24 (Suomessa näyttämättömät jaksot) Huom! Sisältää mahdollisia juonipaljastuksia!

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Samppa, 12.01.2005.

  1. Shmn

    Shmn Guest Guest

    Liittynyt:
    02.12.2004
    Viestejä:
    346
    Saadut tykkäykset:
    0
    24 toimittaa niinsanotusti (delivers). Positiivista, että on sarjoja, jotka pysyvät kovatasoisina kaudesta toiseen vaikka ollaan jo seiskassa menossa. Tottakai näitä kuvioita ja meininkiä osaa arvailla koska muotti on pääasiassa sama, mutta se ei menoa haittaa.

    Nyt oikeastaan alkaa käymään mielenkiintoisemmaksi ainakin omasta mielestäni. Politiikka- ja salaliittoaspekti on näissä kiehtonut aina enemmän kuin pelkät terroristikujeet, ja normaalisti alkupuolella onkin joku tavalliselta vaikuttava terroristiuhka, jonka takaa paljastuu laajempaa vehkeilyä. :thumbsup:
     
  2. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mahtava jakso taas, tämä kausi on kerrassaan loistava. Ja mikä parasta, Tony on nyt back ja hänen kauttaan saadaan loppukauden kuviot käyntiin.

    Reneen tunteenpurkaukset ja Jackin kohtaaminen sairaalassa oli uskomattoman toimivaa draamaa, olin ihan täysin fiilareissa siinä. Helposti top-3 draamakohtauksia koko sarjassa. Annie Wersching ansaitsee tuosta jotain Emmyä tms. siitä ei ole epäilystäkään.

    Myyräkuviot hoidettiin myös aika nätisti ja oikeastaan kaikki tässä jaksossa toimi erittäin hyvin. Jännitystä alusta loppuun. Ens viikolla 2 jaksoa? YEA. :thumbsup::thumbsup:
     
  3. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Ei piru, seiskakausi vaan parantaa entisestään. Kylmät väreet meni kun Jack ja Tony istuivat siinä lopussa niillä portailla! Tuo myyräkuvio kyllä hoidettiin varsin kunniakkaasti pois alta sen kummempia vatvomatta. Jännää oli myös huomata miten Dubakun piilopaikka muistikortille oli näppärästi
    kakkos
    kaudelta kierrätetty. Kuten myös voimalakulissit muutama jakso takaperin taisivat tehdä ensiesiintymisensä
    vitos
    kaudella.

    Ainoat hivenen huvittavat / ärsyttävät asiat: Myyrien käymä teknojargonhöpöhöpökeskustelu ja se seikka, että Jack antoi sen muistikortin jollekin ihan randomhepulle tietäen laajalti vallallaan olevasta korruptiosta.

    Mutta hieno jakso kaikesta huolimatta, Jumaa odotellessa!

    EDIT: Todennäköisesti aivan täysin turhat spoilertagit, mutta ei sitä koskaan tiedä kuka missäkin järjestyksessä nämä kaudet kokee parhaaksi katsoa.
     
    Viimeksi muokattu: 25.02.2009
  4. Ephram

    Ephram Guest Guest

    Liittynyt:
    15.03.2004
    Viestejä:
    357
    Saadut tykkäykset:
    0
    Uusimmassa jaksossa onnistuttiin hienosti ratkomaan asioita sarjalle epätyypisellä tavalla, yllättämään paatunut 24-katsoja.

    Esimerkiksi:

    Renee ja Jack auttoivat naista palavassa autossa, ja Dubaku jäi haavoittuneena kadulle lojumaan. Olin melkein varma, että Dubaku olisi tässä kohtaa livistänyt karkuun, mutta niin ei käynyt.

    Olin myös melkoisen varma siitä, että myyrä-kuviota pitkitettäisiin juuri tällä muistikortin tietojen katoamisella. Olinkin aidosti yllättynyt, kun Chloe jakson lopussa kertoi, että oli saanut tiedot ongittua takaisin.


    Lisäksi hieno, Tonyn ja Jackin keskustelu auringonlaskussa valkoisen talon edustalla oli sarjalle erittäin epätyypillinen kohtaus. Mutta positiivisella tavalla, tietysti.


    Ehkä parasta 24-kautta tästä ollaan kovasti leipomassa. Ensi viikon tuplajaksoa odotellessa :king:
     
  5. zxcv

    zxcv Guest Guest

    Liittynyt:
    31.03.2005
    Viestejä:
    226
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse jo ehdin kirota tässä kohtaa.. eihän nyt jack bauer ois oikeasti noin toiminut!!. perkele. mutta onneksi eivät tämän takia kadottaneet korttia:)
     
  6. Shmn

    Shmn Guest Guest

    Liittynyt:
    02.12.2004
    Viestejä:
    346
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aivan samaa asiaa pohdin useamman minuutin kuluessa katsoessa. Rationalisoin sen siten, että Bauerin näkökulmasta Dubaku on ykkösjohtolanka, jota ei saa päästää silmistä kun taas muistikortti on ehkä kyseenalaisempi.

    Odotin myös, että kortin perilletulo olisi kestänyt kauemmin, mitä ollaan nähty aiemmissa kausissa. Tosin tässä ei ollut samanaikaisesti mikään akuutti kriisi menossa, että varmaan sen vuoksi ei tarvinnut joudutella sitä ehtimistä.

    Tuossa myyräjampan vehkeillessä puolaavistin (ja puoltoivoin), että Chloe IT-kuningattarena tavalla tai toisella hoitais homman kuitenkin kotiin, ja näin kävi mikä oli hienoa.

    Vai että tuplajaksoa ensi viikolla. Voi jumpe jampe. :cool:
     
  7. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    On kyllä todella hienoa että 24 tyylisessä sarjassa osataan hoitaa Draamapuolikin todella hienosti. Kauden parhaita ellei paras kohtaus :thumbsup:.

    Ja nyt toivottavasti on luvassa lisää kunnon Tony&Jaska actionia :cool:.
     
  8. Edse

    Edse Guest Guest

    Liittynyt:
    25.09.2005
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mielestäni 24 on aina jännää vaikka se toistaisikin samoja juonikuvioita. Sen sijaat monet muut sarjat toistaessaan samoja juonikuvoita alkaa puuduttaa. Tästähän tulee vielä 8 kausi? Tuleeko 9 ja siitä eteenpäin? Onko annettu vahvistusta?
     
  9. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Kasikauteen saakka löytyy muistaakseni ihan allekirjoitettuja soppareita, eli sen jälkeen saa nähdä mitä tapahtuu.
     
  10. Ephram

    Ephram Guest Guest

    Liittynyt:
    15.03.2004
    Viestejä:
    357
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voi Herra varjele millaista settiä tämä tuplajakso meille tarjoili.

    Menen jopa niin pitkälle, että väitän 7x12:n olevan paras toistaiseksi tehty 24-jakso. Meni omissa kirjoissani sen kakkoskauden tunnin edelle, jossa Bauer kuljetti ydinpommia autiomaahan ja soitti tunteikkaan puhelun Kimille.

    Tässä viimeisimmässä jännitys oli niin huipussaan kuin olla voi. Tuli pelättyä niin Billin kuin Aaroninkin puolesta. Sydämeni jätti muutaman lyönnin väliin kun Pierce otti tulitaistelussa luodin vastaan, mutta onneksi ei ollut kuolettavaa sorttia.

    Jaksoparin ainoa heikkous? Liian vähän Tonya! Ymmärtäähän sen, ettei vuosia pahoja puuhastellut Almeida voi kirmailla edes kansallisen turvallisuuden tähden valkoisen talon käytävillä, mutta silti se harmittaa. No, eiköhän mies kuitenkin duunia vielä tässä kauden toisella puoliskolla saa.

    Niinpä, eka puolisko tosiaan nyt nähty seiskakaudesta, ja sarja on palannut takaisin huippuvuosiensa tasolle. Mikäs se semmoinen season 6 pahis-isäbauereineen ja veljineen oikein nyt olikaan? Moinen söhellys unohtuu kuitenkin itse kultakin näin vahvan setin jälkeen.

    Innolla sitten vain loppuja 12 jaksoa venaamaan. Jos meno tästä muka vielä paranee, niin sitten Baueri kaahaa sillä kuuluisalla rekalla pihaan. Huutaen "there is no time!". Vai onkos se rekka tuolla pihalla jo? Dammit!!
     
  11. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Joo olivat kyllä jännittävät jaksot. Nauru kyllä pääsi siinävaiheessa, kun terot murtautuivat Valkoiseen Taloon ja ottivat sen haltuunsa. Oli jo 24-asteikollakin aika höpelöä. Mutta pääasia, että viihdettä piisaa. :D
     
  12. juhilus

    juhilus Guest Guest

    Liittynyt:
    29.01.2005
    Viestejä:
    227
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, onnistui kyllä kohtuullisen helposti tuo homma ja ilmeisesti turvamiehet katselivat valvontahuoneessa pornoa tai sitten Valkoisessa Talossa ei yksinkertaisesti ole turvakameroita :p. Rautaista ammattitaitoa osoitti myös se agentti jota pahis bluffasi. Ai teillä on muka pressa hallussa, mutta ette voi kuitenkaan vahvistaa väitettä mitenkään. No kai mää sitten anna teille koko tän talon haltuun vaikka muutaman minuutin kuluttua olisi paikalla tarpeeksi jannuja jyrätä terot täysin :hitme:. Mutta ihan viihdyttävää settiä silti.
     
  13. Shmn

    Shmn Guest Guest

    Liittynyt:
    02.12.2004
    Viestejä:
    346
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voihan vatikaani! Nää hangerit ei oo ollenkaan cliffoja.
     
  14. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen Ephramin kanssa täysin samaa mieltä, tuo 7x12 oli mielestäni paras 24-jakso ikinä. Koko tuplajakso oli mahtavaa ja olin aivan uskomattomissa fiiliksissä koko tuon toisen jakson ajan.

    Tekijät eivät puhuneet potaskaa, kun kertoivat kauden toisen puoliskon olevan vielä parempi. Vielä 12 jaksoa jäljellä, huhhuh! Saa nähä pystyykö vielä ylittämään tuon uusimman jakson mahtavuuden.
     
  15. trgo

    trgo Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.04.2005
    Viestejä:
    1 534
    Saadut tykkäykset:
    5
    Njoo, kuten tuossa jo mainittiinkin 24-asteikollakin tarkasteltuna nämä jaksot menivät kyllä tosi naurettaviksi. Lähes poikkeuksetta olen pystynyt sarjaa seuraamaan ihan mukavana viihteenä, ilman että tyhmät yksityiskohdat olisivat haitanneet. Nyt en vain yksinkertaisesti tähän enää pystynyt. Komedian puolelle meni. :D No katsotaan nyt, mitä seuraavat jaksot tuovat tullessaan. Joka tapauksessa aika pahasti lässähti tämä kausi.
     
  16. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olihan tuossa tosiaan kaikenmoista hassuutta kuten se, että Juman miehiä ei spotattu kameroissa, turvahuoneessa ei puhelinta ym. mutta moisen kahden tunnin jännityspaketin aikana ei kyllä ehtinyt kiinnostaa.

    Ovelasti jaksossa osattin pelotella juurikin Buchananin, Walkerin ja Piercen henkien kustannuksella. Jos Bauer juoksee jossain niin siitä on jännitys kaukana kun tietää ettei päähenkilöä sarjasta nirhaista :rolleyes:. Todella huippujännittävät kaksi jaksoa kyllä kertakaikkiaan :thumbsup:. Ja tuskinpa tämä tästä lässähtää. Parasta 24 kautta tässä ollaan todistamassa.

    Eikä voinut kaiken jänskärin keskellä olla naurahtamatta Jon Voightin "Lets play some darts" tuhahdukselle :D.
     
  17. cuetec

    cuetec Guest Guest

    Liittynyt:
    16.12.2004
    Viestejä:
    197
    Saadut tykkäykset:
    0
    Loistavaa settiä. Parasta kakkosnelosta so far.

    Aaron Piercen aseenkäsittely hieman hämäsi lopussa. Suomen armeijassa sain pistoolikoulutuksen jossa painotettiin sitä että ase näyttää aina samaan suuntaan mihin katse. Aaron paineli käytävillä menemään tietäen että teroja voi olla nurkan takana, ja silti ase oli koipien välissä. Pieni detalji, mutta häiritsi koska Aaron on sarjassa kokenut salaisen palvelun agentti. Lopuksi Aaron vielä käytännössä hyppäsi teron luodin eteen vaikka näytti siltä että Aaronilla oli sekuntikaupalla aikaa ampua ensin. Vähän huonosti leikattu se kohtaus.
     
  18. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Kaikki on jo ylempänä sanottu, mutta sanotaan vielä kerran: Kaksnelosen ehdotonta kärkeä todistettiin tässä, ja kuola valuen odotan jatkoa.

    Tuplajakso oli äärimmäisen viihdyttävä, jännittävä ja kaikinpuolin muutenkin loistava. Toki se valkoisen talon vyörytys nyt oli mitä oli, mutta itseäni ei ainakaan moinen yksityiskohta päässyt pahemmin haittaamaan kun jaksot muuten olivat silkkaa dimangia. Oli myös erittäin hienoa nähdä Jonas Hodges pitkästä aikaa, se darts-läppä oli kyllä melko päräyttävä kaikessa mielipuolisuudessaan!

    Hyvää kamaa, ei muutakun bring it on ja ensi viikkoa odotellessa!
     
  19. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Eikös se yrittänyt suojella presidentin tytärtä hyppäämällä eteen?
     
  20. peacemaker

    peacemaker Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.11.2003
    Viestejä:
    1 450
    Saadut tykkäykset:
    10
    Tuplajakso oli pitkään aikaan huonointa 24:sta mitä olen katsonut. Yleensä en jaksa hirveästi vuodattaa, mutta kyllä oli niin surkeasti käsikirjoitettu toi. mm tuo valkoisen talon valloitus kyllä oikein loisti epäuskottavuudellaan.

    Bauerin Jaken seikkailuista kyllä yleensä pidän, mutta kaudet 1, 2 ja 7 ovat olleet ehdottomasti huonoita 24:sta. Kuuluu kausiin, joita tuskin tulee uudestaan ikinä katseltua.

    Noh tällä hetkellä tuleva anti TV:n puolelta on niin kuraa, että siinä läjässä 24 sentään erottuu edukseen. Pitääpä toivoa, että HBO pistää taas ulos jotain "uniikkia".

    Mutta ehkä tämä parkaisu nyt oli koko 7 kaudesta, mutta nuo pari viimeisintä jaksoa kyllä olivat aivan kauheata kuraa :sick::sick:

    edit: Trgo:n kanssa samaa mieltä, mutta minun tapauksessani valui kyynel, eikä naurua irronnut. Toivottavasti tästä nyt vielä noustaan, mutta kuten jo todettu koko 7 kausi on kyllä ollut iso pettymys. Seuraavaksi valittamaan Heroes ketjuun..
     
    Viimeksi muokattu: 04.03.2009