppupuolta. Peterkin sai pinkoa rauhassa karkuun ilman että esim koiria laitettiin perään:hitme:
    Hauska huomata myös että ovat kirjoittaneet Nathanin semipahikseksi koska heillä ei ole vielä varmuutta saavatko vielä seuraavan kauden joten pitävä kaikki vaihtoehdot auki, eli siis jos seuraavaa kautta ei tule niin Nathanin voi tappaa sarjan lopuksi "pääpahiksena" ja jos tulee niin hän epäilemättä osottautuukin hyvikseksi kauden loppuun mennessä.

    Claire on harvoin ärsyttänyt yhtä paljon kuin tässä jaksossa, typerännäköinen minibarbi koittaa uhmakkaasti huudella, uskottavuus on täysin nollassa. Harmi todella että se lähtenyt oli nyt siis tuo Nikki eikä Hayden.

    Vaikea arvata että "lopullisen" yhteenoton tulee ratkaisemaan Sylar sillä kenen puolelle asettuukaan(aivan varmasti sankareiden).
     
  11. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ärsyttää kun jaksojen sisällä taso heittelee laidasta laitaan. Sylarin setti on todella coolia, mutta teinin sekoiluja ja Hiroa ei kyllä enää jaksaisi. :weep:
     
  12. JP5.1

    JP5.1 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.02.2006
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    Heroe... öh Eiku Sylar jyrää.

    Täysin samaa mieltä. Heroes on tällä hetkellä todella viihdyttävää seurattavaa, mutta Clairen ja Hiron sekoilut ottavat vain kaaliin. Sylar on sarjan paras hahmo ja todella mukava nähdä, että hänen potenttiaalia aletaan käyttämään. Lopun kohtaus, jossa Sylar pelasti sen jäpikäisen ja kertoi syyn olleen, että halusi ymmärtää, miten hänet jäljitetään oli ihan parhautta. Alkaa siis Sylar oikeasti käyttämään kykyään tietää, miten asiat toimivat! Sylarin käyttöä olen kritisoinut pitkin toista kautta ja kolmannen kauden alun, mutta viimeinkin häntä on alettu käsikirjoittamaan oikein.

    Oli kyllä aika itsestäänselvä ratkaisu, miten Nathanin operaation oikeasti käy ja miten saavat luvan jatkolle. Helposti kääntyi kotimaan turvallisuustäti tukemaan Nathanin kantaa.
     
  13. Biini

    Biini Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.02.2003
    Viestejä:
    581
    Saadut tykkäykset:
    8
    Oli oikein messevää menoa ja Noahin 'muilutus' kruunasi jakson.
     
  14. Shmn

    Shmn Guest Guest

    Liittynyt:
    02.12.2004
    Viestejä:
    346
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lisää Sylaria tosiaan. :thumbsup: Tosin voisi joskus tehdä jotain luovempaa kuin sormi — otsa -veistelyä :D

    Vielä kyllä hämää muutenkin miksi hahmojen voimien käyttö on usein niin amatöörimäistä. Ottavat osumaa ja jäävät kiinni aivan typerillä tavoilla. Ja esimerkiksi Pacman, sehän voisi perkele 'aivokäskeä' Nathania & kumppaneita suksimaan suolle tjsp. Andon vadelmavoimaa siihen kaveriksi niin mindfuckin rajat on loputtomat. ;)

    Ja joo, Hiro on ärsyttävä. Tuntuu välillä, että katsoo jotain lastenohjelmaa.
     
  15. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Uusimmassa jaksossa ei ollut Hiroa ja Cheerleaderia ollenkaan :thumbsup:. Muutenkin vähän järkevämmän oloinen jakso kuin kaksi ensimmäistä tässä chapterissa.
     
  16. peacemaker

    peacemaker Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.11.2003
    Viestejä:
    1 450
    Saadut tykkäykset:
    10
    Allekirjoitan.

    Nyt tulee kunnon valitus, koska on päässyt kasaantuman useamman jakson ajalta.

    Mainitaan nyt ihan vaan simppelisti, että chapter kolme oli aika paska. Tuolta aikaisemmin voi lukea noita mietelmiäni jos joku haluaa tarkennusta. Sarjassa oli aika lupaavankin oloinen tunnelma, kun osa hyviksistä muuttuikin "pahiksiksi" vaikka kyseessä olikin vain saman asian tekeminen eri tavalla. Ihan hyvä idea, mutta toteutus oli aika vammainen, kyllähän nyt asioista pitäisi voida varmaan keskustella yhdessä veljesten, kun molemmat ovat maailmaa pelastamassa. Nojoo, paskan maku jäi kyllä vähän suuhun.

    ---

    Chapter 4: Ei hyvänen aika. Turhuuden cheerleader, joka jo välillä vaikutti "aikuistuvan" palaa vanhaan kunnon teineilyyn ja poikiin ihastumiseen. Viimeisestä jaksosta piti kelata ainakin 10 minuuttia noita Clairen osuuksia pois. :sick:

    Hirosta on tullut myöskin taas hassu pönttö ja koko intian häät jäi myöskin välistä (fast forward x 30) koska vaikutti aivan kauhealta.

    Muistellaanpas nyt vielä, joo uusi "pahis" on aivan super epäuskottava siinä mielessä, että joku kommandojoukon johtajako tuota showta rupeaisi vetämään ja muut sokeasti perässä, kukaan ei yritä saada ukkoa pois pelistä. Tai jos yrittää niin turhuuden monimutkaisuuden suunnitelmilla.

    Sylar sai hassuttelevan teini-sidekickin, koko ajan fiilistelin päässäni, että näytettäisiinpä tylsää sormella-viiltoa nyt taas että turhuuden sivuhahmosta päästäisiin eroon. Vittu että onkin ärsyttävä hahmo. :OI:OI

    Peterin ja Mattin seikkailu on kunnon sekoilua, ihan kuin pojat olisivat vetäneet pari eetä ja kunnon kännit ja alkaneet suunnitella "vastaiskua".

    Huh, no nyt tuli valitettua oikein urakalla.

    ---

    Bonusta:

    Sylarin lapsuuden tarina oli ihan mielenkiintoinen, mutta koska välillä leikkailtiin sidekickin hassuihin letkautuksiin, oli sellainen olo kun olisi syönyt suklaapatukka, mistä toinen puoli on maitosuklaata ja toinen ihmisen paskaa.

    Ainoita "hyviä" sarjoja tällä hetkellä mitä lähetetään, mutta enemmänkin odotan että saan valittaa täällä uudesta jaksosta, kuin uutta jaksoa.

    Nyt on fanilasit kyllä riisuttu. Varmaankin pitää olla ostamatta kautta 3 ja vaan uudelleenkatsoa kaudet 1 ja 2 mikäli joskus viitsin. :weep:

    Ehkäpä HBO ja Showtime pistää ulos jotain uutta. True Bloodin kaltaista uutuutta katseltuaan ei voi kyllä uskoa, että tämä on jossain suosittu.

    Olisi nimittäin hyvä aika pistää tuotantotauko ja painaa reset-nappia kuten jo (oliko kauden 1 loppupuolella kerran tehtiin)?
     
    Viimeksi muokattu: 04.03.2009
  17. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei vittu mitä paskaa nyt tuli toppi.
    Ikinä enää en tätä paskaa katso, en tajua kuinka jaksoin näin kauan. Olen inhonnut lähes kaikkea tässä sarjassa jo pitkään mutta tässä viimesimmässä keitti yli kun sain jo ansiokkaasti kelattua Clairen teineilyt yli ja rupesin seuraamaan (lievästi vähemmän) ärsyttävien Parkmanin ja Peterin seikkailluja, tsiljoonannen kerran kun otettiin tuplazoomi molempien kallistuvaan naamaan tämän hienon mielenhallintavoiman symboliksi niin tuli henkinen oksennus suuhun. Pieni juttu se oli mikä lopulta työnsi reunalta alas, mutta alleviivasi juuri sopivasti kuinka helvetin tyhminä tämän ohjelman katsojia pidetään.

    Kuinka näin typerää sarjaa on tullut seurattua näin tautisen kauan:OI
    Vaan ei enää, ehkä sitten (toivottavasti mahdollisimman pian) kun cancellaus heilahtaa lukasen nopeasti wikipediasta tiivistelmän siitä kuinka nyt sitten kävi, viikottaista tuntia en enää uhraa, YÖK:sick:

    Toivotan voimia ja jaksamista heille jotka vielä odottavat että sieltä paskan seasta löytyisi timantti(yeah right):sleep:
     
  18. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tuliko muillekin sellainen olo (te ketkä ette kelanneet näitä kohtia) Clairen kohtauksissa, että melkein jokainen vuorosana sisälsi (piilo?)komediallisen vivahteen?
     
  19. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Talvitauon jälkeen on ollut vähän sellainen fiilis, että juuri mitään ei ole tapahtunut sitten lentskaripaon ja tapahtumat vaan junnaa paikoillaan. Tylsää ja mitäänsanomatonta, eikä minkäänlaista koukkua tunnu olevan että seuraavaa jaksoa odottaisi. Ikäänkuin käsikirjoittajilla ei olisi mitään hajuakaan mihin sarja on menossa.

    Bennetin perheen tapahtumat, evvvk. Ben & Peter vs. Nathan & Danko, evvk. Hiro ja Ando sekoilee ties mitä älyttömyyksiä vailla päätä eikä häntää. Sylarin isänhakumatka on juuri ja juuri kiinnostavuuden rajoilla.

    Katselen varmaankin vielä pari jaksoa, jos jotain oikeasti tapahtuisikin ja sarja löytäisi jonkun idean. Jos ei niin good day vaan, pelaan ennemmin vaikka bingoa.

    edit: lisätään vielä se, että vielä joskus pidin sarjasta aivan valtavasti, ja nytkin edes yritän puoliväkisin edelleen pitää, mutta se on vain hyvin, hyvin vaikeaa.
     
  20. Biini

    Biini Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.02.2003
    Viestejä:
    581
    Saadut tykkäykset:
    8
    :D Asiaa. Monien mielestä lostikin on käsittämätöntä peetä ensimmäisen jakson jälkeen ja olisi saanut jäädä tekemättä kaikki jatkot. Mut joo, Syylärin takautumat menneisyyteen olivat mielenkiintoisia ja oikeastaan koko jaksokin, ei jaksa valittaa kun ei ole sarjasta mitään maksanutkaan. Kyllä tuo ajankuluna toimii mainiosti.